HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#141 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:45

Idézet

Idézet

X-box360-at vegyél mert:
-Olcsóbb(sokkal)
-Gears of War
-a PS-nél gond a másolt game
-a Live veri a sony netes próbálkozásait
-Halo egy legenda és mire kiadják PC-re a 3-at addigra már X720-lesz
-a Grand Turismo-ért nem érdemes sírni
-jobban néz kiKép
Szerintem a Gears of Warért nem éri meg, miböl gondolod hogy gond lessz a PS3nál a másolt game és hogy a Live jobb mint a PS3 netes probálkozása. Szerintem meg az a homokóra forma nem szép és a kontroller is szar akkor is nem érdekel mit mondanak a töbiekKép
Egy kérdés:mennyit kapsz a sony-tol hogy ilyenek hazudj?KépViccelek!KépNehogy melre szívd!Viszont halál komolyan:csak a Gears of War-ért érdemes 360-ast venni!!!!Mondj egyetlen címet ami PS3 exlúzív és érdemes miatta ps3-at venni?
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#142 Felhasználó inaktív   Bbsaurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:48

Jó abban igazad van hogymég nincs ilyen de nemsokára a Gears of Warhoz hasonló játékok tucatjával fognak jönni... Szerintem.

Kicsi a bors, de szar az íze...

#143 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 19:32

Idézet

Jó abban igazad van hogymég nincs ilyen de nemsokára a Gears of Warhoz hasonló játékok tucatjával fognak jönni... Szerintem.

A GoW-hoz hasonlóakkal biztos nemKép.Utánozni biztos fogják de ez egyedülálló lesz!!!!Az fix!Kép
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#144 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 20:22

Idézet

Mondj egyetlen címet ami PS3 exlúzív és érdemes miatta ps3-at venni?
Én tudok Tekken 6KépKép!

#145 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 19. 20:51

Idézet

Egy kérdés:mennyit kapsz a sony-tol hogy ilyenek hazudj?KépViccelek!KépNehogy melre szívd!Viszont halál komolyan:csak a Gears of War-ért érdemes 360-ast venni!!!!Mondj egyetlen címet ami PS3 exlúzív és érdemes miatta ps3-at venni?
Gran Turismo
Final Fantasy
Metal Gear Solid
Tekken
Soul Calibur
Dragon Quest
Devil May Cry
Kingdom Hearts
Resident Evil
God of War
Killzone
Singstar
Eyetoy

Csak így hirtelen pár darab...

#146 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 19. 20:52

Idézet

Idézet

A GoW-hoz hasonlóakkal biztos nemKép.Utánozni biztos fogják de ez egyedülálló lesz!!!!Az fix!Kép
MItől is lesz tök egyedülálló? Az eddigiek alapján ponthogy egy viszonylag közepesen jó shooter, akik élőben próbálták nincsenek tőle elájulva egyáltalán.

#147 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 19. 20:58

Idézet

Szerintem X-Box (360) -t vegyél. Érvek:
1: Merevlemez
Látom te is abszolút otthon vagy a témában. Habár megfogadtam, hogy gyökerekre nem fecsérelem az időmet, most mégis válaszolok. Merevlemez lesz a PS3-ban is, 3x akkora mint az X360 semmire nem elég 20 gigás HDD-je.

Idézet

2: A Halo jobb mint a GranTurismoKép
Ez aztán a jó összehasonlítás, csak gratulálni tudok. A Metal Gear Solid meg jobb, mint a Halo.

Idézet

3: Vannak játékok amik támogatják az x-box kommunikátort single playerbenKép
... és ez mégis mit ér? A PS3-nak ott lesz a mozgásérzékelős kontroller, akkor már az sokkal jobb.

Idézet

4: Ha jól tudom a PS3 nem támogatja a system linket
Ez meg nagyon fontos dolog. Biztos sokan akarnak úgy lanozni a konzolokkal, hogy átviszik egymáshoz a tévével meg mindennel együtt és összekötik, persze...

