HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#921 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 26. 09:31

Idézet

OFF:
Hopp a korábbi hsz-om és felegyi rá adott válasza törlésre került... ez igen! cenzúra? :Đ ezek szerint a lényegére tapintottam. :-D ez jelzés értékű :D

ON:
nyári tábor? hmm. ki szervezné? hol lenne? van-e korhatár? (alsó-felső)

OFF:
remélem ezt az üzit nem irtjátok ki

Ezt az 5lete, tegnap vetette fel MikeReem, és nem hiszem, hogy ezen el is gondolkodott valaki komolyabban. Még ehhez kéne egy pár szervező, különösképpen Myko! bár nem kell, hogy a tábort is ő üzemelje, és szervezze... de hátha...Kép

#922 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 26. 09:57

Idézet

Idézet

OFF:
Hopp a korábbi hsz-om és felegyi rá adott válasza törlésre került... ez igen! cenzúra? :Đ ezek szerint a lényegére tapintottam. :-D ez jelzés értékű :D

ON:
nyári tábor? hmm. ki szervezné? hol lenne? van-e korhatár? (alsó-felső)

OFF:
remélem ezt az üzit nem irtjátok ki

Ezt az 5lete, tegnap vetette fel MikeReem, és nem hiszem, hogy ezen el is gondolkodott valaki komolyabban. Még ehhez kéne egy pár szervező, különösképpen Myko! bár nem kell, hogy a tábort is ő üzemelje, és szervezze... de hátha...Kép
Mondjuk Myko-nál lenne a tábor. Biztos nagyon örülne neki! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#923 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 10:29

Le kell törjem a társaságot. A tábor témát én már felvetettem vagy 1 hónapja Mykonak. Odáig jutottunk, hogy bizony rengeteg pénz kéne hozzá és valószínűleg nem perkálna senki annyit, hogy lehessen csinálni.
De ettől függetlenül bombázzátok Mykot, és ha sokan vagytok akkor biztos megfontolja mégegyszer a dolgokat. Kép
Egyébként korhatár biztos lenne, meg szülői beleegyezés meg ilyenek, hogy jogilag ne lehessen utólag izélni, ha hülye a gyerek oszt esetleg elküldjük vagy ilyesmi... De ez már saját véleményem.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#924 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 11:52

Idézet

Le kell törjem a társaságot. A tábor témát én már felvetettem vagy 1 hónapja Mykonak. Odáig jutottunk, hogy bizony rengeteg pénz kéne hozzá és valószínűleg nem perkálna senki annyit, hogy lehessen csinálni.
De ettől függetlenül bombázzátok Mykot, és ha sokan vagytok akkor biztos megfontolja mégegyszer a dolgokat. Kép
Egyébként korhatár biztos lenne, meg szülői beleegyezés meg ilyenek, hogy jogilag ne lehessen utólag izélni, ha hülye a gyerek oszt esetleg elküldjük vagy ilyesmi... De ez már saját véleményem.
Én beszéltem a fejével!Aztmondta majd egyszer....
HEHE!NEM egyszer,most kellene,de annak komoly költségvetései lennének!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#925 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 12:00

Hát nhajha, már ha van ki, aki állja a költségeket...szerintem csak ezen múlik az egész...mert még időt keríteni tudna mindegyikőnk valószínűleg azért úgy, hogy az mindenkinek megfelelő legyen..

#926 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 12:18

Tábor? Több napos? Wehehe :Đ
Anno egy estét egy évig szerveztünk, és végülis 5-en voltunk ha jól emléxem :-D
De ha összejön szóljatok nekemis :D

#927 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 14:35

épp a minap beszeltem par regi arccal, hogy lehetne valami oldschool gk talalkozo. termeszetesen emi papánál. ő még nem tud róla. de majd fog. szerintem örülni fog. hehe. shifty, fr, daks, ingen, emi, szabby, jomagam, ki van meg? avi asszem nincs itthon :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#928 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 17:11

Idézet

épp a minap beszeltem par regi arccal, hogy lehetne valami oldschool gk talalkozo. termeszetesen emi papánál. ő még nem tud róla. de majd fog. szerintem örülni fog. hehe. shifty, fr, daks, ingen, emi, szabby, jomagam, ki van meg? avi asszem nincs itthon :Đ
Én mindent tudok és minden látok Baalint fiam! Ezt is! :-D Egyébként Shiftyvel taliztam a westendben, neki is említettem a dolgot, veled meg msn-en beszéltük, ha jól emlékszem. helloszabi és Daks adja, Avi meg jön haza most augusztusban shanghaiból az új kedvesével, Mi-vel, úgyhogy őket is elrángathatjuk majd akár. Azért azt vegyük majd hozzá, hogy a lakás befogadó képessége erőssen limitált, plusz a dohányzás nem megengedett!!!!!

