HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#381 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 10. 16:15

Idézet

Merre és kivel lehet páncélt és fegyvert csináltatni a játékba ?Tegnap meg lett a csillagfém éa egy sárkánypikely egy kovácsnál sem történt semmi ,Brankát még nem próbáltam .A választ elöre is köszönöm.

Wade csinálja a páncélokat,, a kissebb sárkányokét 3-asával kell neki vinni, az őssárkányé ( a második sárkánypikkely küldi) egy darab csak a legjobb páncél abból lesz. ami pénzt lehet neki fizetni ére, ne sajnáld, übervagányak lesznek a páncélokKép. A csillagfémet nem tudom kinek kell adni sajnos, pedig nekem is meg van.
Fogadatlan Prókátor

#382 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 16:25

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.
http://dragonage.wik...Specializations
Köszönöm szépen!

A Brecíliai romok-ban kell keresned egy "kámea"-t és beszélned kell a benne "lakó" ősi elf bűvharcossalha még így sem taláod, keress meg: I am, Bubó
Fogadatlan Prókátor

#383 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 10. 16:30

Idézet

Idézet

Merre és kivel lehet páncélt és fegyvert csináltatni a játékba ?Tegnap meg lett a csillagfém éa egy sárkánypikely egy kovácsnál sem történt semmi ,Brankát még nem próbáltam .A választ elöre is köszönöm.

A csillagfémet nem tudom kinek kell adni sajnos, pedig nekem is meg van.
Az előbb írtam. Levi testvérének kell elvinni.

Ez a játék még 70 óra után is meglep. Pihenés ....most komolyan. Muszáj volt ezt?

#384 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 19:02

Kösz a segitséget, amint meglesz a három pikely felkeresem a tagot .Ös sárkánt még csak a taillerben láttam de kisebbek nem okoztak idáig gondot .

#385 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 11:43

Idézet

az a kérdésem lenne h ki h győzte le Flemet- et ?

Üdv, én szétszórtam a csapatomat h minél kevesebb ember sebződjön egy-egy tüzes támadástól és nyilaztattam Flemeth-et amíg csak hajszálnyi életereje maradt. Akkor odaszaladtam a harcosokkal hogy lássam amikor a fejére ugorva lemészárolja valamelyikük Kép
Fogadatlan Prókátor

#386 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 00:06

Idézet

Halljátok valaki megcsinálta a Korcari vadonba lévő küldi sorozatot ami levelekben van benne.Az utcsónál meg kell keresni egy dobozt ami elvan ásva azt írja hogy a vadon nyugati részénél egy templom mellet. DE nem találom.
Nem tudom pontosan melyik küldiről írtál, de ha még fennáll a probélma írd meg a pontos nevét és szivesen megnézem neked.
Fogadatlan Prókátor

#387 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 00:18

Idézet

elnézést a beleszólásért, de az a gógyító az egy nő? és vannak tanítványai? mert akkor én azt a toronyban kinyírtam xD
Úgy is öreg volt már KépKép
Fogadatlan Prókátor

#388 Felhasználó inaktív   N1kolaosz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 08:33

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mit kell tennem ahhoz, hogy fel tudjam venni a bűvharcos specializációt az Elf küldetés során megtláltam a másik kommentben jelzett helyet de ott csak egy romos oltár van és nem tudok vele csinálni semmit.
Csak annyi történik hogy "Az oltár alapán van egy mélyedés bele lehet helyezni valamit" és kész.

Légyszi segítsetek előr is köszi
N1kolaosz

#389 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 11:04

Idézet

Idézet

Halljátok valaki megcsinálta a Korcari vadonba lévő küldi sorozatot ami levelekben van benne.Az utcsónál meg kell keresni egy dobozt ami elvan ásva azt írja hogy a vadon nyugati részénél egy templom mellet. DE nem találom.
Nem tudom pontosan melyik küldiről írtál, de ha még fennáll a probélma írd meg a pontos nevét és szivesen megnézem neked.
Egy tábort kell keresni , közvetlenül a tábortüz mellet van egy fa tözs ott lesz (xbox verzió).Nincs messze a helytöl ahol Moriganal találkozól .

#390 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 11:07

A Wade nevü alak merre található?

#391 Felhasználó inaktív   N1kolaosz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 11:36

Idézet

Denerim városában, a piacnegyedben van a műhelye

#392 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 11:40

Valaki segítsen legyen szíves! Ott járok, hogy egy tűzrudat kellene szereznem, hogy megszöktessem Jowant és a barátnőjét. Kb. 2-3 rangidős mágussal beszéltem, köztük Sweenyvel is, akit Jowan ajánlott, de egyikőjük sem ad ilyen rudat. Mit kell csinálni?

