Idézet
Idézet
Idézet
Nembaj hidd el most erre nemfognak idejönni és szarráalázni a boxt ahogy te azt szeretted volna:)

LOL hát nemtom hogy gondoltad....nyugadtan utánanézhetsz a neten ez nem kamu!!!!!!!
arról már nem tehetek hogy a box egyre inkább kevés a fejlesztőknek.... na arról meg aztán pláne hogy neked is ez van most miért kell ezért vitázni meg köcsögösködni ??????
Hát lehet,h a péeshárom(GOD) sokkal erősebb mint a box de valahogy még mindig szebbnek tűnnek a gyengébben,szaron,mikrofoson, a játékok..
És minőségibbek is jelennek rá meg mint a "legerősebb konzolra"
Hát én nem tudom mirőlbeszélsz, ha nem tudod mi van a TV-re kötve totál megkülönböztethetetlen a kettő. Ezért nem is értettem mi ez a nagy háború még minddig a kettő között.
"És minőségibbek is jelennek rá meg mint a "legerősebb konzolra""
Ezzel meg totál nem értek egyet. Szerintem úgy kell konzlt veni hogy megnéred az exkluzív címeket amiben PS lemaradásban volt, de már rendesen hozza be a dolgot. Szerintem ezek egytöl egyig minőségi játékok: MGS4-ben / Gods of war 3 / kuillzon 2 / White Knight Chronicles / uncharted / MAG /Yakuza 3 és még sok másban?
és egyretőbb ehez hasonló cikk van magyarúl és angolul is.
1 /
2 /
3 /
4 / A fejlesztők pedig az nyilatkozták hogy most hogy egyszer fejlesztettek a PS-3 ra sokkal jobb játékot tudnak csinálni következőre amin már rajta is vannak.
Egyszóval én az árán kívül nem látom a PS3 hátrányát (megjegyzem a Boxétsem )