HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4941 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 17. 21:52

Kezdek számolni egy kicsit kajaügyileg is....
Mondjuk ha fél kiló kenyérrel számolok /fő, az korrekt?
Akkor az 12kg mondjuk...
Szalámi reggelire? 15dkg/fő? Az kb 3,0kg (fene tudja mennyi egy rúd)
Plusz veszek mondjuk egy guriga sajtot....meg paprikát, egykét májkrémet.... és ennyi.
Szalonna + lecsókóbi? Fejenként mondjuk 2 szeletnyi szalonna meg egy kb 20dkg-os darabnyi lecsókóbi....
Nemtom ki fog e jönni a maradék kb 20.000,-Ft-ból......
Esmét felhívnám a figyelmet, hogy ha nem lenne gond, akkor mindenkinél legyen még mondjuk 250,-Ft, lehet kicsit alulkalkuláltam az egészet! Ha túlfutok beszerzésügyileg, akkor beszedem, ha nem, hát nem. A máradékokat reggel elosztjuk, legalább lesz kaja az útra hazafele!
Bulira érkezéskor kajával úgy számoljatok, hogy kb 18:00-kor lesz gulyás, úgyhogy szendót egyetek az úton ! ! ! !

Kép
Kép
Kép

#4942 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:06

Idézet

Esmét felhívnám a figyelmet, hogy ha nem lenne gond, akkor mindenkinél legyen még mondjuk 250,-Ft, lehet kicsit alulkalkuláltam az egészet! Ha túlfutok beszerzésügyileg, akkor beszedem, ha nem, hát nem.

Bocsi, de én nem fogok ratyi 250 Ft-tal izélni, inkább utalok majd ha kell egy 500ast aztán helló :Đ
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4943 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:20

Idézet

Idézet

Esmét felhívnám a figyelmet, hogy ha nem lenne gond, akkor mindenkinél legyen még mondjuk 250,-Ft, lehet kicsit alulkalkuláltam az egészet! Ha túlfutok beszerzésügyileg, akkor beszedem, ha nem, hát nem.

Bocsi, de én nem fogok ratyi 250 Ft-tal izélni, inkább utalok majd ha kell egy 500ast aztán helló :Đ
Nem a nyerészkedés a cél....ha kell valamennyit pótolni, akkor annyit, de nem többet. úgy intézem majd. Bbogesz pl szalonnát hogy nem rövidet. Más is tehet így, és akkor legalább azt kipipálhatjuk.
Kép
Kép
Kép

#4944 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:21

Idézet

Akkor az 12kg mondjuk...
Plusz veszek mondjuk egy guriga sajtot....meg paprikát, egykét májkrémet.... és ennyi.
Szalonna + lecsókóbi? Fejenként mondjuk 2 szeletnyi szalonna meg egy kb 20dkg-os darabnyi lecsókóbi....
Esmét felhívnám a figyelmet, hogy ha nem lenne gond, akkor mindenkinél legyen még mondjuk 250,-Ft, lehet kicsit alulkalkuláltam az egészet! Ha túlfutok beszerzésügyileg, akkor beszedem, ha nem, hát nem. A máradékokat reggel elosztjuk, legalább lesz kaja az útra hazafele!
Bulira érkezéskor kajával úgy számoljatok, hogy kb 18:00-kor lesz gulyás, úgyhogy szendót egyetek az úton ! ! ! ! 

Te vagy a házigazda, te mondod meg, mi mennyi. Egyébként pedig, ha 5000 Ft-ot szedtél volna fejenként, az sem lett volna sok. Ez a véleményem.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#4945 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:24

Idézet

Idézet

Akkor az 12kg mondjuk...

