HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5061 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:34

Idézet

Idézet

JÓ IDŐ VÁRHATÓ! Beleszugerálom én a jóistenbe is, csak ne essen! KépKép

Nem akarok pénteken Scoo-éknál Wii-zni, pipulni akarok... KépKép

És Scoo-éknál nem lehet PIZZÁZNI?:Đ:-D:D
KépKép Éhenkórász xD Mindig AZON jár az eszed! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5062 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:52

Idézet

Idézet

Idézet

Sajnos én eddig mindenhol csak esős időt látok előrejelzésnek! Kép
Teeee, örök pesszimista..... köszi hogy benéztél, és széttiprod a reményeinket
Ki tiporja szét a reményeidet te fürdős! Ne legyél már "punci"!!! És akkor az ezer többi aki reggeltől estig percnyi frissítéssel az újabb és újabb időjárás adatokat közli, az nem ünneprontó? Nem engem kell kispécizni! :Đ
Ők mind a jóidőt csipegetik ki, erre begyüsz ide tankként és lerombolod minden reményünket Ájgner Szilárd előrejelzésével :-D
Pffúúúúúj! ! ! !
Sorold te is a jó előrejelzésket! Hátha bejön :)

Mellesleg az időkép egyre faszább. Vasánap még azt jelezték előre, hogy GK talira jó idő lesz...aztán estére már szt írták hogy zápopk talán lehetnek. Tegnap azt mondták hogy már egészen vasárnapig húzódik a rossz idő. Most meg azt olvasom náluk, hogy jövő hét keddig esni fog.
BSSZÁK MEG

Kép
Kép
Kép

#5063 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ők mind a jóidőt csipegetik ki, erre begyüsz ide tankként és lerombolod minden reményünket Ájgner Szilárd előrejelzésével :Đ
Pffúúúúúj! ! ! !
Sorold te is a jó előrejelzésket! Hátha bejön :-D

Mellesleg az időkép egyre faszább. Vasánap még azt jelezték előre, hogy GK talira jó idő lesz...aztán estére már szt írták hogy zápopk talán lehetnek. Tegnap azt mondták hogy már egészen vasárnapig húzódik a rossz idő. Most meg azt olvasom náluk, hogy jövő hét keddig esni fog.
BSSZÁK MEG
Én a met.hu-nak hiszek. Az a leghivatalosabb, aszem. Eszerint még mindig napos idő várható.

#5064 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sajnos én eddig mindenhol csak esős időt látok előrejelzésnek! Kép
Teeee, örök pesszimista..... köszi hogy benéztél, és széttiprod a reményeinket
Ki tiporja szét a reményeidet te fürdős! Ne legyél már "punci"!!! És akkor az ezer többi aki reggeltől estig percnyi frissítéssel az újabb és újabb időjárás adatokat közli, az nem ünneprontó? Nem engem kell kispécizni! :Đ
Ők mind a jóidőt csipegetik ki, erre begyüsz ide tankként és lerombolod minden reményünket Ájgner Szilárd előrejelzésével :-D
Pffúúúúúj! ! ! !
Sorold te is a jó előrejelzésket! Hátha bejön :)

BSSZÁK MEG
Te is mondtad, mindenki mondta jöhet az Apokalipszis, de a tali meglessz tartva! Akkor meg? Az meg hogy beraktam egy szomorú smiley-t nem jelenti azt, hogy itt van mellettem egy doboz SANAX!!! Én ott leszek! Tőlem akár eshet is, csak ne egyfolytában!Amúgy meg csak jó idő lesz, ennyire szar mint most biztos nem lesz hétvégén!

Hello I'm Johnny Cash....

#5065 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:01

Egyszerű a megoldás. Énekelni kell minden nap otthon a Süss fel Nap c. nótácskát, és akkor jó idő lesz a talira Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5066 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:01

Jóvannna, ne háborogj Toopac :Đ
A buli meg lesz tartva, te ott leszel, az idő meg le van sz.rva.
Ennyire szar tényleg nem lehet!
Amúgy aki sátrazni fog (fele társaság ! ! !) az készüljön meleg ruhával, pokróccal. Éjszaka 10 fok sem lesz.

Kép
Kép
Kép

#5067 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:04

Idézet

Jóvannna, ne háborogj Toopac :Đ
A buli meg lesz tartva, te ott leszel, az idő meg le van sz.rva.
Ennyire szar tényleg nem lehet!
Amúgy aki sátrazni fog (fele társaság ! ! !) az készüljön meleg ruhával, pokróccal. Éjszaka 10 fok sem lesz.

ÁMEN!!!!

Hello I'm Johnny Cash....

#5068 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:14

Idézet

Ők mind a jóidőt csipegetik ki, erre begyüsz ide tankként és lerombolod minden reményünket Ájgner Szilárd előrejelzésével :Đ
Pffúúúúúj! ! ! !
Sorold te is a jó előrejelzésket! Hátha bejön :-D

BSSZÁK MEG
Tihanyi Tomi segíííít Kép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#5069 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 14:18

Hát gyerekek, elég gyász az idő, de legalább tudok tanulni Kép

Utána pedig már lehet reménykedni a jóidőben a talira!

#5070 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 14:48

Idézet

Hát gyerekek, elég gyász az idő, de legalább tudok tanulni Kép

Utána pedig már lehet reménykedni a jóidőben a talira!
Gyászos az idő hogy tudj tanulni! S hogy aztán kitombolja magát szombatig :Đ
Szombatra legalább 25°-ot és hébehóba előtűnő napot rendeltem. Nem voltam nagyigényű, de ettől lejjebb nem adom! Megmondtam az időjárásnak...ha kib.szik velünk, én leveszem róla a kezemet.

Kép
Kép
Kép

#5071 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:19

Annyit még srácok, hogy másnap, vasárnap nekem 10:00-kor el kell hagynom a bázist! Ez volt tavaly is, idénre is összejött egy program, 11:00-ra Szentkirályon kell lennem.
Úgyhogy arra kérek mindenkit, segítsen abban hogy 10:00-kor elhagyhassuk a terepet, megreggelizve, összepakolva.
Nagyon köszönöm előre is!

Már csak 3,5 na p ! ! ! ! és a met.hu szerint jó időnk lesz, 25°-al :Đ

Kép
Kép
Kép

#5072 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:29

Idézet

Annyit még srácok, hogy másnap, vasárnap nekem 10:00-kor el kell hagynom a bázist! Ez volt tavaly is, idénre is összejött egy program, 11:00-ra Szentkirályon kell lennem.
Úgyhogy arra kérek mindenkit, segítsen abban hogy 10:00-kor elhagyhassuk a terepet, megreggelizve, összepakolva.
Nagyon köszönöm előre is!
Nem akarok beleszólni (dehogyneeeem Kép) de mi lenne akkor ha Bbogesznek vagy esetleg valakinek a közeli különítményből aki ráér, lepasszolnád a kulcsokat?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5073 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:29

Ahoz hogy 10 órára elhagyjuk a terepet összepakolva, meg megreggelzive ahoz min. 9kor fel kéne kelni. Szerintem a társaság akkor fog a másik oldalára fordulni james. Ha tényleg úgy kéne kelnünk hogy jó legyen akkor már korán pizsamaosztásnak kell lennie :Đ
Az nem lehetne hogy te elindulsz mikor úgy érzed, aztán norbnak vagy N360-nak odaadod a kulcsot, és akkor majd összepakol a társaság mikor már mindenki fenn van, és együtt elhagyjuk a terepet? Vagy ez nagy hülyeség lenne szerinted? Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5074 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:33

Az sem egy utolsó ötlet, amit drakecsaj mond, de ha mégis el kell hagyni a bázist, az sem túl nagy gond, tavaly is sikerült valahogy :Đ igaz, a véralkohol szintem a 8 ezrelék közelében sem lesz, de annyi baj legyen Kép

#5075 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:37

Idézet

Az sem egy utolsó ötlet, amit drakecsaj mond, de ha mégis el kell hagyni a bázist, az sem túl nagy gond, tavaly is sikerült valahogy :Đ igaz, a véralkohol szintem a 8 ezrelék közelében sem lesz, de annyi baj legyen Kép

Lehet hogy neked nem lesz annyi alkohol a véredben, de számolj egy Daks kacsával papával, és egy Cashel is KépNah meg azért a többiek is fogyasztani fognak rendesen szerintem.

#5076 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:39

Idézet

Idézet

Lehet hogy neked nem lesz annyi alkohol a véredben, de számolj egy Daks kacsával papával, és egy Cashel is KépNah meg azért a többiek is fogyasztani fognak rendesen szerintem.
Úgy érettem, hogy felülről, nyilván, bazzeg, ne viccelj már.... Kép

#5077 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:45

Idézet

Idézet

Idézet

Úgy érettem, hogy felülről, nyilván, bazzeg, ne viccelj már.... Kép

Bocsánat, bocsánat, én kérek elnézést! Kép

Szóval james, gondold át. Szeretünk, imádunk, de sztem a társaság nem fog hajnali 9kor kikelni az ágyból :-D

#5078 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:45

Megoldjuk azt a 10 órát simán! James papa kirakja a maradék szeszt,bezárja a bazárt, mi meg leülünk a fűben! Ennyi! :Đ
Vagy átugrunk a faluba egy búcsúitalra!
Simán fel tudunk kelni, megoldjuk!Kép

#5079 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 20:11

Tavaly sem volt ezzel gond, pedig legtöbben csak 2-3 órát aludtak, én pl 1.5 órát, volt aki még annyit sem.
Ha nagyon hétalvó lenne idén a brancs, akkor természetesen kitalálunk majd valamit....

Kép
Kép
Kép

#5080 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 04:21

No mnostanra már minden előrejelző média szerint inkább napos időnk lesz, semmint esős. Ez jó hír!
Viszont nem mondanak valami meleget.... 24 fokot max....ami estére 15, hajnalra 10 fok lesz.
Úgyhogy meleg ruhával mindenki készüljön ! ! ! ! ! ! ! ! !

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256