HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3341 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:00

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKépKépKép én nem vagyok az csak má szemszögből néztem tudjátok mire lennék kiváncsi.
Tegyük fel van egy ps tulaj aki minden fórumra irja ps jobb mint az xbox.Tegyük fel elromlik a ps-e és lecseréli xboxra mert most csak arra van pénze (tegyük fel (tudjuk nem romlik gyakran a ps Kép) nah és eddig a fóumokon az xboxot fikázták akk most xbox tulajként : jaj be kell látnom télleg jobb
vagy mi van épp forditva nincs ijen fórumozo?? remélem értitek Kép
Túl sok a ha és ha van egy PS-ed ami elromlik akkor valószínűleg megint PS-t veszel mert ahoz vannak játékaid és ismerősöket is oda szereztél A boxal meg kezdhetnél mindent előről. Természetesen lehetséges amit írsz és akkor mivan egy maki átáll a másik oldalra volt már ilyen lesz is nem sokmindenen változtat.
Itt nem arról van szó melyik az egyértelműen jobb konzol. Arról, hogy mindegyik kicsit más igényeket elégít ki kicsit másképpen és meg kell találnod, hogy te mejik vagy. Az is lehet hogy neked tök mindegy csak nyomhasd a gamet ilyen is van.
Végülis igen mert a GTA 4 maitt veszek konzolt . az meg mindkettőre van azért nekem mind1 mwlyik csak ne dögöljön be és jo grafja legyen .Ja és télleg szörnyű a szókincsed !!! A gyujtogatás még nem hiszem de a drogozást jobban elképzelem KépKép
Mivan???
"Ja és télleg szörnyű a szókincsed !!! A gyujtogatás még nem hiszem de a drogozást jobban elképzelem " Ez most hogy mi? nek m írtad ? miértis?

Egyébként én most próbáltam ki a GTA IV et hát sokkal többet vártam.A grafika meg szinte csúnya semmi élsimítés semmi kidolgozottság pl. InFAMOUS nyomába nem ér

gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3342 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:02

Idézet

Idézet

Mondtam én azt hogy boxos vagy, vagy karatés? Szerintem 1 szóval se!
Nemhiszem h tanulna a hibából, talán akkor már a 360boxot se eleve ugy adta volna ki hogy minden negyediket vissza kellett küldeni.
Hmm, 19 vagyok, lehet hogy nem elég férfias a hangom azért itélsz 15-nek.
neked meg mi a bajod azzal h krissrudit irtam? Àm a kedvedér legközelebb majd turórudit irok ha az jobban bejön néked.
Na de most már mennyél nyomd le azt a 15 órát mert látom hiányod van.

PS: de a turó rudi meg hát nemjo mert akkor az bosszantaná a csöröd hogy reklámozok.

Elmosogattam bocs.
Gondolom ugye te sem örülnél ha lechógas-nak vagy akármi másnak hívnálak?
A vitának meg nincsen értelme szerintem, ma volt már egy (törölte is magát az egyik félKép), meg a szabadságodat sem így kellene eltölteniKép:Đ
Eskü örülök h összeütköztem veled itt GK-n!
Engem annak hivsz amninek akarsz, valahogy nemizgat! te irtál rám, igy tekezted a vitát, persze a vitához két ember kell!
Meg most mi volt ez, hogy "ma már ... egyik fél"?-----most fenyegetözöl h még a végén törölnéd magad?
Àm téged meg ne nagyon izgasson az hogy mivel töltöm el a szabad napom vagy bármi mást!

#3343 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:04

Idézet

Idézet

Na várom first aye a szövegedet had mennyen tovább a szájakrate, most ugy is szabad napos vagyok.
Atom a gk-n vitát olvasni! KépKépKép
Máshol ha vitázol akk. bannolnak mint a leechereket de ez király!
örülök ha szórakoztatlak! Kép
mottóm: I love to entertain youKép

#3344 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:05

Idézet

Idézet

Elmosogattam bocs.
A vitának meg nincsen értelme szerintem, ma volt már egy (törölte is magát az egyik félKép), meg a szabadságodat sem így kellene eltölteniKép:Đ
Engem annak hivsz amninek akarsz, valahogy nemizgat! te irtál rám, igy tekezted a vitát, persze a vitához két ember kell!
Meg most mi volt ez, hogy "ma már ... egyik fél"?-----most fenyegetözöl h még a végén törölnéd magad?
Àm téged meg ne nagyon izgasson az hogy mivel töltöm el a szabad napom vagy bármi mást!