#929 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 17:29

Idézet

Idézet

Én mindent tudok és minden látok Baalint fiam! Ezt is! :-D Egyébként Shiftyvel taliztam a westendben, neki is említettem a dolgot, veled meg msn-en beszéltük, ha jól emlékszem. helloszabi és Daks adja, Avi meg jön haza most augusztusban shanghaiból az új kedvesével, Mi-vel, úgyhogy őket is elrángathatjuk majd akár. Azért azt vegyük majd hozzá, hogy a lakás befogadó képessége erőssen limitált, plusz a dohányzás nem megengedett!!!!!
Hogy érted? mekkora a ház befogadó képessége?
Sam "Serious" Stone

#930 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:04

Idézet

Idézet

Idézet

Hogy érted? mekkora a ház befogadó képessége?
Vajon mekkore????Gondolom kicsi!Úgytom albérleten van!Javítson ki vki ha rosszul tom!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#931 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 09:55

Idézet

Én mindent tudok és minden látok Baalint fiam! Ezt is! :Đ Egyébként Shiftyvel taliztam a westendben, neki is említettem a dolgot, veled meg msn-en beszéltük, ha jól emlékszem. helloszabi és Daks adja, Avi meg jön haza most augusztusban shanghaiból az új kedvesével, Mi-vel, úgyhogy őket is elrángathatjuk majd akár. Azért azt vegyük majd hozzá, hogy a lakás befogadó képessége erőssen limitált, plusz a dohányzás nem megengedett!!!!!
ó, hát ez pazarul hangzik! rélhetőleg lecsó illetve paprikáskrumpli is kerül az asztalra :-D a lakást nem bántjuk, és különben is, ki dohányzik? az már nem menő!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#932 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:22

Idézet

Nézzenek oda, Bálint komának is vannak még jó ötletei Kép tudod mióta nyaggatom már a fatert azzal, hogy toljunk már valami lecsó / paprikáskrumpli eventet nála? Úgy érzem az öreg EMi tojik már a mi fejünkre! Kép Persze ez a meglátásom az első villányi Emi-féle paprikáskrumpli / lecsó elfogyasztása után meg fog változni Kép Oszt' téged is kurvára régen láttalak már, elmúltak már sajna a jó kis Pc.Games / GameMaster idők, amikor tesztelés helyett jól berúgtunk a szerkesztőségben Kép

#933 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:28

Na mivan, nem vagyok azt már le is húzzátok a talit a WC-n? Nemááá :Đ

#934 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:42

Jah úgy tűnik... Ez a tábor dolog is érdekes lenne :Đ azt leszámítva hogy piálnánk meg buliznánk, hogy legyen "GK-s értelme is" gondolom vmi LAN Party szerűség lenne... Nah azt nézném meg Kép minimum 2 UN BMP, 4 Humvee Kép gondolok itt a jelenlegi elég kiélezett Xbox 360 vs PS3 vs PC helyzetre Kép Mondjuk attól függ ki jön, mert azért vagyunk páran "normálisok" de ha jön az ilyen nemakarokneveketmondani (gyúrka, user1, punisher Kép) félék, akkor ott kő kövön nem marad! Kép IGAZ ot komolyabb moderálási eszközökhöz juttok skacok! KépKépKép

#935 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:46

Szerencsére talán ott tényleg mi (is) tudnánk moderálni :Đ

#936 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:54

Jaja, aztán továbbvihetnénk ezt a módszert... GK Shopban robotkar 10 000 HUF-, kötelező kellék ha aktív tagja szeretnél lenni a Gamekapocs közösségének. KépKép Moderátori lehetőségek: mutogatás, enyhe suhintás, pofon, 2 pofon, öklös, 5 öklös, 50 öklös... Kép

#937 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:03

Idézet

Jah úgy tűnik... Ez a tábor dolog is érdekes lenne :Đ azt leszámítva hogy piálnánk meg buliznánk, hogy legyen "GK-s értelme is" gondolom vmi LAN Party szerűség lenne... Nah azt nézném meg Kép minimum 2 UN BMP, 4 Humvee Kép gondolok itt a jelenlegi elég kiélezett Xbox 360 vs PS3 vs PC helyzetre Kép Mondjuk attól függ ki jön, mert azért vagyunk páran "normálisok" de ha jön az ilyen nemakarokneveketmondani (gyúrka, user1, punisher Kép) félék, akkor ott kő kövön nem marad! Kép IGAZ ot komolyabb moderálási eszközökhöz juttok skacok! KépKépKép
Jó móka lenne! Mindenki hozná ami van (xbox,pc,ps) csak a villanyszámla egy kicsit sok lenne. Kép (De a viccet félre téve tényleg jó lenne találkozni a gk-s arcokkal élőben! :-D
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#938 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:35

Én Pálmára lennék kiváncsi!!...KépKép...De azért ne sértődjetek meg!!KépKép

#939 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:38

Én megsértődtem... KépKépKép Jó mondjuk én meg Momóra KépKépKépKép

#940 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:41

Idézet

Én megsértődtem... KépKépKép Jó mondjuk én meg Momóra KépKépKépKép
Nah, ez nagyon nem volt fer!!!Kép De viszont jogos volt!Kép...Inkább Glekre vagyok kiváncsiKép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.