HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3121 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 14. 10:11

Idézet

Idézet

Idézet

A Wii a legjobb :Đ
Végülis meggyőző az érvelésed Kép
lol Wii Kép
Egyébként szerintem a PS3 a király mert alapból fekete és mert egyébkéntis Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3122 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 10:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A Wii a legjobb :Đ
Végülis meggyőző az érvelésed Kép
lol Wii Kép
Egyébként szerintem a PS3 a király mert alapból fekete és mert egyébkéntis Kép
Jahh szerintem is a PS3... De viszont én csak exluzív játékokat veszek rá mert van boxom is és arra jöhet a többi [background=#808080](másolt)[/font] ....Kép

#3123 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 12:19

Szerintem a legjobb a vegyes. Nekem is van egy PS3 és egy Wii-m a TV alatt. Mikor melyikhez kapok kedvet.:Đ

#3124 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 11. 20:40

Ami a PS3 mellett szól:- beépített Blu-ray meghajtó- Wifi, CD, DVD, SCAD (Super Audió CD)- modernebb és erősebb hardvere (Cell és RSX és XD-Ram)- ingyenes online felület (PSN)- formatervezett és egyedi az alakja, nem koppintás- XMB (PS Network, PS Store, Home, WEB (www) browser, képnézegető program, stb...- PS3, mint PC (Yellow Dog Linux 6.1)- vizuális effectek a zenehallgatáskor, a négyzet gombbal hívhatjátok elő (pl: a Föld látványa az Űrből az elég pazar)- halk gép, kicsi meghibásodás 0,02-0,2 %Hátránya:- nehéz programozniSzerintem egy 360 soha az életben nem ér fel egy PS3-al! Az csak játszani jó, semmi másra! A DVD vs. Blu-ray harca a két riválisnál egyértelműen a Sony oldalára dobja a lécetA 360 designja egy macintosh lopás, a joystick pedig egy dreamcast joy utánzat, nézzétek meg a gombkiosztásokat! X,Y,A,B és a színeket!Ami a box mellett szól, olcsó és könnyen programozható! Játékra kiváló, de Én nem venném a kezembe egy olyan cég termékét, aki lopásból lett multimilliárdos! Linux lopásra gondolok, de a konzolpiacon is 'jól' csinálja az MS!egy link:

#3125 Felhasználó inaktív   redbullking 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 13:46

Idézet

Ami a PS3 mellett szól: - beépített Blu-ray meghajtó - Wifi, CD, DVD, SCAD (Super Audió CD) - modernebb és erősebb hardvere (Cell és RSX és XD-Ram) - ingyenes online felület (PSN) - formatervezett és egyedi az alakja, nem koppintás - XMB (PS Network, PS Store, Home, WEB (www) browser, képnézegető program, stb... - PS3, mint PC (Yellow Dog Linux 6.1) - vizuális effectek a zenehallgatáskor, a négyzet gombbal hívhatjátok elő (pl: a Föld látványa az Űrből az elég pazar) - halk gép, kicsi meghibásodás 0,02-0,2 % Hátránya: - nehéz programozni Szerintem egy 360 soha az életben nem ér fel egy PS3-al! Az csak játszani jó, semmi másra! A DVD vs. Blu-ray harca a két riválisnál egyértelműen a Sony oldalára dobja a lécet A 360 designja egy macintosh lopás, a joystick pedig egy dreamcast joy utánzat, nézzétek meg a gombkiosztásokat! X,Y,A,B és a színeket! Ami a box mellett szól, olcsó és könnyen programozható! Játékra kiváló, de Én nem venném a kezembe egy olyan cég termékét, aki lopásból lett multimilliárdos! Linux lopásra gondolok, de a konzolpiacon is 'jól' csinálja az MS! egy link:
idézem: ,,Az csak játszani jó, semmi másra!" KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...re/143.gifmĂ©rt mi másra kellene egy konzol????????????? a linux meg egy nagy rakás sz@r! az x-boxnak meg jobb a videokártyája és a blueray-t meg ki se lehet használni mivel ki akar piszok drága blueray filmet nézni? és ugye olcsó könnyen programozható.én aki ps2 tulaj voltam/vagyok mondom, hogy az x-box controllere kényelmesebb és jobb és az, hogy melyik néz ki jobban ízlés kérdése, de az x-box legalább 3 színben kapható a ps3 meg csak 1 színben.https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/031.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/031.gif

#3126 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:05

"a blueray-t meg ki se lehet használni mivel ki akar piszok drága blueray filmet nézni?" Ehez csak annyi h nemrég vettem meg az első BR-em (AVP2).És csak BR-t fogok venni ezek után.Ugyh ki lehet használni csak drága.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#3127 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:13

Idézet

Idézet

x-box legalább 3 színben kapható a ps3 meg csak 1 színben.KépKép
Aha tényleg!Fekete,fehér...
PSfanboy-nak igaza van ha tényleg belegondolsz.
Meg mien videókártyáról meg miről beszélsz hogy az jobb a Box-ban?Kép

#3128 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:18

Idézet

Hát elméletileg a psben sokkal több erő van de mégis a 360 játékok a szebbek!Kép

#3129 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:22

Idézet

Idézet

Hát elméletileg a psben sokkal több erő van de mégis a 360 játékok a szebbek!Kép
Ok! Mitatnál erre példát?

