HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#781 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 15:14

Idézet

Emlékeztető:

Nos akkor Febr. 11-én (most szombaton!!!) délelőtt 11.30-kor találkozó a Nyugati forgóóránál! Utána átmegyünk a pár metromegállóra lévő Atlatis Pizzériába ahol foglaltam asztalt.

Eddig jelentkeztek:

Callisto: ha lesz koncert
Sybilla: szinte tuti
Halfer: szeretne
Frpeter: ha életben marad addig
Daks: ha valaki odaszól neki előző nap
Ingen: csak ha Callisto is
Zoenn: fixál valamit
ha már itt tartotok szóljatok Daksnak!Kép

#782 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:52

Mi a fasz az hogy nem jöttök?
Tudjátok mit? Akkor basszátok meg. Soha többet nem szervezek én ide semmit. Leléptem a faszba.
Ilyen társasággal akkor inkább sehova, már kicsit elegem lett.
Szevasztok!

#783 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:00

Nagyon gyorsan döntsük el hogy mi lesz, mert én személy szerint mentem volna, de tényleg. Már ki is néztem a vonatot meg minden. Szal akkor lesz buli, vagy nem?

#784 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:22

Idézet

Nagyon gyorsan döntsük el hogy mi lesz, mert én személy szerint mentem volna, de tényleg. Már ki is néztem a vonatot meg minden. Szal akkor lesz buli, vagy nem?
Zoenn, tőled elnézést kérek, te jó srác vagy, csak itt sajnos ez nagyjarészt ilyen társaság.
Valaki elfelejti, mert ugye minden más fontosabb... Mivel ő központi ember, ezért nem jön el másik kettő, így a létszám már a felére csökkent, így a vidékiek se jönnek el, tehát ennyi volt.
Durva de ez van.
Ha midnenkit minden nap felhívnék, akkor is az lenne egyik nap, hogy bocs elfelejtettem már csináltam más programot. Egyszerűen senkinek nem fontos, ezzel elbassza mások kedvét is.

#785 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 12:34

Nem tudom, a tegnapi hsz-em vmilyen hiba, vagy modi törlés által vált köddé - ha esetleg az utóbbi, nem használtam trágár kifejezéseket, és úgy tudom, azért van egy fórum, hogy a véleményünket leírjuk, még ha az olykor nem túl hízelgő, akkor is.No mindegy, az eset számomra informatív értékkel bírt, mindenesetre örültem vna legalább egy indoklásnak a törlés okáról.Update: jahh, most értesültem, hogy költözik az oldal, és val'szeg emiatt volt a törlődés - akkor nem szóltam semmit, bocsi! :Đ
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#786 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 02. 11. 13:42

pontosan az tortent, hogy a forum adatbazis mar korabban megerkezett az uj szerverre, mint ahogy a tegnap esti hozzaszolasok szulettek, ezert nem lathato.A talit nagyon sajnalom, ha nem nezek be a topicba tegnap este akkor potyara dekkolhattam volna a meeting point-on... legkozelebb ne legyen ilyen visszaugralas, mert ez nem jo.:Đ
Kép
Kép

#787 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 20:44

Idézet

Idézet

fr!: Avium tutinem :-D
Ó! Sorry ... Kép

Amúgy Te most a világ melyik pontján tartózkodsz? (Hirtelen Lara Croft, vagy Leslie L. Lawrence jutottak eszembe, akik átlagban hetente röpködnek keresztül-kasul az 5 kontinensen ... Kép Kép Kép)
speciel par oraja mar pesten vagyok ujra :-D A kozeljovoben pedig Hollandia, Dubai (hoszabb tavon) van tervben, nyartol pedig Shanghai, Peking, Tokyo, Hong Kong, Taiwan van palettan :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#788 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 11. 22:13

Holnap csörögjé má pliz akkor hogy a mi a szitu :Đ

#789 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 17:18

Idézet

Idézet

Idézet

fr!: Avium tutinem :-D
Ó! Sorry ... Kép

Amúgy Te most a világ melyik pontján tartózkodsz? (Hirtelen Lara Croft, vagy Leslie L. Lawrence jutottak eszembe, akik átlagban hetente röpködnek keresztül-kasul az 5 kontinensen ... Kép Kép Kép)
speciel par oraja mar pesten vagyok ujra :-D A kozeljovoben pedig Hollandia, Dubai (hoszabb tavon) van tervben, nyartol pedig Shanghai, Peking, Tokyo, Hong Kong, Taiwan van palettan :Đ
Akkor tényleg a megfelelő emberek jutottak Rólad eszembe ... LOL!
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#790 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 11:36

