HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#201 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:42

Idézet

Idézet

1.akikkel az elején találkoztál 2 törpe árus, a fiatalabbikkal tudsz beletenni a fegyverekbe(a táborotoknál vannak)
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra
Köszönöm...már csak az a kérdésem h h tudok visszajutni a táborba???
a világtérképen a jobb felső sarokban van( bár konzolon nemtom hogyvan a térkép) egy kis tábortűz

#202 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

1.akikkel az elején találkoztál 2 törpe árus, a fiatalabbikkal tudsz beletenni a fegyverekbe(a táborotoknál vannak)
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra
Köszönöm...már csak az a kérdésem h h tudok visszajutni a táborba???
a világtérképen a jobb felső sarokban van( bár konzolon nemtom hogyvan a térkép) egy kis tábortűz

Pcn játszom!

#203 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 20:25

Idézet

Idézet

Pcn játszom!

jójó nyugiKép csak az xlive gamecardodból box-ra tippeltem^^
de akk neked is ottvan a térkép jobb felső sarkában

#204 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 16. 22:42

Aki elakadna az urna keresgélésénél a hídnál, annak itt egy kis videó, hogyan kell.

#205 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 01:24

Sziasztok!Még egy kérdésem lenne a királyválasztással kapcsolatban. Van egy olyan válastási lehetőség a végén (női karakterem van), hogy Allister uralkodjon a karakteremmel együtt (Meggyőzés). (A meggyőzésem maxon van) De ha ezt választom, modja Allister, hogy ezt nem lehet, nem fogadná el az országgyűlés. Van rá mód, hogy ezt a verziót elfogadják valahogy, akár korábbi beszélgetésekkel? Sikerült már valakinek?A válaszokat előre is köszönömAlery

#206 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 20:24

Sikerült végigvinnem, 42 órámba telt :Đ

Viszont nem volt seholse benne az az animációs rész, mikor nennek a hegeykbe, és végén leölnek egy sárkányt. Pedig szívesen megnézném TV-n.
Meg a háttérképeken akik vannak azok kik? Egyiket se ismertem fel konkrétan a játék során.

#207 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 00:00

Valaki elmagyarázná megkéremszépen hogy a taktika rendszer hogyan is működik, mert mivel még ehez hasonló rpg vel soha sem játszodtam halvány lilám sincs hogy azt a sok opciót hogyan lehetne hasznosítani, mert normalon viszem s két percenként, de inkébb 45másodpercenként dobja fel a teamem a talpát. Na igen a rohadt tutorial nem mond semmit ami a taktikai menüt illeti csak tudomást sikerült szereznem róla hogy létezik.Kép

#208 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 10:26

Idézet

Valaki elmagyarázná megkéremszépen hogy a taktika rendszer hogyan is működik, mert mivel még ehez hasonló rpg vel soha sem játszodtam halvány lilám sincs hogy azt a sok opciót hogyan lehetne hasznosítani, mert normalon viszem s két percenként, de inkébb 45másodpercenként dobja fel a teamem a talpát. Na igen a rohadt tutorial nem mond semmit ami a taktikai menüt illeti csak tudomást sikerült szereznem róla hogy létezik.Kép
Nem biztos hogy jót írok, mivel erre én is kb.magamtol találgattam ki.
Arra jó hogy beállítsd, hogy társaid adott szituációban mit csináljanak.
Pl.: Ha kevesebb élete 50%-nál kapjon be egy potiont, vagy egy healeres kaszt heal-je. De kioszthatsz olyan taktikát is, hogy ha ellenségen high armor van, akor pl, ijászal lőjön re armor rontó nyilat, stb.

Bár pontosan én nemtom hogy működik, mert Wynne -nek kiadtam csak magára adjon mana regenerálót ha 25%alatt van az, erre rám is szokott nyomni.

