HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#341 Felhasználó inaktív   Jonas01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 06. 18:57

Hi! A kérdésem a következő,hogy tudok kulcsot szerezni Jarvia búvóhelyéhez?A válaszokat előre is köszi!

#342 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 19:05

ha megcsináltátok harcosbércet akkor levi fivérénél, ha találtatok meteorfémet (biztos emlékezetek) szóval ha beszélgetsz levi fivérével akkor meg lehet mutatni neki a meteorfémet. amiből megkovácsolja neked a csillagagyar nevű egykezes kardot, ingyen!! aminek 11 es sebzése, plusz 3 sebzése van és még ad ügyességet is, ráadásul 3 rúnát is belerakhatsz. asszem ez a játék legjobb egyekezes kardja. sajnos én csak a vezérdémon legyőzése után vettem ezt észre. ezért mentem a vezérdémon ellen az aodh al.

szóval a végitéletem : 10/9,5 tehát majdnem 10 ha nem torrentröl szedtem volna akkor a multi miat biztos 10/10et adtam volna neki.

amúgy meg 30 ó alatt végignyomtam és a vezérdémont 1. re legyőztem. engem csak azok az ellenségek amit rámküldött azok izzasztottak meg. akik meg nem használták a ballisztát a sárkány ellen, azoknak nehezebb volt, mert a balliszta 80, 90 vagy 110-es sebzést is okoz csak az volt a bajom hogy az elején tutam forgatni addig forgattam ameddig lehet aztán meg után már egyik ballisztát sem tudtam forgatni., akármit próbáltam nem reagált amég ezzel időztem 2 társam meghalt. már a csata közepére csak 10 elf íjász, én, meg Morrigan maradtunk. morrigan egyik leghasznosabb varázslat a fagykúp. képes akár a vezérdémont is lefagyasztani 6 mp-re.Szóval szerinem ez nagyon jó játék. nekem pl azért tetszett mert mindent (szinte) elsőre megtudtam csinálni. szóval sok volt a sikerélmény.

Ui: ha helyesírási hibát találnátok az azért van mert már nagyon poros a billentyűzet.

KépKép

#343 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 06. 19:46

Idézet

Hi! A kérdésem a következő,hogy tudok kulcsot szerezni Jarvia búvóhelyéhez?A válaszokat előre is köszi!
A csóró negyedben hátul ül egy törp nő, valami N-betűs, nem emléxem már, noh pár silverért cserébe megadja az infot, ezután fordulj jobbra és a sikátorban Az utolsó ház balra =) , lesz bent pár tag, elagyabugyálod őket és meg is van a kulcs.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#344 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 19:49

Idézet

szóval a végitéletem : 10/9,5 tehát majdnem 10 ha nem torrentröl szedtem volna akkor a multi miat biztos 10/10et adtam volna neki.
ebben nincs multi, de örülök hogy tetszett Kép

#345 Felhasználó inaktív   Jonas01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 20:29

Idézet

Idézet

A csóró negyedben hátul ül egy törp nő, valami N-betűs, nem emléxem már, noh pár silverért cserébe megadja az infot, ezután fordulj jobbra és a sikátorban Az utolsó ház balra =) , lesz bent pár tag, elagyabugyálod őket és meg is van a kulcs.
Köszi! Közben megvilágosodtam,hogy nem aktiváltam az adott küldetést!Kép

#346 Felhasználó inaktív   weektour 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 23:34

Hi all! Drat kollega lehurrogta a fejemet h nem jó helyre kommenteltem, de remélem vele ellentétben vki tud is segíteni v. vmi hasonló élményről beszámolni.
Na szal lényeg a lényeg, hogy a búbánatba lehet az hogy bizonyos szint felett 75-80óra játék után halhatatlan lett a mágus karim!
Csak a mana megy le az életerő nem! 1-2 modot felpakoltam igaz, de csak olyanokat, amik a karakterek kinézetén és az ikonokon igazítanak. Újrahúztam a gémet modok nélkül, de semmi változás. Előző mentéseknél még ok minden, az újaknál már FAIL. Azért para a téma mert nem szeretnék az előző 25órát újrakezdeniKép
Előre is THX!

#347 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 06. 23:42

Idézet

Hi all! Drat kollega lehurrogta a fejemet h nem jó helyre kommenteltem, de remélem vele ellentétben vki tud is segíteni v. vmi hasonló élményről beszámolni.
Na szal lényeg a lényeg, hogy a búbánatba lehet az hogy bizonyos szint felett 75-80óra játék után halhatatlan lett a mágus karim!
Csak a mana megy le az életerő nem! 1-2 modot felpakoltam igaz, de csak olyanokat, amik a karakterek kinézetén és az ikonokon igazítanak. Újrahúztam a gémet modok nélkül, de semmi változás. Előző mentéseknél még ok minden, az újaknál már FAIL. Azért para a téma mert nem szeretnék az előző 25órát újrakezdeniKép
Előre is THX!
Nah most már jó helyen vagy :Đ szrintem újratelepítésnél nem pucoltál ki totál mindent, a megoldás egy totál szűz verzió, a régi mentéseid odavesznek és a trófeák is, de legalább normálisan tudsz játszani

#348 Felhasználó inaktív   weektour 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 09:33

Idézet

Idézet

Előre is THX!
Nah most már jó helyen vagy :Đ szrintem újratelepítésnél nem pucoltál ki totál mindent, a megoldás egy totál szűz verzió, a régi mentéseid odavesznek és a trófeák is, de legalább normálisan tudsz játszani
THX!

