HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3291 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:19

Idézet

Hát most én is akarok konzolt venni de nem tudom melyiket.Láttam sok videót. MINDENKI azt irja jobbnak illetve mondja jobbnak amilye van. Nekem arrra lenne szükség hogy valaki mondja el melyik éri meg a pénzét.
Xbox 360: ez is mellete szól, ki lehet csippelni, több játék hozzá.
Hátrány: áliitolag: hangos , elromlik a led meg mit tom én
PS3: Blue ray okéé de mikor lesznek ilyen Diskek.Szerintem addigra már Xbox 720 -is lesz. Mikor kell 40 GB hely egy játéknak :Đ.
Felesleges a multimédia is de azért jó h van.
Hátrány: nem olvastam róla :-D max az ára meg a játékok ára.....

Összegzésben azért vennék Xboxot mert olcsobb, ugyan azt az élnényt nyújtha hiszen mindkettő konzol, és olcsób hozzá a játékok, és többet is találok.Viszont a PS3-.nál pedig az jó hogy hosszú távra kifizetődö hiszen nem romlik annyira el mint az _Xbox-ok sokasága .(régi modellek)

Árak:
Xbox 360 Pro : 60e Ft - 70 e FT ig.
Ps3 : 70e FT - 120 e FT
Viszont láttam 40 GB gépe is 70-ért. Miben kül9bözik a 40 GB-os a 80 GB -tól a vinyon kivül?? ugyanugy lehet vele online-on játszani??

Szerintetek aki nem játszott egyikkel sem és a gta 4-hez kell akk melyiket vegyem ha max 80 ezret akarok költeni a konzolra?Kép
mivel xboxom van azt ajánlom:D, de ha ps3at veszel az is jó. mind2 jó választás. a boxnak a hibáit kijavították, pl már nem hangos. a graf egyszinten van, igaz többen mondják, h a boxnak jobb, de sztem f-szság. itt az a kérdés, h mennyit adsz érte. ill. h kell-e neked a blu-ray. másrészt az exluziv címeket is érdemes megnézni.igaz a boxlive fizetős
kőkeményen kb 800ft havonta.....ami nem sok, nem is beszélva arról, h a box nete jobb.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3292 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:23

Idézet

Idézet

Hát most én is akarok konzolt venni de nem tudom melyiket.Láttam sok videót. MINDENKI azt irja jobbnak illetve mondja jobbnak amilye van. Nekem arrra lenne szükség hogy valaki mondja el melyik éri meg a pénzét.
PS3: Blue ray okéé de mikor lesznek ilyen Diskek.Szerintem addigra már Xbox 720 -is lesz. Mikor kell 40 GB hely egy játéknak :Đ.

Összegzésben azért vennék Xboxot mert olcsobb, ugyan azt az élnényt nyújtha hiszen mindkettő konzol, és olcsób hozzá a játékok, és többet is találok.Viszont a PS3-.nál pedig az jó hogy hosszú távra kifizetődö hiszen nem romlik annyira el mint az _Xbox-ok sokasága .(régi modellek)

Árak:
Viszont láttam 40 GB gépe is 70-ért. Miben kül9bözik a 40 GB-os a 80 GB -tól a vinyon kivül?? ugyanugy lehet vele online-on játszani??

Szerintetek aki nem játszott egyikkel sem és a gta 4-hez kell akk melyiket vegyem ha max 80 ezret akarok költeni a konzolra?Kép
mivel xboxom van azt ajánlom:D, de ha ps3at veszel az is jó. mind2 jó választás. a boxnak a hibáit kijavították, pl már nem hangos. a graf egyszinten van, igaz többen mondják, h a boxnak jobb, de sztem f-szság. itt az a kérdés, h mennyit adsz érte. ill. h kell-e neked a blu-ray. másrészt az exluziv címeket is érdemes megnézni.igaz a boxlive fizetős
kőkeményen kb 800ft havonta.....ami nem sok, nem is beszélva arról, h a box nete jobb.
Jaja az exlusive címeket is nézd.Nekem jobban bejönek a ps3 exlusivok.Gondolj bele most jön még a java pl.:GoW3,MAG,Grand turismo 5, Uncharted 2 stb..

#3293 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:27

Idézet

Idézet

Idézet

Árak:

Jaja az exlusive címeket is nézd.Nekem jobban bejönek a ps3 exlusivok.Gondolj bele most jön még a java pl.:GoW3,MAG,Grand turismo 5, Uncharted 2 stb..
nekem meg a boxos:D halo stb., mind2nek jó játékai vannak... itt is jönnek címek: halo odst, FM3, Gow 3 stb.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3294 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nekem meg a boxos:D halo stb., mind2nek jó játékai vannak... itt is jönnek címek: halo odst, FM3, Gow 3 stb.
Milyen sok exclusive cim!KépA halo es a Gow ami valamire valo!

#3295 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor egyértelműen box a jó számodra.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3296 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor egyértelműen box a jó számodra.
Ha kivancsi vagy van box-om is de azon nem toltam csak a gow halo reszeket es egy fablet es egy par multiplatform cimet!Kép

#3297 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:53

Idézet

Hol látál 70ezerért ps3-at?
80ért már 1 játékot is kapsz hozzá. Vagy 2őt.

#3298 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 15:54

Idézet

Viszont láttam 40 GB gépe is 70-ért.
Hol látál? Valaki más látott már 70-ért ps3-at?mert szertmék venni egyet.Vagy küldhetek privibe boltokat ahol olcsó.köszi.
Klemid:Hol?

