HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#261 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 05. 20:59

Idézet

Idézet

Hát nekem sosem volt konzolom. De eccer szeretnék eggyet de melyik éri meg jobban gyűjteni??
Xbox360-ra vagy ps3-ra??? Melyik a jobb?
Hasonló kérdésekre az a válasz, hogy azért vegyél ezt vagy azt mert az jobb, szerintem semmi értelme. Mivel a konzolokat (a hardcore fanokon kívül) a rá megjelenő exkluzív játékok adják el, ezért nézz utána, hogy milyen játékok lesznek rajta és neked melyik jön be jobban.
Ilyen szempont alapján is a ps3 győzött mivel később jön ki tehát később "jár le" mint az xbox. Nem tudom a ps2 hány éves mostanra de ha akkor vettem volna anyiért egy gépet nem hinném hogy most is nyomhatnám rajta az új gémeket. Tehát azért veszek majd ps3-at mert akkor egy darabig nem kell új konzolt vennem. Az xbox később jött ki és hamarabb leválltotta a xbox360 mint a ps3 a ps2.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#262 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 06. 06:48

Túlmelegszik a PS3.... Lál,nem aggódok,javitani fogják a hibát ugyis. Kép

#263 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:16

Idézet

Idézet

Idézet

Hát nekem sosem volt konzolom. De eccer szeretnék eggyet de melyik éri meg jobban gyűjteni??
Xbox360-ra vagy ps3-ra??? Melyik a jobb?
Hasonló kérdésekre az a válasz, hogy azért vegyél ezt vagy azt mert az jobb, szerintem semmi értelme. Mivel a konzolokat (a hardcore fanokon kívül) a rá megjelenő exkluzív játékok adják el, ezért nézz utána, hogy milyen játékok lesznek rajta és neked melyik jön be jobban.
Ilyen szempont alapján is a ps3 győzött mivel később jön ki tehát később "jár le" mint az xbox. Nem tudom a ps2 hány éves mostanra de ha akkor vettem volna anyiért egy gépet nem hinném hogy most is nyomhatnám rajta az új gémeket. Tehát azért veszek majd ps3-at mert akkor egy darabig nem kell új konzolt vennem. Az xbox később jött ki és hamarabb leválltotta a xbox360 mint a ps3 a ps2.
Szerintem is PS3-at vegyél, mert érdemes rá várni. Most lehet, hogy egy kicsit a psfan beszél belőlem, de szerintem az X360 2-3 év múlva már nem lesz akkora sláger, mint most. És ugye előre is kell tervezni. Ja és az árkategóriát nézve, egy Xbox premium 95 000 huf, de pár év múlva kell hozzá venni egy HD DVD meghatót (mert nincs benne csak sima),ami 40 000 huf.Ez így 135 000 FT amiből megvan már a PS3 kisebb csomagja amiben van Blue-Ray meghajtó, HDML-csatlakozó (remélem jól írtam le), és vezeték nélküli kontroller, ami tud mozgást is érzékelni.
Xbox 360 tulaj lettem.

#264 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:25

Ja és,ha már megvan, a zsé, akkor rakj hozzár még 20 ezret, és meg tudod venni az erősebb csomagot, amiben 60 gigás merevlemez van.
Xbox 360 tulaj lettem.

#265 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:47

hát azért ez tökre nem igy van.az x sokkal jobban megéri mint a aps3.,mert már 75000-ért lehet kapni.szal nem muszáj a 90 ezres premiumot venni.és hidd el nekem az x még 4-5 év mulva is ugyan ekkora sláger lesz mint most.én mindenkééppen az x-et javaslom egyrészt mert grafikaliag alig marad el vmelstt a ps3-tol(bár ezt majd akkor fogjuk látni ha majd pár év mulva maxot kihoznak a ps-böl és az x-böl is)éss nagyon királly rült jo cimek jönnek rá amik miatt érdemes megvennii.másrészt ha nem rendelkezel hdtv-vel akkor rátod kötni a monitora és akkor adja hd minöséget(persze kisseb képernyö,bár attol függ h mekkora monitorod).mire szükséged lesz a hddvd lejátszora (1-2év)arra már simán beszerezhetö lesz 10-20 ezer ft-ért.föleg ugy h mire megjöna ps3 europába a 20gigás-at 150 ezerér(pont a duplája az x-nek akkor miröl beszélünk???)a 60 gigás pedig 180 ezerér ami örült drága föleg ugy h hdtv nélkül kiherélve kapod mega játékot(grafika stb).
a döntés ate kezedben de én mind játéktéren és árilag is sokkal erösebb-nek tartom az x-et.(jaa és az x-liver-ol még nem is beszéltünk).
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#266 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:01

