HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#281 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 17. 15:35

Idézet

dragoman és kabuto kössz a hozzászolásokat.jo érzés h hozzá értök is válaszoltak a krédésemre.bocs h elszállt az agyam csak nagyon felidegesitett ez a kölök.Kép
Nemtudom melyik hozzászolásra értetted ezt a bocsánatot.De eddig sem volt gond,most sincs,mindenki mondja azt amit gondol,és igy kovácsoljuk össze a népet ! Kép

#282 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 16:04

A kiablást azért tessék visszafogni, ő is emberi lény, megérdemli a normális hangnemet. Kép
Egyébként még annyit, hogy a kommentedet majd próbáld már meg formázni (mondjuk üss néha entert), mert néha nagyon hosszú sorok is összejönnek és nehéz olvasni/rontja az összképet. Kösz.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#283 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 18:19

Idézet

A kiablást azért tessék visszafogni, ő is emberi lény, megérdemli a normális hangnemet. Kép
Egyébként még annyit, hogy a kommentedet majd próbáld már meg formázni (mondjuk üss néha entert), mert néha nagyon hosszú sorok is összejönnek és nehéz olvasni/rontja az összképet. Kösz.
uhhh télneg elég hülén néz ki ahogy igy visszanézem bocs majd megformáloma következöüket.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#284 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 14:17

Idézet

huuu emberek teljesen összevök zavarodva.eddig megrögzött x360 vásárloként irtam ide.de miután olvastam egy bö 4 oldals tgs összefoglalot megváltozott a véleményem. az africa és a többi csodás rpg-k levettek alábamrol.nem tom eccerüen nem tom h mire ruházzak majd be mert azért nem akrok lemondani a fable2-röl és a mass effectröl se viszont rengetg ps3 game is tetszikszal hozzá értö hozzászolásokat várok h ki mit választana és mért:

elöre is köszzzzzzKép
Ha hosszútávra tervezel akkor szerintem PS3-t vegyél, mert: 1.A PS3 egy kicsivel erősebb mint a Box és a SONY tovább is fogja forgalmazni. 2. Kompatibilis a PS-PS2-PSP-vel. Ez lehet, hogy téged nem érínt, de MO.on a legtöbb emberenk PS2-je van.3 Mozgásérzékelős kontroller, nagyon királyság lesz.4. 60 gigás merevlemez.5. Játékkínálat: MGS4(toronymagasan a legjobb), Killzone2(igazi brutál FPS), Lair(jó kis sárkányos gém a mozgásérzékelős kontrollernek hála nagyon élvezetes lesz.),GT HD(nagyon király autós gém, grafika gyönyörű), Ninja Gaiden Sigma(király nindzsás gém, az Xboxosok az előző részt biztos ismerik),Tekken 6-7-8 talán a 9 is(a verekedős játékok királya), Resitance Fall of Man(űrlényes lövöldözős), Oblivion(szebb, jobb, mint az X360 rész, a tartalom lesz X-en is) , FF sorozat(őt remélem nem kell bemutatnom senkinek) Ridge Racer 7 (az X-esek ismerik a 6 rész, a PS3-osok pedig majd a 7-et), és végül biztos lesz majd valami ICO-hoz és COLUSSZOS-hoz hasonló művészi alkotás is. Mondhatnám még a BR meghajtót, vagy a javított online funkciót is.
Xbox 360 tulaj lettem.

#285 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:12

Kezdjük ott, hogy tudok teljesen jó példákat arra hogy ps3 miért és hogyan erősebb az x360 nál.
Meg arra is, hogy az X360 hol erősebb. Annyira különböznek, hogy nemigen lehet összehasonlítani őket.

PSP kompaktibilis... így van.. ha összedugod őket, láthatod tv-n a psp játékot.
Pazar.. Meg használhatod kontrollernek a psp t ps3 játékhoz.
Szintén pazar.
(azért írom ide, mert többen kérdezték hogy ez a kompaktibilitás azt jelenti e hogy a ps3 umd lemezekről psp játékokat tud lejátszani. emailban kérdezték.)