#3130 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:24

Idézet

Idézet

Idézet

Szinte minden multiplatform játékról elmondható. Legújabbnak itt a Resi5!

#3131 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szinte minden multiplatform játékról elmondható. Legújabbnak itt a Resi5!
Hol?Mien konzolod van?Gondomom Xbox ezért nemkérdés, hogy neked az a szebb.Olyan véleményére vagyok kiváncsi akinek mind2 gép megvan.

#3132 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:30

Na tessék: Resi5 GTA IV
Egyértelmű hogy a boxnak élesebb a képe és sok textúra szebb!Kép

#3133 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:35

Idézet

Aham!Mig a GTA 4-ben Boxnál robbanásnál egy szikra van a PS-nél egy szépkis robbanás tüzzel meg minden.
Szerk.:Nézem a Resis videót és asztkell mondjam a legrosszab példát hosztad fel!

#3134 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:37

Idézet

Azt eddig is tudtam h az Xbox grafja szebb,de ezen a videón tényleg látszik!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3135 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:40

Idézet

Idézet

Aham!Mig a GTA 4-ben Boxnál robbanásnál egy szikra van a PS-nél egy szépkis robbanás tüzzel meg minden.
Szerk.:Nézem a Resis videót és asztkell mondjam a legrosszab példát hosztad fel!
Nem fogok leállni veszekedni egy 13éves gyerekkel azért mert ő mindenfélét oda vízionál. Ezek a videók tények, el kell fogadni őket!

#3136 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 14:43

Idézet

Idézet

Idézet

Nem fogok leállni veszekedni egy 13éves gyerekkel azért mert ő mindenfélét oda vízionál. Ezek a videók tények, el kell fogadni őket!
Bocs 14 vagyok és mutatnál egy olyan videót amit nem a GameTraillers készített?

#3137 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Youtube Google

#3138 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Youtube Google
14, és jó nagy a pofája, ezt szeretem a mai fiatalokban

#3139 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:19

Idézet

Idézet

Én nem akarok vitatkozni. Sőt nem akarom védeni a PS3-at és nem akarom szapulni a Box-ot, csak mert én Sony-s vagyok. Ne felejtsük el azonban azt, hogy a nextgen konzoloknál, nextgen játékoknál nagyon nem mindegy milyen televízión játszunk. Az pedig még annyira sem elhanyagolható, hogy az adott TV-t hogyan állítjuk be. A legjobb képmegjelenítőből is ki lehet csavarni olyan képet, hogy a gyomrunk felfordul tőle. Tehát könnyen lehet, hogy a PS3 gyengébben teljesít az alábbi videókon bemutatottak szerint, ugyanakkor ezeket a különbségeket nagyon egyszerűen el lehet simítani. Például a TV beállításainál, a konzolok képi beállításainál és még a játékok beállításainál is. Tehát gyakorlatilag minimum három helyen lehet korrigálni. Nem igen hiszem, hogy a PS3 tulajok szívnák a fogukat, hogy milyen szar gépet vettek. Én azt mondom, ezeknek az összehasonlításoknak nem túl sok értelmük van. A szép játékok mindkét konzolon szépek. A jó játékok mindkét konzolon jók és élvezhetőek. Ezek legfeljebb azoknak számítanak, akik még nem tudták elkötelezni magukat.

Ez az én véleményem. Most meg lehet kövezni!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3140 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:22

Idézet

Idézet

Idézet

Én nem akarok vitatkozni. Sőt nem akarom védeni a PS3-at és nem akarom szapulni a Box-ot, csak mert én Sony-s vagyok. Ne felejtsük el azonban azt, hogy a nextgen konzoloknál, nextgen játékoknál nagyon nem mindegy milyen televízión játszunk. Az pedig még annyira sem elhanyagolható, hogy az adott TV-t hogyan állítjuk be. A legjobb képmegjelenítőből is ki lehet csavarni olyan képet, hogy a gyomrunk felfordul tőle. Tehát könnyen lehet, hogy a PS3 gyengébben teljesít az alábbi videókon bemutatottak szerint, ugyanakkor ezeket a különbségeket nagyon egyszerűen el lehet simítani. Például a TV beállításainál, a konzolok képi beállításainál és még a játékok beállításainál is. Tehát gyakorlatilag minimum három helyen lehet korrigálni. Nem igen hiszem, hogy a PS3 tulajok szívnák a fogukat, hogy milyen szar gépet vettek. Én azt mondom, ezeknek az összehasonlításoknak nem túl sok értelmük van. A szép játékok mindkét konzolon szépek. A jó játékok mindkét konzolon jók és élvezhetőek. Ezek legfeljebb azoknak számítanak, akik még nem tudták elkötelezni magukat.

Ez az én véleményem. Most meg lehet kövezni!
végre vki ako okosta is mondott, én box-os vagyok, de semmi bajom a ps3al, ami van az meg elhanyagolható(kényelmetlen a joy), de ugyanakkor majd tervezem a beszerzését is, szóval mégegyszer grat ot a pont

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.