HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#721 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 05. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: michnam - Dátum: 2010. 12. 05. 13:16

Mit vegyek a mágusnak hogy közelharcban se legyen béna?

semmit. ha harcolni akarsz vele páncélok, kardok akkor csinálj belőle bűvharcost
Spoiler
vagy ha nem akkor adj neki olyan ruhát ami páncélt is ad
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

#722 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 07:15

én 1 tört vettem neki....
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#723 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 06. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 12. 06. 06:15

én 1 tört vettem neki....

ja amikor először volt mágus karakterem vettem neki kardot csak utána rájöttem hogy hülyeség mert alig sebez és csak lefárasztja :joy:
J.R.R. Tolkein

#724 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 19:01

Jááájj!!
Ez zsírfaszakirály. Nekem nagyon tetszik eddig. Most nyirtam ki a trollt a toronyban..magamhoz vettem Morrigant és indulás. Harcos nemesember + Kutyus + Alister + Morrigan, úgy látom a varázslóm meghalt..normalon játszok..nem mondom, hogy könnyü, de volt játék ami jobban megizzasztott..persze még nagyon az elején lehetek..Nagyon vágyom már egy gyógyítóra, hogy ne kelljen már fél percenként potizni..am én mindig megállítom és fókuszált támadást csinálok ami ugye egy ellenre irányul és akkor nem fordul elő, hogy egy gyengébb karakterem meghal egy erősebb ellenfél ellen..

Most végre kihasználhatom a Nagat :D.

Szerkesztette: X360_FaNbOy 2011. 01. 29. 19:02 -kor

Kép

#725 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 01. 29. 19:01

Jááájj!!
Ez zsírfaszakirály. Nekem nagyon tetszik eddig. Most nyirtam ki a trollt a toronyban..magamhoz vettem Morrigant és indulás. Harcos nemesember + Kutyus + Alister + Morrigan, úgy látom a varázslóm meghalt..normalon játszok..nem mondom, hogy könnyü, de volt játék ami jobban megizzasztott..persze még nagyon az elején lehetek..Nagyon vágyom már egy gyógyítóra, hogy ne kelljen már fél percenként potizni..am én mindig megállítom és fókuszált támadást csinálok ami ugye egy ellenre irányul és akkor nem fordul elő, hogy egy gyengébb karakterem meghal egy erősebb ellenfél ellen..

Most végre kihasználhatom a Nagat :D.

A varázslótoronyba menj először ha healert akarsz!

#726 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 20:59

Az előbb felraktam az 1.04es patchet errefel harcképtelenné váltam. Az ellenfél támad de nem sebez én meg csak védekezni tudok.. :blink:
Kép

#727 Felhasználó inaktív   Shadowkill 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 05. 15:31

Valami stratégiát tudtok javasolni,hogy hogy védjem meg Redcliffet?
Beszéltem a kováccsal,ingyen jár a pia,lovagoknak adtam medált,meggyöztem azt az elfet hogy ö is segitsen védelmezni,meggyöztem a törpöt is hogy segitsen.
Az elsö rész gyerekjáték,de amikor le kell menni a templom elé....csak jönnek jönnek és jönnek.Átváltottam easy-re,de még igy sem tudom legyözni öket,annyi jön,és elöbb utobb megölnek.

#728 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 05. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Shadowkill - Dátum: 2011. 02. 05. 14:31

Beszéltem a kováccsal,ingyen jár a pia,lovagoknak adtam medált,meggyöztem azt az elfet hogy ö is segitsen védelmezni,meggyöztem a törpöt is hogy segitsen.
Az elsö rész gyerekjáték,de amikor le kell menni a templom elé....csak jönnek jönnek és jönnek.Átváltottam easy-re,de még igy sem tudom legyözni öket,annyi jön,és elöbb utobb megölnek.