#209 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 11:26

Idézet

A taktika nemü két részből áll. A bal oldalon a feltételek vannak. Jobb oldalt a feltételekhez tartozó parancs.
Mindig a legfelső parancs az erősebb. Tehát ha beállítod elsőnek, hogy ha az élete 25%nál kevesebb és igyon egy kicsi gyógyitalt, pár sorral lejebb ugyanerre a feltételre egy nagyobb méretű gyógyitalt állítasz be, akkor csak a kis italt fogja meginni.
Pár tanács:
Ha sokszor halsz meg, akkor sokszor kell megállítani játékot, és kiosztani a parancsokat. Szerezd meg Whynn-t az öreglányt a körvarázslóktól, ő gyakorlatilag a healer a játékban, sokat számít ha veled van.
Vele vagy Morigannel kezd el az italkészítést elsajátítani. Sokkal olcsóban jösz ki ha te csinálod az italaidat, mintha árustól vennéd.
A taktikába a következő dolgokat állítsd be.
25%nál kevesebb az életereje igyon gyógylöttyöt.
25%nál kevesebb a manája igyon manalötyit. (csak akkor engedd, ha sok a manalötyid, ha szűkösek a készletek, Te oszd be nekik. Eléggé cinkes dolog ha 25% alá esik a manája, mert pont kinyírta az utolsó lényt, nincs már ellenfél, de lehúzza az otalt.)
A warrioroknál én beállítottam az agresszív típust a mágusokra a távolságtartót.
Whynnél beállítottam, hogy ha valakinek a HP-je 75% alá esik, azt healelje, ha valakinek 50alá esik, akkor tömeges healt toljon. (Ha egy karakter annyira lesebződik, akkor esélyes, hogy a többi is. Ez függ attól, hogy milyen partival játszol.)
Morigannál én csak az alapvarázslatokat (villám, energia, stb) használatát engedélyeztem, minden komolyabb varázslatot (Vihar és hófelhő, fagykúp) használatát magam lőttem el.
Jó játékot!

#210 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 13:26

Idézet

Idézet

A taktika nemü két részből áll. A bal oldalon a feltételek vannak. Jobb oldalt a feltételekhez tartozó parancs.Mindig a legfelső parancs az erősebb. Tehát ha beállítod elsőnek, hogy ha az élete 25%nál kevesebb és igyon egy kicsi gyógyitalt, pár sorral lejebb ugyanerre a feltételre egy nagyobb méretű gyógyitalt állítasz be, akkor csak a kis italt fogja meginni.Pár tanács:Ha sokszor halsz meg, akkor sokszor kell megállítani játékot, és kiosztani a parancsokat. Szerezd meg Whynn-t az öreglányt a körvarázslóktól, ő gyakorlatilag a healer a játékban, sokat számít ha veled van.Vele vagy Morigannel kezd el az italkészítést elsajátítani. Sokkal olcsóban jösz ki ha te csinálod az italaidat, mintha árustól vennéd.A taktikába a következő dolgokat állítsd be.25%nál kevesebb az életereje igyon gyógylöttyöt.25%nál kevesebb a manája igyon manalötyit. (csak akkor engedd, ha sok a manalötyid, ha szűkösek a készletek, Te oszd be nekik. Eléggé cinkes dolog ha 25% alá esik a manája, mert pont kinyírta az utolsó lényt, nincs már ellenfél, de lehúzza az otalt.)A warrioroknál én beállítottam az agresszív típust a mágusokra a távolságtartót.Whynnél beállítottam, hogy ha valakinek a HP-je 75% alá esik, azt healelje, ha valakinek 50alá esik, akkor tömeges healt toljon. (Ha egy karakter annyira lesebződik, akkor esélyes, hogy a többi is. Ez függ attól, hogy milyen partival játszol.)Morigannál én csak az alapvarázslatokat (villám, energia, stb) használatát engedélyeztem, minden komolyabb varázslatot (Vihar és hófelhő, fagykúp) használatát magam lőttem el.Jó játékot!
kezdem érteni. köszi szépenKép

#211 Felhasználó inaktív   Nolfy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:44

Idézet

Sziasztok!

Még egy kérdésem lenne a királyválasztással kapcsolatban. Van egy olyan válastási lehetőség a végén (női karakterem van), hogy Allister uralkodjon a karakteremmel együtt (Meggyőzés). (A meggyőzésem maxon van) De ha ezt választom, modja Allister, hogy ezt nem lehet, nem fogadná el az országgyűlés. Van rá mód, hogy ezt a verziót elfogadják valahogy, akár korábbi beszélgetésekkel? Sikerült már valakinek?
A válaszokat előre is köszönöm
Alery

Nem tudom mit csinálhattál rosszul, de nekem bejött, az én karakteremet eljegyezte és együtt fogunk uralkodni :Đ, persze még nem értem teljesen a végére. Azt tudom, hogy én összejöttem vele, tehát volt minden..... sokat beszélgettem vele. Lehet, hogy nem elég magas az elfogadási szintje Allisternek nálad.

