HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#61 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 11. 12:04

Most már én is erősen gondolkozok egy nextgen cuccba való beruházáson. Meglátjuk, hogy jövök ki anyagilag...Kép

#62 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 11. 15:23

Idézet

Most már én is erősen gondolkozok egy nextgen cuccba való beruházáson. Meglátjuk, hogy jövök ki anyagilag...Kép

Csak aztan nehogy elveszitsd magad a boseg zavaraban, mint ahogyan en is... KépKép
Kép

#63 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 07:35

Én most nagyon az Xbox 360 mellett vagyok!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#64 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 11:49

Hmmm ... ennek a topiknak a címe vhogy a két tábor egymás ellen uszítására ösztönöz, no mindegy ... :Đ Részemről maradok a Sony vonalán a PS3 majdani megvásárlásával, melyhez sztem nem fogok első körben hozzájutni, mivel az árával egyenlő értékű, nyári ródoszi utazásom fontosabb. De a PS2 sem érett még meg a lecserélésre, sz'al sztem nekem csak 2007-ben vmikor lesz meg az újszülött. Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#65 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 19:13

Én személy szerint nem szeretem a playstation-okat(ronda,gyenge irányitás), van egy X-box-om ku**a jól elvagyok vele.X-box 360 meg túl drága még, és különben is nem azért fecöltem bele 160-ezret a PC-m be hogy lecseréljem erre(majd késöbb egyet talán elfogadok).Kép
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#66 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 06. 16:31

Én inkább az XBOX 360 felé húzok, de a PS3 se semmi. Főleg azért, mert a következő GTA 8 hónapig lesz exkluzív!!!!Kép Nekem meg csak egy PC-m van.

#67 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 21:57

Kinek van Ps-e véletlenul nagyon frankó a Driver meg a The Getaway folytatásaiKép
Vki mondja el mejik játék jo Kép amivel leköti az embert
Épp testben, épp lélek!!

#68 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 22:01

Gyengék az Xboxok a Ps-ek kemények sőt jobban lehet irányitni mint a gépnél a játékokat de szerintem velem senki nem szálna szembe 1 jo bunyos játékal meg még sok mindennelKép

Épp testben, épp lélek!!

#69 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 08:19

Én azt mondom, mondjuk 2007 év végén nézzük meg, hogy végülis mizujs mindkét konzolnál. Addigra mindegyikre lesz talán már teljesen kiforrot játék. Kép

#70 Felhasználó inaktív   Cuta666 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 08:51

Idézet

Gyengék az Xboxok a Ps-ek kemények sőt jobban lehet irányitni mint a gépnél a játékokat de szerintem velem senki nem szálna szembe 1 jo bunyos játékal meg még sok mindennelKép

Nekem is volt Ps-em, qrvajól küldtem, Tekkennel is mégsem izmozok jobra-ballraKép

#71 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 15:57

Nekem is volt Ps-em, qrvajól küldtem, Tekkennel is mégsem izmozok jobra-ballra/forum/images/smiles/116.gif

Csá szreintem nem kell tagadni hog ya Ps.ek a jobbak nekem az van jelenleg, én a Ps-nél maradok.
Sokal jobb a gépnél is még a Ps2-sbe is lehet minden cuccot tenni de én a csippnél maradok sokal 1szeruben másolok filmet Ps-rol kazira. Ugy hogy el lehet gondolkodni mendenen. Cuta666 jo fele célzol majd 1szer lesz lehetoség ara hogy nyomjuk a Ps-t. Csak anyi hog yaz oszitársamnak is van mégse tudot megverni. Nem tom hogy vki még esetleg jászani velem csak leirom ha esetleg érdeklődnétek a cimem(feca16@vipmail.hu)

NacsátokKépKépKép
Épp testben, épp lélek!!

#72 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 16. 09:13

Háááááááááááát, nekem az X valamivel jobban tetszik. Persze annak idején a PS2 volt az ász, de aztán jött az X-BOX. Akkor még egy kis ideig a Sony gépét támogattam, de aztán a Microsoft oldalára álltam. Nemrég pedig bejelentették, hogy a GTA 4 X-OX 360-ra i9s megjelenik, ezért már biztos, hogy első konzolom a MS doboza lesz.:Đ

#73 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:33

Idézet

Nekem is volt Ps-em, qrvajól küldtem, Tekkennel is mégsem izmozok jobra-ballra/forum/images/smiles/116.gif

Csá szreintem nem kell tagadni hog ya Ps.ek a jobbak nekem az van jelenleg, én a Ps-nél maradok.
Sokal jobb a gépnél is még a Ps2-sbe is lehet minden cuccot tenni de én a csippnél maradok sokal 1szeruben másolok filmet Ps-rol kazira. Ugy hogy el lehet gondolkodni mendenen. Cuta666 jo fele célzol majd 1szer lesz lehetoség ara hogy nyomjuk a Ps-t. Csak anyi hog yaz oszitársamnak is van mégse tudot megverni. Nem tom hogy vki még esetleg jászani velem csak leirom ha esetleg érdeklődnétek a cimem(feca16@vipmail.hu)