Nah. 60 giga winyó. jó. Akármilyen sata winyó ráküldhető az x360 ra. Akáár 500 gigás is.

A helyzet az, hogy nehéz választani. Mindkettő jóképességű konzol.
(én hardwer oldalról nézem a dolgokat, nem érdekel milyen játék lesz melyikre, minden platformnak megvan a saját előnye. Pl. Warhammer 40.000 et nem fogok egy konzlon sem játszani.)

Szóval.. Ha nekem kéne döntenem X et vennék.
Én ezt a döntésemet a következőkre hagyatkozva hoztam meg:

-Az x360 procceszora szimmetrikus. Ez nekm tetszik. Tudom hogy könnyebb olyan programot írni rá, amelyik ki is tudja használni. Ennek megvannak az okai, nemigen kívánom ecsetelni, mert így is baró hozzú ez a post.

-Törhető, ez nekem fontos.

-Könnyen bővíthető winyóval. Nekem előny hogy sima sata winyóval bővíthetem.

szervizes tapasztalatom azt mutatta, hogy az elődök (sima xbox és ps 2) közül az xbox ok ritkábban romlottak el. Kevesebbet kellett szervizelnem őket, kevesebb volt a garis ügyem.
ez nem olyan tapasztalat, hogy volt ps2 őm és nem rolott el, hanem olyn tapasztalat, hogy éves szinten 200 konzolt javítok, abból 50-60 xbox. A többi inkább ps2.

Nekem ennyi a véleményem. Jah, és ne képezze vita tárgyát, így látom, majd mindenki eldönti hogy hogyan látja, hogy én jól látom e azt nem kell megvitatni. Ez csak egy vélemény.
Egy szemszög.

#286 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:58

Idézet

Pazar.. Meg használhatod kontrollernek a psp t x360 játékhoz.
Ezt nem írtad el véletlenül? Psp-t használhatsz PS3-hoz, nem?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#287 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 11:52

Idézet

Idézet

Pazar.. Meg használhatod kontrollernek a psp t x360 játékhoz.
Ezt nem írtad el véletlenül? Psp-t használhatsz PS3-hoz, nem?
Tökéletesen igazad van. Én kérek elnézést.

Ps3 hoz. így is van.
Sorry.... majd jobban figyelek.
Köszönöm hogy észrevetted.... Amúgyis sok téves infó kering a neten hasonló elszólásokból...
Ha v.melyik admin ráér javíthatná. Nemigen találok olyan pontot amivel magam megtehetném.

Előre is köszönöm.

#288 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 12:42

Idézet

Köszönöm hogy észrevetted.... Amúgyis sok téves infó kering a neten hasonló elszólásokból...
Ha v.melyik admin ráér javíthatná. Nemigen találok olyan pontot amivel magam megtehetném.
Mostmár nem javítom, olvassa végig mindenki, utólag helyesbítettünk.
Amúgy lennie kellene olyan menüpontnak, hogy "Szerkesztés" az üzeneted fölött, azzal lehet módosítani.

#289 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 18:15

igen én egyetértek ebben.bár nálam a a játékok szerint is torony magasan jobb az x de há tezt mindenki maga tudja...(jahhs és most is könnyeket hullatok h bizt nem fog menni a warhammer amrk of chaos a gépemen de hát ha x-re gyüjt az ember nincs pénz tuningolni a gépet.)

donmarchello:nézz csak alább és ne s ps játékokat listázdd it mert ha tudnád te h mekkora gamek jönnek x-re....

mondod te:mgs4 mondom én:sprintell cell:convectiton(lehet rosszul irtam)vagy lost planet
mondod te lair:mondom én fable2
mondod te killzone 2:mondom én(az évtized legjobb game)gears of war
az ilyesm kis cuki ninja gamekkel meg haggyá már:)de ha gondolom az vmi rpg szerüség akkor kapásbol rá vágom h mass effect.

sazll játék téren simán x anyerö( énsztem)a hardvert meg már felsorolta edge.
jahhs ami profi game és nem exkluziv az meg lesz x-re is meg ps-re is(pl assains creed)

szallll simán x a nyerö ÉN NEKEM de mindenki döntse el maga h melyik gamek a vonzobbak számára.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#290 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 06:49

namost hogy tényleg pártatlan maradhassak, hozzá kell aztis tennem a dolgokhoz,
hogy a ps3 rengeteg újítást tartalmaz, amit az X sose fog már látni.