#148 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:36

1. egy hozzaszolasban is megfogalmazhattad volna KépKépKép
2. a MGS abszoludt nem jobb mint a HALO :Đ MGS szerintem kicsit tul van bonyolitva. de amugy nem is egy kategoria a ketto...
3. a GT es HALO tenyleg nem osszehasonlitasi alap hanem nekem a problemam mert nalam ez a ketto a huzoero :-D
4. tudod h meghallgatom szavaidat es huzok a PS3 fele, es amint bejelentik h lesz HALO2PC rogton leszogezem h csak PS3-am lesz :D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#149 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 19. 22:58

Idézet

2. a MGS abszoludt nem jobb mint a HALO :Đ MGS szerintem kicsit tul van bonyolitva. de amugy nem is egy kategoria a ketto...
3. a GT es HALO tenyleg nem osszehasonlitasi alap hanem nekem a problemam mert nalam ez a ketto a huzoero :-D
4. tudod h meghallgatom szavaidat es huzok a PS3 fele, es amint bejelentik h lesz HALO2PC rogton leszogezem h csak PS3-am lesz :D
Figy, az én MGS-HALO összehasonlítási alapom csak egyfajta "válasz" akart lenni a Halo-GT összehasonlításra, pont annyi értelme van. Az persze már más kérdés, hogy nálad pont ez a kritikus pont, és ez tényleg gáz, de van még sok ilyen. Igazából azt érdemes megnézni, hogy ezeken kívül melyiken van több olyan dolog, ami érdekel, s szerintem azért ebben a PS3 a nyerő mindenképp. Arról nem is beszélve, hogy milyen faján össze fog játszani a PSP-vel Kép

#150 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 01:53

Idézet

Idézet

Figy, az én MGS-HALO összehasonlítási alapom csak egyfajta "válasz" akart lenni a Halo-GT összehasonlításra, pont annyi értelme van. Az persze már más kérdés, hogy nálad pont ez a kritikus pont, és ez tényleg gáz, de van még sok ilyen. Igazából azt érdemes megnézni, hogy ezeken kívül melyiken van több olyan dolog, ami érdekel, s szerintem azért ebben a PS3 a nyerő mindenképp. Arról nem is beszélve, hogy milyen faján össze fog játszani a PSP-vel Kép
lehet barmifele kooperaciot kieszkozolni a ket gep kozott? :D Amugy nem kotekedni akartam csak nekem a MGS abszoludt nem FPS (nem is az amugyse) es abszoludt nem is jobb a HALO-nal :D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#151 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:39

Idézet

lehet barmifele kooperaciot kieszkozolni a ket gep kozott? :D Amugy nem kotekedni akartam csak nekem a MGS abszoludt nem FPS (nem is az amugyse) es abszoludt nem is jobb a HALO-nal :D
Nem FPS, viszont jobb a Halo -nál ;D

Kooperációt? :D Nem nézted a Sony E3 filmet? Haha :Đ pl a Forma 1-es játékban amit a PS3-on játszol a PSP lehet a visszapillantó tükör :-D meg csomó más játék is ki fogja használni, persze ennél azért valószínűleg kreatívabb módokon. Az sem elhanyagolható, hogy a PS3 wireless routerként fog működni, kábel nélkül lehet másolgatni a két gép között ide oda, vagy netezni a PSP-ről. A PSP-t lehet majd a PS3 kontrollereként is használni, sőt, azt is tervezték, hogy meg lehet oldani, hogy a PS3 rendereli a játékot, és kiküldi wireless a képet a PSP-re, és te a PSP-n játszol a PS3 szintű grafikájú játékkal, mittomén ameddig kint vagy az udvaron.

Pl. asszem pont az MGS4-ben (de ebben nem vagyok most biztos, hogy így lesz), lesz egy olyan kütyüje Snake -nek, amivel ugye be tud nézni az ajtók mögé. Ilyen száloptika végülis, ami ugyebár rá van kötve egy kütyüre, és azon lehet látni a száloptika képét. Na most pl. ha van PSP-d, akkor elvileg oda rakja ki a képet, ami az optikával látható. Szerintem tökre feelinges, mert tényleg olyan, mintha valami kis spéci kütyüd lenne :D

#152 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:27

Hat ez mind nem semmi amit leirtal. De majd jon az MS kiad egy kis kezikonzolt es lemasol mindent a PSP-rol :Đ

(A HALO pedig sokkal jobb az MGS-nel Kép)

#153 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:27

szerintem nem érdemes az alapján választani h a most bejelentett játékok (halo 2, mgs, stb) közül melyik a jobb, mert ezek még nincsenek teljesen ráoptimalizálva a nextgenekre, hiszen a játék fejlesztésének nagy része alatt még nem is adták ki a konzolokat. persze a technikai adataikat tudják, de mégiscsak nehezebb úgy programot írni h nem tudod tesztelni azon a gépen amire szánod

#154 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:38

Idézet

Idézet

Idézet

MItől is lesz tök egyedülálló? Az eddigiek alapján ponthogy egy viszonylag közepesen jó shooter, akik élőben próbálták nincsenek tőle elájulva egyáltalán.
Most oldalakon át írhatnám miért is lesz egyedül álló a GoW de túl sokat kéne írnom.Nézz utána,olvass és nincs minden fönn a neten róla.
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#155 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:44

Idézet

szerintem nem érdemes az alapján választani h a most bejelentett játékok (halo 2, mgs, stb) közül melyik a jobb, mert ezek még nincsenek teljesen ráoptimalizálva a nextgenekre, hiszen a játék fejlesztésének nagy része alatt még nem is adták ki a konzolokat. persze a technikai adataikat tudják, de mégiscsak nehezebb úgy programot írni h nem tudod tesztelni azon a gépen amire szánod
szerintem akik irnak ra azok mar kaptak belole fejlesztoi prototipust.

