HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#121 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 18. 10:46

Idézet

Idézet

Cash bátyám mondd meg nekem, miért van mostanában ennyi gyökér fórumon?
Nemtom cimbi. Talán azért, mert kezdünk egyre híresebbek lenni, egyre több emberke jár ide, és az ország 70%-a gyökérből áll... Kép
nEM VAGYOK GYÖKÉR EZ AZ EGYIK A MÁSIK PEDIG AZ HOGY ÉN CSAK A BESZERZETT INFÓKAT MONDTAM EL AMIKET HALLOTTAM ÉS TAPASZTALTAM.

nA MINDEGY A JÁTÉK ÉLMÉNY UGYAN OLYAN JÓ LESZ MIND A KETTŐNÉL LEHET HOGY TÖBB HELY LESZ AZ EGYIKBEN MINT A MÁSIKBAN DE ENNYI EZ MIATT SZERINTEM KÁR VITATKOZNI.

éN MOST TÉNYLEG BAROMSÁGOKAT MONDTAK TEHÁT ÁTVERTEK
A K36.-ASVA ÉLETBE.

dE EBBE A MÁTRIXOS DOLOGBAN IS LEHET VALAMI./forum/images/smiles/031.gif/forum/images/smiles/031.gif/forum/images/smiles/042.gif

fIGYELJETEK ÉN CSAK AZT MONDTAM EL AMIT AZ X-BOXOS BOLTBA MONDTAK NEKEM.

Nem szeretném többé átszerkeszteni a hozzászólásodat... Kép
GK Team "$"

imádom a háborút

#122 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 18. 10:47

Egyébként meg azt írtad, hogy neked már van X-ed, úgyhogy ne kamuzgass itt nekünk ha lehetséges. Másrészt, meg ha lehet igyekezz egy hozzászólásban leírni a véleményed, különben törölni fogjuk az összes előzöt! Köszönjük!

GK Team "$"

Kép

#123 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 10:54

nEKEM VAN IS DE EGYÉBKÉNT AMI AZT ILLETI HOGY NE ÍRJAK ENNYIT KÜLÖN KÜLÖN MEG BESZÉLTÜK ÉN NEKEM ÍGY VOLT A SZTORI HOGY MEGKÉRDEZTÉK HOGY MELYIK CSOMAGOT KÉREM AZ ALAPOT AKÖZEPET A FULLOT VAGY AZ EXTRÁT ÉN A KÖZEPET MONDTAM AMIHEZ JÁRT EGY MIKROFON MEG EGY OLYAN HÜLYE KONNEKTOR AMI HÁROM VÉGE VAN EGYMÁS MELLETT ÚGY HOGY REKLAMÁLTAM ÉS KAPTAM EGY NORMÁLIS KÉT VÉGŰ KONNEKTORT FEL FRISSÍTETTÉK ÉS EZ NEKEM 110000 FT-BA KERÜLT ÉS SEMMI KIFOGÁSOM NONCS A JÁTÉKOKKAL SEM A GÉPPEL MÉG NEM FAGYOTT LE MEG SEMMI ÉS SZERINTEM A PS3 NEM LESZ JOBB HANEM NADJÁBÓL UGYAN ILYEN .
imádom a háborút

#124 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 10:57

minek kellenek bele ilyen nagy vinyók? Mennyit telepít egy átlagos játék?

#125 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 18. 11:00

Idézet

nEKEM VAN IS DE EGYÉBKÉNT AMI AZT ILLETI HOGY NE ÍRJAK ENNYIT KÜLÖN KÜLÖN MEG BESZÉLTÜK ÉN NEKEM ÍGY VOLT A SZTORI HOGY MEGKÉRDEZTÉK HOGY MELYIK CSOMAGOT KÉREM AZ ALAPOT AKÖZEPET A FULLOT VAGY AZ EXTRÁT ÉN A KÖZEPET MONDTAM AMIHEZ JÁRT EGY MIKROFON MEG EGY OLYAN HÜLYE KONNEKTOR AMI HÁROM VÉGE VAN EGYMÁS MELLETT ÚGY HOGY REKLAMÁLTAM ÉS KAPTAM EGY NORMÁLIS KÉT VÉGŰ KONNEKTORT FEL FRISSÍTETTÉK ÉS EZ NEKEM 110000 FT-BA KERÜLT ÉS SEMMI KIFOGÁSOM NONCS A JÁTÉKOKKAL SEM A GÉPPEL MÉG NEM FAGYOTT LE MEG SEMMI ÉS SZERINTEM A PS3 NEM LESZ JOBB HANEM NADJÁBÓL UGYAN ILYEN .
Maradjunk a kis betüknél ok? Kép

Értem tehát van X360-od de azt írtad, hogy 40gigás vinyó van hozzá, ami nem is létezik, akkor már csak azt kérdezném, hogy a matematikával tisztában vagy? Meg tudod különböztetni a 2-est a 4-estől?!?!?!?!? Kép

Kép

#126 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 18. 11:01

Idézet

Rengeteg letöltés van a Live-on, amihez kevés a 20 giga, főleg ha még fizettél is az addonokért, és nem akarod letörölni őket ugyebár, mert nem azért vetted meg 400 pontért!
Kép

#127 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 11:22

Azt szeretném kérdezni hogy fel akartam tenni a 360-om ról egy képet sikerült is lefényképezni de nem tudom berakni a mappába pedig azt írja hogy az elküldés sikeresen befelyeződött na mindegy még azt akarom kérdezni hogy hogyan kell csinálni a livera csak annyit kell csinálni hogy bedugom a modemet az oldalába és semmi mást nem ír a használati tehát semmi program semmi nem kell igaz.
imádom a háborút

#128 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 16:09

Idézet

Idézet

Rengeteg letöltés van a Live-on, amihez kevés a 20 giga, főleg ha még fizettél is az addonokért, és nem akarod letörölni őket ugyebár, mert nem azért vetted meg 400 pontért!
milyen letöltések vannak? ps3-on vannak hasonlók?

#129 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 18:11

Idézet

Idézet

Idézet

Nincsenek!A microsoft csúnyán lealázta a sony-t online téren.Kép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#130 Felhasználó inaktív   Black Dragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 18:22

X360 Kép PS3
A HDD meg akár 20 giga akár több/kevesebb jobban megéri, mint Kb. 10 000FT-ot kipengetni egy memory card-ért Kép
X-Box (360) ver mindenkit! A PC meg az X-Box (360)-t veri!! :D

#131 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 18. 23:44

Idézet

Idézet

Figyelj ecsém, te ezt mégis honnan tudod? Csak mert a PS3 még meg sem jelent. Egyébként ugyanolyan kemény online jelenlétet terveznek vele, mint az MS a Live-al.

#132 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 01:51

Idézet

Idézet

Idézet

Figyelj ecsém, te ezt mégis honnan tudod? Csak mert a PS3 még meg sem jelent. Egyébként ugyanolyan kemény online jelenlétet terveznek vele, mint az MS a Live-al.
akarmelyik konzolt is veszem (mert veszem az tuti) a lenyeg nekem az online play lesz :Đ mivel a PC-s jatekaimat is elsosorban azert veszem eredetiben h online tudjam tolni ne csak a single playert vegig lamulni (meg persze a szepseges tok, es szepseges lemez, es az erzes h eredeti jatekod van, es az erzes h tamogatod a keszitoket). amugy egyszeruen keptelen vagyok donteni melyiket vegyem. tudom te PS3-at tamogatod, de neha ugy erzem X360 fele huz a szivem, megiscsak HALO :-D a legjobb lenne ha mindketto lenne, es PS3 60e forintal dragabb lesz mint X360 :D de ugyis az elso konzol megvasarlasat karacsonykor tervezzuk Kormossal, igy akkorra aztan tenyleg mindket lehetoseg meglesz. nem otthon fogjuk venni mert azt nehez lenne kihozni, igy karacsony este meg nem fogok jatszani rajta az is tuti :D majd meglassuk... az ar nem is igazan donto, es pont emiatt vagyok donteskeptelen.. X360 HALO, PS3 Gran Turismo.. nekem ez a ket jatek ami igazan szamit es vicces h pont ezek aztan tenyleg exkluzivak egy-egy konzolra... a kerdes melyik jatekelmeny szamit tobbet (persze HALO) de ha kijon PC-re HALO akkor evidens h PS3.. szal varok.. ha jon HALO2 PC hir karacsonyig akkor mindenkeppen PS3-at veszek elsonek (es lehet abban az esetben egyetlennek is).
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#133 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 19. 15:35

Sziasztok! Nem vagyok vmi nagy konzolos (sőt egyáltalán nem vagyok az) így nem is nagyon akarok beleszólni itt a dolgokba. Meg nem is akarok gyökér lenni!Kép Igazából a segítségeteket szeretném kérni. Mert a PS One után ismét szeretnék konzolt vásárolni. De nem tudom eldönteni hogy most akkor melyiket is (tudom a PS3 még nem jelent meg) vegyem meg. Először gondoltam az Xbox-ra de sok rosszat olvastam róla és nem utolsó sorban az is problémás hogy MS gyártmány. Szóval ha leírnátok hogy melyiket tartjátok jobb választásnak (és miért) azt nagyon megköszönném! Előre is köszi mindenkinek!