Írom ezt azért, mert attól független hogy X re szavazok, tudom hogy a ps3 is reális döntés.

Az a hardwer sem rosszabb, sőt fiatalabb. Vannak előnyei is az X hez képpest.

Azért be kell látni hogy a cell processzor a jövő kulcsa.

Persze marad a voksom az x mellett, ennek okai lejebb picivel megtalálhatóak.

#291 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:41

PS3 Európában - 500.00 FT
Amerikában - 150.000 FT
Még jo hogy van ismerösöm,és megvan vele beszélve hogy ha kijön ott akkor azonnal vegye meg játékokkal és karokkal együtt,és küldje el,szerencsére hamarabb meglesz nekem mint aki europában veszi meg :Đ

#292 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:48

Idézet

Amerikában - 150.000 FT
Még jo hogy van ismerösöm,és megvan vele beszélve hogy ha kijön ott akkor azonnal vegye meg játékokkal és karokkal együtt,és küldje el,szerencsére hamarabb meglesz nekem mint aki europában veszi meg :Đ
Úristen!!!! Ilyen drága lesz európában?!?!?!?!?!? Akkor biztos hogy nem tom megvenni. Aszthittem annyi lesz mint az xbox360. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#293 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:53

Idézet

Idézet

Amerikában - 150.000 FT
Úristen!!!! Ilyen drága lesz európában?!?!?!?!?!? Akkor biztos hogy nem tom megvenni. Aszthittem annyi lesz mint az xbox360. Kép
valszeg,azt tudtam néis hogy drágáb lesz...de azért ez télelg sok :-D de várható volt...de legalább én szerencsés vagyok :D

#294 Felhasználó inaktív   Bbsaurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:57

Idézet

Amerikában - 150.000 FT
PS3 Europában nem 500 vagy 600 euro lesz?
Kicsi a bors, de szar az íze...

#295 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 13:00

Idézet

Idézet

Idézet

Amerikában - 150.000 FT
valszeg,azt tudtam néis hogy drágáb lesz...de azért ez télelg sok :-D de várható volt...de legalább én szerencsés vagyok :D
Ennyit bizony tényleg nem ér. Akkor inkább xbox360. DE szerintem nem lesz ennyire drága.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#296 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 14:13

Gratulálok a rémhír terjesztőjének, ekkora "érdekességet" is rég láttam...
A PS3 árazásánál, mint mostanában gyarkorlatilag mindent 1:1-ben váltják át az Eurot és a Dollárt, ezért fog többe kerülni Európában, de természetesen nem 350 ezerrel. Nem tudom pontosan hogy vannak az árfolyamok, de mindenki szépen át tudja konvertálni, majd kikalkulálni magának az árat, remélem.

#297 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 14:58

Elmondom még 1x;
Amerikában: 120 dollár körül,azaz kb. 150.000 ft.
Europában,vagyis nálunk 500.000 ft lesz. Majd lejjeb megy az ár ....
Ezért is fogom amerikábol behozni postán,ha nem hoznám be,akkor azt azt jelentené hogy ott is olyan drága lesz ... Mellesleges a haver ott van,szoval ö is tudja hogy ez az összeg egyenlöre,majd értesit ha változik.

#298 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:21

http://games.slashdo...6/04/05/1848228

Eccer.

http://data.exclusiv...change.php?2000

Kéccer.

Aki nemtud külhoniul (semmi baj vele, a baj inkább az hogy magyarul basznak rendes hírek lenni)
--------------------
605-726 dolcsi közt mozog a ps3.
az magyar pénzben :
605 USD = 605*263.49 = 159411,45 HUF vagyis 160 ezer durván
illetve:
726 USD = 726*263,49 = 191293,74 HUF vagyis 200 ezer durván.

