HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5401 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:53

Idézet

Scoo: Velem is hasonló volt a helyzet, hazafele menet szegény InGenen múlott, hogy a GK Team életben maradt, utána pedig nekem kellett hazavezetnem borzalmas állapotban az Őrstől. Azt hittem meg fogok halni, de egy karcolás nélkül hazajutottam, amit meg is ünnepeltem azzal, hogy telibefejeltem az egyik nagyon rossz helyre felrakott konyhapolcot. Ömlött a fejemből a vér, én meg csak röhögtem, hogy mekkora egy balf@asz vagyok! Kép
Én mindig akkor vágtam be a fejem mikor jöttem ki a pincéből :Đ De még akkor is ha épp azt olvastam hogy "vigyázz a fejedre!"

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5402 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:53

SCOOnto áruház! Kép
Kép

#5403 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:54

Idézet

Idézet

Scoo: Velem is hasonló volt a helyzet, hazafele menet szegény InGenen múlott, hogy a GK Team életben maradt, utána pedig nekem kellett hazavezetnem borzalmas állapotban az Őrstől. Azt hittem meg fogok halni, de egy karcolás nélkül hazajutottam, amit meg is ünnepeltem azzal, hogy telibefejeltem az egyik nagyon rossz helyre felrakott konyhapolcot. Ömlött a fejemből a vér, én meg csak röhögtem, hogy mekkora egy balf@asz vagyok! Kép
Én mindig akkor vágtam be a fejem mikor jöttem ki a pincéből :Đ De még akkor is ha épp azt olvastam hogy "vigyázz a fejedre!"
Te olyan álapotban voltál, hogy akkor is megfejelted volna, ha 3 méterrel magasabb a bejárat! Kép
Kép

#5404 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Én mindig akkor vágtam be a fejem mikor jöttem ki a pincéből :-D De még akkor is ha épp azt olvastam hogy "vigyázz a fejedre!"
Te olyan álapotban voltál, hogy akkor is megfejelted volna, ha 3 méterrel magasabb a bejárat! Kép
Neeem,akkor még józan voltam :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5405 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Bio: el is felejtettem. Az tudtam, hogy volt még valami, de nem ugrott be. Egyébként nem azért borítottalak fel székestől, mert állandóan a fejemrehúztad a kapucnim? Rémlik valami ilyesmi.

Cash: szép kis slussz poén lett akkor neked a végén. Gondoltad ha már este nem ütötted ki magad akkor majd otthon? :Đ

Egyébként eldöntöttem, hogy én is beszerzek egy vizipipát. Marha jó cucc.

Sajnos hiába lett kész a vágással, időm már nincs feltölteni a videót :-D 9 perces lett, holnap majd feltolom. Az utolsó pár perc priceless. Majd meglátjátok.

#5406 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Idézet

Oda mindenki bevágta a fejét, neked meg az alkoholmennyiség is rásegített. Én meg ha akartam volna, se tudtam volna bevágni mert olyan alacsony vagyok Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5407 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:59

Idézet

Bio: el is felejtettem. Az tudtam, hogy volt még valami, de nem ugrott be.

Cash: szép kis slussz poén lett akkor neked a végén. Gondoltad ha már este nem ütötted ki magad akkor majd otthon? :Đ

Egyébként eldöntöttem, hogy én is beszerzek egy vizipipát. Marha jó cucc.

Sajnos hiába lett kész a vágással, időm már nincs feltölteni a videót :-D 9 perces lett, holnap majd feltolom. Az utolsó pár perc priceless. Majd meglátjátok.
Várjuk várjuk SCOOnto! KépKépKép
Kép

#5408 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:00

Idézet

Idézet

Oda mindenki bevágta a fejét, neked meg az alkoholmennyiség is rásegített. Én meg ha akartam volna, se tudtam volna bevágni mert olyan alacsony vagyok Kép
Nekem nem jelentett problémát az alacsony ajtófélfa.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5409 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:02

Idézet

Idézet

Várjuk várjuk SCOOnto! KépKépKép
Ha rajtam marad ez a név elküldelek Cartel udvarára. A többit ő majd elintézi a lapátjával Kép

#5410 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:03

Szerintem az a pince lejáró áthidalót minden kedves valaha ott járó vendég lefejeli minimum egyszer....óóóó ha az a gerenda beszélni tudna....

Örülök hogy így felélénkült a társaság a fórumon, köszönhetően a bulinak....de vigyázzunk, hogy a színvonal azért nem csökkenjen, ahogy Ca$h is mondotta....

Persze érthető hogy pár napig még csámcsogunk az ott elhangzott szóvirágokon...frissek még az emlékek :Đ de aztán szépen lassan majd elmaradoznak az obszcén szavak....addig meg ne vigyük túlzásba

Kép
Kép
Kép

#5411 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:06

james: szívemből szóltál, mint mindig! Kép

SCOOnto: most miért kívánsz nekem ilyen szörnyű halált!?! KépKép

Bio: szerintem te is megfejelted párszor, csak észre se vetted olyan matt részeg voltál 3 felestől (ez volt minden amit aznap ivott) ... KépKépKép
Kép

#5412 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:20

Idézet

Bio: el is felejtettem. Az tudtam, hogy volt még valami, de nem ugrott be. Egyébként nem azért borítottalak fel székestől, mert állandóan a fejemrehúztad a kapucnim? Rémlik valami ilyesmi.
Nem, az Ca$h volt.

