HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#401 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 20:59

Idézet

Idézet

egyébként a specializációkat a kereskedőtől vet könyvekben nem lehet megtanulni? mert akkor miért lenne ilyen 14 arany körül az ára?!
Csak ha paszol a kaztodhoz akkor igen ,én idáig csak hét arany körül találtam könyveket de úgy tudom hogy van amit csapattagtól is lehet tanulni.
akkor is megtanulod ha nem passzol a kasztodhoz és akkor a csapattársad tud mondjuk rá specializálódni
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#402 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 21:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.
http://dragonage.wik...Specializations
Köszönöm szépen!

A Brecíliai romok-ban kell keresned egy "kámea"-t és beszélned kell a benne "lakó" ősi elf bűvharcossalha még így sem taláod, keress meg: I am, Bubó
Jól hangzik, a bibi csak az, hogy x-edik végigjátszás után én mindig csak egyféle kámeát találtam a Brecíliai romok között,
egy elajándékozható ékszert (kinyitható medál egy néni képével) - semmi mást nem lehet vele csinálni, csak elajándékozni.
Az a kámea, amiről Te beszélsz, pontosan hol van, és hogy lehet használni? Előre is köszi!
térkép a gem (dzsem) egy bezúzott ládánál lesz a sarokban, használd a Tabot hogy megleld, érintsd meg a gem-et, beszélgess a benne lakozó szellemmel, majd válaszd azt hogy a gemmel az oltárhoz mész, itt mielőtt kiszabadítanád a szellemet, kérd meg, hogy adja át az emlékeit és kész is.

#403 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 21:18

Idézet

Idézet

nos lenne néhány kérdésem.... (mi másért írnék Kép) 95 óra játékidő után (első karakter) "mindent" felfedeztem, megöltem, kinyitottam, minden társ 100% szeret stb.... de.... 2 mellékküldetésben megakadtam és míg ezek nincsenek meg nem megyek a végjátékra... Kép: 1. Szívességek bizonyos érdekelt feleknek (Denerim fogadó) - Követhetetlen nevű feladat: 10 gránátkövet kell vinnem... mi a sz.r az a gránátkő mert 1000 féle cuccal találkoztam, de gránátkővel... ez a név melyik tárgyat fedi (bombát, vagy követ vagy mi a...) 2. A Sötétkő szabadcsapatok - Gyászüzenet nevő küldetés: a legegyszerűbb feladat lenne, ha már nem vittem volna el mind a 4 hölgyeménynek és mégsem írja, hogy ügyes vagyok kész a küldi add le... ez BUGOS, másra nem tudok gondolni??? előre is köszönöm a segítséget!!!!! Kép
hehe a gránátkő (garnet) elsőre rajtam is kifogott mert olyan mint egy sima ásvány szóval játék közben eladogadtam őket és azok szépen el is tűnnek, úgyhogy kezd előlről :Đ, a másik feladatnál hmm.. próbáld meg patchelni a játékot (a legújabb az 1.02a) talán az segít
KÖSZI!!!!! én mindent a törpéknek adtam el a táborban szándékosan azért, ha kell valami... :-D majd benézem, hogy melyik ásvány az pontosan...

"egy biztos az életben, a változás"

#404 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 21:42

Denerim piacán lévő két ládához a kulcs kinél van??? (mert mindenkit kizsebeltem (elvileg) maxos a zárnyitásom és a lopásom és mégsem megy... tuti, hogy kulcs kell... de kinél van???

#405 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 21:44

Idézet

Denerim piacán lévő két ládához a kulcs kinél van??? (mert mindenkit kizsebeltem (elvileg) maxos a zárnyitásom és a lopásom és mégsem megy... tuti, hogy kulcs kell... de kinél van???
A te karakterednek kell megtanulnia a lopást, akkor megnyílik egy küldetéssorozat, abban lesz valakinél a kulcs.

#406 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 23:39

Idézet

én stennek adtam egy 10-es páncélú vértet + sapka kesztyű stb.. 9es szinten! az egészségét felturbóztam 230ra és így is pár erősebb csapás és neki annyi.. alistar ugyan ilyen erős még a páncél is ugyanaz, csak a fegyver nem. ő mégis jobban bírja.
Én az első végigjátszásom hibáiból okulva minden harcos és szerencsevadász karinak keményen tolom az ügyességét, mert minél magasabb a védőértéke annál ritkábban találják el. Mostanra ott tartok hogy amikor harc van, akár ki is mehetnék kávézni Kép
Fogadatlan Prókátor

#407 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 23:45

Idézet

huhh. én azért nem tudtam legyőzni a boszzúállot mert az kb odajott, rámllehelt és meghaltunk... és 11es szinten voltam ott. te hányason?
A Halálosztókkal az a gáz hogy egyszerre tud mindenkit "ápolni" maga elött. Elsőként a főtankot küldtem rá, a többi harcost pedig nekiküldtem a csontiknak. Amikor már csak Ő maradt, igyekeztem a harcképes karakterekkel körbeállni hogy egyszerre csak egyiküket simogassa a kardjával és a varázsló gyógyította őket biztonságos távolságból. Nekem beváltKép
Fogadatlan Prókátor

#408 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 01:30

Idézet

Idézet

A te karakterednek kell megtanulnia a lopást, akkor megnyílik egy küldetéssorozat, abban lesz valakinél a kulcs.
köszönöm!!!!!:Đ

