HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1201 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 27. 16:01

Idézet

Idézet

úristen ki kel 5:45-kor?KépKépKépKép
Nemtom...én 5:20-kor kelek. Every single day!
Hétköznaponként amikor van suli én is. Már ha az én hozzászólásomra szántad ezt a kérdést.

#1202 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 19:17

Idézet

Idézet

Idézet

Én hiába vagyok 25, még a mai nepig beszélgetek anyummal és lehet meglepő de arról is beszámoltam neki, hogy milyen marha jól telt a szolnoki GKTali. Tudja, hogy milyen emberekkel beszélgetek, hogy kikkel tartom a kapcsolatot. Ti nem kommunikáltok a szülőkkel? Ők is tudják, hogy a fiatalok egy része manapság többet van online, mint offline. Megértik és elfogadják.
Még egyszer tehát: hozzunk össze egy GK talit, de ne csak úgy tessék lássék, hanem akkor durr bele, aztán hagy szóljon a rákkenroll!!!
Teljesen igazad van. Nem úgy kell kezdeni hogy "szia anya elmegyek az ország másikfelébe találkozni internetes haverokkal 2-3 napra" hanem szépen lassan csepegetetni esetleg részletesebben is elmagyarázni hogy mit is takar ez az egész.
He:)Nekem csak annyi lenne hogy:"-Elmentem.-Mikor jössz?-Majd."
De te nem is vagy 15-17 éves. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1203 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 27. 19:34

Idézet

Pártucatszor megtettem már. :Đ
Gaming is beliving...

#1204 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:11

Idézet

Teljesen igazad van. Nem úgy kell kezdeni hogy "szia anya elmegyek az ország másikfelébe találkozni internetes haverokkal 2-3 napra" hanem szépen lassan csepegetetni esetleg részletesebben is elmagyarázni hogy mit is takar ez az egész.
Ja hát én így fogom; Egyik nap megkérdem hoyg találkoztam a neten pár jó arc sráccal... Másik nap mondom neki hogy mekkora arcok... Harmadnap szóbahozom hogy találkozni kellene... Negyedik nap mondom hogy lehet elmekke valamelyikhez... Ötödiknap meg bejelentem hogy tényleg elmegyek valamelyikhez... Hatodik nap cuccolok, anyám nem enged... Hetedik nap magamra zárom az ajtót azt kiszökök... Olyan nehéz lenne ezt meginálni?Kép

Amúgy én benne lennék egy nyári partyban, Debrecen nekem tökéletesen megfelelne! Guppi átjönne Csabára, onnan meg indulnánk Debrecenbe.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1205 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:21

Idézet

Ja hát én így fogom; Egyik nap megkérdem hoyg találkoztam a neten pár jó arc sráccal... Másik nap mondom neki hogy mekkora arcok... Harmadnap szóbahozom hogy találkozni kellene... Negyedik nap mondom hogy lehet elmekke valamelyikhez... Ötödiknap meg bejelentem hogy tényleg elmegyek valamelyikhez... Hatodik nap cuccolok, anyám nem enged... Hetedik nap magamra zárom az ajtót azt kiszökök... Olyan nehéz lenne ezt meginálni?Kép

Amúgy én benne lennék egy nyári partyban, Debrecen nekem tökéletesen megfelelne! Guppi átjönne Csabára, onnan meg indulnánk Debrecenbe.
Azért az LOL hogy anyád elenged a diszkóba de magyarország legbiztonságosabb megyeszékhelyére (Békéscsaba a legveszélyesebb) nem. :Đ Egyébként ha vonattal megyek akkor nem hiszem hogy csabán át vezetne az út.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1206 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:23

Hé gyerekek! Még most olvasok vissza. Előszőr arról volt szó, hogy jön a gékásztik fór hozzám. Mire észbe kapok már több százas jelentkező listával álltok elém? KépKép

#1207 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:26

Idézet

Hé gyerekek! Még most olvasok vissza. Előszőr arról volt szó, hogy jön a gékásztik fór hozzám. Mire észbe kapok már több százas jelentkező listával álltok elém? KépKép
Nem én vótam én csak drip-nek engedtem de akkorjöttalencseéselkezdett mondani eztmegaztaztán el szabadult a pokolésaztánmindenkijönniakarténmeghiábatiltakoztamezellen. KépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1208 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:26

