HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#861 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 17:01

A legfrissebb felállás szt akkor hatan leszünk vasárnap: FR, Chocho, fojesz, Callisto, InGen, jómagam. Találkozunk déli 12 órakor a Nyugati forgóóránál - aki bírja, aki nem! Kép

(No persze ha bárki kedvet kap odáig a jövetelhez, szeretettel várjuk ... Kép)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#862 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 17:33

Idézet

A legfrissebb felállás szt akkor hatan leszünk vasárnap: FR, Chocho, fojesz, Callisto, InGen, jómagam. Találkozunk déli 12 órakor a Nyugati forgóóránál - aki bírja, aki nem! Kép

ÖÖÖ, most akkor nem az Atlantisba mentek? Syb, priviben át tudnád küldeni a számod ha nem titok? Én valszleg csak 13-14h fele tudok becsatlakozni.

#863 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 17:58

Idézet

Idézet

ÖÖÖ, most akkor nem az Atlantisba mentek? Syb, priviben át tudnád küldeni a számod ha nem titok? Én valszleg csak 13-14h fele tudok becsatlakozni.
De igen, csak vhol találkozni is kéne ... :Đ

Ezek szt nem tudsz jönni délre mégsem?

Na mindegy, ofkórsz átküldöm a számomat privuban, és vasárnapig még csak megdumáljuk, hogy legyen az egész konkrétan ...

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#864 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 09:06

Nos, az a szomorú helyzet állt elő, hogy Castillo lemondta a dolgot, FR oda sem tudna érni, és Sybnek is közbe jött több dolog. Ezek szerint hivatalosan csak hárma, fojesz, InGen és én találkoznánk ma a forgóóránál, aminek véleményem szerint mátr nincs sok értelme... Emellett ma vannak a választások is. Lehet, hogy páran emiatt sem tudnak eljönni. Azt javaslom, hogy halasszuk el a dolgot.
Gaming is beliving...

#865 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 04. 23. 12:57

Hát majd legközelebb..:Đ A következő választásokkor... :-D

#866 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 15:06

Halasztás, LOL... Amúgy odaértem volt 1 körül, de mind1, lényegében ez már az elég sokadik tali ami elmarad, emrt midnenki szarik bele, úgyhogy részemről másodszor is köszi, ebből nem kérek...

#867 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:32

Hmmm...azért a "minenki" elég kemény kifejezés. De mivel hárman lettünk volna ott (InGen, fojesz, és én), nem láttuk értelmét a dolognak. A másik meg, hogy te legutóbb azt mondtad, nem érsz oda, és csak az Atlantiszban csatlakozol. Namár most mivel nem volt rendes, fix látszám, Syb nem foglaltatott helyet (ami érthető), így ott veled semmiképpen sem találkozhattunk volna... Tanulság mindenki számára: a hozzáálláson változtatni kell. Én szívesen mentem volna, már vártam is ezt a napot, de így semmi értelme nem lett volna...
Gaming is beliving...

#868 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:41

Viszont én még mindíg benne lennék, mondjuk a jövőhétben. VéleményeK? Mármint az időpontról... Syb azt írta,ő akkor mindenképp jön Pestre...szóval az egy. Nekem (az is, mint ez) jó.
Gaming is beliving...

#869 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 18:35

Idézet

Hmmm...azért a "minenki" elég kemény kifejezés. De mivel hárman lettünk volna ott (InGen, fojesz, és én), nem láttuk értelmét a dolognak. A másik meg, hogy te legutóbb azt mondtad, nem érsz oda, és csak az Atlantiszban csatlakozol. Namár most mivel nem volt rendes, fix látszám, Syb nem foglaltatott helyet (ami érthető), így ott veled semmiképpen sem találkozhattunk volna... Tanulság mindenki számára: a hozzáálláson változtatni kell. Én szívesen mentem volna, már vártam is ezt a napot, de így semmi értelme nem lett volna...