#409 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 03:06

Ha valaki meg tudná mondani nekem merre találom az Óelf csizmát, hálás lennék érteKép . Már kezd a rögeszmémmé válni Kép. Ha csak körül-belülre tudod az is segítséget jelentene. Előre is köszönöm
Fogadatlan Prókátor

#410 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 12:00

ha estleg találtatok meteorfémet akkor azt adjátok oda levi fivérének és az csinál belóle e csillagagyar nevű kardot. ha raksz bele egy nagymester tűzrúnát( +5 t. sebzés) plusz més egy kisebbet (kb 3 t. sebzés) akkor akár szinte egyedül kinyírhatod a halálosztót egy erősebb páncélban. nekem ez vált be. de ha elfek vagytok a mágustoronynál beraknak titeket az enyészetbe (mikor uldreddel találkozol) és ott meg kell szerezni egy egér formát egy szellem formát, és egy égő ember formát amivel át mehetsz a halálos tűzön. a 4. formát nem tudom ott még nem tartok...

#411 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 12:09

és tényleg lehet olyat hogy elküldöd a csapat egyik tagját? mert van olyan opció!

#412 Felhasználó inaktív   I am, Bubó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 12:36

Idézet

és tényleg lehet olyat hogy elküldöd a csapat egyik tagját? mert van olyan opció!
Tényleg...Kép, de ments mielött kipróbálod, mert nem lehet visszahívni.
Fogadatlan Prókátor

#413 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 15:14

sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy lehet ujratalentolni? mert utólag rájöttem hogy elég szarul csináltam, illetve ha lehet, akkor hogyan?Kép
Free userbars

#414 Felhasználó inaktív   gohanssj22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.
http://dragonage.wik...Specializations
Köszönöm szépen!

A Brecíliai romok-ban kell keresned egy "kámea"-t és beszélned kell a benne "lakó" ősi elf bűvharcossalha még így sem taláod, keress meg: I am, Bubó
Jól hangzik, a bibi csak az, hogy x-edik végigjátszás után én mindig csak egyféle kámeát találtam a Brecíliai romok között,
egy elajándékozható ékszert (kinyitható medál egy néni képével) - semmi mást nem lehet vele csinálni, csak elajándékozni.
Az a kámea, amiről Te beszélsz, pontosan hol van, és hogy lehet használni? Előre is köszi!
térkép a gem (dzsem) egy bezúzott ládánál lesz a sarokban, használd a Tabot hogy megleld, érintsd meg a gem-et, beszélgess a benne lakozó szellemmel, majd válaszd azt hogy a gemmel az oltárhoz mész, itt mielőtt kiszabadítanád a szellemet, kérd meg, hogy adja át az emlékeit és kész is.
Nagyon szépen köszi - közben már én is megtaláltam (visszamentem Orzammarból érte :Đ )

#415 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:15

Idézet

ha estleg találtatok meteorfémet akkor azt adjátok oda levi fivérének és az csinál belóle e csillagagyar nevű kardot. ha raksz bele egy nagymester tűzrúnát( +5 t. sebzés) plusz més egy kisebbet (kb 3 t. sebzés) akkor akár szinte egyedül kinyírhatod a halálosztót egy erősebb páncélban. nekem ez vált be. de ha elfek vagytok a mágustoronynál beraknak titeket az enyészetbe (mikor uldreddel találkozol) és ott meg kell szerezni egy egér formát egy szellem formát, és egy égő ember formát amivel át mehetsz a halálos tűzön. a 4. formát nem tudom ott még nem tartok...
am azokkal a formákkal nem sokra mész mer csak a fade ben tod használni

#416 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:04

Azt szeretném kérdezni hogy Wade menyi és milyenpikelyböl csinál páncélt ,nekem hét van de még nem elég neki ,(sima sárkány pikely.)A szent hamvak küldetésbe hogy lehet kicsinálni a pálya végén a nagy sárkányt?A csapatom 13 szintü ,silverit páncélba és mester rúnás fegyverekel sem sikerült.Hányadik szintü karikal lehet elintézni.A választ elöre is köszönöm.

#417 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:05

Idézet

Idézet

am azokkal a formákkal nem sokra mész mer csak a fade ben tod használni
A szellem formákat hogy lehet megszerezni ?,én az egérnél mindig elakadok ,most ember harcos karival nyomom.

#418 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:42

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]az lenne a kérdésem, hogy lehet ujratalentolni? mert utólag rájöttem hogy elég szarul csináltam, illetve ha lehet, akkor hogyan?/forum/images/smiles/007.gif[/font]
Free userbars

#419 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 19:45

Nah, a Zikszbokszra már megjelent a legújabb DLC. A PC-s verzió a mai nap folyamán elérhető lesz. Ahhoz képest hogy épp a boxos verzió miatt csúszott ez az egész ügy, igazán kidobhatták volna egyszerre.

#420 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 20:24

Idézet

Nah, a Zikszbokszra már megjelent a legújabb DLC. A PC-s verzió a mai nap folyamán elérhető lesz. Ahhoz képest hogy épp a boxos verzió miatt csúszott ez az egész ügy, igazán kidobhatták volna egyszerre.
warezon már rég kint van Kép

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23