HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#181 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 15. 16:52

Denerimbe mit kell csinálni? Mert ott nem haladok a főküldetéssel. Gondolom be kell valahogy jutni következő negyedbe, de nemtudom hogy. A kapun nem lehet.

#182 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 17:16

Idézet

Denerimbe mit kell csinálni? Mert ott nem haladok a főküldetéssel. Gondolom be kell valahogy jutni következő negyedbe, de nemtudom hogy. A kapun nem lehet.
A piactéres résznél lesz egy ház, amiben egy fiatal fószer van. Beszélj vele, majd menj be a hátsó szobába.Utána már könnyű kitalálni.

#183 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 18:08

Huh végre végigvittem, nagyon jó kis játék lett ez! Kép Azt nem tudjátok hogy Morrigan mit tervez a gyerekkel? Vagy az valamelyik dlc-be van benne? Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#184 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 18:37

Idézet

Idézet

A piactéres résznél lesz egy ház, amiben egy fiatal fószer van. Beszélj vele, majd menj be a hátsó szobába.Utána már könnyű kitalálni.
Megtudod nézni nekem a ház nevét?
Mert van egy ház, a Warehouse, hol látszik van valami a szekrény mögött, de nem enged be, és ott a pali is eltünt egy quest után.

#185 Felhasználó inaktív   feco70 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 15. 18:55

csak annyi hogy elmész az éjfattyaak inváziója nevü enyészeti helyre és ott meg szerzed a kőgolemet és a zárt ajtók többé nem zárt ajtók

#186 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 20:55

Idézet

Idézet

Idézet

Megtudod nézni nekem a ház nevét?
Mert van egy ház, a Warehouse, hol látszik van valami a szekrény mögött, de nem enged be, és ott a pali is eltünt egy quest után.
a kocsmával van szemben amit keresel
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#187 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:01

Idézet

Huh végre végigvittem, nagyon jó kis játék lett ez! Kép Azt nem tudjátok hogy Morrigan mit tervez a gyerekkel? Vagy az valamelyik dlc-be van benne? Kép
nekem legutóbb totál fent volt a kapcsolatom Morrigannel, és a végén még azt is választottam hogy megkeresem, de ugyanazt adta be a végszónál mint mikor nem is foglalkoztam a nővel csak a "rituálé" :Đ volt meg. Mivel ez a játék vége ezért nem hiszem hogy van vagy lesz olyan DLC ami ezt továbbvinné, de majd a második részben talán újra összefutunk vele, mert már a 2 is gőzerővel készül ám :-D

#188 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:37

Na végre a rémálmos szakasznak vége! Bár a végére azt vettem észre h élvezem az átalakulást! Annak a kőmonstrumnak nem pici az ereje! Utána viszamentem a kastélyba...kinyírtam a kis koszos kölköt! Rinyált picit a muter h h lehetek ekkora genya...most meg azt kéri tőlem menjek el valami urnát, ami segít az öregen!

#189 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:54

Én most végeztem ki a Brood Muttert. Valami irtó jó sync kill volt a végén!
A karakterem felfutott a hátára, kétszer jól megcsapkodta a nyakát a karddal, majd beleállította azt. Jó látni ilyeneket a Warhammer játékokon kívül is.

#190 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:09

Idézet

Idézet

Sziasztok !

Egy nagy válaszút elé értem, aminél nem tudom  hogy döntsek:

Melyik választás a jobb:

Alister király legyen, a nő legyen a király, vagy összeházasítsam őket?

Az urnás küldi utén a sárkányt a hegytetőn érdemes lenyomni, egész jó cuccok vannak nála.(bár gondolom, kis mértékben random) Mondjuk, nem egy könnyű menet, taktikázni kell rendesen..Akár csak Morigan anyja megölésénél.
Ez egy szerepjáték szóval nincs jó vagy rossz döntés, persze következmények azért vannak :Đ a Sárkányban nincs nagyszám cucc de achievement, annyi a trükkje hogy a melee karaktereddel forgatod a sárkányt miközben a boszi vagy az ilyász messziről lövi, plusz lehet elöl is egy melee-s fazon, meg legyen nálad elég lötyi, sok sikert :-D
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy női karakterrel csak úgy lehet megőrizni a szerelmi szálat Allisterrel, ha nem választom királynak? Ha annak választom, rögtön szakít a karakterrel (alapból ezt a verziót választottam volna). Vagy később vissza lehet szerezni valahogy? Illetve ha nem választom királynak, mennyire lesz hátrányos ha a királynő marad a trónon? Alapvetően nem szeretném ha így érne véget ez a szál, de nem tudom milyen következménye lesz ha nem Allister uralkodik. Nem bízom a nőben. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönömAlery

#191 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:12

Idézet

Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy női karakterrel csak úgy lehet megőrizni a szerelmi szálat Allisterrel, ha nem választom királynak? Ha annak választom, rögtön szakít a karakterrel (alapból ezt a verziót választottam volna). Vagy később vissza lehet szerezni valahogy? Illetve ha nem választom királynak, mennyire lesz hátrányos ha a királynő marad a trónon? Alapvetően nem szeretném ha így érne véget ez a szál, de nem tudom milyen következménye lesz ha nem Allister uralkodik. Nem bízom a nőben. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönöm Alery
nálam úgy volt hogy nem öltem meg Loghaint, ezért Alistair elment, és a nő-é lett a trón... az ország felvirágzott, mindenki elégedett volt a királnyővel^^

#192 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:25

Idézet

Idézet

Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy női karakterrel csak úgy lehet megőrizni a szerelmi szálat Allisterrel, ha nem választom királynak? Ha annak választom, rögtön szakít a karakterrel (alapból ezt a verziót választottam volna). Vagy később vissza lehet szerezni valahogy? Illetve ha nem választom királynak, mennyire lesz hátrányos ha a királynő marad a trónon? Alapvetően nem szeretném ha így érne véget ez a szál, de nem tudom milyen következménye lesz ha nem Allister uralkodik. Nem bízom a nőben. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönöm Alery
nálam úgy volt hogy nem öltem meg Loghaint, ezért Alistair elment, és a nő-é lett a trón... az ország felvirágzott, mindenki elégedett volt a királnyővel^^
Szóval nem gáz ha a királynő marad a trónon?

#193 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:27

Idézet

Idézet

nem

#194 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 22:28

Idézet

Idézet

Idézet

nem
Köszönöm:)

#195 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 00:30

én Loghaint szétkaptam, pont a királynő arcába csapott egy liter vér :Đ aztán házasítottam Kép

#196 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 08:25

Tegnap megnéztem a statisztikámat. 125 a legjobb sebzés :Đ Mi lenne, ha kétkezes fegyverrel tolnám? Vagy ha jobb lenne a kis kard a hősöm kezében? Már gyűjtöm a pénzt, van 87 aranyam, aztán megveszek később egy brutál fegyót :-D
Találtam egy egész jó (korrekt) kis értékelést a játékról: http://gamepod.hu/te.../bevezetes.html

#197 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:06

- Hogy lehet rúnákkal fejleszteni a fegyvert?
- Hogy ajándékozzak meg valakit?

#198 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:10

Idézet

1.akikkel az elején találkoztál 2 törpe árus, a fiatalabbikkal tudsz beletenni a fegyverekbe(a táborotoknál vannak)
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra

#199 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:35

Idézet

Tegnap megnéztem a statisztikámat. 125 a legjobb sebzés :Đ Mi lenne, ha kétkezes fegyverrel tolnám? Vagy ha jobb lenne a kis kard a hősöm kezében? Már gyűjtöm a pénzt, van 87 aranyam, aztán megveszek később egy brutál fegyót :-D
Találtam egy egész jó (korrekt) kis értékelést a játékról: http://gamepod.hu/te.../bevezetes.html
a Dual wielding szerintem nagyon jó csak magas dexterity kell hozzá, viszont magas szinten már két rendes méretű fegyvert is tudsz a kezeidben fogni (szóval lecserélhető a tőr), plusz azért is jó mert két fegyverbe tudsz enchantolni

#200 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:41

Idézet

Idézet

1.akikkel az elején találkoztál 2 törpe árus, a fiatalabbikkal tudsz beletenni a fegyverekbe(a táborotoknál vannak)
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra
Köszönöm...már csak az a kérdésem h h tudok visszajutni a táborba???

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.