Olvass vissza a konzol vs pc topicba. Ott parázs vita alakult ki két jóbarát között (nem, nem célzok arra, h mi jóbarátok vagyunk még mielött ebbe is belelátsz valamit)
Azért valljuk be megvolt annak a hsz-nek a stílusa.
Ha neked mindegy, h mivel töltöd a szabadidőd, akkor nekem is.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3345 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:14

Idézet

Idézet

Idézet

Elmosogattam bocs.

Olvass vissza a konzol vs pc topicba. Ott parázs vita alakult ki két jóbarát között (nem, nem célzok arra, h mi jóbarátok vagyunk még mielött ebbe is belelátsz valamit)
Ha már két nagyon jo barát összetud kapni h ellenség lessz belöllük akkor gratula, sajnálom!
Hmm, most bennem pedig 1 világ dölt össze hogy mondtad hogy nem vagyunk legjobb barátok.Kép

#3346 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:17

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már két nagyon jo barát összetud kapni h ellenség lessz belöllük akkor gratula, sajnálom!
Hmm, most bennem pedig 1 világ dölt össze hogy mondtad hogy nem vagyunk legjobb barátok.Kép
Nem csak törölte magát az user elővigyázatoságból. Ugyan úgy jóbarátok maradtak.
Én most már befejeztem, mert nemsokára megyek, meg amúgy is szét offoltuk a topicot.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3347 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem csak törölte magát az user elővigyázatoságból. Ugyan úgy jóbarátok maradtak.
Én most már befejeztem, mert nemsokára megyek, meg amúgy is szét offoltuk a topicot.
Èrtem, ám megyek én is, megnézek valami filmet. Na sers!
és bocsi mindenkitöl h nem az volt a témánk hogy a box a jobb vagy a ps.

#3348 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:22

ès örvendetem Aye, sers

csak akik nemtudnák : sers = szervusz

#3349 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:46

"Ha már ennyire agyondicsértük a játékot, felmerülhet a kérdés, hogy mi van az apróbetűs részben? Ennyi pozitívum mellett találunk-e negatívumot? Nos, talán a legfőbb negatívum, hogy a PC-s megjelenésről eddig semmilyen hivatalos megerősítés / cáfolat nem érkezett még, mely persze nem jelenti azt, hogy nem lesz kiadva PC-re a játék… ------A GTA IV nagyjából mindkét konzolon ugyanúgy fut, bár a PlayStation 3 verzióban egy kicsikét könnyebb az irányítás, és szebb a grafika.-------- A nagyobb játékportálok tesztjei során legrosszabb pontnak az irányítást és egy két apróbb grafikai hibát emeltek ki, melyeket azt mondhatjuk, kárpótol a szabadságérzet, a rengeteg újítás, és egyéb dolgok."

ezt olvastam egy GTA 4 honlapon, én boxot akarok venni nem azért illesztettem be mert ps-em van.DE azért annyi árért nem is várok mást a ps-nél xD . Xbox is jóóóóó

http://www.gtaplace....iv/19/ismerteto legalso cikk

Amúgy láttam a Halonak az uj kiadását 2010-ben adják ki valami odds vagy mi olyan grafikát nem láttam alig ettem le róla a szemem :O :O de miről is szól a halo mert lehet ha lesz boxom megveszem a 3-at jaés lehet benne bot-ok ellen játszani?? internet nélkül?

#3350 Felhasználó inaktív   Razielhu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 17:56

Idézet

"Ha már ennyire agyondicsértük a játékot, felmerülhet a kérdés, hogy mi van az apróbetűs részben? Ennyi pozitívum mellett találunk-e negatívumot? Nos, talán a legfőbb negatívum, hogy a PC-s megjelenésről eddig semmilyen hivatalos megerősítés / cáfolat nem érkezett még, mely persze nem jelenti azt, hogy nem lesz kiadva PC-re a játék… ------A GTA IV nagyjából mindkét konzolon ugyanúgy fut, bár a PlayStation 3 verzióban egy kicsikét könnyebb az irányítás, és szebb a grafika.-------- A nagyobb játékportálok tesztjei során legrosszabb pontnak az irányítást és egy két apróbb grafikai hibát emeltek ki, melyeket azt mondhatjuk, kárpótol a szabadságérzet, a rengeteg újítás, és egyéb dolgok."

ezt olvastam egy GTA 4 honlapon, én boxot akarok venni nem azért illesztettem be mert ps-em van.DE azért annyi árért nem is várok mást a ps-nél xD . Xbox is jóóóóó

most csak a gta-hoz.
Nekem 360-am van és azt igazolni tudom h nehéz(ezebb) irányítani mint, az eddigi részeket. PS-en nem próbáltam még, de nem tudom h miért lehet könnyebb az irányítás. Nem akarok vitatkozni ps3-ról mert nem tudom mien, csak kíváncsi vagyo erre...
Pár bejegyzéssel előbb megemlítették a mai délben lefutott vitát. Hát az erős volt, én majdnem sírva fakadtamKépKép. Remélem azóta már elcsitultak a kedélyek a két fél között és összejöttek egypár sör mellett :-D:Đ
Aki eddig mindig csak a sátor tetején aludt, annak Sátoraljaújhely? X.X

Kép

#3351 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:00

Ha valakinek box-ja van és azt mindaná hogy a ps jobb akkor szar érzé lenne hogy rosszab de ez ugyanaz forditva .

Én azt vettem észre a videokon hogy a boxnak egyes játékokon jobb a grafja viszont a ps-nek élesebb a grafika szerintem

#3352 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:14

Ohh most nézem tom ez egy konzol fórum de a lost and damned-nek csak 22 küldijevan :Đ

#3353 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 18:21

Idézet

Amúgy láttam a Halonak az uj kiadását 2010-ben adják ki valami odds vagy mi olyan grafikát nem láttam alig ettem le róla a szemem :O :O de miről is szól a halo mert lehet ha lesz boxom megveszem a 3-at jaés lehet benne bot-ok ellen játszani?? internet nélkül?

lehet net nélkül játszani, legalább 10 pálya van, ahol egymás ellen lehet játszani a haverokkal( ehhez ajánlott több kontroller). pluszba átszerkesztheted a meglévő pályákat: hol legyen a fegyver, jármű, stb. ezekkel jól ellehet szórakozni.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3354 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 22:35

Apu nem engedi hogy xbox-ot vegyek .............:SHellyete kapok Playstation 3-at GTA 4 el meg Grand Turismo 5-el de csak augusztus 1-jén ... mien hosszu hét lesz ez pláne hogy holnap 3-kor visszaadom a memóriámat a gépemből mivel kölcsön van benne és még gépezni de tudok Kép

#3355 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 22:43

Idézet

Apu nem engedi hogy xbox-ot vegyek .............:Đ Hellyete kapok Playstation 3-at GTA 4 el meg Grand Turismo 5-el de csak augusztus 1-jén ... mien hosszu hét lesz ez pláne hogy holnap 3-kor visszaadom a memóriámat a gépemből mivel kölcsön van benne és még gépezni de tudok Kép
Bölcs ember az apád!Kép Amugy nemhiszem, hogy GT5-öt kapnál Algusztus elején. Az csak Prologue...Kép

#3356 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 07:22

Idézet

Idézet

Apu nem engedi hogy xbox-ot vegyek .............:Đ Hellyete kapok Playstation 3-at GTA 4 el meg Grand Turismo 5-el de csak augusztus 1-jén ... mien hosszu hét lesz ez pláne hogy holnap 3-kor visszaadom a memóriámat a gépemből mivel kölcsön van benne és még gépezni de tudok Kép
Bölcs ember az apád!Kép Amugy nemhiszem, hogy GT5-öt kapnál Algusztus elején. Az csak Prologue...Kép
Am néhány helyen már elő lehet rendelni szeptember végére, vhol pedig decembert emlegetek.

#3357 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 24. 07:25

Idézet

Szerintem jól teszi:) Hisz ha nem veszel Boxot, akkor legalább az a pénz megmarad és tudod másra költeni:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#3358 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 10:00

Idézet

Idézet

mi a különbség a kettő között?

#3359 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

mi a különbség a kettő között?
A prologue a GT5 egy "nagy" demója. A végleges GT5 szeptember végén jön ki.

#3360 Felhasználó inaktív   X-ben 360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 12:37

Az X-box 360 a legjobb/images/smiles/081.gif

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167