HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5081 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 23. 04:31

Idézet

Tavaly sem volt ezzel gond, pedig legtöbben csak 2-3 órát aludtak, én pl 1.5 órát, volt aki még annyit sem.
Ha nagyon hétalvó lenne idén a brancs, akkor természetesen kitalálunk majd valamit....

Én vállalom az ébresztést! Emlékszel Wolf?Kép

#5082 Felhasználó inaktív   Murni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 23. 05:28

Jelentem, végre kisütött a nap!
15 fok van, kicsit szeles az idő, de az elmúlt napokhoz képest jó érzés, hogy végre nem borús az ég.

#5083 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:16

Idézet

Jelentem, végre kisütött a nap!
15 fok van, kicsit szeles az idő, de az elmúlt napokhoz képest jó érzés, hogy végre nem borús az ég.
Kalappal a vizsgához mára!
Szombat délelőtt le tudsz jönni a pincéhez segíteni? Még mielőtt megjön a csorda.

Kép
Kép
Kép

#5084 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:25

Süt a nap, és féééééény van. Jó előjel mindenesetre. Remélem nem csak a talira, de egy makróökonómia kettesre is Kép

#5085 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:28

Idézet

Süt a nap, és féééééény van. Jó előjel mindenesetre. Remélem nem csak a talira, de egy makróökonómia kettesre is Kép
Szorítunk neked is, Murninak is, és mindenki másnak aki ma vizsgázik, különösen azoknak akik szombaton gulyást fognak enni ! ! ! :Đ
Kép
Kép
Kép

#5086 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:29

Sőt FELHÍVÁS a veszprémből érkezőknek:
Valaki nem tudna velem 9-10 között indulni???? Valaki, akit ki tudok vinni. Lehet hogy menet közben fogni kéne a kondért, hogy ki ne boruljon a leves :Đ

Aprópopó, leves: Bbogesz, sikerült szerezned 30L-es lábast???

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"][font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Újra frissül a lista ! ! ! A LÉTSZÁMOT VÉGLEGESNEK FOGOM TEKINTENI MA ESTE ! ! [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Sárgával, akinek a pénze már megérkezett[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]22 fő 100%:[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]ACDC 4ever[/font][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Bbogesz[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]biolencse[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Ca$h[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]Daks[/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]drakecsaj[/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]fojesz[/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-size: 10px; font-weight: normal" class="Apple-style-span]GetCarter[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Giga0509[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Guppi [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]InGen [/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]K2 the Highest[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]kasy[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Kyuubi[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Murni[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]N360[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"][color= #ffffff; font-weight: normal; font-size: 10px" class="Apple-style-span]norb[/color][/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: 10px" class="Apple-style-span"]Ragnarök[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Scoo[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]tjames[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]Toopac[/font]
[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]wolf15[/font]

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: small" class="Apple-style-span"]2 fő 99%[/font]
Wask
Waskné

[font=" Tahoma, serif; font-style: normal; -webkit-text-decorations-in-effect: none" class="Apple-style-span"]Ha Waskék is átkerülnek a 100%-osba, akkor bezony 24-en leszünk! /forum/images/smiles/029.gif Az már nagyon szép szám ! ! ![/font]
[font=" Tahoma, serif; font-style: normal" class="Apple-style-span"]Tudni róluk valamit???[/font]
[font=" Tahoma, serif; font-style: normal" class="Apple-style-span"]GetCaretrrel beszéltem, norb gondolom személyesn ad pénzt. Kasy????? Veled mi a stejsz.[/font]

Kép
Kép
Kép

#5087 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:38

Idézet

Tavaly sem volt ezzel gond, pedig legtöbben csak 2-3 órát aludtak, én pl 1.5 órát, volt aki még annyit sem.
Ha nagyon hétalvó lenne idén a brancs, akkor természetesen kitalálunk majd valamit....

Ha iszom másnap nem tudok sokat aludni. Ráadásul a sátorban alvás sem vetekszik az otthoni ággyal, így valószínűleg nem lesz gondom a felkeléssel. Legalábbis kilenckor már tuti fent leszek. Tényleg, vízforraló van, vagy kv helyett energiaitalt toljak magamba (elvégre vezetnem kell majd)?

#5088 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:41

Idézet

Idézet

Ha iszom másnap nem tudok sokat aludni. Ráadásul a sátorban alvás sem vetekszik az otthoni ággyal, így valószínűleg nem lesz gondom a felkeléssel. Legalábbis kilenckor már tuti fent leszek. Tényleg, vízforraló van, vagy kv helyett energiaitalt toljak magamba (elvégre vezetnem kell majd)?
KV.... asszem van kint. Egy régi kutyogtatósban le tudunk főzni 4-5 kis adagot.
Kép
Kép
Kép

#5089 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:44

Idézet

Idézet

Idézet

bakker, túl kombináltam. Főzőlap van, gondolom valamiben lesz amiben tudunk vizet forralni. Kv alatt ugyanis 3in1-t értek. A kv felnyomja a vérnyomásom piszkousl. Többet árt, mint használ.