Húú...én ott kb. másfél órát probálkoztam mediumon és úgy sem sikerült..aztán easyn elsőre halálozás nélkül megcsináltam. :D
Gondolom te is arrol a részről beszélsz amikor éjszaka meg kell védeni Redcliffet az élőhalottaktól..
Én most Andraste hamvainál vagyok..Megjelentek a sárkányok. Nagyon durván fel van építve ez a föld alatti templom+barlangrendszer..Egyébként itt van ez a pap vagy miafasz..és akar valamit. Nem tudom, hogy megtegyem-e vagy hallgassak Alisterre..ha megteszem biztos kapok tőle pár minuszat..Probáltam ráhallgatni de nem olyan könnyü legyőzni ezeket..
Kép

#729 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 02. 05. 15:27

Húú...én ott kb. másfél órát probálkoztam mediumon és úgy sem sikerült..aztán easyn elsőre halálozás nélkül megcsináltam. :D
Gondolom te is arrol a részről beszélsz amikor éjszaka meg kell védeni Redcliffet az élőhalottaktól..
Én most Andraste hamvainál vagyok..Megjelentek a sárkányok. Nagyon durván fel van építve ez a föld alatti templom+barlangrendszer..Egyébként itt van ez a pap vagy miafasz..és akar valamit. Nem tudom, hogy megtegyem-e vagy hallgassak Alisterre..ha megteszem biztos kapok tőle pár minuszat..Probáltam ráhallgatni de nem olyan könnyü legyőzni ezeket..

hát ha hallgatsz kolgrimre és megszetségteleníted a hamvakat akkor leilana és wynne rád fog támadni, de kapsz egy új specializálódást (lélekfaló)plusz nem nyírhatod ki a sárkányt ami egy csomó jó cuccot dob :D
én 1x így csináltam hogy meglegyen a speci aztán visszatöltöttem :)
amúgy vicces hogy alistertől úgy emlékszem nem kapsz minuszt...
J.R.R. Tolkein

#730 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Shadowkill - Dátum: 2011. 02. 05. 14:31

nem tudtad megcsinálni? :blink: nekem mediumon elsőre sikerült
én semmilyen trükköt nem használtam csak akkor nehéz megcsinálni, ha megakarod menteni a falusiakat
nyomj egy mentést mielőtt lemész a templom elé... előbb utóbb csak sikerül
J.R.R. Tolkein

#731 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2011. 02. 07. 10:43

nem tudtad megcsinálni? :blink: nekem mediumon elsőre sikerült
én semmilyen trükköt nem használtam csak akkor nehéz megcsinálni, ha megakarod menteni a falusiakat
nyomj egy mentést mielőtt lemész a templom elé... előbb utóbb csak sikerül

szerintem is egyszerű az a rész csak akkor kell nagyon résen lenni ha meg akarod menteni a polgármestert is, én elsőre a Broodmotherrel szenvedtem de akkor még nem volt fent semmilyen patch és nehezebb volt a gém.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#732 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 02:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 12. 04. 19:20

és mér baj az ha csak gyogyitani tud? ha a karaktered lebénul és már alig van healtje az már tuti veszteség nemigaz??? igy meg wyn el még megmenthetted...és a gyógyital elmehet késöbbre

En is megvoltam a csapatom osszes tagjanak kepessegeivel elegedve, hasznosnak taliztam mindet. Sajnos a kutyust nem vettem be az elejen, amugy mindenki megvolt a csapatomban. Mar nagyon varom a DA2-t-t, remelem hozza az elso resz szintjet, nalam ugy tuti nyero lesz ! :D

#733 Felhasználó inaktív   Shadowkill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 19:34

Elakadtam a végsö csata elején.
A városkapunál vagyok,megöltem mindenkit de riordan,a katonát,és a többiek csak ott állnak,és nem tudok továbbmenni,azt irja hogy nem lehetséges.
Mit kellene csinálnom?

#734 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Shadowkill - Dátum: 2011. 02. 26. 18:34

Elakadtam a végsö csata elején.
A városkapunál vagyok,megöltem mindenkit de riordan,a katonát,és a többiek csak ott állnak,és nem tudok továbbmenni,azt irja hogy nem lehetséges.
Mit kellene csinálnom?