#5413 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:21

Idézet

Bio: szerintem te is megfejelted párszor, csak észre se vetted olyan matt részeg voltál 3 felestől (ez volt minden amit aznap ivott) ... KépKépKép
Én a hétvégén minden korábbinál több alkoholt fogyasztottam. Több, mint 10 feles legurult. Nem számoltam, de azt tudom, hogy amikor már rendesen bekészültem és ráittam még egy pálinkát -ekkor még világos volt- a sajátomból, ami 50%-os volt, egycsapásra jobban lettem. Nem értem. Én szombaton szerintem háromszor rugtam be. Magam sem értem, de folyamatosan részeg voltam. 12 órán keresztül állandóan.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5414 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:26

Én ott ijedtem meg, mikor két korsó sört ittam meg húzóra, 2sec/korsó sebességgel.
Akkor ott egy kicsit féltem hogy baj lesz...de végülis csak annyi történt hogy kumtam egyet a kanapén, amíg fel nem keltettek, és tovább nem folytattam :Đ
Az egész estés fogyasztásom az kb 8 feles (mind más más, úgyhogy a csoda hogy a kevergetéstől nem lettem gigához hasonlóan dementoros) és 8 sör volt (ebből 2 ment egymás után húzóra). Még leírva is szörnyű olvasni, normál esetben a szervezetemnek fel kellett volna adnia.

Kép
Kép
Kép

#5415 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:27

Idézet

Én a hétvégén minden korábbinál több alkoholt fogyasztottam. Több, mint 10 feles legurult. Nem számoltam, de azt tudom, hogy amikor már rendesen bekészültem és ráittam még egy pálinkát -ekkor még világos volt- a sajátomból, ami 50%-os volt, egycsapásra jobban lettem. Nem értem. Én szombaton szerintem háromszor rugtam be. Magam sem értem, de folyamatosan részeg voltam. 12 órán keresztül állandóan.

Én össze se merem számolni mennyit ittam, az biztos, hogy rengeteg sör lecsúszott, ittam vagy egy üveg Whiskey-t, 4-5 Jágert, valaki megkínált egy atom ütös 99%-os pálesszal, aztán valamikor hajnalban bele került az arcomba egy feles vodka vagy Gin. Nem tudom melyik, de tény, hogy ö rögtön visszaköszönt Rokka formájában az út szélire, amibe másnap reggel szegény James belehajtott. Utána mintha mi se történt volna folytattam a Whiskey-zést, aminek sajnos egy kis százaléka szegény Túpek nadrágján kötött ki és hiába próbáltam kicsavarni belőle csak nem került vissza a poharamba! KépKép
Kép

#5416 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:28

Idézet

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Én ott ijedtem meg, mikor két korsó sört ittam meg húzóra, 2sec/korsó sebességgel.[/font]
Akkor ott egy kicsit féltem hogy baj lesz...de végülis csak annyi történt hogy kumtam egyet a kanapén, amíg fel nem keltettek, és tovább nem folytattam /forum/images/smiles/029.gif
Az egész estés fogyasztásom az kb 8 feles (mind más más, úgyhogy a csoda hogy a kevergetéstől nem lettem gigához hasonlóan dementoros) és 8 sör volt (ebből 2 ment egymás után húzóra). Még leírva is szörnyű olvasni, normál esetben a szervezetemnek fel kellett volna adnia.

És akkor még te mondtad, hogy már "nem" tudsz te gyorsan sert inni! Kép
Kép

#5417 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:35

KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY!

MEGKÉRNÉK MINDEN KEDVES GK 2.0 RÉSZTVEVŐT, HOGY VEGYEN FEL A FRIEND LISTÁJÁRA. RITKÁN FORDUL ILYEN ELŐ NÁLAM, MERT MINDENKI ENGEM AKAR (DE TÉNYLEG)... ÉLJETEK A NAGY ALKALOMMAL (HA LEHET ÍRJATOK VALAMI PRIVIT IS, HOGY TUDJAM KI VAGY)!!! JAMES-T ÉS GIGÁT MÁR BEJELÖLTEM!

XBox Live Gamertag: Cash Bacsi
PSN Network: Cash_Bacsi

KÖSZÖNÖM!
Kép

#5418 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:37

Idézet

KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY!

MEGKÉRNÉK MINDEN KEDVES GK 2.0 RÉSZTVEVŐT, HOGY VEGYEN FEL A FRIEND LISTÁJÁRA. RITKÁN FORDUL ILYEN ELŐ NÁLAM, MERT MINDENKI ENGEM AKAR (DE TÉNYLEG)... ÉLJETEK A NAGY ALKALOMMAL (HA LEHET ÍRJATOK VALAMI PRIVIT IS, HOGY TUDJAM KI VAGY)!!! JAMES-T ÉS GIGÁT MÁR BEJELÖLTEM!

KÖSZÖNÖM!
Nekem PSN-em nincs,XBL-ról meg bannoltak. :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5419 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:39

Idézet

Nekem PSN-em nincs,XBL-ról meg bannoltak. :Đ

Sajnálom, akkor törlöm a requestet... Kép
Kép

#5420 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:47

Idézet

KÖZÉRDEKÜ KÖZLEMÉNY!

KÖSZÖNÖM!
És aki nem konzolos? Kép Véletlenül nincs Steamed? Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272