Idézet

hát azért ez tökre nem igy van.az x sokkal jobban megéri mint a aps3.,mert már 75000-ért lehet kapni.szal nem muszáj a 90 ezres premiumot venni.és hidd el nekem az x még 4-5 év mulva is ugyan ekkora sláger lesz mint most.én mindenkééppen az x-et javaslom egyrészt mert grafikaliag alig marad el vmelstt a ps3-tol(bár ezt majd akkor fogjuk látni ha majd pár év mulva maxot kihoznak a ps-böl és az x-böl is)éss nagyon királly rült jo cimek jönnek rá amik miatt érdemes megvennii.másrészt ha nem rendelkezel hdtv-vel akkor rátod kötni a monitora és akkor adja hd minöséget(persze kisseb képernyö,bár attol függ h mekkora monitorod).mire szükséged lesz a hddvd lejátszora (1-2év)arra már simán beszerezhetö lesz 10-20 ezer ft-ért.föleg ugy h mire megjöna ps3 europába a 20gigás-at 150 ezerér(pont a duplája az x-nek akkor miröl beszélünk???)a 60 gigás pedig 180 ezerér ami örült drága föleg ugy h hdtv nélkül kiherélve kapod mega játékot(grafika stb).
a döntés ate kezedben de én mind játéktéren és árilag is sokkal erösebb-nek tartom az x-et.(jaa és az x-liver-ol még nem is beszéltünk).

Hát sorry de én inkább a ps3-at választom az jobban teccik nekem meg gondolom azt is rá lehet kötni a monitoromra. Az ára egy kicsit húzós de gondolom jövő karácsonyra csak összetudok kaparni annyit.

Ui: A sony-ban jobban bízok mivel régebb óta foglalkoznak konzolokkal mint a microsoft.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#267 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:07

Idézet

Idézet

Hát sorry de én inkább a ps3-at választom az jobban teccik nekem meg gondolom azt is rá lehet kötni a monitoromra. Az ára egy kicsit húzós de gondolom jövő karácsonyra csak összetudok kaparni annyit.

Ui: A sony-ban jobban bízok mivel régebb óta foglalkoznak konzolokkal mint a microsoft.
nekem8.sztem x szted ps mindenkinek ami:).egy a lényeg fassza mind a kettööKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#268 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:14

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem is mind kettő über király! Milyen jó lenne a x360-ok és ps3-ok egymással tudnának jáccani egy közös hálózaton! Kérdés: szerintetek a ps3-hoz is lesz monitor csatlakozó??
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#269 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 19:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem is mind kettő über király! Milyen jó lenne a x360-ok és ps3-ok egymással tudnának jáccani egy közös hálózaton! Kérdés: szerintetek a ps3-hoz is lesz monitor csatlakozó??
nem tom biztosan de sztem nem.az x-ben is azért vlt mer ugye microsoft(pc ss microsfot is).gondoltak ránk hdtv nélküliekre is.

#270 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:34

nekem az x játékszempontbol is sokkal csábitobb mint a ps3.és mivel az x grafikailag is nagyon hozza next-gent mindeképp inkább azt választom mint az egy fokkal eröseebb ps3-at.de ez mindekinek a saját ügye. a vizhütést meg már megoldották szal nem kell külön beszerezni.:Đ

#271 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:42

Idézet

nekem az x játékszempontbol is sokkal csábitobb mint a ps3.és mivel az x grafikailag is nagyon hozza next-gent mindeképp inkább azt választom mint az egy fokkal eröseebb ps3-at.de ez mindekinek a saját ügye. a vizhütést meg már megoldották szal nem kell külön beszerezni.:Đ
jahjah,de tuti lesz olyan akinél a víz kifog folyni és klakk a x-nek...Nem érdekel hogy most mit mondanak hogy jobb a x meg stb,akkoris PS3,aztán xbox360 :-D
PS3-mal van most sok gond,de végülsi várhato volt,egy tökéletes konzolt mégsem tudnának azonnal kialakitani,de remélem minden gondot megoldanak PS3-mal kapcsolatban,örülnénk neki nagyon.