#156 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 12:06

Idézet

Idézet

szerintem akik irnak ra azok mar kaptak belole fejlesztoi prototipust.
az igazi next-gen játékok akkor is később fognak jönni, nem rögtön a megjelenés után

#157 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:48

Idézet

Kit érdekel ha nem lesz annyira durva a grafika, az MGS attól még MGS, a Halo meg Halo, a graf meg le van ejtve. Egyébként ha azt mondod, hogy az MGS4 nem néz ki durván, akkor:

a. nem láttad a 20 perces E3 trailert
b. hülye vagy

Egyébként meg a fejlesztők devkiteket kapnak és arra fejlesztenek. Az egy dolog, hogy az sokszor gyengébb vagy másabb kicsit mint a végleges hardver, de akkor is, jónagy hülyeség amit írtál.

#158 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 18:29

Idézet

Idézet

Kit érdekel ha nem lesz annyira durva a grafika, az MGS attól még MGS, a Halo meg Halo, a graf meg le van ejtve. Egyébként ha azt mondod, hogy az MGS4 nem néz ki durván, akkor:

a. nem láttad a 20 perces E3 trailert
b. hülye vagy

Egyébként meg a fejlesztők devkiteket kapnak és arra fejlesztenek. Az egy dolog, hogy az sokszor gyengébb vagy másabb kicsit mint a végleges hardver, de akkor is, jónagy hülyeség amit írtál.

ha a grafika le van ejtve akkor nem kell nextgen konzol, játszhatsz a legtöbb nextgen játékkal pc-n minimum grafikával. A nextgen konzolok melletti legnagyobb érv a gyönyörű grafika és látványvilág. és fenntartom h egy év múlva szebbek lesznek az x360/ps3 játékok, mert jobban kiismerik a fejlesztők a gépeket. csak nézd meg a FEAR pc-s és ps3-as grafikáját: a ps 3 erősebb, mégis gyengébb a grafika. és nem érdemes 1 játék miatt dönteni az egyik konzol mellett. és igazad van tényleg nem láttam a 20 perces E3 trailert.

#159 Felhasználó inaktív   Black Dragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 18:59

Idézet

Idézet

Szerintem X-Box (360) -t vegyél. Érvek:
1: Merevlemez
Látom te is abszolút otthon vagy a témában. Habár megfogadtam, hogy gyökerekre nem fecsérelem az időmet, most mégis válaszolok. Merevlemez lesz a PS3-ban is, 3x akkora mint az X360 semmire nem elég 20 gigás HDD-je.

Idézet

2: A Halo jobb mint a GranTurismoKép
Ez aztán a jó összehasonlítás, csak gratulálni tudok. A Metal Gear Solid meg jobb, mint a Halo.

Idézet

3: Vannak játékok amik támogatják az x-box kommunikátort single playerbenKép
... és ez mégis mit ér? A PS3-nak ott lesz a mozgásérzékelős kontroller, akkor már az sokkal jobb.

Idézet

4: Ha jól tudom a PS3 nem támogatja a system linket
Ez meg nagyon fontos dolog. Biztos sokan akarnak úgy lanozni a konzolokkal, hogy átviszik egymáshoz a tévével meg mindennel együtt és összekötik, persze...

Nem akarok kötekedni, de...
Nem bírom ha sértegetnek azért mert tévedek. (És ne mondd hogy Te még nem tévedtél)
Bevallom, a sys link-et nem használjuk sokszor, de praktikus.
-----------------------------------------------------------------------------------
(OFF) Egyébként majdnem ugyanaz a kettő, úgyhogy PC RULEZ!!Kép
X-Box (360) ver mindenkit! A PC meg az X-Box (360)-t veri!! :D

#160 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 20. 19:05

Én az X360-ra szavazok. Hogy miért? Mert már most biztos siker, szép, X-BOX LIVE, jó játékok, amik nem jelennek meg PS3-ra. Gears of War, Halo 3, Saints Row...

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.