#349 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 13:54

Idézet

Idézet

akkor mit jelent a további életutak opció? mert azt nekem nem engedi.

#350 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 14:41

Idézet

amúgy meg 30 ó alatt végignyomtam és a vezérdémont 1. re legyőztem. engem csak azok az ellenségek amit rámküldött azok izzasztottak meg. akik meg nem használták a ballisztát a sárkány ellen, azoknak nehezebb volt, mert a balliszta 80, 90 vagy 110-es sebzést is okoz csak az volt a bajom
Erre én azt mondom, hogy én hozzá se nyúltam a ballissztákhoz és úgy legyőztem a démont.És tényleg az elfek a legjobb segíség a vezér ellen.Arra meg hogy meghalt két embered azt javaslom használd a space billentyűt és szüneteltesd a játékot.És míg szünetben vagy adj nekik gyógyítót és így elég sokáig eléldegélnek.A támadó elenségre meg be kel állítani velemelyik jó harcost védelmező taktikára így azt fogják majd támadni.

#351 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 16:10

Idézet

Idézet

Idézet

akkor mit jelent a további életutak opció? mert azt nekem nem engedi.
Ha az other campaignsre gondolsz, az szerintem a kiegészítő helye lesz (és az mindenkinek "sötét" jelenleg)

#352 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 12:23

Idézet

Idézet

amúgy meg 30 ó alatt végignyomtam és a vezérdémont 1. re legyőztem. engem csak azok az ellenségek amit rámküldött azok izzasztottak meg. akik meg nem használták a ballisztát a sárkány ellen, azoknak nehezebb volt, mert a balliszta 80, 90 vagy 110-es sebzést is okoz csak az volt a bajom
Erre én azt mondom, hogy én hozzá se nyúltam a ballissztákhoz és úgy legyőztem a démont.És tényleg az elfek a legjobb segíség a vezér ellen.Arra meg hogy meghalt két embered azt javaslom használd a space billentyűt és szüneteltesd a játékot.És míg szünetben vagy adj nekik gyógyítót és így elég sokáig eléldegélnek.A támadó elenségre meg be kel állítani velemelyik jó harcost védelmező taktikára így azt fogják majd támadni.
hmm. oké. nekem csak az volt a baj az elfekkel hogy olyan közel mentek a vezérédmonhoz, hogy az csapott egyet, és már 20 elf ki is dőlt. én most csináltam egy elf karaktert. kiváncsi vagyok milyen egy elf harcos :Đ

#353 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 17:57

Most fejeztem be! Rohadt jóóóó, a vezérdémon pite volt simán lenyomtam a mágusokkal 15 perc alatt! Az új DLC-ből kiderül hog hova ment Morrigan?
Kép

#354 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 19:02

arra én is kiváncsi vagyok.

#355 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 08. 19:19

Idézet

Most fejeztem be! Rohadt jóóóó, a vezérdémon pite volt simán lenyomtam a mágusokkal 15 perc alatt! Az új DLC-ből kiderül hog hova ment Morrigan?
Nem hinném. Az utolsó csata elött játszódik.

Talán a kiegészítőben. De csak talán. Lehet túl fontos a dolog hogy csak egy kisebb adagban meséljék el.

#356 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 08:49

. huhh tudjátok amikor el kell menni a korcari vadonba éjfattyúvérért, akkor találtam a kupolánál egy követ. arra rászórtam  egy zsáknyi hamut és ekkor egy démon megjelent:

Ki meri megzavarni Gazarathot a szendergéséből?!

vagy valami ilyesmi. és akkor le kellett győzni. tehát nem lehetett kívánni! kemény harc volt.

#357 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 10:37

Akkor valszeg így lehet minél nagyobb százalékban kijátszani ilyen apróságokal.Nem tom hogy a Elf küldetéseknél a sírköveket kibojgata meg de mindkettőnél egy raklapnyi csontváz meg egy nagyon erős bosszúálló jön elő.DE nagyon jó cuccot dob.

#358 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 11:27

huhh. én azért nem tudtam legyőzni a boszzúállot mert az kb odajott, rámllehelt és meghaltunk...és 11es szinten voltam ott. te hányason?

#359 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 12:38

9-es szerencsevadász ami íjász volt.Plusz gyógyító varázsló Sten,Leina

#360 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 12:48

Az tényleg nem könnyű, én is csak trükközve tudtam kicsinálni, igen alacsony szinten! A lényeg hogy Morrigan-el mindig fagykúp varázslatot fújsz a halálosztóra, kb 10mp-ig megfagy, addig szétcsapod a 2 kemény csávóval a csontikat, utána a főnököt... nagyon nagyon sok poti kell hogy túléld, de nem lehetetlen! Igen jó tápos Halálosztó szet-et dobnak; 3 halálosztó és a kapu kinyitása a farkastanyán... itt vannak szétszórva a páncéldarabok! Ezek után lesz még egy szett, A Holtkaszt a törpöknél ami hasonlít a halálosztó szett-re, csak többet nyújt védelmileg, valamint növeli a támadást...

UI.: Ne írjatok egymás után 2 hsz-t, ott a szerkesztés gomb...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.