Te vagy a házigazda, te mondod meg, mi mennyi. Egyébként pedig, ha 5000 Ft-ot szedtél volna fejenként, az sem lett volna sok. Ez a véleményem.
Az biztos hogy így utólag azt mondom kellemesebb lett volna, ha visszaosztanom kell, mint most, hogy lehet hogy nem jövök ki. :Đ
De ez már az én keresztem....csak legyen nálatok apró, ozt addig megelőlegezem. MÁRHA KELL

Kép
Kép
Kép

#4946 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:41

Idézet

Idézet

Idézet

Nem a nyerészkedés a cél....ha kell valamennyit pótolni, akkor annyit, de nem többet. úgy intézem majd. Bbogesz pl szalonnát hogy nem rövidet. Más is tehet így, és akkor legalább azt kipipálhatjuk.

Jajj, egy 500asba nem fogok belehalni, még ha nyerészkedsz is belőle Kép
Mindegy, legyen úgy ahogy a házigazda óhajtja -mivel vele nem szabad vitatkozni- utalok akkor 250et ha majd kell :-D
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4947 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:45

1. Hallod James, ne viccelj már százforintokkal, a helyszínen hozzádvágunk még amennyi kell, kurvára nem para.

2. Most ittunk Waskékkal, és tutira megígérték Vikcsivel, hogy jönnek. Mondjuk ehhez az kellett, hogy a Vikivel igyak 4 kör fütyülőst, a Levi meg belekezdjen egy kis whiskey-be. Kép Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel. Kép Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek Kép

#4948 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:49

Kezdek számolni egy kicsit kajaügyileg is....kicsit frissítve!
14kg kenyér.
Plusz veszek mondjuk egy guriga sajtot....meg paprikát, egykét májkrémet....
1 zacsi hagyma plussz 1 vagy 2 doboz libazsír.
Szalonnát hoz pl Bögöly, így ő nem hoz rövidet. Valaki még aki tud szalonnát hozni rövid helyett????
Akkor azt kihúzom a beszerzendő alapanyagok közül...

Kép
Kép
Kép

#4949 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:50

Idézet

1. Hallod James, ne viccelj már százforintokkal, a helyszínen hozzádvágunk még amennyi kell, kurvára nem para.

2. Most ittunk Waskékkal, és tutira megígérték Vikcsivel, hogy jönnek. Mondjuk ehhez az kellett, hogy a Vikivel igyak 4 kör fütyülőst, a Levi meg belekezdjen egy kis whiskey-be. Kép Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel. Kép Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek Kép
Kapacitásuk mennyi? nem kell akkor még pár üveg sör?
Most beszélek ACDC vel is MSN-en, ő is úgy van hogy jön. Az +3 fő a listához....

Kép
Kép
Kép

#4950 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 17. 23:09

Idézet

Most beszélek ACDC vel is MSN-en, ő is úgy van hogy jön. Az +3 fő a listához....
A Levi kapacitása korlátlan.

#4951 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 04:10

Idézet

Idézet

A Levi kapacitása korlátlan.
Hát ezaz. Ezért mondom: VASÁRNAP éjfél a jelentkezési határidő.
Kép
Kép
Kép

#4952 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 06. 18. 06:32

Hétfőn-Kedden utalok...Csak most temetést intézek és nem vagyok otthon...
De igyekszem tesóm!:ĐKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#4953 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 06:47

Idézet

Jaja. Biztos mindenkinél lesz valamennyi pénz. Amilyen sokan leszünk nem hiszem, hogy gond lenne a maradék pénz beszedése. Engem mondjuk nem hatna meg ha ötszáz pénzt még ott a helyszínen oda kell adni.

Hajár Ingen! Ha van direct otpjük akkor vigyél laptopot és mobilnetet a kocsmába. Itasd le őket és vedd rá őket az azonnal utalásra Kép Amúgy a fütyülős az egyetlen pálinka amit szeretek.