#272 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 17:16

Idézet

Idézet

félreértesz !!én nem azt mondtam h jobb az x hnem azt h nekem jobban bejön a halo wars,mass effect,stb mint a sonic hedgehoc vagy finaly fantasy vagy msnekem az x játékszempontbol is sokkal csábitobb mint a ps3.és mivel az x grafikailag is nagyon hozza next-gent mindeképp inkább azt választom mint az egy fokkal eröseebb ps3-at.de ez mindekinek a saját ügye. a vizhütést meg már megoldották szal nem kell külön beszerezni.:Đ
jahjah,de tuti lesz olyan akinél a víz kifog folyni és klakk a x-nek...Nem érdekel hogy most mit mondanak hogy jobb a x meg stb,akkoris PS3,aztán xbox360 :-D
PS3-mal van most sok gond,de végülsi várhato volt,egy tökéletes konzolt mégsem tudnának azonnal kialakitani,de remélem minden gondot megoldanak PS3-mal kapcsolatban,örülnénk neki nagyon.
félreértesz:én nem zat mondtam h az x a jobb hnem h nekem azok a játékok amik x-re jönnek(halo wars,mass effect,gears of war,history channnel,stb)sokkal jobban bejönnek mint a soci:the hedgehoc meg a finaly fantasy meg az mgs.nekem igy neked ugy mindeki döntse elmaga:)

ezzel a vizes dologgal meg ne röhögtess már!!az x-nek még a kezdeti megjelenésekor vlt vizhütéses gondja avagy 2005 novemberében az elsö pédányok-nál vlt ilyen gond.de azok amiket leszálitottal késöbb már mind ki vlt javitva ezeek a gondok(ami abbool állt h elég hangosan zakatolt a gép semmit több)ilyen nevetséges dolgokra mint h kifolyik aviz:)ne röhögtess márrr!!!!!és ezt nem csak én mondom hnem egy szhelyi x-box szerviz boltos bácsi meg még sok má ujság stb

#273 Felhasználó inaktív   szchrys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 13:35

Kedves Fórumozók!
Előszőr egy személyes megj.: Ne tessék bántani azokat a kedves fórumozókat, akik nem értenek a témához. Egy fórumnak sztem pont az a lényege, h mindenki hozzá szólhat. (Egy kicsit hazabeszélek, mert én se vagyok nagyon jártas e témában) Kép
Nekem még nincs konzolom, nem is vágytam rá, mígnem egy napon egy kedves ismerősőmnél a fél du-t végig játszottam! Azóta kell egy! Csak nem tudom milyen?! (Ennek az ismerősőmnek a Super Nintendótól a Psen keresztül az X ig mindenféle van.) Az elmúlt kb 2 órát fórum olvasgatással töltöttem, amiből annyi jött le, h akinek X van, ő azt szereti, akinek PS, ő meg azt.
Légyszíves írjatok vmi oldal cim(ek)et, ami arról ír, h mit tud az egyik, s másik, és elnézést akit idegesítettem a hozzászólásommal!

#274 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 14:52

Idézet

Légyszíves írjatok vmi oldal cim(ek)et, ami arról ír, h mit tud az egyik, s másik, és elnézést akit idegesítettem a hozzászólásommal!
Nekem még mindig ez a véleményem:
"Mivel a konzolokat (a hardcore fanokon kívül) a rá megjelenő exkluzív játékok adják el, ezért nézz utána, hogy milyen játékok lesznek rajta és neked melyik jön be jobban."
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#275 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 20:44

huuu emberek teljesen összevök zavarodva.eddig megrögzött x360 vásárloként irtam ide.de miután olvastam egy bö 4 oldals tgs összefoglalot megváltozott a véleményem. az africa és a többi csodás rpg-k levettek alábamrol.nem tom eccerüen nem tom h mire ruházzak majd be mert azért nem akrok lemondani a fable2-röl és a mass effectröl se viszont rengetg ps3 game is tetszikszal hozzá értö hozzászolásokat várok h ki mit választana és mért:

elöre is köszzzzzzKép

#276 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 21:03

Idézet

huuu emberek teljesen összevök zavarodva.eddig megrögzött x360 vásárloként irtam ide.de miután olvastam egy bö 4 oldals tgs összefoglalot megváltozott a véleményem. az africa és a többi csodás rpg-k levettek alábamrol.nem tom eccerüen nem tom h mire ruházzak majd be mert azért nem akrok lemondani a fable2-röl és a mass effectröl se viszont rengetg ps3 game is tetszikszal hozzá értö hozzászolásokat várok h ki mit választana és mért:

elöre is köszzzzzzKép
Most te akkor ps3 vagy xbox360-t veszel ? Mert szerintem te már mindenbe belezugtál elég rendesen ^^

