HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3131 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Aha tényleg!Fekete,fehér...
PSfanboy-nak igaza van ha tényleg belegondolsz.
Meg mien videókártyáról meg miről beszélsz hogy az jobb a Box-ban?Kép
Hát elméletileg a psben sokkal több erő van de mégis a 360 játékok a szebbek!Kép
Ok! Mitatnál erre példát?
Szinte minden multiplatform játékról elmondható. Legújabbnak itt a Resi5!
Hol?Mien konzolod van?Gondomom Xbox ezért nemkérdés, hogy neked az a szebb.Olyan véleményére vagyok kiváncsi akinek mind2 gép megvan.

#3132 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:30

Na tessék: Resi5 GTA IV
Egyértelmű hogy a boxnak élesebb a képe és sok textúra szebb!Kép

#3133 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:35

Idézet

Aham!Mig a GTA 4-ben Boxnál robbanásnál egy szikra van a PS-nél egy szépkis robbanás tüzzel meg minden.
Szerk.:Nézem a Resis videót és asztkell mondjam a legrosszab példát hosztad fel!

#3134 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:37

Idézet

Azt eddig is tudtam h az Xbox grafja szebb,de ezen a videón tényleg látszik!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3135 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:40

Idézet

Idézet

Aham!Mig a GTA 4-ben Boxnál robbanásnál egy szikra van a PS-nél egy szépkis robbanás tüzzel meg minden.
Szerk.:Nézem a Resis videót és asztkell mondjam a legrosszab példát hosztad fel!
Nem fogok leállni veszekedni egy 13éves gyerekkel azért mert ő mindenfélét oda vízionál. Ezek a videók tények, el kell fogadni őket!

#3136 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:43

Idézet

Idézet

Idézet

Nem fogok leállni veszekedni egy 13éves gyerekkel azért mert ő mindenfélét oda vízionál. Ezek a videók tények, el kell fogadni őket!
Bocs 14 vagyok és mutatnál egy olyan videót amit nem a GameTraillers készített?

#3137 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Youtube Google

#3138 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Youtube Google
14, és jó nagy a pofája, ezt szeretem a mai fiatalokban

#3139 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:19

Idézet

Idézet

Én nem akarok vitatkozni. Sőt nem akarom védeni a PS3-at és nem akarom szapulni a Box-ot, csak mert én Sony-s vagyok. Ne felejtsük el azonban azt, hogy a nextgen konzoloknál, nextgen játékoknál nagyon nem mindegy milyen televízión játszunk. Az pedig még annyira sem elhanyagolható, hogy az adott TV-t hogyan állítjuk be. A legjobb képmegjelenítőből is ki lehet csavarni olyan képet, hogy a gyomrunk felfordul tőle. Tehát könnyen lehet, hogy a PS3 gyengébben teljesít az alábbi videókon bemutatottak szerint, ugyanakkor ezeket a különbségeket nagyon egyszerűen el lehet simítani. Például a TV beállításainál, a konzolok képi beállításainál és még a játékok beállításainál is. Tehát gyakorlatilag minimum három helyen lehet korrigálni. Nem igen hiszem, hogy a PS3 tulajok szívnák a fogukat, hogy milyen szar gépet vettek. Én azt mondom, ezeknek az összehasonlításoknak nem túl sok értelmük van. A szép játékok mindkét konzolon szépek. A jó játékok mindkét konzolon jók és élvezhetőek. Ezek legfeljebb azoknak számítanak, akik még nem tudták elkötelezni magukat.

Ez az én véleményem. Most meg lehet kövezni!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3140 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:22

Idézet

Idézet

Idézet

Én nem akarok vitatkozni. Sőt nem akarom védeni a PS3-at és nem akarom szapulni a Box-ot, csak mert én Sony-s vagyok. Ne felejtsük el azonban azt, hogy a nextgen konzoloknál, nextgen játékoknál nagyon nem mindegy milyen televízión játszunk. Az pedig még annyira sem elhanyagolható, hogy az adott TV-t hogyan állítjuk be. A legjobb képmegjelenítőből is ki lehet csavarni olyan képet, hogy a gyomrunk felfordul tőle. Tehát könnyen lehet, hogy a PS3 gyengébben teljesít az alábbi videókon bemutatottak szerint, ugyanakkor ezeket a különbségeket nagyon egyszerűen el lehet simítani. Például a TV beállításainál, a konzolok képi beállításainál és még a játékok beállításainál is. Tehát gyakorlatilag minimum három helyen lehet korrigálni. Nem igen hiszem, hogy a PS3 tulajok szívnák a fogukat, hogy milyen szar gépet vettek. Én azt mondom, ezeknek az összehasonlításoknak nem túl sok értelmük van. A szép játékok mindkét konzolon szépek. A jó játékok mindkét konzolon jók és élvezhetőek. Ezek legfeljebb azoknak számítanak, akik még nem tudták elkötelezni magukat.

Ez az én véleményem. Most meg lehet kövezni!
végre vki ako okosta is mondott, én box-os vagyok, de semmi bajom a ps3al, ami van az meg elhanyagolható(kényelmetlen a joy), de ugyanakkor majd tervezem a beszerzését is, szóval mégegyszer grat ot a pont

#3141 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:30

Lencse igazad van, de minek tenné a Gametrailers? Miért tennék csúnyábbá a ps grafját egy tesztben? Lehet hogy túlságosan naiv vagyok de nem értem. Bár engem nem izgat, én csak beraktam ezt a 2 videót és mint már írtam is nem szeretnék veszekedni.
Boxom van és boldog vagyok vele, 1percig nem gondoltam hogy rosszul döntöttem.
Klemidet nem értem miért harcol ennyire, talán kételyei vannak arról hogy jól döntött?

