HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5341 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:42

Idézet

Emberkék, írtam, hogy QuickTime kell hozzá. Alap lejátszónak azt állítsátok be és menni fog!!! Illetve beletelik egy kis időbe míg lestreameli, lévén vannak több száz megás file-ok is!
Most frissítem, aztán hagyom állni egy darabig...majd meglásssssuk, hogy jó lesz e így:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#5342 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:46

Idézet

Drakecsaj: akkor Boldog Névnapot is! Kép

Emberkék, írtam, hogy QuickTime kell hozzá. Alap lejátszónak azt állítsátok be és menni fog!!! Illetve beletelik egy kis időbe míg lestreameli, lévén vannak több száz megás file-ok is! Végül pedig ha ennyire amatőrök vagytok segítek ég egy picit: másold ki a linket és másold be egy üres fülecskébe... VOILA! Kép
Konkrétan összesen 414 mega a hat file. Inkább letöltöttem az összeset és úgy néztem meg. A "pokolban" a legnagyobb videó az tuti és itt most nem csak a méretéről beszélek :Đ

#5343 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:48

Idézet

Idézet

Konkrétan összesen 414 mega a hat file. Inkább letöltöttem az összeset és úgy néztem meg. A "pokolban" a legnagyobb videó az tuti és itt most nem csak a méretéről beszélek :Đ
Ügyi vagy! Büszke vagyok rád! KépKépKép

MINDENKIT MEGKÉRNÉK, HOGY KÖVESSE KEDVES SCOO PÉLDÁJÁT, MERT A "POKOLBAN" VIDEÓT NEM SZABAD KIHAGYNI! Kép
Kép

#5344 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:55

Most munkaidőben skippelem még a videózást.....de délután pótolom.
sírva akarok röhögni megint, s ez itt a cégnél elég hülyén venné ki magát :Đ

Kép
Kép
Kép

#5345 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:56

Idézet

Most munkaidőben skippelem még a videózást.....de délután pótolom.
sírva akarok röhögni megint, s ez itt a cégnél elég hülyén venné ki magát :Đ
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEES! KHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖÖÖSZÖNJÜÜÜÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜÜHÜÜÜK!!! KépKépKép
Kép

#5346 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:00

Drakecsaj: Szívesen,örülök hogy ízlik.Menni megyek szerintem,de az tuti hogy nem iszok ennyit.
tjames: Én amikor a tábortűznél ültem már teljesen józan voltam.K2 mondta hogy mennyünk inni,odaültünk Daks mellé és kértünk Dry Gint.Nem volt poharam és Daks adott egyet,de az félig volt skót whiskyvel.Mondtam hogy ebbe van még,azt mondta igyam meg.Mondom miért ne...aztán még a dry gin,és ott már végem volt.
Ca$h:Bocs hogy lehánytalak,jövőre behajthatod rajtam! :Đ
Egyébként InGen is az asztal alá itta magát,szó szerint :-D Ja és köszi tjames!!!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5347 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:06

Idézet

Egyébként InGen is az asztal alá itta magát,szó szerint :Đ

InGen...ááá...hányszor borult az asztal alá Kép Egyszer Daks papa segített neki, utána már ment az magától is Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5348 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:08

Én köszönöm mindenkinek, komolyan mondom!
Volt hogy erőltetnem kellett hogy egyenesbe álljon a szám, mert fájt a sok röhögéstől...
Nagyon nagyon régen nem nevettem ennyit, még egy hét alatt sem....
És erre még Add-on volt guppi, és giga.... akik miatt a könnyem folyt röhögtemben :Đ
Felejthetetlen az biztos.....
Igazából nálam totál felülírta a GK1.0-át. Ami nem jelenti azt hogy az nem volt jó.... de most a friss élmények elnyomják.
Igaza van Scoo-nak...nekem is már most olyan érzésem van, hogy évente egyszer látni egymást, Qki....
Persze az is igaz különben, hogy minél gyakoribb lenne, annál inkább veszítene varázsából....s nem lenne már seggbőlszájba.
De az biztos hogy ezekután úgy fogja mindenki várni a GK3.0-t, mint a messiást! :-D

Kép
Kép
Kép

#5349 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:20

Idézet

Én köszönöm mindenkinek, komolyan mondom!
Volt hogy erőltetnem kellett hogy egyenesbe álljon a szám, mert fájt a sok röhögéstől...
Nagyon nagyon régen nem nevettem ennyit, még egy hét alatt sem....
És erre még Add-on volt guppi, és giga.... akik miatt a könnyem folyt röhögtemben :Đ
Felejthetetlen az biztos.....
Igazából nálam totál felülírta a GK1.0-át. Ami nem jelenti azt hogy az nem volt jó.... de most a friss élmények elnyomják.
Igaza van Scoo-nak...nekem is már most olyan érzésem van, hogy évente egyszer látni egymást, Qki....
Persze az is igaz különben, hogy minél gyakoribb lenne, annál inkább veszítene varázsából....s nem lenne már seggbőlszájba.
De az biztos hogy ezekután úgy fogja mindenki várni a GK3.0-t, mint a messiást! :-D
James:"Félek", hogy jövőre kinőjjük a placcot... főleg ha ilyen mértékben nő a brigád! Szakvéleményem szerint több sátor kéne, egyrészt, hogy mindenkinek legyen valami, ami mellé hányhat, illetve, hogy legyen hol szunnyadnia... ettől függetlenül ÉN természetesen VIP helyen fogok alunnyi megint, de ez gondolom természetes! KépKépKép

