HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#641 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:40

Másnapos vagyok mint a rohattélet ugyhogy a beszámolót átengedem másnak Kép

#642 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:01

Lehet hogy bennem van a hiba, de nem vagyok másnapos Kép Lehet azért mert tagnap duplán aznapos voltam Kép Na kész az oldal, minnyá feltöltömKép

#643 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:13

Na, itt vannak a tali képei kommentekkel galériában. Remélem mostmár senki nem fog panaszkodni Kép

Kép

#644 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 04. 14:26

Jó lett a galéria! Kép Egyébként akik rinyáltak a "használati utmutatás" miatt, azok legközelebb eljönnek és megnéznek maguknak mindenkit. Kép:Đ

Jha egyébként én is csatlakozom FR-hez és megköszönöm Bálintnak a vendéglátást. :-D

A beszámolót megírnám, de nem tom mikorra lenne kész, ráadásul a party végin nem voltam ott.Kép

#645 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 18:14

Idézet

Na, itt vannak a tali képei kommentekkel galériában. Remélem mostmár senki nem fog panaszkodni Kép

Kép
Marha jó lett, KIRÁLYAK VAGYTOK!!! Kép Kép Ez a nyitófotó is nagyon stílusos, FR ... ! Kép

Amúgy sztem a Bálintnak kéne megírnia a beszámolót, ő tud mindenről, mint Főszervező. Vagy elég volt a szervezés feladata is ... ? Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#646 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:47

Idézet

Jó lett a galéria! Kép Egyébként akik rinyáltak a "használati utmutatás" miatt, azok legközelebb eljönnek és megnéznek maguknak mindenkit. Kép:Đ

Jha egyébként én is csatlakozom FR-hez és megköszönöm Bálintnak a vendéglátást. :-D

A beszámolót megírnám, de nem tom mikorra lenne kész, ráadásul a party végin nem voltam ott.Kép
Jól van na, bocs, csak nekem tod nem igazán van lehetőségem elmenni pl. egy talira.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#647 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 23:05

már csak azért is elmegyek a következőre, hogy Daks-ot más arcáról is megismerjem :Đ A fotókon valahogy mindig ugyanazt a csodálkozó tekintetet sikerült lekapni :-D
ivatlan vendég jö, bár észre sem veszed, legjobb barátod ö és hü szerelmesed, arctalan király, halk léptü mostoha, folyton nyomodba jár és nem hagy el soha, közel jön, túl közel, szomorúan megáll, ráförmedsz, nem fut el mert úgy hívják: Halál.

#648 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 05. 00:49

nemkell beszamolot irni, szvsz full hulyeseg es felesleges is
Kép
Kép

#649 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 05:17

Idézet

Végülis jah. Miről számolnánk be? Hogy kinek mikor volt filmszakadás? Kép

#650 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 05. 08:24

Idézet

Idézet

Végülis jah. Miről számolnánk be? Hogy kinek mikor volt filmszakadás? Kép
Arról például oldalakat lehetne írni, hogy a paprikáskrumplit kanállal vagy villával kell-e enni? Vagy ki hogyan ejti InDzsen nevét. KépKép

#651 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 09:59

majd én megirom azt a beszámolot, már csak azért is mert volt egy két vicces dolog még :Đ de most mennem kell orára, sza majd valamikor késöbb.Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#652 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 14:44

Szvsz nem hülyeség a beszámoló, Daks.

Régóta (lassan 5 éve) nyomulok biz. rajongói szájton, ahol hagyományossá váltak a többnapos (!) talik + 1 hetes együtt nyaralások is, már évekkel ezelőtt. Aki vállalta, fényképes beszámolót csinált róla. Örök emlék még ma is, amikorra a társaság nagyja sajna széthullott. Miért ne kaphatna ez helyet itt is? Kép

Ám örülök, hogy a Bálint elvállalta. FR annyira jól megcsinálta ezt az albumot, hogy már igazán csak pár mondat hiányzik hozzá ...

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#653 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 12:28

NA az uggy vót:

ingen átjott már háromra, de szerencsétlenkedett öszsevissza ahogy szokott mer alig találta meg a wesselényi utat, ami igazán nagy teljesítmény. kozben vettüknk pár sört meg elkezdtük nyomni a king kongot, amit volt szerencsém megkapni :Đ ja meg krumplipucolás meg ilyenek. erre daks bejelenti hogy elobb is tud jonni, szoval lemászuutnk érte. aztan vettünk néháyn sört :-D

nagylelküen mindketten kértek kést hogy segitenek pucolni , de aztán kinkább az fhm-et nézegették gyanus pillantások kozepette. na, meg is volt a pucolás, mikor már 5 volt, igy lementek a többiekért (FR fojesz), aztan vettek sört :-D

nekiálltunk feltenni a cuccot, fött ahogy kell, televágtam csipospaprikával :-D aztan söröztünk. ekkor ezsebe jutott valami elmének, hogy vegyünk vodkát emrt az jo. na azu elhatározást tett követte, megvfetük majd arcba be, opersze sörrel öblítés.

kaja kész, irány flamozni. egesz jó lett, bár ingen nyavajgott elotte hogy legyen csipos, aztan ö nem birta megenni.... ehhhh, biztos marta az áramköreit.