Riordanal próbáltál beszélni??

#735 Felhasználó inaktív   Shadowkill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 02. 26. 20:00

Riordanal próbáltál beszélni??

Próbáltam,annyit mond hogy:Elöre!

#736 Felhasználó inaktív   Shadowkill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 06. 16:15

Ha megveszem az Awakening kiegészitöt és uj játékot kezdek,a specializáciok elérhetöek lesznek az uj karakter számára is?

#737 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 15. 20:49

Én most vittem végig Harcos voltam és nagyon jó volt ki fulloztam a 2 kardos (1kard+1kisebb fegyver) teknikát végén össze hoztam azt is hogy a ügyetlenebik kézben is nagyobb fegyver legyen pl nekem egy törpe csata balta volt és nagyon jó volt most kezdem new game-t de ugyan olyan warrioros leszek de most kard+páncél kombóval Nagyon csodálkoztam azon hogy pl a SPOILER: Törpéknél Brankát nem tudtam legyőzni 6* probáltam de egyszer sem igy muszály volt a golem faszit kinyirnom vagy azta 8csöcsű dagit ugyan igy a törpéknél azt is vagy 5ödjéra tudtam legyözni de a végén a vezérdémont pite volt legyözni nagyon könyen kifingadtam 10perc alatt megöldtem szoval nem értem könyeb kinyirni egy Vezérdémont mint egy Brankát vagy egy csöcsöst xD Na m1 pc vidtem végig és Most egy kérdés Xboxra meg szeretném veni ezta ultimate editiont amiért adnak Ugye alap+ezt az awaking kieget nah Xboxon sokkal nehezeb az irányitás? Mert biztos nehezebb föleg a tactikai térkép meg ienek de egyszerüen muszály megvenem :D Köszönöm a válaszokat

#738 Felhasználó inaktív   khan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 22:45

a felháborodás elkerülése végett, megjegyzem még egészen suta vagyok a játékhoz, és felmerült pár kérdés. és igen, nem volt kedvem végig bogarászni a 37oldalnyi hsz-t, ha esetleg volt már róla szó.
a legnagyobb bajom a stratégia funkcióval van. pl nem tudok rájönni arra, hogy miért piros egy bizonyos sor, még akkor is ha nem egyéni, hanem játék által felkínált harcmodort választok ki. először arra, gondoltam, hogy a hozzá rendelt 'cselekvést' nem tudja véghez vinni, mert az mondjuk egy páncél kardos képesség, és még nem volt páncélom, de nem ez a probléma. legalább is azt hiszem.
nem jövök, rá, hogy mit takar, az a menüpont, hogy: te magad!!!
legelőször egyéni taktikákkal próbálkoztam, de annyit sikerült összehoznom, hogy senki nem csinált semmit. pedig azt hittem felfogtam a logikáját. ha valaki lenne szíves, és elmagyarázná rendszer lényegét annak nagyon hálás lennék. (kérlek nem linkeljetek dragonage wikit). az angol annyira nem megy, bármennyire is szégyellem.
thx.
üdv.: khan

#739 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 18:11

Nah sziasztok ujra én Nah szoval nekem a Ultimate edition van meg és leszedtem a witch hunthoz egy magyarositást de nem müxik olvastam és irtak vmit hogy akinek ultimate editionje van azzal van vmi baj de meg lehet oldani szovall tuti nem csak én találkoztam ezzel ha valakinek sikerült meg oldani irjatok ide kérlek nagyon szeretnék vele játszani de ha elkezdem angolul semmit sem fogok belöle érteni

#740 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Shadowkill - Dátum: 2011. 03. 06. 16:15

Ha megveszem az Awakening kiegészitöt és uj játékot kezdek,a specializáciok elérhetöek lesznek az uj karakter számára is?

Öhm lehet a 3 régi specializáció közül választani 2 öt... a originsba nem lehet átvinni a awakeninges speckokat

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Nem indíthatsz témát.