Viszont én még mindíg benne lennék, mondjuk a jövőhétben. VéleményeK? Mármint az időpontról... Syb azt írta,ő akkor mindenképp jön Pestre...szóval az egy. Nekem (az is, mint ez) jó.
Én úgy tudtam most is jön mindenképpen, de akkor ezekszerint mégsem. A jövő hét nekem nem jó.
Figy, én ezért jöttem el előbb sátrazásról, hogy odaérjek még talira, de a dél elég kizárt lett volna, bár odaértem volna, ha ne,m fürdök meg iylesmi, de azért úgy gondoltam nem knée úgy odaállítani. Na mind1, szerencse hogy valaiit elértem mielőtt mentem volna. Amúgy meg miért nem tudtam volna ott találkozni? Annyira azért nem népszerű a hely, hogy ne tudtunk volna 4-en leülni :Đ

#870 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:00

Haligali,

Akkor nyilvánosan is bocsi mindenkitől, amiért az uccsó' pillanatban visszaléptem. Ennek csak egyik oka volt az, hogy adódott egy fontibb ügyem, amiért itthon maradtam inkább (no és elmentem szavazni). A másik, nagyobb oka, hogy megint az volt, mint múltkor: a vége felé sokan visszamondták. Az okokat megértem, tehát nem neheztelek; jobban azokra, akik itt vannak nap mint nap, és mondhatni rá sem sz*rnak az egészre.

Tudjátok, én nem ehhez vagyok szokva. Ahonnan "jövök", azokon a szájtokon éveken át talizgattunk, sokszor több napon, egy héten át. És ezeket az alkalmakat megelőzően hetekkel mindenki (vagyis az összetartó közösség 90%-a) nagyon izgatott volt, szinte számolta a napokat. Hangsúlyozom: MINDENKI, nem csak egy-két ember. Itt ennek nyomát sem látom, max. nagyon az elején.

Talán az a baj, hogy ez az oldal sem éli már a fénykorát, ahogy sok másik sem (az sem, ahol a fenti jó társaság verbuválódott, hogy végül csak a hárdkór mag maradjon meg - igen, az idő próbája). Éppen ezért én is ritkábban fordulok meg itt újabban, illetve fogok a jövőben ... Nem szeretek ott lenni, ahol nincsen egy összetartó közösség. Uakkor az átlagéletkor is 15 év a legtöbb helyen újabban - mint tudjátok, én 28 vagyok, vagyis jópár éve magam mögött hagytam azokat az időket, amikor az volt a napi téma, mi történt a suliban. :Đ Viszont örülök azoknak, akiket innen megismertem, és szájtfüggetlen barátok lettünk velük is.

GK-taliilag amúgy val'szeg Callistónak van igaza. Az a jó, ha nem szervezünk előre semmit, hanem vkinél van ekkor és ekkor, és aki tud jön, aki nem, nem. Úgy tűnik, idáig valóban az volt az egyetlen működőképes bulaj ... :-D

#871 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 19:14

Idézet

Haligali,

Akkor nyilvánosan is bocsi mindenkitől, amiért az uccsó' pillanatban visszaléptem. Ennek csak egyik oka volt az, hogy adódott egy fontibb ügyem, amiért itthon maradtam inkább (no és elmentem szavazni). A másik, nagyobb oka, hogy megint az volt, mint múltkor: a vége felé sokan visszamondták. Az okokat megértem, tehát nem neheztelek; jobban azokra, akik itt vannak nap mint nap, és mondhatni rá sem sz*rnak az egészre.

Tudjátok, én nem ehhez vagyok szokva. Ahonnan "jövök", azokon a szájtokon éveken át talizgattunk, sokszor több napon, egy héten át. És ezeket az alkalmakat megelőzően hetekkel mindenki (vagyis az összetartó közösség 90%-a) nagyon izgatott volt, szinte számolta a napokat. Hangsúlyozom: MINDENKI, nem csak egy-két ember. Itt ennek nyomát sem látom, max. nagyon az elején.

Talán az a baj, hogy ez az oldal sem éli már a fénykorát, ahogy sok másik sem (az sem, ahol a fenti jó társaság verbuválódott, hogy végül csak a hárdkór mag maradjon meg - igen, az idő próbája). Éppen ezért én is ritkábban fordulok meg itt újabban, illetve fogok a jövőben ... Nem szeretek ott lenni, ahol nincsen egy összetartó közösség. Uakkor az átlagéletkor is 15 év a legtöbb helyen újabban - mint tudjátok, én 28 vagyok, vagyis jópár éve magam mögött hagytam azokat az időket, amikor az volt a napi téma, mi történt a suliban. :Đ Viszont örülök azoknak, akiket innen megismertem, és szájtfüggetlen barátok lettünk velük is.