#5090 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 06:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

bakker, túl kombináltam. Főzőlap van, gondolom valamiben lesz amiben tudunk vizet forralni. Kv alatt ugyanis 3in1-t értek. A kv felnyomja a vérnyomásom piszkousl. Többet árt, mint használ.
ok, de olyanom nincs :Đ
Kép
Kép
Kép

#5091 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ok, de olyanom nincs :Đ
3in1-od? Gondoltam viszek majd magammal.

Amúgy megakartam már kérdezni: jól érttettem, hogy nincs t-mobil hálózat a telken???? Ilyennel még nem nagyon találkoztam. Az asszonypajtás nem fog örülni neki az tuti. Na majd kölcsönkérek egy telenoros vagy vodás teló.
Na és lesz gk tali live a neten, vagy nem lesz mobilnet? Lehet tudok szerezni egy telenorost, de nem biztos.

#5092 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:24

Idézet

Amúgy megakartam már kérdezni: jól érttettem, hogy nincs t-mobil hálózat a telken???? Ilyennel még nem nagyon találkoztam. Az asszonypajtás nem fog örülni neki az tuti. Na majd kölcsönkérek egy telenoros vagy vodás teló.
Na és lesz gk tali live a neten, vagy nem lesz mobilnet? Lehet tudok szerezni egy telenorost, de nem biztos.
Biztos, hogy van T-Mobile, legalábbis tavaly volt. Meg egyébként is, olyan nincs, hogy fosadék Voda meg Pannon van, T-Mobile meg nincs :Đ

BTW liveblog lesz majd mint tavaly. Le kellene egyeztetni, hogy az útról is mindenki küldjön majd folyamatosan képeket fojesznek, és rakosgatja majd ki (tehát pl. elindulás előtti csoportfotó, menet közben a fontosabb eseményekről, meg ilyesmi).

#5093 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:50

Én autóval szándékozom menni, mint a tavaly, mivel rendszerint mindig kocsiban alszom! :Đ Na most fogós kérdés! Gondolom van más is aki másnap vezet, így szerintetek mikor kellene abbahagyni az ivást, vagy legalább is "alapjáratra" állni, hogy másnap ne legyen annyira dúrva a véralkohol szintem? Mennyi ennek a lebomlási ideje?

Hello I'm Johnny Cash....

#5094 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:59

Idézet

Én autóval szándékozom menni, mint a tavaly, mivel rendszerint mindig kocsiban alszom! :Đ Na most fogós kérdés! Gondolom van más is aki másnap vezet, így szerintetek mikor kellene abbahagyni az ivást, vagy legalább is "alapjáratra" állni, hogy másnap ne legyen annyira dúrva a véralkohol szintem? Mennyi ennek a lebomlási ideje?
Nem tudsz eleget várni, bármikor hagyod is abba, ha megfújatják veled, ígyis-úgyis annyi. Ha már rövidezel meg lecsúszik pár sör, akkor kb. 18 óra.

#5095 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:00

Az nem semmi! Nah erre a számra nem emlékeztem! :Đ Akkor már tök mind1 hogy nappal vagy este rúg be az ember! :-D

Hello I'm Johnny Cash....

#5096 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:11

nincs hálózat, délután 3-tól nem lehet inni, koffeinhiány, nem csíp a gulasch, esni fog, InGen temetősbe fordul a makró vizsgán...CSATTTTTTTT!!! van még valami problémátok? :Đ habár jó közel van, de nem az Isten háta mögé megyünk psz-psz ! :-D

#5097 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:15

Idézet

Idézet

Biztos, hogy van T-Mobile, legalábbis tavaly volt. Meg egyébként is, olyan nincs, hogy fosadék Voda meg Pannon van, T-Mobile meg nincs :Đ

BTW liveblog lesz majd mint tavaly. Le kellene egyeztetni, hogy az útról is mindenki küldjön majd folyamatosan képeket fojesznek, és rakosgatja majd ki (tehát pl. elindulás előtti csoportfotó, menet közben a fontosabb eseményekről, meg ilyesmi).
Valahogy idén NINCS T-mobile ! ! Leglábbis pince elől biztos nincs.... Telenor meg maxon. Faxom tudja mi történt taval yóta....
Kép
Kép
Kép

#5098 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:21

Idézet

Jól érttettem, hogy nincs t-mobil hálózat a telken???? Ilyennel még nem nagyon találkoztam. Az asszonypajtás nem fog örülni neki az tuti.
Emiatt ne aggódj. Én is 30-as vagyok, tavaly mégis tudtam telefonálni barátnőmmel.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5099 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:24

Idézet

Valahogy idén NINCS T-mobile ! ! Leglábbis pince elől biztos nincs.... Telenor meg maxon. Faxom tudja mi történt taval yóta....
Ja ezt a kommentet csak később olvastam Sorry. Tényleg nincs tmobile? Tök jó :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5100 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 08:26

Idézet

Idézet

Ja ezt a kommentet csak később olvastam Sorry. Tényleg nincs tmobile? Tök jó :Đ
Ja. Nagyon. Az asszonynak pont most mondtam. Mondja, hogy gyanús vagyok neki. Ő nem jöhet, én meg nem leszek elérhető Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.