HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1121 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 08:46

FINAL COUNTDOWN

titütííítúúú titutituttúúúúúúúúúúú KépKépKép

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1122 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 27. 09:56

Idézet

Idézet

Idézet

Ez csak olyan mini GK tali lesz. Olyan 'Gékásztik fór' tali.
Olyant már én is tartottam nyáron :Đ (norb, Daveout, Anetta83, és én..... és majdnem Mnorbee, de ő nem jött el)
Szal ketten voltatok GK-ok közülKép? Akkor csinálok én is egyet, jön Rafik meg Nimat:)!

UI.: Ja 3-an, csak Anetta neve nem volt ismerős.

norb az 1, Daveout az 2, Anetta83 az 3, ééééés én az 4. Gratulálok, hanyas vagy matekból??? Először azt mondod 2, aztán helyesbítesz 3-ra, holott 4 az a három! GRAT KépKép Szerintem ez volt az eddigi legnagyobbszámú GKtali, úgyhogy.....Kép

Ja még valalmi: Guppi, kasy, Bio, Glek: Melyiktek honnan megy, és hol taliztok? Gondolom MSN-en szerveztétek meg mi? Jól tettétek! Taliztatok már korábban?

Kép
Kép
Kép

#1123 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 10:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez csak olyan mini GK tali lesz. Olyan 'Gékásztik fór' tali.
Olyant már én is tartottam nyáron :Đ (norb, Daveout, Anetta83, és én..... és majdnem Mnorbee, de ő nem jött el)
Szal ketten voltatok GK-ok közülKép? Akkor csinálok én is egyet, jön Rafik meg Nimat:)!

UI.: Ja 3-an, csak Anetta neve nem volt ismerős.

norb az 1, Daveout az 2, Anetta83 az 3, ééééés én az 4. Gratulálok, hanyas vagy matekból??? Először azt mondod 2, aztán helyesbítesz 3-ra, holott 4 az a három! GRAT KépKép Szerintem ez volt az eddigi legnagyobbszámú GKtali, úgyhogy.....Kép

Ja még valalmi: Guppi, kasy, Bio, Glek: Melyiktek honnan megy, és hol taliztok? Gondolom MSN-en szerveztétek meg mi? Jól tettétek! Taliztatok már korábban?

Akartam mondani hogy veled együtt 4-en voltatok, csak nem tünt fel az ÉN szavacska... Matekből most 5-ös vagyok, azaz első jegyem szal eddig minden simaKép! Mielőtt valaki rávágja hogy milyen suli lehet ez, előre is közlöm hogy Gépész szakon vagyok ahol a matek és a fizika... hát, kicsit nagyon húzós.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1124 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 27. 11:47

Hmm... Biztos izgalmas lesz a mini GK tali... Főleg amikor éjjel átmegy túlélő horrorba és menekülni kell IB elől...KépKép

#1125 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 27. 19:17

LEMARADTATOK A TUTIRÓL!!!
biolencse
Get your Portable ID!

#1126 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 19:23

Idézet

Akkor vmi élménybeszámolót v valamit kaphatnánk mi,akkik kimaradtunk minden jóból?Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1127 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 19:32

Idézet

Idézet

Akkor vmi élménybeszámolót v valamit kaphatnánk mi,akkik kimaradtunk minden jóból?Kép
?lm?ny ennyi hülyével együtt lenni. xD

#1128 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:36

Nagyon kemény tali volt rég hülyültem már ennyit. Sajna a gépem nem akar menni ezért most nem tok képeket közzé tenni (+kevés a nóómális Kép) No fiúk legközelebb irány debrecen?? :Đ Táájcsíí XD
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1129 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:37

Idézet

Nagyon kemény tali volt rég hülyültem már ennyit. Sajna a gépem nem akar menni ezért most nem tok képeket közzé tenni (+kevés a nóómális Kép) No fiúk legközelebb irány debrecen?? :Đ Táájcsíí XD
Az nincs messze (innen)!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1130 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:39

Idézet

Nah a képekkel csak óvatosan. Mondtam, hogy megkereslek ha felrakod őket! Kép
Debrecen is lehet, nekem úgy is jó! A lényegre rátapintottál: Táájcsíí!

( "Akko' rendejjé egyet nekem is!") KépKépKép

#1131 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:40

Idézet

Idézet

Nah a képekkel csak óvatosan. Mondtam, hogy megkereslek ha felrakod őket! Kép
Debrecen is lehet, nekem úgy is jó! A lényegre rátapintottál: Táájcsíí!

( "Akko' rendejjé egyet nekem is!") KépKépKép
Nyugi a te 'alvós' képeidet nem tolom fel. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1132 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:42

Idézet

Télleg, valamelyik este lődd már majd át létszi MSN-en a képeket! Kép

#1133 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 28. 19:44

Idézet

Idézet

Télleg, valamelyik este lődd már majd át létszi MSN-en a képeket! Kép
Oké. Holnap átküldöm ha addigra sikerül rendbe hozni a gépem.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1134 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 29. 08:59

Ehh. Guppi szavaival élve ... mit élve? ... Szó szerinti idézés következik Guppitól!

