HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5481 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:23

Idézet

Zsííírlézzer! KépKépKép

+ 1:40-nél láccik, ahogy kasy írja a "dózerolós" sms-t a telómról Diának. xD Ez a legfőbb bizonyítéka, hogy nem én voltam. Kép

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5482 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:27

Idézet

Idézet

Zsííírlézzer! KépKépKép

+ 1:40-nél láccik, ahogy kasy írja a "dózerolós" sms-t a telómról Diának. xD Ez a legfőbb bizonyítéka, hogy nem én voltam. Kép

Nem-nem. Éppen akkor vagánykodták, hogy mit írtál és én vissza olvastam. Majd hozzáláttam a nevedben megírandó elnézést kérő sms-nek amit azért sem küldtél el.
Pedig én megtettem amit lehet...Kép

#5483 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 13:33

Idézet

Nem-nem. Éppen akkor vagánykodták, hogy mit írtál és én vissza olvastam. Majd hozzáláttam a nevedben megírandó elnézést kérő sms-nek amit azért sem küldtél el.
De rendes vagy :Đ Szóval akkor semmi közöd ahhoz a pajzán SMS-hez?:-D
Tényleg... és hol a halászlé?:) Úgy volt, hogy Guppi meglesz főzve. :)

#5484 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 13:41

Idézet

Idézet

Nem igazán volt olyan határozott a szakácsnő mint vártuk. XD Ugyan megfenyegetett ecce-kécce, de még mindig vígan lubickolok a zélet tengerében. KépKépKép

Kasy: Ne rontsad a renomémat, így se valami jó. KépKép Amúgy a "felső vezeték szakadás" óta Dia is vágja, hogy mennyire vagy ártatlan. KépKép (Ne próbáld rákenni Biora xD)

Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5485 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Kasy: Ne rontsad a renomémat, így se valami jó. KépKép Amúgy a "felső vezeték szakadás" óta Dia is vágja, hogy mennyire vagy ártatlan. KépKép (Ne próbáld rákenni Biora xD)

És azóta azt is vágom, hogy mennyire könnyen belehet csapni téged. :) Hányszor is etettek be aznap?:) 3?:)

#5486 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 13:58

Idézet

Tényleg... és hol a halászlé?:Đ Úgy volt, hogy Guppi meglesz főzve. :-D

Nem lett végül halászlé. Elég volt csak nagyon csúnyán néznem, és a hal meg se mert szólalni Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5487 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 14:06

Idézet

Kész. Hivatalosan is IB-fan lettem!!KépKép

,,Azt mondja hogy 30 éves a nője bazdmeg, ez a 22 éves kis köcsög bazdmeg'!"

Ahogy tudja mondani, az valami fergeteges.:Đ

#5488 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 14:14

Idézet

Idézet

Nem lett végül halászlé. Elég volt csak nagyon csúnyán néznem, és a hal meg se mert szólalni Kép

És nem tátogott le?:)

#5489 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 29. 16:03

Upsz, most lebuktam. Még csak most néztem meg a videót, és én nem arra a woodstockosításra gondoltam, amit akkor csináltunk még délután. Kép

Hanem arra, amikor este Cash-sel úgy ittuk a sört, hogy utána összenyomtuk a dobozt és kibasztuk a fűre. Kép Ami azt hiszem akkor volt, amikor James éppen "újratervezte az útvonalat" fent a kanapén. Kép

#5490 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 16:22

Idézet

Upsz, most lebuktam. Még csak most néztem meg a videót, és én nem arra a woodstockosításra gondoltam, amit akkor csináltunk még délután. Kép

Hanem arra, amikor este Cash-sel úgy ittuk a sört, hogy utána összenyomtuk a dobozt és kibasztuk a fűre. Kép Ami azt hiszem akkor volt, amikor James éppen "újratervezte az útvonalat" fent a kanapén. Kép
Köszi az őszinteséget :Đ Reggel úgy voltam, hogy "de szívesen a keblemre ölelném azt az igénytelen faszt, aki azt a szemétdombot mívelte" :-D
Utoljára Pepsi szigeten láttam ilyent, mikor gázolni lehetett a szemétben. Gondolja bele a 6 zsákból legalább a fele a füvön volt. 3x60=180L ! ! ! Az olyan, mintha másfél szemeteskukát kiborítanál ! ! !
:) Volt hangulat, meg kell hagyni. :)
Csak legközeleb a fékevesztettek lesznek befogva a woodstocktalanításba, mert én elfelejtettem narancsszínű fényvisszaverő mellényt vinni.... nem gondoltam hogy recycling-man leszek :)
Dehát mindent ki kell próbálni, nemigaz? Örülök hogy mire gatyamazdagot kerestél reggel, már nem kellett felbuknod a szemétben :)

Kép
Kép
Kép

#5491 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 29. 16:49

Idézet

Köszi az őszinteséget :Đ Reggel úgy voltam, hogy "de szívesen a keblemre ölelném azt az igénytelen faszt, aki azt a szemétdombot mívelte" :-D
Utoljára Pepsi szigeten láttam ilyent, mikor gázolni lehetett a szemétben. Gondolja bele a 6 zsákból legalább a fele a füvön volt. 3x60=180L ! ! ! Az olyan, mintha másfél szemeteskukát kiborítanál ! ! !
Csak legközeleb a fékevesztettek lesznek befogva a woodstocktalanításba, mert én elfelejtettem narancsszínű fényvisszaverő mellényt vinni.... nem gondoltam hogy recycling-man leszek :)
Dehát mindent ki kell próbálni, nemigaz? Örülök hogy mire gatyamazdagot kerestél reggel, már nem kellett felbuknod a szemétben :)
Jó, hát amit mi csináltunk az nyilván csak 6-7 doboz az egészből, de elnézést, ismételten csak Kép Meg egyszer az egész asztal tartalma is leesett, szóval voltak bajok Kép