#212 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:47

Most gyógyítottam meg az öreg csákót a hamvakkal! És indulok is toborozni!

#213 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 20:42

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Még egy kérdésem lenne a királyválasztással kapcsolatban. Van egy olyan válastási lehetőség a végén (női karakterem van), hogy Allister uralkodjon a karakteremmel együtt (Meggyőzés). (A meggyőzésem maxon van) De ha ezt választom, modja Allister, hogy ezt nem lehet, nem fogadná el az országgyűlés. Van rá mód, hogy ezt a verziót elfogadják valahogy, akár korábbi beszélgetésekkel? Sikerült már valakinek?
A válaszokat előre is köszönöm
Alery

Nem tudom mit csinálhattál rosszul, de nekem bejött, az én karakteremet eljegyezte és együtt fogunk uralkodni :Đ, persze még nem értem teljesen a végére. Azt tudom, hogy én összejöttem vele, tehát volt minden..... sokat beszélgettem vele. Lehet, hogy nem elég magas az elfogadási szintje Allisternek nálad.
én mindig Alastairt raktam a trónra, legutóbb a királynővel együtt, de nem tetszik neki a dolog úgyhogy most a királynő fog egyedül uralkodni nálam
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#214 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:06

Ébn most megyek a hamvakért. Bár nem haladok annyira, mint szeretnék, mert olvasok:D. De egyenlőre még nem a Dragon Age könyvet:P
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#215 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:14

Ezekkel a kvarc, rubin, stb. tárgyakkal lehet valamit kezdeni?
Meg olyasmit hallotam lehet valahol kovácsoltatni? Hol? (és most nem Denerimbe lévő kovácsra gondolok, aki dragon scaleből kovácsol ingyen)

Amúgy én is újrakezdtem, most egy varázslőnővel. Kíváncsiságból raktam egy pontot a Walking Bomb-ra.Eszméletlen az a spell, mikor felrobban az áldozat, vagy 10l vér spriccel minden fele, nagyon látványos:)

#216 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:47

Idézet

Meg olyasmit hallotam lehet valahol kovácsoltatni? Hol? (és most nem Denerimbe lévő kovácsra gondolok, aki dragon scaleből kovácsol ingyen)

Amúgy én is újrakezdtem, most egy varázslőnővel. Kíváncsiságból raktam egy pontot a Walking Bomb-ra.Eszméletlen az a spell, mikor felrobban az áldozat, vagy 10l vér spriccel minden fele, nagyon látványos:)

Hát ez a kovácsoltatás ez új. Mondjuk én minden ilyesmi cuccot eladok:D. Azon meg érdekeset néztem, ahogy Zevran elkezd a férfi pagonyelf karakteremre hajtani
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#217 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:54

Idézet

én nem tudok kovácsolásról csak a drake scale armorról, meg ha megölöd a hegyi sárkányt annak a bőréből is lehet páncélt csináltatni, amúgy én is gondolkodtam egy varázsló karakteren de egyszerűbb döfködni :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#218 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 23:04

Megpróbáltam megölni Flemeth anyót. Mondanom sem kell hogy bekapott, megrágott, és kiköpött.
15-ös szinten vagyok, minden szövetséges megvan, sok már nincs vissza, így lehet ki kell hagynom.

#219 Felhasználó inaktív   Nolfy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 18:40

Idézet

Megpróbáltam megölni Flemeth anyót. Mondanom sem kell hogy bekapott, megrágott, és kiköpött.
15-ös szinten vagyok, minden szövetséges megvan, sok már nincs vissza, így lehet ki kell hagynom.
Hát az nekem sem ment Kép , mondjuk nem próbálkoztam vele sokat.

#220 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 23:34

Nekem lenne megint egy kérdésem.

Hogyan lehet több profilt létrehozni? Most van egy, viszont akarok kezdeni egy másik történetet is anélkül hogy elvesznének a mentéseim. Ha új játékot kezdek automatikusan másik profilt kapok?

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.