na a vodka elfogyott, akkor lementünk erositesert meg néhány sörért :-D ekkor azonban már egy 7decis példány akadt a kezünkbe. nemsokára megjott pár értelmes cimborám, akiket szintén nem kellett megerőszakolni, hogy igyunk már valamit, igy ez következett.

ingenék elléptek 11 fele, mi utána nagyno csunyán szétcsaptuk magunkat, de ez már egy másik történet....
biztos vannak érdekes dolgok, amik igy hirtelen nem jutnak esezmbe, pedig sokkal jobb volt mint iogy leirva. akinek van mondanivaloja az irja be :-D

egy netcafe bol most csak ennyit tellett tölem :)

#654 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 06. 12:36

Idézet

NA az uggy vót:

ingen átjott már háromra, de szerencsétlenkedett öszsevissza ahogy szokott mer alig találta meg a wesselényi utat, ami igazán nagy teljesítmény. kozben vettüknk pár sört meg elkezdtük nyomni a king kongot, amit volt szerencsém megkapni :Đ ja meg krumplipucolás meg ilyenek. erre daks bejelenti hogy elobb is tud jonni, szoval lemászuutnk érte. aztan vettünk néháyn sört :-D

nagylelküen mindketten kértek kést hogy segitenek pucolni , de aztán kinkább az fhm-et nézegették gyanus pillantások kozepette. na, meg is volt a pucolás, mikor már 5 volt, igy lementek a többiekért (FR fojesz), aztan vettek sört :-D

nekiálltunk feltenni a cuccot, fött ahogy kell, televágtam csipospaprikával :-D aztan söröztünk. ekkor ezsebe jutott valami elmének, hogy vegyünk vodkát emrt az jo. na azu elhatározást tett követte, megvfetük majd arcba be, opersze sörrel öblítés.

kaja kész, irány flamozni. egesz jó lett, bár ingen nyavajgott elotte hogy legyen csipos, aztan ö nem birta megenni.... ehhhh, biztos marta az áramköreit.

na a vodka elfogyott, akkor lementünk erositesert meg néhány sörért :-D ekkor azonban már egy 7decis példány akadt a kezünkbe. nemsokára megjott pár értelmes cimborám, akiket szintén nem kellett megerőszakolni, hogy igyunk már valamit, igy ez következett.

ingenék elléptek 11 fele, mi utána nagyno csunyán szétcsaptuk magunkat, de ez már egy másik történet....
biztos vannak érdekes dolgok, amik igy hirtelen nem jutnak esezmbe, pedig sokkal jobb volt mint iogy leirva. akinek van mondanivaloja az irja be :-D

De azért cska letoltam az a paprikás krumplt.. ami megjegyzem olyan rohadtul erős volt hogy anyááááááám Kép

#655 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 06. 16:18

Idézet

Idézet

NA az uggy vót:

De azért cska letoltam az a paprikás krumplt.. ami megjegyzem olyan rohadtul erős volt hogy anyááááááám Kép
De legalább lehetett rá inni rendesen. :D

#656 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:00

Durva jókat röhögtem végigolvasva a beszámolót. Ez az InGen + a csípőspaprikáskrumpli sztori nagyon jóóó ... Kép Kép Már nem azért, mert kárörvendő vagyok, hanem InGen, Te kéred, hogy erős legyen, aztán nem tudod megenni ... ! (Egyébként én sem tudtam vna, nekem maradt vna a pia, asszem'. Kép Kép)

#657 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 06. 19:59

Idézet

Durva jókat röhögtem végigolvasva a beszámolót. Ez az InGen + a csípőspaprikáskrumpli sztori nagyon jóóó ... Kép Kép Már nem azért, mert kárörvendő vagyok, hanem InGen, Te kéred, hogy erős legyen, aztán nem tudod megenni ... ! (Egyébként én sem tudtam vna, nekem maradt vna a pia, asszem'. Kép Kép)
Héhé megettem, nem maradtam szégyenben! Paprikáskrumpplit egyébként sem hagyunk ott :Đ de asszem ezt már nem mosom le magamról Kép

Igen csípősre kértem, de nem olyanra vazze hogy 3 méteres tűzcsóvákat fingjak és még a villa is elolvadjon KépKép

#658 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:04

Idézet

Idézet

Héhé megettem, nem maradtam szégyenben! Paprikáskrumpplit egyébként sem hagyunk ott :Đ de asszem ezt már nem mosom le magamról Kép

Igen csípősre kértem, de nem olyanra vazze hogy 3 méteres tűzcsóvákat fingjak és még a villa is elolvadjon KépKép
Hát csípős volt az tény. :-D Érdmes megnézni az egyik képet, amin a fél fazék hagymából, kolbászból és paprikából állt. :-D

#659 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 06. 20:06

Idézet

Idézet

Hát azé annyira hűdekurvacsípős nem volt... Én se bírom az erőset, de ez még nem volt gáz.

#660 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 07. 09:14

Idézet

Hát azé annyira hűdekurvacsípős nem volt... Én se bírom az erőset, de ez még nem volt gáz.
ugyis van! nerm volt ez vészes.
Syb: ja, majd legkozeelbb akkor lájtosabb lesz, hogy ne csak innod kelljen Kép, meg hogy ingenyó is megtudja emészteni.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.