Viszont a gulyást ha jól látom még senki nem említette, pedig mennyei stuff volt, ha jól emlékszem mondtad is reggel, hogy rendesen bepusziltuk Kép

#5492 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 16:51

Idézet

Idézet

Idézet

És nem tátogott le?:)
Nem volt hozzá szívem. KépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5493 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 16:57

Idézet

Idézet

Jó, hát amit mi csináltunk az nyilván csak 6-7 doboz az egészből, de elnézést, ismételten csak Kép Meg egyszer az egész asztal tartalma is leesett, szóval voltak bajok Kép

Viszont a gulyást ha jól látom még senki nem említette, pedig mennyei stuff volt, ha jól emlékszem mondtad is reggel, hogy rendesen bepusziltuk Kép
:) Nem kell szarul érezned magad a rumli miatt! Sejthettük mi lesz, azér tis mentünk oda. Az volt az a hely ahol lehet ilyent! :) Ez volt a lényege! Úgyhogy ne eszkuzáld magad, hidd el nekem is esett ki nem egy felesműa. pohár a kezemből az este :D
Gulyás 30 főre volt számolva....30 bő adag. Kb 18-20 liter volt. És hál isten túlélte ACDC féktelen fogyasztását is, sőőőőőt maradt még az esti tivornyára is. Akkor cuppantalódott be, mikor én épp a hálózatra csatlakoztam. :)
De örülök neki, mert ezekszerint ízlett! Viszont ha kicsit kevesebb lett volna, akkor kénytelenek lettetek volna kicsit sütögetni a tábortűznél is, így nem fulladna most bele a kutyám a lecsókóbiba :)
De EGÉSZSÉGETEKRE ha tényelg ízlet ! ! !

Kép
Kép
Kép

#5494 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:59

Idézet

:Đ Nem kell szarul érezned magad a rumli miatt! Sejthettük mi lesz, azér tis mentünk oda. Az volt az a hely ahol lehet ilyent! :-D Ez volt a lényege! Úgyhogy ne eszkuzáld magad, hidd el nekem is esett ki nem egy felesműa. pohár a kezemből az este :)
Gulyás 30 főre volt számolva....30 bő adag. Kb 18-20 liter volt. És hál isten túlélte ACDC féktelen fogyasztását is, sőőőőőt maradt még az esti tivornyára is. Akkor cuppantalódott be, mikor én épp a hálózatra csatlakoztam. :)
De örülök neki, mert ezekszerint ízlett! Viszont ha kicsit kevesebb lett volna, akkor kénytelenek lettetek volna kicsit sütögetni a tábortűznél is, így nem fulladna most bele a kutyám a lecsókóbiba :)

Minden istneni volt kedves James! DE TÉNYLEG! KépKépKép
Kép

#5495 Felhasználó inaktív   Murni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 29. 18:06

Idézet

Idézet

Idézet

:) Nem kell szarul érezned magad a rumli miatt! Sejthettük mi lesz, azér tis mentünk oda. Az volt az a hely ahol lehet ilyent! :) Ez volt a lényege! Úgyhogy ne eszkuzáld magad, hidd el nekem is esett ki nem egy felesműa. pohár a kezemből az este :D
Valóban volt mit pakolni, még szerencse hogy az este folyamán többször is nekiálltam "kukázni".
Részemről sincs harag, főleg ha a köv tali InGen-nél lesz, és én is szórhatom a szemetet :)

#5496 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 29. 18:22

Scoo - holnap reggel már tölhetö lesz, csak qurva lassú a feltötésem. Kép
bloodravens.tk

#5497 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 18:26

Idézet

Idézet

Nekem is az az egyik  kedvenc részem. Meg mikor Bio annyira röhög, hogy nem bír állva maradni. Mondjuk a fitymalevágós asztaltkörbeülős röhögős rész se semmi (Jamesnek plusz info: akkor aludtál pont a másik szobában.), meg az a rész stb, stb :Đ 

A videóban a negyedik perc kezdetén úgy három másodpercet lehagyhattál volna, bár most már mindegy. Amúgy télleg jópofa lett. Kép
Elnézésedet kérem.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5498 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 18:35

Idézet

, akkor kénytelenek lettetek volna kicsit sütögetni a tábortűznél is, így nem fulladna most bele a kutyám a lecsókóbiba :Đ
A gulyás tényleg 10 pontos volt! KépKépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5499 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 29. 18:43

-Nem tudom ki játszott itt a tinédzserek között a GTA 2-vel??
-Az nem olyan régi játék te fasz!

KépKépKépKép

(btw james msn-en leszel még idén?)

#5500 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 19:21

Idézet

Idézet

, akkor kénytelenek lettetek volna kicsit sütögetni a tábortűznél is, így nem fulladna most bele a kutyám a lecsókóbiba :Đ
A gulyás tényleg 10 pontos volt! KépKépKép
Akkor miért jött ki belőled?Kép
Biztosan nem viselkedtem antiszociális módon, mivel meg sem említ senki!Kép Pedig ott voltamKép!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.