#4954 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:17

Csak szalonnát lehet vinni, vagy más kaja is jó? Pl mondjuk ha viszek egy rúd kolbászt vagy szalámit vagy valami ilyesmit?
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#4955 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:34

eesssszzzt keeee csinánííííííí eeeee????!!!!! James bakter, mérnök létedre a költségvetést nem tudod pontosan kikalkulálni? CSATTTTTT!!! OMG EPIC FAIL :Đ (természetesen vicc :-D)

ne szarozz, vedd meg ami szted kell, vagyunk majd 25-en, eloszlik az bőven, nem fog hazavágni senkit. te sem buksz be semmit és mi sem fogunk. ennyi. :):):)

szalonnát nem tudok vinni, mert csak kajába, aprítanivaló van, lecsókajbász sztem nem kell, viszont viszek olyan pájinkát, hogy a divatpiákat mindenki elfelejti. :) elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna. :) ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört. :) AMSTELT! :):):D

#4956 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:51

Idézet

eesssszzzt keeee csinánííííííí eeeee????!!!!! James bakter, mérnök létedre a költségvetést nem tudod pontosan kikalkulálni? CSATTTTTT!!! OMG EPIC FAIL :Đ (természetesen vicc :-D)

ne szarozz, vedd meg ami szted kell, vagyunk majd 25-en, eloszlik az bőven, nem fog hazavágni senkit. te sem buksz be semmit és mi sem fogunk. ennyi. :):):)

szalonnát nem tudok vinni, mert csak kajába, aprítanivaló van, lecsókajbász sztem nem kell, viszont viszek olyan pájinkát, hogy a divatpiákat mindenki elfelejti. :) elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna. :) ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört. :) AMSTELT! :):):D

True. Inkább a kajából legyen hiány, mint a piából Kép (bár abból tuti nem lesz hiány, mivel sok tömányünk lesz) Egyébként pedig vegyél egy nagy doboz zsírt, hozzá kenyeret és máris megvan a legjobb harapnivaló, ha kifogytunk a főkajából. Mondjuk az igaz, hogy másnap reggel nem a legszerencsésebb zsíroskennyérrel kezdeni a napot.

#4957 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:14

Idézet

Amúgy a fütyülős az egyetlen pálinka amit szeretek.
Akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert a Fütyülős hivatalosan is a nem pálinka kategóriába tartozik. Az sajnos csak szeszesital, mivel van benne egyéb adalékanyag is, ami a pálinkában nem lehet. Igazi pálinka összetevői: víz, gyümölcs és alkohol.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#4958 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:22

Idézet

Idézet

Akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert a Fütyülős hivatalosan is a nem pálinka kategóriába tartozik. Az sajnos csak szeszesital, mivel van benne egyéb adalékanyag is, ami a pálinkában nem lehet. Igazi pálinka összetevői: víz, gyümölcs és alkohol.
Csak megtudom erősíteni Bio válaszát Szabócsi létemre (Szabolcsi Szilva Pálinka).Kép James, már nem csak a nevem változot hanem a logo is. Kép
bloodravens.tk

#4959 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:58

Idézet

Idézet

na, ezért írtam, hogy viszek nektek pikáns pájinkát. tavaly balatonalmádiban volt hungarikum feszt és olyan minőségi magyar pájinkákat ittam, hogy nem bírtam abbahagyni. be is álltunk, mint a gerely. :Đ nem barackot, szilvát meg törkölyt ittunk, hanem csipkét, borókát, gesztenyét, paprikát...ésatöbbi. naGGGGGYon finomak. :-D bringával mentünk, de még így is igazoltattak a kerékpárúton. :)

kár, hogy csak most téma és én sem kapcsoltam előbb, mert faterom egész héten kecskeméten volt és hozathattam volna vele valami hírösset. sebaj, majd szerzek valahol veszprémben. vagy leugrom féllábbal almádiba. :)

#4960 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 18. 15:11

norb, Bögöly vagy valaki aki még tütüvel megy veszprémből, van nálatok még 1,5 hely a kocsiban? :Đ (A 0,5 hely a gitárnak kell majd Kép) Jó lenne ezt lassan letisztáznom, hogy kivel tudok elmenni. Veszprémig letudok menni busszal csak onnan kéne fuvar.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.