#134 Felhasználó inaktív   Black Dragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 16:56

Idézet

Sziasztok! Nem vagyok vmi nagy konzolos (sőt egyáltalán nem vagyok az) így nem is nagyon akarok beleszólni itt a dolgokba. Meg nem is akarok gyökér lenni!Kép Igazából a segítségeteket szeretném kérni. Mert a PS One után ismét szeretnék konzolt vásárolni. De nem tudom eldönteni hogy most akkor melyiket is (tudom a PS3 még nem jelent meg) vegyem meg. Először gondoltam az Xbox-ra de sok rosszat olvastam róla és nem utolsó sorban az is problémás hogy MS gyártmány. Szóval ha leírnátok hogy melyiket tartjátok jobb választásnak (és miért) azt nagyon megköszönném! Előre is köszi mindenkinek!
Szerintem X-Box (360) -t vegyél. Érvek:
1: Merevlemez
2: A Halo jobb mint a GranTurismoKép
3: Vannak játékok amik támogatják az x-box kommunikátort single playerbenKép
4: Ha jól tudom a PS3 nem támogatja a system linket
Sztem ennyi elég is....
X-Box (360) ver mindenkit! A PC meg az X-Box (360)-t veri!! :D

#135 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 17:04

A rossz hírrek csak kitalációk.
imádom a háborút

#136 Felhasználó inaktív   Bbsaurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 17:37

Idézet

Idézet

Szerintem X-Box (360) -t vegyél. Érvek:
1: Merevlemez
2: A Halo jobb mint a GranTurismoKép
3: Vannak játékok amik támogatják az x-box kommunikátort single playerbenKép
4: Ha jól tudom a PS3 nem támogatja a system linket
Sztem ennyi elég is....
1 Merevlemez lessz a PS3ban is
2 A Halokat kiadják PCre a GranTurismot nem
3 Ha jól tudom a PS3nál is ugyanolyan lessz az internet csak nem kell fizetni azért hogy játszhass ( ebben nem vagyok biztos csak ugy emlékszem mintha lett volna ilyenről szó...)
Kicsi a bors, de szar az íze...

#137 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:07

X-box360-at vegyél mert:
-Olcsóbb(sokkal)
-Gears of War
-a PS-nél gond a másolt game
-a Live veri a sony netes próbálkozásait
-Halo egy legenda és mire kiadják PC-re a 3-at addigra már X720-lesz
-a Grand Turismo-ért nem érdemes sírni
-jobban néz kiKép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#138 Felhasználó inaktív   Bbsaurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:31

Idézet

X-box360-at vegyél mert:
-Olcsóbb(sokkal)
-Gears of War
-a PS-nél gond a másolt game
-a Live veri a sony netes próbálkozásait
-Halo egy legenda és mire kiadják PC-re a 3-at addigra már X720-lesz
-a Grand Turismo-ért nem érdemes sírni
-jobban néz kiKép
Szerintem a Gears of Warért nem éri meg, miböl gondolod hogy gond lessz a PS3nál a másolt game és hogy a Live jobb mint a PS3 netes probálkozása. Szerintem meg az a homokóra forma nem szép és a kontroller is szar akkor is nem érdekel mit mondanak a töbiekKép
Kicsi a bors, de szar az íze...

#139 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:32

Eddig köszi mindenkinek!!! Persze ez után is írhatjátok a véleményeket.

Szóval ha jól értelmezem akkor ezzel nem kell semmit csinálnom ahhoz hogy menjen a másolt CD is? Mert az nem lenne rossz. Nincs sok kedvem venni 17 ezer forintért egy játékot...

És ez a netes game mondjuk olyan mint pl. a fifában a multiplayer játék?

Az utolsó kérdésem...Hogy ha megveszem ezt 80 ezerért akkor még mit kell hozzá vennem hogy vmi extrát tudjon? Mert úgy olvastam hogy kell hozzá vmit venni amit csatlakoztatni lehet...

#140 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:35

Warez témát nem itt kell kibeszélni!!
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.