Giga: igazából szerintem mindenki fullosan leítta magát, csak nem mindenki végezte asztal vagy még annál is lejjebb... Kép
Kép

#5350 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:23

Idézet

Idézet

ettől függetlenül ÉN természetesen VIP helyen fogok alunnyi megint, de ez gondolom természetes! KépKépKép

Csak úgy megjegyzem, hogy az a VIP hely ahol aludtál már le volt foglalva egyébként Kép Bio és Guppi aludt volna még ott rajtam kívűl.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5351 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:25

Idézet

Idézet

Idézet

ettől függetlenül ÉN természetesen VIP helyen fogok alunnyi megint, de ez gondolom természetes! KépKépKép

Csak úgy megjegyzem, hogy az a VIP hely ahol aludtál már le volt foglalva egyébként Kép Bio és Guppi aludt volna még ott rajtam kívűl.
Elnézésedet kérem, hogy odakontárkodtam, de én azt az infót kaptam, hogy fent aludhatok valami kényelmes helyen... azért remélem nem tettem teljesen tönkre senkinek a pihenését... KépKépKép
Kép

#5352 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:26

Visszafele ezt beszéltük a kocsiban a többiekkel és végül arra jutottunk, hogy jövőre lehetne akár máshol is a tali. Például Szolnokon. Egyrészt: Hogy ne mindig James papának kelljen dolgoznia, 2 tali levezénylése után neki is kijárna egy gondtalan buli. Másszor: Mencshely szép,csodás, bjútífull de mégis rohadt messze van. Kép Szolnok meg majdnem az ország közepe. Utazzanak már a kecseg veszprémiek is.. Kép:Đ:)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5353 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:28

Idézet

Szolnok meg majdnem az ország közepe. Utazzanak már a kecseg veszprémiek is.. Kép:Đ:)
Inkább keleti fele ... de segáz. :-D Jövőre én mondjuk nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani Ferrara-ból a hazautat, de mindenképpen tervezem az eljövetelt. Kép

#5354 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:29

Végigszaladtam a képeken és a videókon, igazából semmi extra, csak megerősített az előző döntésemben. A következőn biztosan nem veszek részt, ilyen lapos és unalmas összejövetelen felesleges...Kép

Amúgy abba belegondoltatok mikor indult meg az igazi tivornyázás? Igen, ismét a pélóm volt a kapocs! Kép

#5355 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Elnézésedet kérem, hogy odakontárkodtam, de én azt az infót kaptam, hogy fent aludhatok valami kényelmes helyen... azért remélem nem tettem teljesen tönkre senkinek a pihenését... KépKépKép

Részemről semmi gond, de szerintem a többiek se haragudnak rád, mivel reggel nem kaptál oltást :Đ
Ráadásul amíg mi aludtunk, addig szét lettek osztva az ajándékok Daks papának hála, aki alkoholgőzös fejjel kijelentette - a " Mi legyen a nyereménycsomagokkal?" kérdésre- hogy: " Osszátok szét bazmeg! " Guppi meg megmentett nekem egy AC2-ös és egy POPos posztert, aminek nagyon hálás vagyok, és holnap fel is fognak szépen kerülni a falra Kép

#5356 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Viccelsz?? KépKép Már be voltam szarva, hogy be lesz rajtam hajtva az "accsim"! KépKép Így üde megnyugvás volt számomra mikor eltűnt drakecsaj. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5357 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:35

Idézet

Részemről semmi gond, de szerintem a többiek se haragudnak rád, mivel reggel nem kaptál oltást :Đ
Ráadásul amíg mi aludtunk, addig szét lettek osztva az ajándékok Daks papának hála, aki alkoholgőzös fejjel kijelentette - a " Mi legyen a nyereménycsomagokkal?" kérdésre- hogy: " Osszátok szét bazmeg! " Guppi meg megmentett nekem egy AC2-ös és egy POPos posztert, aminek nagyon hálás vagyok, és holnap fel is fognak szépen kerülni a falra Kép
Ha részedről nem gond, akkor megnyugodtam. A többieket meg lefosom! KépKépKép
Kép

#5358 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:37

Idézet

Viccelsz?? KépKép Már be voltam szarva, hogy be lesz rajtam hajtva az "accsim"! KépKép Így üde megnyugvás volt számomra mikor eltűnt drakecsaj. KépKép
Hmmm... vajon milyen "accsi"-ról lehetett szó! Kép
Kép

#5359 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:40

Idézet

Idézet

"Nekem ez már sok. Jössz lefeküdni?"
Durva acsiszórás.

#5360 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:41

Idézet

Idézet

Arról, hogy orrba vágom (vagy tökön rúgom -választhatott-) ha egy rossz mozdulatot is tesz Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.