Dragon Age: Origins
Elküldve: 2010. 01. 03. 07:38
elnézést a beleszólásért, de az a gógyító az egy nő? és vannak tanítványai? mert akkor én azt a toronyban kinyírtam xD
Elküldve: 2010. 01. 03. 11:08
Igen Wynne-k hívják ő vele találkozol elsőként ha beengedtek a lovagok a zárt ajtón.
Elküldve: 2010. 01. 03. 12:23
én egy nemes törpe vagyok amúgy. az a baj hogy ugye az elején megkapom a vérsárkány lemezvértet. de mivel én megöltem a tesómat triant, ezért a vérsárkány vértet elvették tőlem.
és száműztek a mélyutakba hogy ott pusztuljak. az egyetelen reményem az volt hogy megtalálom a szürke kamarásokat....
szerintetek vissza lehet még szerezni a vértet? ez még 1 es szinten történt...
mert szandálnál a csapat táborában, akinél a bűvöltetést végeztetem annak az apjánál van a vér s. sisak , cipő, kesztyű. tinálatok is így volt???
szerintetek vissza lehet még szerezni a vértet? ez még 1 es szinten történt...
mert szandálnál a csapat táborában, akinél a bűvöltetést végeztetem annak az apjánál van a vér s. sisak , cipő, kesztyű. tinálatok is így volt???
Elküldve: 2010. 01. 03. 14:36
Hát annyi külünbségel hogy. Nem törpém van és nem vették el a vértet de ugyan úgy a táborban lehet megvenni a cuccokat.Csak a vértet kapod meg a I-ba meg asszem plusz 4-5 cuccot gyűrű meg ilyenek.A többit meg kell venni.Nekem Stenen van rajta az öszes mivel az én karim nem viselheti.
Elküldve: 2010. 01. 03. 14:37
Nekem annyi kérdésem lene hogy, a játék hol tárolja a mentéseket pontosan.Mert újra kell pakolnom a gépet és jó lenne le menteni őket.
Elküldve: 2010. 01. 03. 14:56
Idézet
Nekem annyi kérdésem lene hogy, a játék hol tárolja a mentéseket pontosan.Mert újra kell pakolnom a gépet és jó lenne le menteni őket.
Elküldve: 2010. 01. 03. 15:38
Idézet
az a kérdésem lenne h ki h győzte le Flemet- et ?
Elküldve: 2010. 01. 03. 15:56
Idézet
Idézet
az a kérdésem lenne, hogy ki hogy győzte le Flemeth-et ?
rutinból
Noh de komolyra fordítva a szót, nem túl nehéz és talán minél alacsonyabb szinten mész annál könnyebb,
ha a főkaraktered közelharcos akkor mindig próbáld forgatni azaz mozgatni a karaktert és a hátába kerülni, addig a távolból puffogtató/lövő társak lesebzik,
ha távolról osztod az áldást akkor egy közelharcos karaktert küldj előre a banyára (lehet hogy mondjuk megrágja és kiköpi de mind1
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 01. 03. 18:45
Sziasztok, lenne egy kérdésem. A feledhetetlen Brankát hol találom ? végigjártam mind a 3 térképrészletet( nekem ennyi van) és nincs sehol ...vannak utak ahova barikádok meg kőhalmok miatt nem tudok átmenni. Ugy tudom hogy az Anvil of the Void cimű térképen van de nekem olyan nincs.
Előre is kösz a segítséget.
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:02
Idézet
Sziasztok, lenne egy kérdésem. A feledhetetlen Brankát hol találom ? végigjártam mind a 3 térképrészletet( nekem ennyi van) és nincs sehol ...vannak utak ahova barikádok meg kőhalmok miatt nem tudok átmenni. Ugy tudom hogy az Anvil of the Void cimű térképen van de nekem olyan nincs.
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:22
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:26
HII ... szeretném kérdezni hogy sikerült-e már valakinek megcsinálni a Trailer-ekben láthatott FŐ karakter-t! szívesen végigtolnám vele még1szer ( kb. 45-ére XD komolyan annyi XDD ) ha vkinek van ötlete rá akkor plz reply me !
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:30
Idézet
HII ... szeretném kérdezni hogy sikerült-e már valakinek megcsinálni a Trailer-ekben láthatott FŐ karakter-t! szívesen végigtolnám vele még1szer ( kb. 45-ére XD komolyan annyi XDD ) ha vkinek van ötlete rá akkor plz reply me !
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:46
Idézet
Elküldve: 2010. 01. 03. 21:17
Halljátok hogy lehetne 100%-ra kivinni a játékot mert a vezérdémont leöltem meg minden.Hurrá mindenki örül aztán nem lehet sehova vissza meni gondoltam még vanak a mellék küldik vagy valami.A DLc-k is meg vannak már csinálva.
Elküldve: 2010. 01. 04. 04:55
Idézet
Halljátok hogy lehetne 100%-ra kivinni a játékot mert a vezérdémont leöltem meg minden.Hurrá mindenki örül aztán nem lehet sehova vissza meni gondoltam még vanak a mellék küldik vagy valami.A DLc-k is meg vannak már csinálva.
Elküldve: 2010. 01. 05. 18:50
Idézet
nehéz legyözni a vezérdémont?
(a város többi területén viszont a törpök talán a legjobb csatlósok)

Súgó
A téma zárva.