HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1361 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:20

Milyen lehet mikor Xboxozik? Kép
Tényleg Endwar hogy megy??? KépKépKép
-Please, give an order.
-blupp
-Order not clear, please repeat it.

#1362 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:23

Ha lehet ne offoljuk szét a topikot,mert akkor a fontos hozzászólások elvesznek a semmit mondóakban...köszönömKép

Úgy látom egyre többen hajlanak a james féle bográcsos verzió felé.Eddig ez az ötlet a legjobb....mivel nem volt még más ötletKépDe viccet félretéve:) Ez tényleg megvalósíthatónak néz ki(de végülis szinte bármilyen verzió életképes,csak akarat és elhatározás kérdése...).Nagy előny ugye az éjszakai szállás.De ha lesz pölö tábortűz mellett gitározós,beszélgetős és sörözős dolog,akkor ki akarna aludni?:Đ
Én szinte biztosra mondanám a részvételemet.Szinte...mert ugye bármi közbejöhet.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1363 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:23

Idézet

Milyen lehet mikor Xboxozik? Kép
Ugrál a kontrolleren. És a véletlen kombinációk miatt az ellenség fejvesztve menekül. De a halak nem Akváriumba vannak?Kép a kontollert beviszi az akváriumba és tátog a kontrolleren...Kép

#1364 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:29

Idézet

Idézet

Idézet

Csapkod össze-vissza és véletlen jönnek ki ezek a lehetetlen poénok Kép
Ez fájt!Elképzeltem Guppit miközben igy írKépKép
Már a gondolat, hogy egy hal ugrálva löködi magát a billentyűzeten is marha jó KépKépKép
Látnátok mikor zongorázok. Kép

Egyébként meg: ABBA HAGYNI AZ OFF-OLÁST MER ELŐ JÖN BELŐLEM A VÉRES USZ...KEZŰ MODERÁTOR! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1365 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Csapkod össze-vissza és véletlen jönnek ki ezek a lehetetlen poénok Kép
Ez fájt!Elképzeltem Guppit miközben igy írKépKép
Már a gondolat, hogy egy hal ugrálva löködi magát a billentyűzeten is marha jó KépKépKép
Látnátok mikor zongorázok. Kép

Egyébként meg: ABBA HAGYNI AZ OFF-OLÁST MER ELŐ JÖN BELŐLEM A VÉRES USZ...KEZŰ MODERÁTOR! Kép
Elnézést Guppi bácsi! Guppi a zongorán? Guppi szonáta? Tát-tát!!! xdxd

#1366 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:46

Idézet

Ha lehet ne offoljuk szét a topikot,mert akkor a fontos hozzászólások elvesznek a semmit mondóakban...köszönömKép

Úgy látom egyre többen hajlanak a james féle bográcsos verzió felé.Eddig ez az ötlet a legjobb....mivel nem volt még más ötletKépDe viccet félretéve:) Ez tényleg megvalósíthatónak néz ki(de végülis szinte bármilyen verzió életképes,csak akarat és elhatározás kérdése...).Nagy előny ugye az éjszakai szállás.De ha lesz pölö tábortűz mellett gitározós,beszélgetős és sörözős dolog,akkor ki akarna aludni?:Đ
Én szinte biztosra mondanám a részvételemet.Szinte...mert ugye bármi közbejöhet.
Ezek szerint te is jössz. F@sza. Most már vagyunk egy páran nem?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1367 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:57

Idézet

Idézet

Ezek szerint te is jössz. F@sza. Most már vagyunk egy páran nem?
Hja....ha nem teszi a földdel egyenlővé a házunkat egy meteor raj(vagy ehhez hasonló katasztrófa:)),akkor ott leszek.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1368 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 25. 05:27

Hát volt OFF az este rendesen. Júniusban lesz még nekem egy osztálytalálkozóm a másik hétvégén. Még az sem biztos hogy mikor, úgyhogy a kettőt össze kell majd illeszteni. Kezdetnek, mivel hál isten még időben vagyunk, jó lenne ha privátban írna nekem az aki BIZTOSAN jönni szeretni. Nem kell litániákat írni, csak hogy ÉN MEGYEK. Azokat a privátokat összegyűjtöm...mondjuk május végéig lehet jelentkezni. Akkor megnézzük mennyi fő jött össze, kiszámoljuk mennyi kaja-pia kell, ozt megnézzük mennyibe fájna. A pénzgyűjtést utalással lehetne intézni, gondolom egy hét alatt összejönne a pénz. Szóval lenne reális esélye a jún 20.-nak is.
Jól gondolja meg mindenki... tényleg jó lenne ha csak az írna aki BIZTOS. Ha valaki csak nagyon szeretne de még nem tudja...az inkább várjon még, írjon később, mikor már biztos lesz.
Kép
Kép
Kép