Idézet

Azért az LOL hogy anyád elenged a diszkóba de magyarország legbiztonságosabb megyeszékhelyére (Békéscsaba a legveszélyesebb) nem. :Đ Egyébként ha vonattal megyek akkor nem hiszem hogy csabán át vezetne az út.
Már a diszkóba se nagyon akar elengedniKép! Elkezdni; "Ebbe a diszkóba nem mehetsz többet, minden héten félholtra vernek valakit..." Én meg mondom neki hogy akkor melyikba menjek? Talán menjek föl vmelyik Csabai DJ-beKép? Egy diszkó van Kígyóson de még oda sem mehetek mostmárKép. na mindegy, azé van pár kocsma ahol el lehet iszogatni a haverokkalKép

"Egyébként ha vonattal megyek akkor nem hiszem hogy csabán át vezetne az út." Akkor gyere busszalKép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1209 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:30

Idézet

Idézet

Nem én vótam én csak drip-nek engedtem de akkorjöttalencseéselkezdett mondani eztmegaztaztán el szabadult a pokolésaztánmindenkijönniakarténmeghiábatiltakoztamezellen. KépKép
Oké, hogy én már nem igazán kéreszkedek mutertől vagy ilyenek, de akkor is hülyén nézne ki. Belépek a szobájába:
"Te muter! Emlékszel mikor nemrég lementem Szolnokra a GK-s srácokhoz. Na most ők jöttek ide. Meg még vagy négyszáz másik GK-s arc. Ja. Ha kész a pogácsa szójjá!"

#1210 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:33

Idézet

Idézet

Idézet

Oké, hogy én már nem igazán kéreszkedek mutertől vagy ilyenek, de akkor is hülyén nézne ki. Belépek a szobájába:
"Te muter! Emlékszel mikor nemrég lementem Szolnokra a GK-s srácokhoz. Na most ők jöttek ide. Meg még vagy négyszáz másik GK-s arc. Ja. Ha kész a pogácsa szójjá!"
Lol ezen mekkorát röhögtem. KépKép Tudtommal max 1 személyel lennék többen de drip már veled is beszélt. Ja és még talán felegyi is jönne de őt úgy sem engedi az anyja. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1211 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:36

Idézet

Idézet

Lol ezen mekkorát röhögtem. KépKép Tudtommal max 1 személyel lennék többen de drip már veled is beszélt. Ja és még talán felegyi is jönne de őt úgy sem engedi az anyja. Kép
Csak a saját nevedben beszéljKép

#1212 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 20:37

Idézet

Idézet

Tudtommal max 1 személyel lennék többen de drip már veled is beszélt. Ja és még talán felegyi is jönne de őt úgy sem engedi az anyja. Kép
Csak a saját nevedben beszéljKép
Én csak szegény tájcsííís barátunkat féltem ne hogy szívrohamot kapjon. :Đ

Erről a 400GK-sról az új mosogatógépes reklám jutott eszembe. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1213 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 27. 22:01

Idézet

Idézet

Idézet

Hát komám ez nagy volt. Kép Hozzád először úgyis csak a gékásztik fór megy el. Majd a nyár folyamán megszervezzük a "Kétnapos Alföldparty az ország szívében - otthon ne hagyd a gémkapcsodat" nevű ereszd el a hajamat, meg a másikét is. De Debrecen még csak a miénk lesz. Kép Kasy, ha már itt tartunk. Az negy gond lenne, ha hozzátok nem vinném el a PS-em? Minden kelléket viszont magammal vinnék, akár még a vinyót is. Gépet tudnál hozni a boltból, vagy kibéreljük? Én szívesen rászánom at az összeget, amiért megválik tőle a kóceráj egy teljes napra.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1214 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:30

