Idézet
Idézet
Idézet
milyen letöltések vannak? ps3-on vannak hasonlók?
Nincsenek!A microsoft csúnyán lealázta a sony-t online téren.

Figyelj ecsém, te ezt mégis honnan tudod? Csak mert a PS3 még meg sem jelent. Egyébként ugyanolyan kemény online jelenlétet terveznek vele, mint az MS a Live-al.
akarmelyik konzolt is veszem (mert veszem az tuti) a lenyeg nekem az online play lesz

mivel a PC-s jatekaimat is elsosorban azert veszem eredetiben h online tudjam tolni ne csak a single playert vegig lamulni (meg persze a szepseges tok, es szepseges lemez, es az erzes h eredeti jatekod van, es az erzes h tamogatod a keszitoket). amugy egyszeruen keptelen vagyok donteni melyiket vegyem. tudom te PS3-at tamogatod, de neha ugy erzem X360 fele huz a szivem, megiscsak HALO

a legjobb lenne ha mindketto lenne, es PS3 60e forintal dragabb lesz mint X360

de ugyis az elso konzol megvasarlasat karacsonykor tervezzuk Kormossal, igy akkorra aztan tenyleg mindket lehetoseg meglesz. nem otthon fogjuk venni mert azt nehez lenne kihozni, igy karacsony este meg nem fogok jatszani rajta az is tuti

majd meglassuk... az ar nem is igazan donto, es pont emiatt vagyok donteskeptelen.. X360 HALO, PS3 Gran Turismo.. nekem ez a ket jatek ami igazan szamit es vicces h pont ezek aztan tenyleg exkluzivak egy-egy konzolra... a kerdes melyik jatekelmeny szamit tobbet (persze HALO) de ha kijon PC-re HALO akkor evidens h PS3.. szal varok.. ha jon HALO2 PC hir karacsonyig akkor mindenkeppen PS3-at veszek elsonek (es lehet abban az esetben egyetlennek is).