Valaki kérdezte a szombat (vagy vasárnap???) folyamán, hogy ha kértek élménybeszámolót és biztos kértek, akkor mit mondjunk majd?
És most jön Guppi cimbi válasza:
-Megérkeztünk, elmentünk kajálni, összeszedtük a cuccokat, játszottunk majd haza mentünk."
Idézet Glektől, aki a hajnali órákban elhangzott egy-egy gyengébb poénra már nem igazán tudta magát aktivizálni. Álmos, fáradtságtól meggyötört hangon, de alig hallhatóan csak annyit mondott: lol

Mindezeket most már tudjátok, többet ne kérdezzetek! Kép
Egyébként fantasztikus volt. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ilyen jól telik majd. Terveztük, hogy este elmegyünk valahova iszogatni. Ezért aztán semmi alkoholt nem vettünk. Aztán olyannyira jól éreztük magunkat, hogy -bár többször is felmerült a kérdés: ne menjünk piálni?- végülis maradtunk a seggünkön és végkimerülésig játszottunk. Kasy-t kivéve, aki körülbelül hat percre bealudt (ezalatt jól megkapta a magáét Kép) a pislogásokat leszámítva nem hunytuk le a szemünket. PS3 és XBox360 egymás mellett duruzsolt egész este. COD4, Resistance, Motorstorm, Gears of War és még egy rakás game volt porondon. De amivel legtöbbet nyomtuk azok igazi party játékok voltak. Skate és az elmebeteg PSEye-os, mutogatós gammáim. Istentelenül debil képek készültek. Nem is emlékszem, mikor röhögtem utoljára ennyit. Valamit biztosan kifelejtettem. A skacok majd hozzá teszik a saját emlékeiket is.

Az elejére még kicsit vissza kanyarodnék. 11:00-kor találkoztam Glek-kel a mindkettőnkhöz közel eső benzinkútnál. Tudni kell, hogy Glek (akit ezek után csak "hazudós Glek"-nek nevezünk majdKép...ő tudja miért) és én bruttó 8 percre lakunk egymástól, vagy talán csak 5-re. Kép Kisétáltunk a vasútra, ahol jót beszélgettünk. Guppi érkezett (majd ugrott fejest a nálunk lévő akváriumba) 11:45-kor, Kasy pedig 12:25-kor. Elmentünk egy vendéglőbe, ahol elfogyasztottunk egy jó ebédet, melyhez nóta nem járt. Talán nem is baj. Elszórakoztattuk magunkat. Glek bélszínt evett, burgonyakrokettel, Kasy 2 lekváros, 2 kakaós és egy túrós palacsintát vitt be energia pótlás céljából, Guppi és én pedig babgulyásoztunk. Guppi nem evett hozzá kenyeret én viszont igen. Glek és Guppi 2-2 deci kólát ittak, Kasy nem rendelt folyadékot, én azonban fél liter őszilével kedveskedtem az ízlelőbimbóimnak. Már az ebédet alig bírtuk megenni, annyit röhögtünk. Nagyon jó volt. Meg kell ismételni mindenképpen. Egyelőre ennyit.KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#1135 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 29. 09:03

Megjegyzés következik: Glek apjának négy, egyliteres üveg söre ott lapult a konyhában. Mivel alkoholt nem vettünk, de nem is mentünk sehova, gondoltam hát, igyuk meg. Egy üveg sör háromnegyedét szürcsöltük el mindössze. A többi megmaradt. Gondoltátok volna?
biolencse
Get your Portable ID!

#1136 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 12:02

Hát én még haldoklom... Lyukasban muszáj volt kávéznom, így keveredtem fel egy csajhoz, de ez most egymásik story. KépKép Lényeg, hogy már mutatok némi életjeleket is. Felmerült a kérdés??? Feltettem a kérdést többször is!! -Nah megyünk piálni??? Kép Nem? ... Marad a TÁJCSI. Kép Nah nekem az energiámból ennyi tellett... :Đ

/Mi az hogy hazudós??? KépKépKép Ha már név osztás akkor: Guppi a laposan fi... Gazsy a még laposabban fi... Bájólencse a laposan röhögő. KépKép/

#1137 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 29. 12:48

Idézet

Hát én még haldoklom... Lyukasban muszáj volt kávéznom, így keveredtem fel egy csajhoz, de ez most egymásik story. KépKép Lényeg, hogy már mutatok némi életjeleket is. Felmerült a kérdés??? Feltettem a kérdést többször is!! -Nah megyünk piálni??? Kép Nem? ... Marad a TÁJCSI. Kép Nah nekem az energiámból ennyi tellett... :Đ

/Mi az hogy hazudós??? KépKépKép Ha már név osztás akkor: Guppi a laposan fi... Gazsy a még laposabban fi... Bájólencse a laposan röhögő. KépKép/
Képhttps://forum.hwsw.h...default/081.gif Nem mondod, hogy nem ízlett a tájcsi??? Szerintem tök jó volt. https://forum.hwsw.h...default/071.gif És a neved miatt vagy hazudós, de nem nagyon csak kicsit. Bár mindenki másra számított. https://forum.hwsw.h...default/081.gif
biolencse
Get your Portable ID!

#1138 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 14:35

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! TÁÁJCSIII!!!! KépKépKép De hülék vagytok... én egyszer se mondtam, hogy az a nevem. KépKép

#1139 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:04

Idézet

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! TÁÁJCSIII!!!! KépKépKép De hülék vagytok... én egyszer se mondtam, hogy az a nevem. KépKép
Megnéztem apád iwiw profilját!! Hogy milyen képek vannak ott fúúúúúúúúúúúú. KépKép Látom nem zselézted mindig a hajad. :Đ
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1140 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 15:06

Idézet

Idézet

Megnéztem apád iwiw profilját!! Hogy milyen képek vannak ott fúúúúúúúúúúúú. KépKép Látom nem zselézted mindig a hajad. :Đ
Dobjál már egy nevet és esküszöm meghálálomKép!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.