#3142 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:37

Idézet

Lencse igazad van, de minek tenné a Gametrailers? Miért tennék csúnyábbá a ps grafját egy tesztben? Lehet hogy túlságosan naiv vagyok de nem értem. Bár engem nem izgat, én csak beraktam ezt a 2 videót és mint már írtam is nem szeretnék veszekedni.
Boxom van és boldog vagyok vele, 1percig nem gondoltam hogy rosszul döntöttem.
Klemidet nem értem miért harcol ennyire, talán kételyei vannak arról hogy jól döntött?

A GT boxosabb.Ez megfigyelhető.És nem csak nekem ez a véleményem a GT-ről.Lehet h az MS egy kis pénzt adott nekik h az xbox jobb legyen.Nemtudni!Bár én az ilyen összehasonlító videókall nem szoktam foglalkozni mert PS3-ra és Box-ra is szépek a játékok.És akinek kell egy játék úgyis megfogja venni.(esetleg letölteni).És nem egy ilyen videó miatt gondolja meg magát.Ugyh szerintem sincs semmi értelme az ilyen összehasonlításoknak.Mindenki játszik azzal amilye van.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#3143 Felhasználó inaktív   redbullking 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:19

énse akarok veszekedni a ps3nak erősebb a CPUja meg van blueray lejátszója és megbízhatóbb az X-box nak meg egy hangasz@rnyit erősebb a GPUja ezért egy icipicit szebb talán a képe meg az X-box olcsóbb akinek van pénze az valoszínű ps3-mat vesz akinek meg kevés az boxot

#3144 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 10:24

Sziasztok!Egy másik fórumon csináltam két szavazást! Ha tudtok, kérlek szavazzatok! Köszönöm!1. http://www.Szavazzat...vagy_Xbox_3602. http://www.Szavazzat...ux_vagy_Windows

#3145 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 11:12

Sziasztok!Ezen a két videón, GTA4 és Resi5 nincsenek nagy különbségek, maximum kontrasztban. Az X-nek sok esetben szebb volt a képe, de ma már ez nem így van. A PS3-at meg még csak maximum 60%-ban használták ki, ha ez igaz. A Boxból meg 'szinte' mindent kihoznak. Ezért néz ki esetekben jobban a Boxon a game.Kíváncsi leszek a Final Fantasy 13-ra, mert érdekel! Ott vajon a Box is letudja számolni azt, amit a PS3 fog?

#3146 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 02:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nézz meg eurogameres képeket ps3 vs xbox összehasonlitás a gamek 90% szebb az x360.És vannak oylan gamek amiknél igen komolyan észrevehető pl mc La, vagy star wars force u...

#3147 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 08:21

Egyesek tényleg erre verik? Némá ott az a pixel ami a másik verzióba nincs ott... Egyébként ezeken a fostalicska minőségű youtube-on tárol GT videókon tényleg érdemes nyámmogni. Ha annyira leakarja valaki járatni az egyik konzolt szerezzen be mindkettőből egyet(akár kölcsönbe) és gyártson jóminőségű képeket vagy videókat, aztán azzal zargassa az itt lévőket.

#3148 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 19. 12:47

Idézet

Klemidet nem értem miért harcol ennyire, talán kételyei vannak arról hogy jól döntött

Én egyáltalán nem harcolok de olyanokat is állitasz ami nem igaz.Én teljesen jól döntöttem mivel a Live-ot se tudnám megfizetni és mindig is PS-em volt és eggyik sem romlott el...Kép

#3149 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 13:40

Na már megint kezdődik. Van egy javaslatom, de fogadjátok meg és tartsátok is magatokat hozzá.

1. Az XBox360 sokkal jobb konzol, mint a Playstation3 és kész. Ezen nincs mit vitatkozni. Szebb a képe, jobban és élethűbben tudja megjeleníteni a grafikákat, valamint a játékok fizikai motorjai is ezen a konzolon működnek jobban. Ez így van és kész, a konkurencia meg lehúzhatja magát a klotyón, mert egy nagy szart készített.

2. A Playstation3 sokkal jobb konzol, mint az XBox360 és kész. Ezen nincs mit vitatkozni. Szebb a képe, jobban és élethűbben tudja megjeleníteni a grafikákat, valamint a játékok fizikai motorjai is ezen a konzolon működnek jobban. Ez így van és kész, a konkurencia meg lehúzhatja magát a klotyón, mert egy nagy szart készített.

3. Nekem mindegy. Nincs bajom a saját konzolommal és nem szidom azt, aki nem olyat vett, amilyen nekem van. Mindkettő jó és ennyi.

Köszönöm a figyelmet. Mindenki válassza ki a saját magának megfelelő választ és kérlek benneteket, hogy ezek után csak az annak megfelelő számot írjátok ide egyszer. Mindenki tudni fogja a többiek álláspontját és talán nem lesz több vita.

Részemről akkor el is kezdeném.

3.
biolencse
Get your Portable ID!

#3150 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 19. 13:41

Idézet

Nézz meg eurogameres képeket ps3 vs xbox összehasonlitás a gamek 90% szebb az x360.És vannak oylan gamek amiknél igen komolyan észrevehető pl mc La, vagy star wars force u...
Neked meg hajnali negyed négykor hogyan van erőd ilyen, már rég lefutott dolgokhoz írogatni teljesen fölösleges kommenteket?
biolencse
Get your Portable ID!

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160