Dragon Age: Origins
Elküldve: 2009. 11. 15. 16:52
Denerimbe mit kell csinálni? Mert ott nem haladok a főküldetéssel. Gondolom be kell valahogy jutni következő negyedbe, de nemtudom hogy. A kapun nem lehet.
Elküldve: 2009. 11. 15. 17:16
Idézet
Denerimbe mit kell csinálni? Mert ott nem haladok a főküldetéssel. Gondolom be kell valahogy jutni következő negyedbe, de nemtudom hogy. A kapun nem lehet.
Elküldve: 2009. 11. 15. 18:08
Huh végre végigvittem, nagyon jó kis játék lett ez!
Azt nem tudjátok hogy Morrigan mit tervez a gyerekkel? Vagy az valamelyik dlc-be van benne?
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
- Stephen King -
- Stephen King -
Elküldve: 2009. 11. 15. 18:37
Idézet
Idézet
Mert van egy ház, a Warehouse, hol látszik van valami a szekrény mögött, de nem enged be, és ott a pali is eltünt egy quest után.
Elküldve: 2009. 11. 15. 18:55
csak annyi hogy elmész az éjfattyaak inváziója nevü enyészeti helyre és ott meg szerzed a kőgolemet és a zárt ajtók többé nem zárt ajtók
Elküldve: 2009. 11. 15. 20:55
Idézet
Idézet
Idézet
Mert van egy ház, a Warehouse, hol látszik van valami a szekrény mögött, de nem enged be, és ott a pali is eltünt egy quest után.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 11. 15. 21:01
Idézet
Huh végre végigvittem, nagyon jó kis játék lett ez!
Azt nem tudjátok hogy Morrigan mit tervez a gyerekkel? Vagy az valamelyik dlc-be van benne? 
Elküldve: 2009. 11. 15. 21:37
Na végre a rémálmos szakasznak vége! Bár a végére azt vettem észre h élvezem az átalakulást! Annak a kőmonstrumnak nem pici az ereje! Utána viszamentem a kastélyba...kinyírtam a kis koszos kölköt! Rinyált picit a muter h h lehetek ekkora genya...most meg azt kéri tőlem menjek el valami urnát, ami segít az öregen!
Elküldve: 2009. 11. 15. 21:54
Én most végeztem ki a Brood Muttert. Valami irtó jó sync kill volt a végén!
A karakterem felfutott a hátára, kétszer jól megcsapkodta a nyakát a karddal, majd beleállította azt. Jó látni ilyeneket a Warhammer játékokon kívül is.
A karakterem felfutott a hátára, kétszer jól megcsapkodta a nyakát a karddal, majd beleállította azt. Jó látni ilyeneket a Warhammer játékokon kívül is.
Elküldve: 2009. 11. 15. 22:09
Idézet
Idézet
Sziasztok !
Egy nagy válaszút elé értem, aminél nem tudom hogy döntsek:
Melyik választás a jobb:
Alister király legyen, a nő legyen a király, vagy összeházasítsam őket?
Az urnás küldi utén a sárkányt a hegytetőn érdemes lenyomni, egész jó cuccok vannak nála.(bár gondolom, kis mértékben random) Mondjuk, nem egy könnyű menet, taktikázni kell rendesen..Akár csak Morigan anyja megölésénél.
Elküldve: 2009. 11. 15. 22:12
Idézet
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy női karakterrel csak úgy lehet megőrizni a szerelmi szálat Allisterrel, ha nem választom királynak? Ha annak választom, rögtön szakít a karakterrel (alapból ezt a verziót választottam volna). Vagy később vissza lehet szerezni valahogy? Illetve ha nem választom királynak, mennyire lesz hátrányos ha a királynő marad a trónon? Alapvetően nem szeretném ha így érne véget ez a szál, de nem tudom milyen következménye lesz ha nem Allister uralkodik. Nem bízom a nőben. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönöm Alery
Elküldve: 2009. 11. 15. 22:25
Idézet
Idézet
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy női karakterrel csak úgy lehet megőrizni a szerelmi szálat Allisterrel, ha nem választom királynak? Ha annak választom, rögtön szakít a karakterrel (alapból ezt a verziót választottam volna). Vagy később vissza lehet szerezni valahogy? Illetve ha nem választom királynak, mennyire lesz hátrányos ha a királynő marad a trónon? Alapvetően nem szeretném ha így érne véget ez a szál, de nem tudom milyen következménye lesz ha nem Allister uralkodik. Nem bízom a nőben. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A válaszokat előre is köszönöm Alery
Elküldve: 2009. 11. 15. 22:27
Idézet
Idézet
nálam úgy volt hogy nem öltem meg Loghaint, ezért Alistair elment, és a nő-é lett a trón... az ország felvirágzott, mindenki elégedett volt a királnyővel^^
Elküldve: 2009. 11. 15. 22:28
Idézet
Idézet
Idézet
nálam úgy volt hogy nem öltem meg Loghaint, ezért Alistair elment, és a nő-é lett a trón... az ország felvirágzott, mindenki elégedett volt a királnyővel^^
Elküldve: 2009. 11. 16. 00:30
én Loghaint szétkaptam, pont a királynő arcába csapott egy liter vér
aztán házasítottam
Elküldve: 2009. 11. 16. 08:25
Tegnap megnéztem a statisztikámat. 125 a legjobb sebzés
Mi lenne, ha kétkezes fegyverrel tolnám? Vagy ha jobb lenne a kis kard a hősöm kezében? Már gyűjtöm a pénzt, van 87 aranyam, aztán megveszek később egy brutál fegyót 
Találtam egy egész jó (korrekt) kis értékelést a játékról: http://gamepod.hu/te.../bevezetes.html
Találtam egy egész jó (korrekt) kis értékelést a játékról: http://gamepod.hu/te.../bevezetes.html
Elküldve: 2009. 11. 16. 19:06
- Hogy lehet rúnákkal fejleszteni a fegyvert?
- Hogy ajándékozzak meg valakit?
Elküldve: 2009. 11. 16. 19:10
Idézet
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra
Elküldve: 2009. 11. 16. 19:35
Idézet
Tegnap megnéztem a statisztikámat. 125 a legjobb sebzés
Mi lenne, ha kétkezes fegyverrel tolnám? Vagy ha jobb lenne a kis kard a hősöm kezében? Már gyűjtöm a pénzt, van 87 aranyam, aztán megveszek később egy brutál fegyót 
Elküldve: 2009. 11. 16. 19:41
Idézet
Idézet
2. átváltasz arra a karakterre akinek akarod adni, megnyitod az inventory-t, kijlelölöd a tárgyat és rányomsz az ajándékozásra

Súgó
A téma zárva.