Idézet
Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii
Elküldve: 2009. 07. 24. 12:41
Elküldve: 2009. 07. 24. 12:49
Idézet
Idézet
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
#3363 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 24. 12:50
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 12:59
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:04
Idézet
Idézet
Idézet
Leszel a legjobb barátom?
#3366 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:07
szánalom....de ti írtátok
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:09
Idézet
Mert egy ilyen friss reg beírja, h azért jobb a box, mert azon lehet warezolni, te egyből ilyen következtetéseket vonsz le? Azért ugye ezt te sem gondolod komolyan?
#3368 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:12
Idézet
Idézet
Mert egy ilyen friss reg beírja, h azért jobb a box, mert azon lehet warezolni, te egyből ilyen következtetéseket vonsz le? Azért ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:21
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 14:22
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 14:37
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 15:52
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 17:52
Idézet
Idézet
deh mi az a warez!!!!!?????????
Elküldve: 2009. 07. 24. 20:03
Idézet
Idézet
Idézet
deh mi az a warez!!!!!?????????
Elküldve: 2009. 07. 25. 17:07
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
most télleg nekem még egyik sincs meg de magyarázd el miért jobb az xbox!!
És ha kapnál egy ps szülinapodra mondjuk egy gta 4-el akkor kidobnád ?? Figyi nem kell valamit rossznak irnod ha még kise probáltad nem is láttad a grafját vagy egyáltalán nem láttad élőben . Akkor ird meg melyik jobb ha játszottál vele és az xboxon is akkor hasonlíts mert eléggé télleg kib***ás a ps tulajok számára hogy a konzoljukat kritizáod mert még nem probáltad ki és következteted !!!!
#3376 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 25. 17:10
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
most télleg nekem még egyik sincs meg de magyarázd el miért jobb az xbox!!
És ha kapnál egy ps szülinapodra mondjuk egy gta 4-el akkor kidobnád ?? Figyi nem kell valamit rossznak irnod ha még kise probáltad nem is láttad a grafját vagy egyáltalán nem láttad élőben . Akkor ird meg melyik jobb ha játszottál vele és az xboxon is akkor hasonlíts mert eléggé télleg kib***ás a ps tulajok számára hogy a konzoljukat kritizáod mert még nem probáltad ki és következteted !!!!
Elküldve: 2009. 07. 25. 23:40
Dolgozol oszt veszel!!!
Elküldve: 2009. 07. 26. 06:30
nekem pl a Xbox teccik kivulrol is jobban és belulrol is jobban meg jobban teccenek az Xbox exluziv játékok!nekem ez a véleményem......
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:23
Eldőlt a kérdés, egyértelműen a Shii a legjobb!!!!
és LENYELI ! ! ! ![]()
http://www.youtube.c...player_embedded
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:46
Idézet
nekem pl a Xbox teccik kivulrol is jobban és belulrol is jobban meg jobban teccenek az Xbox exluziv játékok!nekem ez a véleményem......
Egyetértek simonnal. Mind a három konzol egyforma, csak az egyik fekete és nagy, a másik fehér és nagy, a harmadik pedig fehér és kicsi. A nagy fekete nehéz és csendes, a nagy fehér nem annyira nehéz és hangos, a kis fehér meg könnyű és ronda, ellenben kis helyen. A nagy fekete szép, a nagy fehér is szép, de nem annyira, mint a nagy fekete, viszont sokkal szebb, mint a kis fehér, ami sokkal csúnyább, mint a nagy fekete. A kis fehér játékai nem vetekszenek sem a nagy fehér, sem a nagy fekete játékaival, mert teljesen másfajta szórakozást nyújt, ellenben a nagy fehér és nagy fekete játékai bizony sokban hasonlítanak. A különbség csak annyi -nem sok- hogy a nagy fehérre minden bizonnyal több a játék. Ez nem is vitatható, ugyanakkor még csak pozitívumnak sem hoznám fel, hiszen jóval korábban debütált a konzolpiacon, mint a nagy fekete. És különben is, ember legyen a talpán, aki az összes játékkal játszott már. Szóval ez nem érv. Az már annál inkább, hogy bár a nagy feketére kevesebb játék van, viszont a nagy fekete meghibásodási statisztikája jóval kedvezőbb, lévén tovább fejlesztették, ezzel kiköszöbölve néhány apróságot, mely megkeserítené a játékosok életét. A nagy fekete játékait korszerű, modern adathordozóra nyomják, melynek tárkapacitása 50 giga, ellenben a nagy fehér játékai DVD-n vannak, így előfordulhat, hoyg ugyanaz a játék a nagy fehér esetében két lemezen tárolandó, míg a nagy fekete esetében egy korongon is elfér. A nagy fekete és nagy fehér játékai között nem húznék összehasonlító vonalat, hiszen ízlések és pofonok különböznek. Én azért választottam a nagy feketét, mert annak exklúzív címei jobban megfogtak, mint a nagy fehéré. A nagy fehérrel -amennyiben ismereteim nem tévesek- nem lehet böngészni, ellenben az online játékért fizetni kell. Nem sokat, de akkor is fizetni kell érte. A nagy feketével úgyanúgy lehet böngészni az interneten, mint egy pc-n, akár egérrel, billentyűzettel is, ráadásul az online játék is ingyenes. A nagy fehér ezer meg egy féle színben és árnyalatban kapható, tehát ha csak a szobát akarod vele díszíteni, akkor azt válaszd. Ez jó, mert kedvedre alakíthatod, akár az előlapot is lecserélheted. A nagy fekete ilyen szempontból nincs annyira eleresztve. A különleges külsővel rendelkező példányokat főleg csak Japánban értékesítik. A nagy fekete azonban nemes egyszerűséggel fogalmazva, bármilyen változtatás nélkül is, bármilyen szoba dísze lehet, hiszen ránézel és ragyog. Gyönyörű fényes fekete. Igaz, vonzza a port elképesztő módon, ezért nem árt naponta törölgetni, de óvatosan, csak és kizárólag antisztatikus, ultra puha szálas törlőkendővel, amit még magadtól is sajnálnál, mert a fényes felületet a legapróbb porszem is megkarcolja. A nagy fehéren ilyen problémák nincsenek, ráadásul a nagy fehér fekete változata matt, ezért azzal sincsenek ilyen gondok.
Levonva a következtetést tehát. Minden konzol vásárlás előtt álló lelkes embernek azt javaslom, hogy PS3-at vegyetek, mert a többi sz*r! Ezt mondaná egy elvakult PS fan.
Levonva a következtetést tehát. Minden konzol vásárlás előtt álló lelkes embernek azt javaslom, hogy XBox360-at vegyetek, mert a többi sz*r! Ezt mondaná egy elvakult XBox360 fan.
A kérdésekre válaszoltam. Ennyi.
Gyerekek! Ne vitatkozzatok már azon melyik a jobb. Engem nem kell meggyőzni, hogy a PS jobb, mert én PS párti vagyok. Ugyanakkor nem akarok meggyőzni senkit, hogy az XBox egy sz*r, mert akinek az tetszik, annak az a jobb és nem akarom őket ezzel megbántani. Itt emberkék rendszeresen kérnek segítséget tőlünk. El kell nekik mondani, mindkét konzol előnyét, hátrányát (mert mindkettőnek van és ez tény) és majd ők eldöntik.

Súgó
A téma zárva.