NacsátokKépKépKép
spec a PS sokkal nagyobb ganyolas ha csippelesrol van szo mint az X. PSnel kis drotokat forrasztanak bele meg meg kitudja mit amiknek milimeterre pontos hosszunak kell lennie ha nem az nem mukodik a csippeles, plussz PS-eknel meg mindig lehet mondani h nagyon sok meghal csippeles kozben, ezzel szemben X-re feltoltesz egy uj firmware-t es mar tolhatod is a masolt gamekat.. sztm sokkal tisztabb dolog az X.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#74 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 13:56

Idézet

Idézet

NacsátokKépKépKép
spec a PS sokkal nagyobb ganyolas ha csippelesrol van szo mint az X. PSnel kis drotokat forrasztanak bele meg meg kitudja mit amiknek milimeterre pontos hosszunak kell lennie ha nem az nem mukodik a csippeles, plussz PS-eknel meg mindig lehet mondani h nagyon sok meghal csippeles kozben, ezzel szemben X-re feltoltesz egy uj firmware-t es mar tolhatod is a masolt gamekat.. sztm sokkal tisztabb dolog az X.
Nafigyu engem nem érdekel hogy elbaszódik megcsinálom. Nekem még sose halt meg a csip mer jó kel vele báni aki bamba hozá ne is mondjon semit róla Kép Aki tudja kezelni nincs panasz akinek meg csak ara kel hogy szétbasza akor azse tudja miaz a Ps véletlenul ugyhogy csipkedjétek magatokat AVIUM ha az xet csiped ako a Ps neked nem létezik Kép meg a PS-nél sokal jobb grafika van mint bármi másnál a SONY az jobat csinál.

NAPÁÁKép
Épp testben, épp lélek!!

#75 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 14:01

Idézet

Nafigyu engem nem érdekel hogy elbaszódik megcsinálom. Nekem még sose halt meg a csip mer jó kel vele báni aki bamba hozá ne is mondjon semit róla Kép Aki tudja kezelni nincs panasz akinek meg csak ara kel hogy szétbasza akor azse tudja miaz a Ps véletlenul ugyhogy csipkedjétek magatokat AVIUM ha az xet csiped ako a Ps neked nem létezik Kép meg a PS-nél sokal jobb grafika van mint bármi másnál a SONY az jobat csinál.

NAPÁÁKép
olvastad azt h az X-et jobban szeretem? arrol beszeltem tiszta dolog. es ezeket a csippeles dolgokat olyan emberektol tudom akik ezzel foglalkoztak :Đ meg a legprofibbaknal is behalt 10-bol egy PS a csippeles kozben :-D SONY-ekat nagyon csipem valszeg ezert volt PS-em es ezert van VAIO-m de csak akkor kell PS ha niincs szetbarmolva beleforrasztott drotokkal meg ilyenekkel. original jatekot meg inkabb PC-re veszek mint PS2-re. itt be is zarult a kor. X-en is van rengeteg nagyonis ertekelheto jatek, de mivel azokbol ami nagyon kell az kijon PC-re is igy max PS3-at vennek :-D de ismet bezarul a kor mivel a faxom vasaroljon original jatekokat meg a PS-re is...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#76 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 17:37

HA nincs drótok nincs gép okoska Kép
Mit irjak majd kikoveteltiket ugyis hozászolok mer ha nekem nem tetszik ako nem tetszik. Ps3at azé nem veszek mer nincs még anyi játék hozá majd ha lesz ako igen.Engem hidegen hagy h. te mit szerestz it mindenkinek más az izlése ha nem veted volna észreKép
Épp testben, épp lélek!!

#77 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 17:40

Idézet

HA nincs drótok nincs gép okoska Kép
Mit irjak majd kikoveteltiket ugyis hozászolok mer ha nekem nem tetszik ako nem tetszik. Ps3at azé nem veszek mer nincs még anyi játék hozá majd ha lesz ako igen.Engem hidegen hagy h. te mit szerestz it mindenkinek más az izlése ha nem veted volna észreKép
veled mivan? vegyel vissza. itt mindenki probal egy normalis hangvetelben beszelgetni. olyan kioktato modon beszelsz h *******

(inkabb nem irom le)

a lenyeg h gondold meg h beszelsz

#78 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 19:59

sztem a 360 eleinte nagyobb siker lesz,mert olcsóbb.
de a ps3 akkora lesz nagy siker mikor kb most a ps2
----->akkora olcsó lesz

szerintem

#79 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 13:44

Nafigyu én ugy irok ahogy illik ha normálisat irnak, akor én is az vagyok. Meg engem hidegen hagy hogy mi a siker mi nem az a fő hogy nekem a Ps a menő mivel sokal konyebb kezelni de ezt csak az érti cakinek van Kép

Pápá
Épp testben, épp lélek!!

#80 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 13:56

Idézet

Nafigyu én ugy irok ahogy illik ha normálisat irnak, akor én is az vagyok. Meg engem hidegen hagy hogy mi a siker mi nem az a fő hogy nekem a Ps a menő mivel sokal konyebb kezelni de ezt csak az érti cakinek van Kép

Pápá
szerintem normalisan irtam neked... de itt zarjuk le

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.