Most akkor mi lett a vege? :|Syb: Lara-t nem, Leslie L.-t szeretem :Đ (kozben kilatasba kerult ausztria es nemetorszag is)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#791 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 13. 17:50

Idézet

Syb: Lara-t nem, Leslie L.-t szeretem :Đ (kozben kilatasba kerult ausztria es nemetorszag is)
Jó, akkor maradjunk a Laci bácsinál - nem erőltetem Larát, hiszen nem erőszak a disznótor. Kép

Úgy érted, beugrasz Ausztriába és Németországba, átutazóban Kína, Dubai, Hollandia, BP, és - ha már LLL - Közép-Amerika dzsungelei és maja romvárosai között?? Kép

#792 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 14. 20:09

Most akkor nem volt tali? (Sorry az értetlenségekért, csak nem láttam az elveszett hsz-eket...) Még annyian se lettetek volna, mint amennyien a múltkor voltunk? Már öten is lehet jót bulizni... Ááá. Pedig elhallgattam volna itt a vicces sztorikat... Kép Szereztetek volna egy jó napot, a sok rossz mellé.

#793 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 12:31

Idézet

Most akkor nem volt tali? (Sorry az értetlenségekért, csak nem láttam az elveszett hsz-eket...) Még annyian se lettetek volna, mint amennyien a múltkor voltunk? Már öten is lehet jót bulizni... Ááá. Pedig elhallgattam volna itt a vicces sztorikat... Kép Szereztetek volna egy jó napot, a sok rossz mellé.
Nos, ha jól számoltam, velem együtt mindösszesen négyen lettünk vna: FR, Daks, zoenn és jómagam. Nem mondom, hogy akár ennyien is nem éreztük vna jól magunkat (hiszen nem az emberek mennyisége számít, hanem a minősége :Đ), viszont az eredetileg tervezett létszám felére csökkenése sajna kifogta a szelet a mehetnékem vitorlájából. Ehhez hozzájárult az egészségi állapotom megingása is (szokás szt a legrosszabbkor), de én nem mondok le a reményről, hogy a következő heppening most már TÉNYLEG összejön, kellő számú résztvevővel. :-D

#794 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 18:18

Üdv!
Mivel a lapot már nem látogatom, légyszi valaki MSN-en vagy mailben értesítsen ha van vmi.
Kösz.

#795 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 18:42

Idézet

Üdv!
Mivel a lapot már nem látogatom, légyszi valaki MSN-en vagy mailben értesítsen ha van vmi.
Kösz.
és miért nem látogatod ha tudhatom? ha már ezt a hsz-t sem olvasod el akkor vki más: miért nem látogatja? Kép

#796 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:26

Idézet

Üdv!
Kösz.
FR, részemről nagyon sajnálom, ha a lenti ügy miatt már nem akarsz ide írogatni ... de igazából nem értem, jómagam sokkal fontosabb ok miatt nem látogatok már más fórumokat. :Đ Hátha sikerül majd (máshol) meggyőzzelek arról, térj vissza, mint oszlopos tag. Kép Itt most annyit, hogy szánom-bánom, ha az én végső hozzállásomnak is része volt a kiábrándulásodban, de miután hamarosan itt a tavasz, biztosan mindenki jóval nagyobb örömmel mozdul majd ki talizgatni. Kép

#797 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:33

Egy ilyen nappali találkozóra talán nekem is illene egyszer eltolnom a képem...
Gaming is beliving...

#798 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 20:16

Halfer, olvass vissza.
Egyébként itt a jó idő így van, így ncisn is időm olvasgatni.

#799 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 21. 21:20

Idézet

Egy ilyen nappali találkozóra talán nekem is illene egyszer eltolnom a képem...
Eddig kemény 1 darab tali volt, szal oylan sokról nem maradtál le. Kép FR, pedig gyere vissza és ne hagyj itt minket! Kép

#800 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 11:18

Idézet

Halfer, olvass vissza.
Egyébként itt a jó idő így van, így ncisn is időm olvasgatni.
Ez csupán kifogás, nem indok. No meg tudod, mindenkinek van ideje arra, amire időt akar szakítani. Kép Mindenesetre, ha odáig nem térsz vissza, és szerveződni fog vmi, ofkórsz szólunk. :Đ

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.