#277 Felhasználó inaktív   ilkay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:23

Hát szerintem aki azt mondja hogy az xbox360 jobb a PS3-nál annak hiányzik egy kereke.
1.ha vannak jó kapcsolataid közvetlenül amerikából is szerezhetsz PS3-at.Jóval olcsóbban és hamarabb.+ az amerikai változat mindíg jobb az európainál.
2.a PS3 minden tekintetben felülmúlja az xbox 360-at.kezdjük ott hogy az xbox 360 még mindíg
DVD-t használ míg a PS3 már az új generációs Blue-ray t.Ez annyit tesz hogy sokkal hosszabb és sokkal jobb grafikájú játékokat fognak csinálni PS3-ra mint xbox 360 ra.Arról ne is beszéljünk hogy sokkal jobb játékok fognak megjelenni PS3 ra.Killzone 2,Gran turismo 5,Devil May Cry 4 stb.
jó elismerem xbox 360 ra is van pár jó játék.De azok mind mennyiségben mind minőségben alul fognak maradni a PS3-as játékokkal szemben.Csak egy dolog üt vissza a PS3 ban hogy nem lesz a joystickban rezgés mert egy cég beperelte a sony-t és ki kellett venniük.De meg jósolom hogy pár hónappal a PS3 megjelenése után a sony fölvásárolja azt a céget és kidobja az új joystick változatot amiben már van rezgés.
Ja plusz nekem van PSP-m is és a PSP-t össze tudom kötni a PS3-al és ennyi.
de azt mondom hogyha ezek után xbox360 at veszel és a haverod vesz egy PS3 at és majd a szemmeddel is meglátod mekkora a külömbség a kettő között bánni fogod a döntésed.
A nagyon elfogult xbox360 fanok meg írhatnak bármit a tényeket nem tudják megváltoztatni.

#278 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:31

Idézet

Hát szerintem aki azt mondja hogy az xbox360 jobb a PS3-nál annak hiányzik egy kereke.
1.ha vannak jó kapcsolataid közvetlenül amerikából is szerezhetsz PS3-at.Jóval olcsóbban és hamarabb.+ az amerikai változat mindíg jobb az európainál.
2.a PS3 minden tekintetben felülmúlja az xbox 360-at.kezdjük ott hogy az xbox 360 még mindíg
DVD-t használ míg a PS3 már az új generációs Blue-ray t.Ez annyit tesz hogy sokkal hosszabb és sokkal jobb grafikájú játékokat fognak csinálni PS3-ra mint xbox 360 ra.Arról ne is beszéljünk hogy sokkal jobb játékok fognak megjelenni PS3 ra.Killzone 2,Gran turismo 5,Devil May Cry 4 stb.
jó elismerem xbox 360 ra is van pár jó játék.De azok mind mennyiségben mind minőségben alul fognak maradni a PS3-as játékokkal szemben.Csak egy dolog üt vissza a PS3 ban hogy nem lesz a joystickban rezgés mert egy cég beperelte a sony-t és ki kellett venniük.De meg jósolom hogy pár hónappal a PS3 megjelenése után a sony fölvásárolja azt a céget és kidobja az új joystick változatot amiben már van rezgés.
de azt mondom hogyha ezek után xbox360 at veszel és a haverod vesz egy PS3 at és majd a szemmeddel is meglátod mekkora a külömbség a kettő között bánni fogod a döntésed.
A nagyon elfogult xbox360 fanok meg írhatnak bármit a tényeket nem tudják megváltoztatni.
Előnyöket amit leirtál igaz ám teljesen Kép
De mivan a hátrányokkal :Đ
Bár nincs tökéletes konzol,szoval lehet hogy a PS3 máris küzd tulmelegedéssel meg mindennel,xbox360-rol semmit sem hallani,de az nem jelent iazt hogy az xbox360-nak nem leszek ugyanigy hibái,vagy lehet hogy vannak,csak nem nyomják ki hirekben mint a PS3-t,bár egyértelmü,hisz a PS3 a csucsabb ...