Attól függően hogy FECÓ elvtárs mennyi kölcsönnel akarja még az országot terhelni romolhatnak az árak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A kövi résszel csak egy picit próbálok rávilágítani arra hogy mindenkit érint a politika:)

Nem kötelező visszaírni rá, aki szerint marhaság, az könyveljen el baromnak.
Akiszerint meg nem, az az bólintson egy nagyot és ennyi. :Đ

AKKOR ROMLIK A PÉNZ, AMIKOR NAGY KÖLCSÖNÖKET VESZNEK FEL, ÉS UTÁNNA A BEVÉTELEK ARRA FOLYNAK EL, HOGY A KAMATOT FIZESSÉK.
JELEN PILLANAT MA MINDEN 100 FORINT MEGKERESETT PÉNZBŐL 60 FORINT A SEMMIRE MEGY EL.
Ebbe beletartozik minden pénz, amivel fizetnek. A tied is, amikor fizetsz valamiért.:-D

http://voks.snapsoid...8-2006#snapsbig
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Politikai témában nem vitatkozok. :D de tudomásul veszem és megértem mindenki hovatartozását. Legyen az bármelyik oldalon.

#299 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:53

Idézet

Elmondom még 1x;
Ezért is fogom amerikábol behozni postán,ha nem hoznám be,akkor azt azt jelentené hogy ott is olyan drága lesz ... Mellesleges a haver ott van,szoval ö is tudja hogy ez az összeg egyenlöre,majd értesit ha változik.
Na akkor mondd már meg nekem azt is, hogy honnan a tutibiztos forrásod, hogy 500 000 Ft lesz?
-------------------------------------------
Edge által belinkelt oldalon írják ezt: In the United States, the Xbox 360 retails for $399, which is only 320 [euros] in exchange. Yet the Xbox 360 is priced at 399 [euros] throughout most of Europe.'
Ez az, amit mondtam, hogy 1:1-ben váltják az értékét.
Meg lehet nyugodni, hogy a PS3-nál is így fog működni.

Tehát Edge számolása alapján Európában ennyi lesz: (1 Euró = 263,49 Ft)
605 Euro = 605*263,49 = 159411,45 Ft vagyis 160 ezer durván
726 Euro = 726*263,49 = 191293,74 Ft vagyis 200 ezer durván.
Amcsiban meg ennyi: (1 Dollár = 207,49 Ft)
605 Dollár = 605*207,49 = 125531,45 Ft vagyis 130 ezer durván
726 Dollár = 726*207,49 = 150637,74 Ft vagyis 150 ezer durván.
Plusz erre rájön ugye még a postaköltség, ami amcsiból megint nem csekély.

#300 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 16:01

Idézet

Idézet

Elmondom még 1x;
Na akkor mondd már meg nekem azt is, hogy honnan a tutibiztos forrásod, hogy 500 000 Ft lesz?
-------------------------------------------
Edge által belinkelt oldalon írják ezt: In the United States, the Xbox 360 retails for $399, which is only 320 [euros] in exchange. Yet the Xbox 360 is priced at 399 [euros] throughout most of Europe.'
Ez az, amit mondtam, hogy 1:1-ben váltják az értékét.
Meg lehet nyugodni, hogy a PS3-nál is így fog működni.

Tehát Edge számolása alapján Európában ennyi lesz: (1 Euró = 263,49 Ft)
605 Euro = 605*263,49 = 159411,45 Ft vagyis 160 ezer durván
726 Euro = 726*263,49 = 191293,74 Ft vagyis 200 ezer durván.
Amcsiban meg ennyi: (1 Dollár = 207,49 Ft)
605 Dollár = 605*207,49 = 125531,45 Ft vagyis 130 ezer durván
726 Dollár = 726*207,49 = 150637,74 Ft vagyis 150 ezer durván.
Plusz erre rájön ugye még a postaköltség, ami amcsiból megint nem csekély.
ember,semmi sem biztos,ez fix.valahol ennyit mondanak,valahol annyit.
de az amerikában lévö emberek joban tudják mint mi ... elvégre nem itt adják le elöször hanem ott.... azt sem biztos hogy amit most irtál azis igaz.
várjuk ki mi lesz.msot ezé vitázni ...

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.