Idézet

Hát komám ez nagy volt. Kép Hozzád először úgyis csak a gékásztik fór megy el. Majd a nyár folyamán megszervezzük a "Kétnapos Alföldparty az ország szívében - otthon ne hagyd a gémkapcsodat" nevű ereszd el a hajamat, meg a másikét is. De Debrecen még csak a miénk lesz. Kép Kasy, ha már itt tartunk. Az negy gond lenne, ha hozzátok nem vinném el a PS-em? Minden kelléket viszont magammal vinnék, akár még a vinyót is. Gépet tudnál hozni a boltból, vagy kibéreljük? Én szívesen rászánom at az összeget, amiért megválik tőle a kóceráj egy teljes napra.
Mi lenne ha az egész boltot bérelnénk ki egy teljes napra? Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1215 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:33

Idézet

Idézet

Tényleg, ez sem lenne hülyeség. Mennyiért lehetne vajon, hogy csak mi garázdálkodhassunk odabent??? Én ezt most komolyan gondolom.Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1216 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 28. 11:35

Idézet

Idézet

Idézet

Tényleg, ez sem lenne hülyeség. Mennyiért lehetne vajon, hogy csak mi garázdálkodhassunk odabent??? Én ezt most komolyan gondolom.Kép
Inkább zárás után kéne nem? Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1217 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 11:19

Idézet

Idézet

Pártucatszor megtettem már. :Đ
és akkor mikor alszotok el???KépKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1218 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 11:44

Oh My Goo!!! "Te muter! Emlékszel mikor nemrég lementem Szolnokra a GK-s srácokhoz. Na most ők jöttek ide. Meg még vagy négyszáz másik GK-s arc. Ja. Ha kész a pogácsa szójjá!" - Ez mekkora!!!! KépKépKépKép
Kit sajnálsz te Guppi??? Kapásból lesz 2 moderátor... 400 átlagos felhasználóval simán elbírunk. Kép

"Egyik nap megkérdem hoyg találkoztam a neten pár jó arc sráccal... Másik nap mondom neki hogy mekkora arcok... Harmadnap szóbahozom hogy találkozni kellene... Negyedik nap mondom hogy lehet elmekke valamelyikhez... Ötödiknap meg bejelentem hogy... hozzá megyek Guppihoz" Kép

Gyíkosztikfór... most akkor mikor lesz a deploying? Az jó ötlet, hogy belógunk titokban a miezahely... Konzol klubb? :Đ... nah szal oda ahun dolgozik Gazsi, és akkor mindjárt laza minden. Zárás uán kerül az nekünk valamibe? :-D Gyébként legutóbb se aludtunk egy hunyást se (kivéve Gazsi... de hát tudjuk ő milyen kemény Kép), szerintem ne is próbálkozz vele. Kép

#1219 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 29. 11:55

Idézet

Gyíkosztikfór... most akkor mikor lesz a deploying? Az jó ötlet, hogy belógunk titokban a miezahely... Konzol klubb? :Đ... nah szal oda ahun dolgozik Gazsi, és akkor mindjárt laza minden. Zárás uán kerül az nekünk valamibe? :-D
Ezt Kasy barátunk elintézi nekünk. Kép Tegnap beszélgettünk telefonon és akkor mondta, hogy nem lesz vele probléma. Minden megoldott, mostmár tényleg csak Kasy anyukáján múlik minden, hogy elkészíti-e a pogácsát. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1220 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 12:11

Idézet

Idézet

Gyíkosztikfór... most akkor mikor lesz a deploying? Az jó ötlet, hogy belógunk titokban a miezahely... Konzol klubb? :Đ... nah szal oda ahun dolgozik Gazsi, és akkor mindjárt laza minden. Zárás uán kerül az nekünk valamibe? :-D
Ezt Kasy barátunk elintézi nekünk. Kép Tegnap beszélgettünk telefonon és akkor mondta, hogy nem lesz vele probléma. Minden megoldott, mostmár tényleg csak Kasy anyukáján múlik minden, hogy elkészíti-e a pogácsát. Kép
Mondjuk 22.00 után két kiskorú is ott lenne? Háát nemtom. Kép Ha meg pogi nem lesz akkor marad ismét a pizza, megint rápróbálunk alkudni. Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.