#279 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:54

Akkor én válaszolnék erre, ha megengeded. Én egyáltalán nem vallom magamat fanboynak, nem is vagyok az. De a kommented annyira foghíjjas, mint egy jobb fajta sajt. Kezdjük akkor szépen sorban:

Idézet

Ehhez igazából nem akarok semmit fűzni, de azért leszólni a másikat, mert neki más tetszik nem illik. (És még akkor enyhén fogalmaztam)

Idézet

ha vannak jó kapcsolataid közvetlenül amerikából is szerezhetsz PS3-at.Jóval olcsóbban és hamarabb.+ az amerikai változat mindíg jobb az európainál.
Szerintem egy hazai HIVATALOS kéviselet és egy külföldről importált műszaki dolognál azért a támogatottság ég és föld. Mondjuk pontosan nem tudom, de régiókódos kérdés nem áll fenn véletlenül?

Idézet

a PS3 minden tekintetben felülmúlja az xbox 360-at.kezdjük ott hogy az xbox 360 még mindíg
DVD-t használ míg a PS3 már az új generációs Blue-ray t.Ez annyit tesz hogy sokkal hosszabb és sokkal jobb grafikájú játékokat fognak csinálni PS3-ra mint xbox 360 ra.
Az tény, hogy erősebb architektúrája van a PS3-nak, csak kérdés hogy ki tudják-e majd teljes mértékben használni és ha igen, mikor? (X360 ott lesz a HD-DVD, a kékfog és e közötti "csata" még közel sem ért véget, csak most kezdődik...)

Idézet

Arról ne is beszéljünk hogy sokkal jobb játékok fognak megjelenni PS3 ra.Killzone 2,Gran turismo 5,Devil May Cry 4 stb.
jó elismerem xbox 360 ra is van pár jó játék.De azok mind mennyiségben mind minőségben alul fognak maradni a PS3-as játékokkal szemben.
Erre megint nem tudok mit mondani. Lehetne sorolni egy rakat játékot ami xbox360 exkluzív. Szubjektív az egész, szeretem amikor valaki így leszögezi, hogy ez jobb és kész. Mi van, ha nekem a Halo jobban bejön, mint mondjuk a FF. (Tudom, hogy nem egy kategória, de ezek húzónevek a konzolnál.)

Idézet

Ez tetszett a legjobban. Tény egyelőre a PS3 felépítése, a konzol még meg se jelent, játékaik sem, miből szűröd le hogy jobbak? A target-renderekből? (Tisztelet a kivételnek...)
Kicsit hosszú lett. KépKép

Ui.: Normális vérmérsékletű vitában nyugodtan benne vagyok, győzzetek meg, de akkor észérvekkel és ne flamemel. Köszönöm Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#280 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 15:18

Idézet

na sajnna már meg is bántam h felhoztam az egészet.ikay:nemm tok eccerüen az
ilyenekre mit mondani mint h fogalmatlan.oda irtam h hozzáértö hozzászolásokat szeretnék
olvasni!!!nem egy pps3 fan hülyeségeitmivel már dragoman kijavitotta a rengeteg hibidat igy
én se teszek hozzá többet de azér elmagyarázoma jelenlegi állást.mondod te killzone2 ff stb
mondom én mass effect gears of war sprintell cell5 lost planet halo wars halo3 stb stb hadd
ne soroljam.és szted hány magyar embernek vvannak jo kapcsolatai amerikában???és ott a
régio kodolás is!!ez is kilöve!!!a blue ray-t nem komentálom fölösleges ugyanazt leirni mint
dragoman.

igen igen a magad fajta embereket utáloma legjobban a világon.itt ebben atopikban a ps3
éps az x360 összehasonlitásráol van szo.te ismered a PS3-T DE FINGOD SINCS AZ X-RÖL DE
FIKÁZOD MER SZAR MERT nem ismered.FOGALMAD SINCS H MEKKORA CIMEK NJÖNNEK RÁ
FOGALMAD SINCS H MI IS AZ A HD-DVD LEJÁTSZ ÉS AZ ILYEN HÜLYESÉGEK MINT H
AMERIKAI RENDELÉSHÁHHHHHHHHHHH NEVETSÉGES.REMÉLEM ÉS KÉRLEK MARADJJ MEG
ENNÉL A 2DARAB ÜZENETEDNÉL ÉS NE BOSSZANTSDD FEL E FORUM BÉKÉS LAKOIT MERT
ITT AKI NEM ÉRT VMIHEZ AZ NEM kezdd ocsmárolni és okoskodni.egy hormon zavaros ps3
imádo kis pöcs vagy öregem semmit több.

dragoman és kabuto kössz a hozzászolásokat.jo érzés h hozzá értök is válaszoltak a krédésemre.bocs h elszállt az agyam csak nagyon felidegesitett ez a kölök.Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.