Guppit valóban lefosom, téged meg seggből szájba!

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:13
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:14
Idézet
Idézet
Idézet
Értem. Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudom élvezni veletek.
Hajnalban még egy beszélgetésben felvetődött kb másfél másodpercre, hogy dohányzom, vagy dohányzok. Gyorsan elmagyaráztam, melyik mit jelent. Gyakran keverik az emberek. Az előző mondatot azonban leírom eképpen is.
Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudok élvezni veletek.
XD
Ez egy kicsit elkurtított és így értelmetlen példa volt, de vicces. Ja és Cash! Nem szoktam agyalni a szóvicceken. Amikor rám szóltál, hogy nagyon csendben vagyok, akkor csak szimplán pihentettem az agyam. De azért köszi a "bókot" a korábbi kommentedben. Egyébként pedig, bár tudom, hogy leszarod, Guppi, meg én egy másodpercet sem aludtunk a tali ideje alatt.
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:14
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:16
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:18
Idézet
Idézet
Semmi baj, nem lehet mindenki olyan kemény mint mi.
Bio: Nekem is fosakszik ez a mocskos apple szörnyszülött mov. Kénytelen leszek eladni a lelkem az ördögnek és Quicktime-ot telepíteni.
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:20
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:24
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:29
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:29
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:30
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:32
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:34
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:35
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:36
Idézet
Idézet
Komolyan... már kezdek félni a következő talitól. Hogy mindenki velem akar perverzkedni.
Pedig erre a célra ott van kasy híres f@sza.
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:37
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:38
Idézet
Bionak nem kell múzsa, csak egy megfelelő ember. Ha úgy tetszik egy megfelelő vászon, amire a bennem lakozó nyelvészművész ráfestheti gondolatait. Az elmúlt hétvégén azonban nem egyszerűen meg kellett festenie egy képet. Olyan volt, mintha egy gyárban lett volna, ahol körös körül fehér vászon várja, hogy alkosson. Gyakorlatilag ipari méretű termelést hajtott végre. A vászon ti vagytok, az ecset a hangom.
A hazafelé tart úton már valóban fáradt volt a fejemben élő, az alvást nélkülöző művész. A vicc azonban nagyon jó, csak az előadás és a hallgatóság témaelterelése következtében úgy alakult, hogy csak egy vízfestékből készült festményt sikerült alkotnia, amit a követlező benzinkúton ránk váró szemerkélő eső, bizony elmosott. Nem kár érte. Volt már jobb és lesz is még.
Cash! Az azonban igaz, hogy neked akkor a vásznad, hogy arra napokig lehetne festeni. Nem mellesleg, ugyanilyen Kasy és Guppi is. Ha velük vagyok, meghülyülök.
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:41
Idézet
Idézet
Bionak nem kell múzsa, csak egy megfelelő ember. Ha úgy tetszik egy megfelelő vászon, amire a bennem lakozó nyelvészművész ráfestheti gondolatait. Az elmúlt hétvégén azonban nem egyszerűen meg kellett festenie egy képet. Olyan volt, mintha egy gyárban lett volna, ahol körös körül fehér vászon várja, hogy alkosson. Gyakorlatilag ipari méretű termelést hajtott végre. A vászon ti vagytok, az ecset a hangom.
A hazafelé tart úton már valóban fáradt volt a fejemben élő, az alvást nélkülöző művész. A vicc azonban nagyon jó, csak az előadás és a hallgatóság témaelterelése következtében úgy alakult, hogy csak egy vízfestékből készült festményt sikerült alkotnia, amit a követlező benzinkúton ránk váró szemerkélő eső, bizony elmosott. Nem kár érte. Volt már jobb és lesz is még.
Cash! Az azonban igaz, hogy neked akkor a vásznad, hogy arra napokig lehetne festeni. Nem mellesleg, ugyanilyen Kasy és Guppi is. Ha velük vagyok, meghülyülök.
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:46
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:49
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:51
Idézet
Idézet
Idézet
Hatalmas respect neked Scoo, hogy épségben fuvaroztál minket. Tavalny nekem is elég fárasztó volt.
Egy másik szóvicc a neveddel kapcsolatban, csak épp elfelejtetted. Mikor elkértem tőled a vízipipát. Scooncsorogtam érte.