HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#21 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 05. 30. 11:00

http://index.hu/tech...ver/kmxb050530/

...hátmégeztaszart! 

#22 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:10

"az Xbox alfaállapotú demóit valójában egy Apple G5 futtatta"

#23 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 05. 30. 12:28

Sok a kamu mindkettő körül még, a Phantom szerintem jobban áll mint ezek....

#24 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 14:02

Kedves uram... regen mar meseltem arrol h szinte minden game-t mac-en fejlesztenek. Itt a tokeletes pelda Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#25 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 22. 13:16

Nos, a tegnapi hülyegyerekes hírrel bebizonyosodott, hogy az Xbox360 hardvere gyakorlatilag majdnem készen van, így a gép tényleg el tud készülni holiday seasonre. Ezzel szemben a Sony tájáról még mindig olyan hírek jönnek, hogy az nVidia még mindig csak tervezési fázisban van az RSX-l, szóval a PS3 tényleg nem nagyon jöhet jövő tavasznál előbb!

Szerintem ezzel igencsak nagy előnyt kapott/szerzett az MS, ti mit gondoltok?

#26 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:06

Idézet

Nos, a tegnapi hülyegyerekes hírrel bebizonyosodott, hogy az Xbox360 hardvere gyakorlatilag majdnem készen van, így a gép tényleg el tud készülni holiday seasonre. Ezzel szemben a Sony tájáról még mindig olyan hírek jönnek, hogy az nVidia még mindig csak tervezési fázisban van az RSX-l, szóval a PS3 tényleg nem nagyon jöhet jövő tavasznál előbb!

Szerintem előnyt nem nagyon tudott szerezni, inkább közelebb tud kerülni a Sony-hoz. Ez főleg Japámban lehet érdekes, de csak akkor, ha a megjelenéskor lesznek rá japán játékok. Ha nem, akkor ,maradnak a havi 600 db-os eladásnál. A Sony-nak nagyon nagy előny a két PS. Így talán érdekesebb lesz a verseny, főleg az árakban.
PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#27 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:15

Idézet

Idézet

Szerintem előnyt nem nagyon tudott szerezni, inkább közelebb tud kerülni a Sony-hoz. Ez főleg Japámban lehet érdekes, de csak akkor, ha a megjelenéskor lesznek rá japán játékok. Ha nem, akkor ,maradnak a havi 600 db-os eladásnál. A Sony-nak nagyon nagy előny a két PS. Így talán érdekesebb lesz a verseny, főleg az árakban.
Szerintem is. Sokan biztosan X360t vesznek majd a gyorsabb megjelenés végett, de tény, hogy aki igazi Sony hivő (és ebből ugye nagyon sok van), az megvárja a PS3-t.

#28 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 12:26

Idézet

deee max olyan hülyék vesznek xboxot, mint te, mivel a ps3 jobb lesz, és különben is, a Final Fantasy marad PSre (meg a nintendo gépekre), szóval az xbox semmit sem ér. (na ha az MS megegyezne a squareel egy FFről, az jelentene neki óriási aratást japánban, mert többmillióan vennének csak azért xboxot)
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#29 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 23. 13:03

Idézet

Idézet

deee max olyan hülyék vesznek xboxot, mint te, mivel a ps3 jobb lesz, és különben is, a Final Fantasy marad PSre (meg a nintendo gépekre), szóval az xbox semmit sem ér. (na ha az MS megegyezne a squareel egy FFről, az jelentene neki óriási aratást japánban, mert többmillióan vennének csak azért xboxot)
Final Fantasy XI készül Xbox360-ra és még egy sereg exkluziv japán játék Kép az MS ezúttal nem hibázik elárasztott mindenkit pénzel Kép

#30 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 13:09

Idézet

Final Fantasy XI készül Xbox360-ra és még egy sereg exkluziv japán játék Kép az MS ezúttal nem hibázik elárasztott mindenkit pénzel Kép

Deee az az XI, és nem egy rendes klasszikus FF, és ez elég értelmetlen ötlet, lévén aki akarta, annak már több mint egy éve megvan PCn vagy PS2n...

#31 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 23. 13:34

Idézet

Idézet

Deee az az XI, és nem egy rendes klasszikus FF, és ez elég értelmetlen ötlet, lévén aki akarta, annak már több mint egy éve megvan PCn vagy PS2n...
De ez tuningolt grafikás lesz Kép

#32 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 01:28

Idézet

Előzmény: De ez tuningolt grafikás lesz Kép
Talán egy RPG-nél (amiket nem szeretek) nem ez a legfontosabb.
PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#33 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 07:01

A köszöntjük a kedves nézőket a "Zsubi és ShadoW érvel, de InGen nem hagyja szó nélkül" című műsor kezdetén... Kép

#34 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 08:45

Idézet

az XI amúgy is szép, és szerinted az emberek hány % vesz a meglévő XIje mellé mégegyet drága árért, ráad egy xboxot is hogy játszon vele? Főleg japánban, ahol az emberek 99%a a PS3at várja...

#35 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:02

Idézet

Idézet

az XI amúgy is szép, és szerinted az emberek hány % vesz a meglévő XIje mellé mégegyet drága árért, ráad egy xboxot is hogy játszon vele? Főleg japánban, ahol az emberek 99%a a PS3at várja...
A japánok techbuzik, legalábbis egy nagy réteg, csak azért megfogja venni az X360-at, mert nagy technikai újdonság, és legalább fél évvel a PS3 előtt jön.

#36 Felhasználó inaktív   Yorirou 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:33

Idézet

Idézet

Válasz, avagy /me beleokoskodik: Arról meg nem is beszélve, hogy a PS3-on natívan elfut az összes PSX-es ill PS2-es FF, illetve az az FF7 remake (ameilyiknek olyan húdegrafja lesz) az meg el se menne az XBOX-on ^^
"Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá Martinit!" "A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene - a kérdés, hogy átérzed-e" "Life is short, fsck more!" <love person="Syd" /> ... a gamer forumon EXECUTIONER voltam, "visszatértem" boldogítani titket ^^ Powered By: 230V

#37 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:35

Idézet

Válasz, avagy /me beleokoskodik: Arról meg nem is beszélve, hogy a PS3-on natívan elfut az összes PSX-es ill PS2-es FF, illetve az az FF7 remake (ameilyiknek olyan húdegrafja lesz) az meg el se menne az XBOX-on ^^
de azt még senki se erősítette meg, hogy tényleg lesz remake... csak nagyon valószínű.

#38 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 03. 17:07

MOst olvastam InGen cikkét. Ezen én is csak néztem, hogy nem semmi! Ez a háború téényleg egyre érdekesebb lesz. De azért szerintem is várjuk ki a végét.

#39 Felhasználó inaktív   Ryo san 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:29

Fantasztikus volt ingen cikke,gratulálok!Ennyire összefüggően még soha nem gondoltam át a dolgot,de érdemes fenntartásokkal kezelni az x360-nat a megjelenéskor az biztos!
Hajrá konzolok,tiétek a világ!

#40 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:40

Köszi srácok Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3