#393 Felhasználó inaktív   N1kolaosz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 13:17

Idézet

Valaki segítsen legyen szíves! Ott járok, hogy egy tűzrudat kellene szereznem, hogy megszöktessem Jowant és a barátnőjét. Kb. 2-3 rangidős mágussal beszéltem, köztük Sweenyvel is, akit Jowan ajánlott, de egyikőjük sem ad ilyen rudat. Mit kell csinálni?
Hi Ott ahol le lehet menni a raktárakba van egy rangidős mágus (a nevét nem tudom) ha segítessz neki megölni a pókokat a raktárakban akkor aláírja neked a tűzpálca igényléshez a papírt.

#394 Felhasználó inaktív   N1kolaosz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 13:20

Idézet

Idézet

Hi Ott ahol le lehet menni a raktárakba van egy rangidős mágus (a nevét nem tudom) ha segítessz neki megölni a pókokat a raktárakban akkor aláírja neked a tűzpálca igényléshez a papírt.
a pálcát meg a lecsendesített Owin-től kapod, ha aláírja neked egy rangidős mágus, az igénylést. Na ehhez kell a megtisztítani a raktárat a pókoktól amit az előbb írtam. Ha kész a küldi megkapod az aláírást és a lecsndesítettől megkapod a pálcát

#395 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 17:26

egyébként a specializációkat a kereskedőtől vet könyvekben nem lehet megtanulni? mert akkor miért lenne ilyen 14 arany körül az ára?!

#396 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 17:46

Idézet

Idézet

Denerim városában, a piacnegyedben van a műhelye
Kösz ,már harmadszor jártam körbe a kovácsokat.

#397 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 17:49

Idézet

egyébként a specializációkat a kereskedőtől vet könyvekben nem lehet megtanulni? mert akkor miért lenne ilyen 14 arany körül az ára?!
Csak ha paszol a kaztodhoz akkor igen ,én idáig csak hét arany körül találtam könyveket de úgy tudom hogy van amit csapattagtól is lehet tanulni.

#398 Felhasználó inaktív   gohanssj22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 17:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.
http://dragonage.wik...Specializations
Köszönöm szépen!

A Brecíliai romok-ban kell keresned egy "kámea"-t és beszélned kell a benne "lakó" ősi elf bűvharcossalha még így sem taláod, keress meg: I am, Bubó
Jól hangzik, a bibi csak az, hogy x-edik végigjátszás után én mindig csak egyféle kámeát találtam a Brecíliai romok között,
egy elajándékozható ékszert (kinyitható medál egy néni képével) - semmi mást nem lehet vele csinálni, csak elajándékozni.
Az a kámea, amiről Te beszélsz, pontosan hol van, és hogy lehet használni? Előre is köszi!

#399 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 20:21

nos lenne néhány kérdésem.... (mi másért írnék Kép)95 óra játékidő után (első karakter) "mindent" felfedeztem, megöltem, kinyitottam, minden társ 100% szeret stb.... de....2 mellékküldetésben megakadtam és míg ezek nincsenek meg nem megyek a végjátékra... Kép:1. Szívességek bizonyos érdekelt feleknek (Denerim fogadó) - Követhetetlen nevű feladat: 10 gránátkövet kell vinnem... mi a sz.r az a gránátkő mert 1000 féle cuccal találkoztam, de gránátkővel... ez a név melyik tárgyat fedi (bombát, vagy követ vagy mi a...)2. A Sötétkő szabadcsapatok - Gyászüzenet nevő küldetés: a legegyszerűbb feladat lenne, ha már nem vittem volna el mind a 4 hölgyeménynek és mégsem írja, hogy ügyes vagyok kész a küldi add le... ez BUGOS, másra nem tudok gondolni??? előre is köszönöm a segítséget!!!!! Kép

"egy biztos az életben, a változás"

#400 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 20:56

Idézet

nos lenne néhány kérdésem.... (mi másért írnék Kép) 95 óra játékidő után (első karakter) "mindent" felfedeztem, megöltem, kinyitottam, minden társ 100% szeret stb.... de.... 2 mellékküldetésben megakadtam és míg ezek nincsenek meg nem megyek a végjátékra... Kép: 1. Szívességek bizonyos érdekelt feleknek (Denerim fogadó) - Követhetetlen nevű feladat: 10 gránátkövet kell vinnem... mi a sz.r az a gránátkő mert 1000 féle cuccal találkoztam, de gránátkővel... ez a név melyik tárgyat fedi (bombát, vagy követ vagy mi a...) 2. A Sötétkő szabadcsapatok - Gyászüzenet nevő küldetés: a legegyszerűbb feladat lenne, ha már nem vittem volna el mind a 4 hölgyeménynek és mégsem írja, hogy ügyes vagyok kész a küldi add le... ez BUGOS, másra nem tudok gondolni??? előre is köszönöm a segítséget!!!!! Kép
hehe a gránátkő (garnet) elsőre rajtam is kifogott mert olyan mint egy sima ásvány szóval játék közben eladogadtam őket és azok szépen el is tűnnek, úgyhogy kezd előlről :Đ, a másik feladatnál hmm.. próbáld meg patchelni a játékot (a legújabb az 1.02a) talán az segít
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »