HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3301 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:20

Most van Playstation 3 80GB 79.990Ft-ért is.Csak venni kell mellé 1 játékot.

Am én nem tom h már megbízzak-e a sonyba.Pontosan most 2 hónapja h kint van a szervízbe(ps3 40gb) és még a boltnak kell adnia kárpótlást ,sőt megígérték h ha 2héten belül nem hozza vissza a kamion akkor visszafizetik a gép árát.Elgondolkodtam rajta h xbox360 ra váltsak-e.Mert amit a sony művel az a pofátlanság netovábbja.MS londonba javítja meg a gépeket a sony belgiumba vagy szlovákiába csak nekik nem 5-6nap hanem 2-3hónap. Ez a véleményem róluk.Kép

#3302 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:28

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKépTélleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen??Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?

#3303 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:33

Idézet

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKép Télleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen?? Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?
A saját igényeid szerint dönts, gondolom nem akarsz warezolniKép.
Nézd meg milyen exkluzívok jöttek ki pl boxra, vagy ps-re, döntsd el neked melyik tetszene. A boxon kell a live-ért fizetni, de színvonalasabb is. Menj el valami media markt ba, ott fogdosd meg a joy-t, hogy neked melyik kényelmesebb. A ps3-ban ott van a blu-ray, ami nem kis előny, és sajnos a boyra már vannak úgy bejelentve a játékok, hogy csak 2-3 dvd-re fér rá a játék.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3304 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 22. 18:44

Idézet

Szóval most télleg melyik a jobb?? De lécci őszintén ne azért mert neked is olyan van valaki mondja meg melyik jobb ! Mert 10-en irják x360 10 ps3 na most mit csináljak akk? Nem értek ehhez de nagyon megköszöném aki elárulná hogy melyiket vegyek. Amúgy a gépedbe mi romlott el?? KépKépKépKépKépKépKépKép Télleg idegesitő mert most hajlok a ps3 felé most meg hallom az egyik elromlik ha hajlok az xbox felé hallom a ledes problémákat..... nem hittem volna h ennyire macerás amikor megvettem a ps2-met semmit nem kellet vele csinálni mai napig is megy hiába már 3-szor leesett elég magasrol a földre hiába rázom és valami recseg benne(vmi letört) mégis megy :Đ:) van ilyen?? Ezért bízom a ps-ben . De melyik jobb?
Folyamatossan lefagyott a gép néhány játéknál.Lehet az olvasófej romlott el , de az is lehet h az alaplap kezdte megadni magát.

#3305 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 19:56

Idézet

Idézet

bármelyiket veszed, jól jársz. attól függ mennyit adnál érte. ha kevesebbet: xbox, de ha többet rászánsz lehet PS3
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3306 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 20:41

Idézet

Idézet

Idézet

bármelyiket veszed, jól jársz. attól függ mennyit adnál érte. ha kevesebbet: xbox, de ha többet rászánsz lehet PS3
Így van, igaz ÉN PC gamer vagyok, ugyhogy ebbe a témába nem igazán tudok beleszólni... de egyszer - egyszer minkettőt lehetőségem volt kipróbálni, ez csak én véleményem, de nekem a box jobban tetszett (,lehet Gears2 miattKép, ps3 pedig cod5 volt ( igaz hatalams cod rajongó vagyok).. Képhttps://forum.hwsw.h...ult/007.gif)Ă©n biztosan majd idővel beszerzek egy Box-ot, főleg a gears sorozat miatt

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#3307 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Így van, igaz ÉN PC gamer vagyok, ugyhogy ebbe a témába nem igazán tudok beleszólni... de egyszer - egyszer minkettőt lehetőségem volt kipróbálni, ez csak én véleményem, de nekem a box jobban tetszett (,lehet Gears2 miattKép, ps3 pedig cod5 volt ( igaz hatalams cod rajongó vagyok).. Képhttps://forum.hwsw.h...ult/007.gif)Ă©n biztosan majd idővel beszerzek egy Box-ot, főleg a gears sorozat miatt
Én meg várom, hogy visszavegyél magadból - K2

#3308 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:16

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép

#3309 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:23

Idézet

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon

1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép
Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép

#3310 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:27

Idézet

Idézet

12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
Hol látad te, hogy a PS-re 1 év gari van?LOLKép Exkluzivoknál a PS sztem sokkal jobb... Abból mondok énis 2-őt Killzone2(veri a GOW-ot) Gran Turismo(veri a FORZA-t)Kép
Jah és az a 12x900 ft+ Xbox az annyi mintha vennél egy PS3-at... Jah és a 12x900 ft/"hó" az kicsit sok nem? Inkább 12x900 ft vagy 900 ft/hó....

#3311 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:43

Idézet

Idézet

Idézet

12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
Hol látad te, hogy a PS-re 1 év gari van?LOLKép Exkluzivoknál a PS sztem sokkal jobb... Abból mondok énis 2-őt Killzone2(veri a GOW-ot) Gran Turismo(veri a FORZA-t)Kép
Jah és az a 12x900 ft+ Xbox az annyi mintha vennél egy PS3-at... Jah és a 12x900 ft/"hó" az kicsit sok nem? Inkább 12x900 ft vagy 900 ft/hó....
nah ebből kezdődik megint a vita!Kép akkor hány év garivan ps3-ra ? exlúziv játékok mondjuk egy szinten vannak (nem fikázom a ps3-at)Kép,de nekem jobban bejöttek a boxos exlúzív címek (mindenki döntse el izlésére valót) azért azzal a gold kártyával nevakítsál már semmi az a "900 Ft/hó" , és még így sekapszbelőle egy ps3-atKép

#3312 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:06

Ja ps3ra mennyi év garancia van?
Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :Đ:DKépKép
Olyan beszolásokat tudtok irni xD

Szerintem ezzel le lehetne zárni a viát:
Mindkettő konzol és kit érdekel a Blu-ray ha box-on is lehet játszani több DVD-vel de LEHET és ez a fontosKép
Szóval mindketttő jó és tudjátok ki irjon a fórumba h melyik jobb, az akinke mindkettő van meg mert kezd idegesiteni :
box tulaj : xbox joobb mindenbee jaaj
ps tulaj.:igy blu-ray ugy blu ray KépKép
lol mindkettő jo és kész

#3313 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:09

Idézet

Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :-D:DKépKép

Mindkettő konzol és kit érdekel a Blu-ray ha box-on is lehet játszani több DVD-vel de LEHET és ez a fontosKép
Szóval mindketttő jó és tudjátok ki irjon a fórumba h melyik jobb, az akinke mindkettő van meg mert kezd idegesiteni :
lol mindkettő jo és kész
nah ebben van valami igazság :Đ na jó8Kép

#3314 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 23:10

Idézet

Idézet

Ha minden igaz PS3-at veszek 40 GB vinyoval és ugy kijön a pénzemből.Köszi a hozzászólásokat, de azért majd a konzol eladót is megkérdezem.De ez a fórum -on többet nevetek mint egy filmen :-D:DKépKép

lol mindkettő jo és kész
nah ebben van valami igazság :Đ na jó8Kép
de ne ps3-om legyen Kép

#3315 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 10:58

Nah ez megmondja melyik a jobb xDxD

lol video de télleg szemlélteti a konzolokat naggyábol :
Xbox tüskés bárd + halo játékos = gondolom erős
Ninteno: Mario és ?? = nem tom xD
PS : Metal Gear Solid és ?? = harciasság
nem tom de klafa kis video pont ebbe a topicba illik
ahogy vitázni szoktatok
ésa végén az igazság minden rosszra fordul ha ezeket akarjuk megkülönböztetni : betört képernyő
realisztikus nm kicsit őrült lenne a microsoft?? a kiáltás miatt xD
Ja és az időrendet is szemlélteti:
a nintendo kezdi a marioval , jönnk a ps játékok de az xbox beéri (gondolok a ps2 játékokra)

#3316 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:08

Idézet

tényleg jó a vidiXD
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3317 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:40

Idézet

Idézet

Idézet

Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
off: beszéljünk már rendesen Kép az nem tudnák ... hanem tudnékKépKépKép

#3318 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:45

Idézet

Idézet

tényleg jó a vidiXD
Nagyon jókis video Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3319 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 11:46

Idézet

Idézet

Idézet

tényleg jó a vidiXD
Nagyon jókis video Kép
Tegnap még megnéztem a vidit, aztán pont ezzel álmodtam. Csak én egy ilyen feketés puskával nyomultam, de majdnem olyan ügyesen mint te.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3320 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 12:42

több mint valószinű h boxot veszek mivel 3-ára jön ps addigranem várok :O
remélem jol döntök majd :Đ

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első