#3299 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 16:35

http://www.konzolvil.../index.php?data[subpage]=cat&data[cat_id]=1
felülről a harmadik . ujonnan 70 40 GB vinyoval:P

Mégegyszer nekem volt ps 1 ps2-őm tehát megbizok a ps-ben

Mindenkit megértek hogy azt pártolja amije van , hiszen akk idegesitő lenne h rosszabbat vett. Mondjuk ki azért a PS jobb de az Xbox megfelel.Igaza van mindkettő konzol tulajdonosnak. Mindkettő egy hihetetlen grafikát adó konzol a ps 3-nál kisseb kiegészitő miatt azért nem kell leirni az Xbox-ot sem :Đ amíg klassz játékokat gyártanak mindkét platformra én kiállok mindkettőn (pl: GTA 4, Killzone 2, )bár ez ps3-as KépKépKépKépKépKépKépJa és nekem sokat számít a multi.PS-nél ingyen van és ez jó hiszen ugyan ott vagyok ha veszek egy xbox-ot gta4-et meg 1 éves live-ot és ugyanannyiba van mint egy 40 GB-os ps3.Lenne még egy kérdésem tegyük fel h a ps3 vinyoja betelt attol lehet játszani csak nem tudjuk a vinyoba tölteni a game-et?

#3300 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:07

Én egyszer láttam egy ps3 40gb-at 60 e ért, úgy kábé 8 hónapja. A gyerek nyert egy ps3mat, de neki volt már egy és azért árulta ilyen olcsón.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3301 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:20

Most van Playstation 3 80GB 79.990Ft-ért is.Csak venni kell mellé 1 játékot.

Am én nem tom h már megbízzak-e a sonyba.Pontosan most 2 hónapja h kint van a szervízbe(ps3 40gb) és még a boltnak kell adnia kárpótlást ,sőt megígérték h ha 2héten belül nem hozza vissza a kamion akkor visszafizetik a gép árát.Elgondolkodtam rajta h xbox360 ra váltsak-e.Mert amit a sony művel az a pofátlanság netovábbja.MS londonba javítja meg a gépeket a sony belgiumba vagy szlovákiába csak nekik nem 5-6nap hanem 2-3hónap. Ez a véleményem róluk.Kép

#3302 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:28

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKépTélleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen??Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?

#3303 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:33

Idézet

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKép Télleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen?? Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?
A saját igényeid szerint dönts, gondolom nem akarsz warezolniKép.
Nézd meg milyen exkluzívok jöttek ki pl boxra, vagy ps-re, döntsd el neked melyik tetszene. A boxon kell a live-ért fizetni, de színvonalasabb is. Menj el valami media markt ba, ott fogdosd meg a joy-t, hogy neked melyik kényelmesebb. A ps3-ban ott van a blu-ray, ami nem kis előny, és sajnos a boyra már vannak úgy bejelentve a játékok, hogy csak 2-3 dvd-re fér rá a játék.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3304 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:44

Idézet

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKép Télleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen?? Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?
Folyamatossan lefagyott a gép néhány játéknál.Lehet az olvasófej romlott el , de az is lehet h az alaplap kezdte megadni magát.

#3305 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 19:56

Idézet

Idézet

bármelyiket veszed, jól jársz. attól függ mennyit adnál érte. ha kevesebbet: xbox, de ha többet rászánsz lehet PS3
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3306 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 20:41

Idézet

Idézet

Idézet

bármelyiket veszed, jól jársz. attól függ mennyit adnál érte. ha kevesebbet: xbox, de ha többet rászánsz lehet PS3
Így van, igaz ÉN PC gamer vagyok, ugyhogy ebbe a témába nem igazán tudok beleszólni... de egyszer - egyszer minkettőt lehetőségem volt kipróbálni, ez csak én véleményem, de nekem a box jobban tetszett (,lehet Gears2 miattKép, ps3 pedig cod5 volt ( igaz hatalams cod rajongó vagyok).. Képhttps://forum.hwsw.h...ult/007.gif)Ă©n biztosan majd idővel beszerzek egy Box-ot, főleg a gears sorozat miatt

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#3307 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Így van, igaz ÉN PC gamer vagyok, ugyhogy ebbe a témába nem igazán tudok beleszólni... de egyszer - egyszer minkettőt lehetőségem volt kipróbálni, ez csak én véleményem, de nekem a box jobban tetszett (,lehet Gears2 miattKép, ps3 pedig cod5 volt ( igaz hatalams cod rajongó vagyok).. Képhttps://forum.hwsw.h...ult/007.gif)Ă©n biztosan majd idővel beszerzek egy Box-ot, főleg a gears sorozat miatt
Én meg várom, hogy visszavegyél magadból - K2

#3308 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:16

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép

#3309 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:23

Idézet

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép
Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép

#3310 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:27

Idézet

Idézet

12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
Hol látad te, hogy a PS-re 1 év gari van?LOLKép Exkluzivoknál a PS sztem sokkal jobb... Abból mondok énis 2-őt Killzone2(veri a GOW-ot) Gran Turismo(veri a FORZA-t)Kép
Jah és az a 12x900 ft+ Xbox az annyi mintha vennél egy PS3-at... Jah és a 12x900 ft/"hó" az kicsit sok nem? Inkább 12x900 ft vagy 900 ft/hó....

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.