GK tali
Elküldve: 2005. 11. 04. 13:40
Elküldve: 2005. 11. 04. 14:01
Elküldve: 2005. 11. 04. 14:13
Elküldve: 2005. 11. 04. 14:26
Jha egyébként én is csatlakozom FR-hez és megköszönöm Bálintnak a vendéglátást.
A beszámolót megírnám, de nem tom mikorra lenne kész, ráadásul a party végin nem voltam ott.
Elküldve: 2005. 11. 04. 18:14
Idézet
Marha jó lett, KIRÁLYAK VAGYTOK!!!Amúgy sztem a Bálintnak kéne megírnia a beszámolót, ő tud mindenről, mint Főszervező. Vagy elég volt a szervezés feladata is ... ?
Elküldve: 2005. 11. 04. 20:47
Idézet
Jha egyébként én is csatlakozom FR-hez és megköszönöm Bálintnak a vendéglátást.
A beszámolót megírnám, de nem tom mikorra lenne kész, ráadásul a party végin nem voltam ott.
Elküldve: 2005. 11. 04. 23:05
Elküldve: 2005. 11. 05. 05:17
Idézet
Elküldve: 2005. 11. 05. 08:24
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 11. 05. 09:59
Elküldve: 2005. 11. 05. 14:44
Régóta (lassan 5 éve) nyomulok biz. rajongói szájton, ahol hagyományossá váltak a többnapos (!) talik + 1 hetes együtt nyaralások is, már évekkel ezelőtt. Aki vállalta, fényképes beszámolót csinált róla. Örök emlék még ma is, amikorra a társaság nagyja sajna széthullott. Miért ne kaphatna ez helyet itt is?
Ám örülök, hogy a Bálint elvállalta. FR annyira jól megcsinálta ezt az albumot, hogy már igazán csak pár mondat hiányzik hozzá ...
Elküldve: 2005. 11. 06. 12:28
ingen átjott már háromra, de szerencsétlenkedett öszsevissza ahogy szokott mer alig találta meg a wesselényi utat, ami igazán nagy teljesítmény. kozben vettüknk pár sört meg elkezdtük nyomni a king kongot, amit volt szerencsém megkapni
nagylelküen mindketten kértek kést hogy segitenek pucolni , de aztán kinkább az fhm-et nézegették gyanus pillantások kozepette. na, meg is volt a pucolás, mikor már 5 volt, igy lementek a többiekért (FR fojesz), aztan vettek sört
nekiálltunk feltenni a cuccot, fött ahogy kell, televágtam csipospaprikával
kaja kész, irány flamozni. egesz jó lett, bár ingen nyavajgott elotte hogy legyen csipos, aztan ö nem birta megenni.... ehhhh, biztos marta az áramköreit.
na a vodka elfogyott, akkor lementünk erositesert meg néhány sörért
ingenék elléptek 11 fele, mi utána nagyno csunyán szétcsaptuk magunkat, de ez már egy másik történet....
biztos vannak érdekes dolgok, amik igy hirtelen nem jutnak esezmbe, pedig sokkal jobb volt mint iogy leirva. akinek van mondanivaloja az irja be
egy netcafe bol most csak ennyit tellett tölem
Elküldve: 2005. 11. 06. 12:36
Idézet
ingen átjott már háromra, de szerencsétlenkedett öszsevissza ahogy szokott mer alig találta meg a wesselényi utat, ami igazán nagy teljesítmény. kozben vettüknk pár sört meg elkezdtük nyomni a king kongot, amit volt szerencsém megkapni
nagylelküen mindketten kértek kést hogy segitenek pucolni , de aztán kinkább az fhm-et nézegették gyanus pillantások kozepette. na, meg is volt a pucolás, mikor már 5 volt, igy lementek a többiekért (FR fojesz), aztan vettek sört
kaja kész, irány flamozni. egesz jó lett, bár ingen nyavajgott elotte hogy legyen csipos, aztan ö nem birta megenni.... ehhhh, biztos marta az áramköreit.
ingenék elléptek 11 fele, mi utána nagyno csunyán szétcsaptuk magunkat, de ez már egy másik történet....
biztos vannak érdekes dolgok, amik igy hirtelen nem jutnak esezmbe, pedig sokkal jobb volt mint iogy leirva. akinek van mondanivaloja az irja be
Elküldve: 2005. 11. 06. 16:18
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 11. 06. 19:00
Elküldve: 2005. 11. 06. 19:59
Idézet
Igen csípősre kértem, de nem olyanra vazze hogy 3 méteres tűzcsóvákat fingjak és még a villa is elolvadjon
Elküldve: 2005. 11. 06. 20:04
Idézet
Idézet
Igen csípősre kértem, de nem olyanra vazze hogy 3 méteres tűzcsóvákat fingjak és még a villa is elolvadjon
Elküldve: 2005. 11. 06. 20:06
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 11. 07. 09:14
Idézet
Syb: ja, majd legkozeelbb akkor lájtosabb lesz, hogy ne csak innod kelljen

Súgó
A téma zárva.