GK-taliilag amúgy val'szeg Callistónak van igaza. Az a jó, ha nem szervezünk előre semmit, hanem vkinél van ekkor és ekkor, és aki tud jön, aki nem, nem. Úgy tűnik, idáig valóban az volt az egyetlen működőképes bulaj ... :-D
Hát jah, kérdés hogy kinél :-D Mert ha nem a régi magnál, akkor lehet megint ez lenne a buli sorsa.

#872 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 22:28

Miért nem lepődök meg ezen?:Đ
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#873 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 18:28

Idézet

Wehehe, na énis jó embert hívtam fel Kép
Amúgy sztem shifty: hozzunk össze egy talit, mi ott szoktunk lenni, ha ketten megbeszéljük Kép
(de most komolyan Kép)

#874 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 19:09

Idézet

Idézet

Wehehe, na énis jó embert hívtam fel Kép
Amúgy sztem shifty: hozzunk össze egy talit, mi ott szoktunk lenni, ha ketten megbeszéljük Kép
(de most komolyan Kép)
Én MÉG MINDÍG benne vagyok.
Gaming is beliving...

#875 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 24. 21:33

Szerintem meg nem kéne az oldal népszerűségére, meg a többi tagra kenni azt, ha a találkozó fő szervezőjének "fontibb" dolga akad... Daksal, FR-el, Fojesz-el, Chochoval együtt lettünk volna 6-an... simán jó lett volna.

Engem nem érdekel, így is 2 nappal azelőtt szóltál hogy lesz, de FR és a többiek azért már joggal csalódottak...

#876 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 14:57

Idézet

Szerintem meg nem kéne az oldal népszerűségére, meg a többi tagra kenni azt, ha a találkozó fő szervezőjének "fontibb" dolga akad... Daksal, FR-el, Fojesz-el, Chochoval együtt lettünk volna 6-an... simán jó lett volna.

Engem nem érdekel, így is 2 nappal azelőtt szóltál hogy lesz, de FR és a többiek azért már joggal csalódottak...

Hát nem tudom... Daks semmi konkrétat nem mondott, amikor meg hívtalak, te is azt mondtad, hogy 3-man semmi értelme az egésznek, ami igaz is. Ja, amúgy a fórumon már jó régóta tárgyaltuk az ügyt, nyilvánosan, ergo semmi titok nem votl bene. Emiatt is hittem azt eleinte, hogy tudsz a dologról.
Gaming is beliving...

#877 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 15:12

Mi Shiftyvel ketten is jól elvoltunk anno Kép Asszem az volt az első "GK" tali, legalábbis az idényben Kép
Május 20 kinek jó?
Amúgy telszámokat cserélhetnénk, mert tudom 2 emberét összesen... Aki gondolja vegyen fel MSN-en frpeter kukac fbi pont hu.

#878 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 25. 16:04

Idézet

Hát nem tudom... Daks semmi konkrétat nem mondott, amikor meg hívtalak, te is azt mondtad, hogy 3-man semmi értelme az egésznek, ami igaz is. Ja, amúgy a fórumon már jó régóta tárgyaltuk az ügyt, nyilvánosan, ergo semmi titok nem votl bene. Emiatt is hittem azt eleinte, hogy tudsz a dologról.
Én teljes mértékben tudtam a dologról, annyi, hogy én hetekkel előre nyomattam a dolgot. Daks -al én beszéltem és azt mondt a tutira jön.. szóval..

#879 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 17:22

Idézet

Mi Shiftyvel ketten is jól elvoltunk anno Kép Asszem az volt az első "GK" tali, legalábbis az idényben Kép
Május 20 kinek jó?
Amúgy telszámokat cserélhetnénk, mert tudom 2 emberét összesen... Aki gondolja vegyen fel MSN-en frpeter kukac fbi pont hu.
Nekem jó.
Gaming is beliving...

#880 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 19:24

Vagy május 7, az közelebb van... Mert vki asszem írta hogy csak vasárnap jó.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.