HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3311 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:43

Idézet

Idézet

Idézet

12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
Hol látad te, hogy a PS-re 1 év gari van?LOLKép Exkluzivoknál a PS sztem sokkal jobb... Abból mondok énis 2-őt Killzone2(veri a GOW-ot) Gran Turismo(veri a FORZA-t)Kép
Jah és az a 12x900 ft+ Xbox az annyi mintha vennél egy PS3-at... Jah és a 12x900 ft/"hó" az kicsit sok nem? Inkább 12x900 ft vagy 900 ft/hó....
nah ebből kezdődik megint a vita!Kép akkor hány év garivan ps3-ra ? exlúziv játékok mondjuk egy szinten vannak (nem fikázom a ps3-at)Kép,de nekem jobban bejöttek a boxos exlúzív címek (mindenki döntse el izlésére valót) azért azzal a gold kártyával nevakítsál már semmi az a "900 Ft/hó" , és még így sekapszbelőle egy ps3-atKép

#3312 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:06

Ja ps3ra mennyi év garancia van?
Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :Đ:DKépKép
Olyan beszolásokat tudtok irni xD

Szerintem ezzel le lehetne zárni a viát:
Mindkettő konzol és kit érdekel a Blu-ray ha box-on is lehet játszani több DVD-vel de LEHET és ez a fontosKép
Szóval mindketttő jó és tudjátok ki irjon a fórumba h melyik jobb, az akinke mindkettő van meg mert kezd idegesiteni :
box tulaj : xbox joobb mindenbee jaaj
ps tulaj.:igy blu-ray ugy blu ray KépKép
lol mindkettő jo és kész

#3313 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:09

Idézet

Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :-D:DKépKép

Mindkettő konzol és kit érdekel a Blu-ray ha box-on is lehet játszani több DVD-vel de LEHET és ez a fontosKép
Szóval mindketttő jó és tudjátok ki irjon a fórumba h melyik jobb, az akinke mindkettő van meg mert kezd idegesiteni :
lol mindkettő jo és kész
nah ebben van valami igazság :Đ na jó8Kép

#3314 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:10

Idézet

Idézet

Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :-D:DKépKép

lol mindkettő jo és kész
nah ebben van valami igazság :Đ na jó8Kép
de ne ps3-om legyen Kép

#3315 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 10:58

Nah ez megmondja melyik a jobb xDxD

lol video de télleg szemlélteti a konzolokat naggyábol :
Xbox tüskés bárd + halo játékos = gondolom erős
Ninteno: Mario és ?? = nem tom xD
PS : Metal Gear Solid és ?? = harciasság
nem tom de klafa kis video pont ebbe a topicba illik
ahogy vitázni szoktatok
ésa végén az igazság minden rosszra fordul ha ezeket akarjuk megkülönböztetni : betört képernyő
realisztikus nm kicsit őrült lenne a microsoft?? a kiáltás miatt xD
Ja és az időrendet is szemlélteti:
a nintendo kezdi a marioval , jönnk a ps játékok de az xbox beéri (gondolok a ps2 játékokra)

#3316 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:08

Idézet

tényleg jó a vidiXD
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3317 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:40

Idézet

Idézet

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép
Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
off: beszéljünk már rendesen Kép az nem tudnák ... hanem tudnékKépKépKép

#3318 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:45

Idézet

Idézet

tényleg jó a vidiXD
Nagyon jókis video Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3319 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:46

Idézet

Idézet

Idézet

tényleg jó a vidiXD
Nagyon jókis video Kép
Tegnap még megnéztem a vidit, aztán pont ezzel álmodtam. Csak én egy ilyen feketés puskával nyomultam, de majdnem olyan ügyesen mint te.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3320 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 12:42

több mint valószinű h boxot veszek mivel 3-ára jön ps addigranem várok :O
remélem jol döntök majd :Đ

#3321 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép
Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
off: beszéljünk már rendesen Kép az nem tudnák ... hanem tudnékKépKépKép
gondolom te sose téveszteszKép

#3322 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:19

Idézet

gondolom te sose téveszteszKép
Eltaláltad!Kép

Gyerekek az a vidi nagyon ott van!Kép

#3323 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:20

Idézet

Hátha neked csak ezen mullik akkor vegyél Box-ot!Kép

#3324 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:27

Idézet

Ne csináld már hogy csak ezért veszel boxot vagy akármit meert nem tudsz várni egy kicsitKép
gfdgsb432flodensjgfds

#3325 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:31

Idézet

Idézet

Ne csináld már hogy csak ezért veszel boxot vagy akármit meert nem tudsz várni egy kicsitKép
Sztem ő jobban jár a Box-al mert annyira siett, hogy lekövetkeztettem, hogy a darálósabb játékokat jobban szereti. Voálá GOW. És gondolom a PS-es darálos gamet nemfogja megvárni. Voálá GOW3(Kép)

#3326 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 14:31

Nos nem csak az idő miatt hanem a pénz miatt a box olcsobb több gari van rá.Tuti nem multizok mivel nem költök ijenre évi 15 vagy mennyi ezret akk inkább pc-n játdzok másik multi game-el.Am a PS exluziveket jobban szeretem(grand turismo,tekken,mgs,killzone) de a boxosokat még nem is láttam (halo stb) ideje kiprobálni .Most boxot tudok venni és leirom ha van vele valami bajom ok ps fanok. Ja és továbbra is mondom hogy hadjátok már azt a Bu-rayt mert mire lesz olyan játék addigra simán lesz box720 amin bizti lesz blu-ray és akk fikázátok a boxot xD
De az bizti h hamarabb jön box mint ps szerintem is ahogy irtátok.
Szóval xbox-ot veszek és remélem jo a grafja .
psfanoknak (nehogy megint vita legyen)
1,2 % rosszab grafika nem árt xD
de az inkább h + 20-25 ezer azhellyet veszek 3 jo xbox gamet erről ennyit .KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/087.gif
ja és nem viccelek bevallom nekem jobban teccik a box mint a ps de télleg még ha ps-t is veszek nekem jobban teccik a box.meg a kontrollere is de mindkettő ugyanazt szolgálja :Đ

#3327 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:06

Ja és nem tudok várni mivel koleszos leszek és csak szombaton tudok gamelni .ez az eggyik oka h miért nem veszek live-ot . Mert kb 54 napért nem fogok fizetni 15 ezret :Đ

#3328 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:13

Idézet

Nos nem csak az idő miatt hanem a pénz miatt a box olcsobb több gari van rá.Tuti nem multizok mivel nem költök ijenre évi 15 vagy mennyi ezret akk inkább pc-n játdzok másik multi game-el.Am a PS exluziveket jobban szeretem(grand turismo,tekken,mgs,killzone) de a boxosokat még nem is láttam (halo stb) ideje kiprobálni .Most boxot tudok venni és leirom ha van vele valami bajom ok ps fanok. Ja és továbbra is mondom hogy hadjátok már azt a Bu-rayt mert mire lesz olyan játék addigra simán lesz box720 amin bizti lesz blu-ray és akk fikázátok a boxot xD
De az bizti h hamarabb jön box mint ps szerintem is ahogy irtátok.
Szóval xbox-ot veszek és remélem jo a grafja .
psfanoknak (nehogy megint vita legyen)
1,2 % rosszab grafika nem árt xD
de az inkább h + 20-25 ezer azhellyet veszek 3 jo xbox gamet erről ennyit .KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/087.gif
ja és nem viccelek bevallom nekem jobban teccik a box mint a ps de télleg még ha ps-t is veszek nekem jobban teccik a box.meg a kontrollere is de mindkettő ugyanazt szolgálja :Đ
Jó részemről NC azt csinálsz amit akarsz ez egy ilyen szörnyű világ a bolondoknak is van joguk https://forum.hwsw.h...efault/071.gif.
Ui részemről kikérném a PSfan jelzőt.

gfdgsb432flodensjgfds

#3329 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:27

KépKépKépKépKép én nem vagyok az csak má szemszögből néztem tudjátok mire lennék kiváncsi.
Tegyük fel van egy ps tulaj aki minden fórumra irja ps jobb mint az xbox.Tegyük fel elromlik a ps-e és lecseréli xboxra mert most csak arra van pénze (tegyük fel (tudjuk nem romlik gyakran a ps Kép) nah és eddig a fóumokon az xboxot fikázták akk most xbox tulajként : jaj be kell látnom télleg jobb
vagy mi van épp forditva nincs ijen fórumozo?? remélem értitek Kép

#3330 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:55

xbox720 ???? 6 magos, és directX 11-el, azt irják mostanába. De mi a lószart ér majd az ember vele ha már az elsö hét után hogy kijött, egyböl elromlik. Meg h BR boxra??? Hát akkor már a Sony-nak fejet hajtott a Mikrosoft, gondolkodj már krissrudi és ne magyarázz mint egy 15 éves kis takony, ha bár lehet hogy az vagy mert nemtudom mennyi vagy.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.