#1369 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 08:25

Idézet

Hát volt OFF az este rendesen. Júniusban lesz még nekem egy osztálytalálkozóm a másik hétvégén. Még az sem biztos hogy mikor, úgyhogy a kettőt össze kell majd illeszteni. Kezdetnek, mivel hál isten még időben vagyunk, jó lenne ha privátban írna nekem az aki BIZTOSAN jönni szeretni. Nem kell litániákat írni, csak hogy ÉN MEGYEK. Azokat a privátokat összegyűjtöm...mondjuk május végéig lehet jelentkezni. Akkor megnézzük mennyi fő jött össze, kiszámoljuk mennyi kaja-pia kell, ozt megnézzük mennyibe fájna. A pénzgyűjtést utalással lehetne intézni, gondolom egy hét alatt összejönne a pénz. Szóval lenne reális esélye a jún 20.-nak is.
Jól gondolja meg mindenki... tényleg jó lenne ha csak az írna aki BIZTOS. Ha valaki csak nagyon szeretne de még nem tudja...az inkább várjon még, írjon később, mikor már biztos lesz.
És az ugye megoldható, hogy esetleg személyesen oda adom majd a manyit ? KépMondjuk egy "veszprémGÉKÁólsztár" találkozón Kép

#1370 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:06

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :Đ
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :-D

Pedig a vidék, pince, bor, bogrács és egy halom gamer fórumzó összeállítás igen jól hangzik.

#1371 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:48

Idézet

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :Đ
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :-D

Pedig a vidék, pince, bor, bogrács és egy halom gamer fórumzó összeállítás igen jól hangzik.

...őőőőő....szóval akkor az asszonypajtás akar jönni és te vagy aki hezitál? Kép Miattam jöhet az asszonykád. EGYEDÜL!KépKépKép

Vicc félre. Az egész erről szól, hogy jó sokan legyünk, s "ismerkedjünk" személyesen is. Sztem mindenki úgy van vele, hogy -legalábbis én- próbálja elképzelni a fórumozó kollégákat, s itt szembesülhetünk is egymással. Max meglepetés ér, ha eltalálod vagy sem.KépPl. Sokan vagyunk akiket legalább fényképről ismerhetünk a Photoalbum topikból. Olyan is elképzelhető, hogy aszondom valakire: "Ki a szom az a mélynövésű, pattanásos porbafingó?! Jéééé, hisz ez Glek"Kép

Biztos, hogy jó buli lesz és nem éri meg kihagyni!!! Gondolkodás nélkül ott a helye mindenkinek! BOGRÁCSGULYÁS POWÁÁÁ!!!!

#1372 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:59

Idézet

Idézet

...őőőőő....szóval akkor az asszonypajtás akar jönni és te vagy aki hezitál? Kép Miattam jöhet az asszonykád. EGYEDÜL!KépKépKép

Vicc félre. Az egész erről szól, hogy jó sokan legyünk, s "ismerkedjünk" személyesen is. Sztem mindenki úgy van vele, hogy -legalábbis én- próbálja elképzelni a fórumozó kollégákat, s itt szembesülhetünk is egymással. Max meglepetés ér, ha eltalálod vagy sem.KépPl. Sokan vagyunk akiket legalább fényképről ismerhetünk a Photoalbum topikból. Olyan is elképzelhető, hogy aszondom valakire: "Ki a szom az a mélynövésű, pattanásos porbafingó?! Jéééé, hisz ez Glek"Kép

Biztos, hogy jó buli lesz és nem éri meg kihagyni!!! Gondolkodás nélkül ott a helye mindenkinek! BOGRÁCSGULYÁS POWÁÁÁ!!!!

Mikor a szolnoki Gékásztikfór talin megláttam Glek cimborát rögtön az jutott eszembe, hogy ki ez a lób@szó? IKSZDÉ Más. Én tuti nem viszem a barátnômet.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1373 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:07

Mélynövésű, pattanásos? Kép Egyik se. Kép Mellétrafáltál Norb barátom. Kép Vagy felétek így néz ki a Gamer, mi? Kép Még szerencse, hogy te nem vagy az. KépKépKépKép

Bio, hát azért az állomáson is volt meglepetés. KépKép Még szerencse, hogy akkor már hárman voltunk. https://forum.hwsw.h...default/024.gif

#1374 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:09

Valaki magyarázza már el, hogy mi a fene az a [font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Gékásztikfór! Thanx.[/font]

#1375 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:27

Guppi, Biolencse, Kasy és jómagam. :Đ

#1376 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:36

Idézet

Volt egy sejtésem, bár a tagokat nem tudtam. Egy helyen laktok?

#1377 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:50

Idézet

Idézet

Gékásztikfór szerintem a Fantasztic Four-ból lett Kép (bár gondolom ezt te is sejtetted)

#1378 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:52

Idézet

Idézet

Guppi szegedi, Kasy debreceni, Glek és én pedig szolnokiak vagyunk.
biolencse
Get your Portable ID!

#1379 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 25. 13:52

Idézet

Idézet

Idézet

Gékásztikfór szerintem a Fantasztic Four-ból lett Kép (bár gondolom ezt te is sejtetted)
tapsvihar Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1380 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 14:03

Néha úgyérzem, hogy egyedül én vagyok pesti. Ami elég valószínütlen.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.