HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3481 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 31. 20:43

Idézet

Idézet

Nesze naked seci92 :Đ

http://computerandvi...e.php?id=220530

boxon 60fps, sztéjsönön meg 20-30 fps ????

előny a ps-nél....

bocsi aljas vagyok tudom....

ez nem ps képességeit tükrözi hanem a Rage fejlesztőiét...tessék itt egy cikk:

Az id Software magabiztos - tökéletes lesz az élmény.
Tegnap egy bizonyos hír viharként száguldott végig a net videojátékos berkeiben, habzó szájú fanboyokat mozgósítva a nextgen konzolháború frontjának mindkét oldali lövészárkaiból. Mi itt a PSC-n inkább nem is foglalkoztunk vele, mintegy előre tudva: ez a meccs messze nincs még lejátszva, a pánikkeltés meg nem a mi stílusunk... sokat mondjuk nem kellett várni, mára tisztázódott is a helyzet.

De miről is van szó?

Egy EDGE cikkről, mely az id Software új játékáról, a RAGE-ről szól. A RAGE elég problémás egy multiplatform program, hisz a hírek szerint az FPS guru Carmack és csapata elég sokat szív vele. Az egyik gépen nem tudják, hogy kéne elosztani a hatalmas adatmennyiséget a DVD9-ekre, a másikon meg nehezen tudják úgy optimalizálni a kódot, hogy tökéletesen fusson. (Mindkét sztoriról értekeztünk már mi is, használd bátran hírkeresőnket.)

De vissza a friss hisztihez: az EDGE cikkében arról panaszkodott John Carmack, hogy a game PC és X360 verziója már stabil 60fps-sel fut, a Playstation 3 kód azonban még nem hozza a kitűzött nívót - azaz kissé még rángat, mindössze 20-30fps-t produkálva. Na, erre a hírre hamar vérszemet kaptak az anti-PS3 hívők netszerte, teli szájjal óbégatva: látjátok, Playastation 3-on nem lesz olyan jó a játék a RAGE, mint a másik két platformon! A Sony gépének rajongói közül többen persze pánikolni kezdtek: akkor mi most egy gyengébb változatot kapunk?

Természetesen nem. Carmack saját Twitter blogjában gyorsan cáfolta a dolgot, félreértésként aposztrofálva az EDGE cikkben leírtakat.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a RAGE minden platformon ugyanolyan komoly élményt nyújt majd a játékosoknak. A célunk az, hogy a RAGE az összes gépen 60 fps sebességet produkáljon, mindenféle framerate esés nélkül. Jelenleg ezen dolgozik a csapat, és tudjuk, hogy el fogjuk érni, amit elterveztünk."

Ennyi, köszönjük a halakat. A RAGE pontos megjelenése még nincs kihirdetve: források 2010-et vizionálnak, valószínűleg az év második felében valamikor.

#3482 Felhasználó inaktív   konzolboy87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:10

Jasper alaplapról beszéltem egyik konzolcég tulajdonosával, amióta kijött több 100 gépet adtak el és 1e-t se hoztak nekik vissza 3leddel... Úgy néz ki végre valahára megoldotta Microsoft a 3LED problémát :Đ

#3483 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:12

Idézet

Idézet

Tegnap egy bizonyos hír viharként száguldott végig a net videojátékos berkeiben, habzó szájú fanboyokat mozgósítva a nextgen konzolháború frontjának mindkét oldali lövészárkaiból. Mi itt a PSC-n inkább nem is foglalkoztunk vele, mintegy előre tudva: ez a meccs messze nincs még lejátszva, a pánikkeltés meg nem a mi stílusunk... sokat mondjuk nem kellett várni, mára tisztázódott is a helyzet.

De miről is van szó?

Egy EDGE cikkről, mely az id Software új játékáról, a RAGE-ről szól. A RAGE elég problémás egy multiplatform program, hisz a hírek szerint az FPS guru Carmack és csapata elég sokat szív vele. Az egyik gépen nem tudják, hogy kéne elosztani a hatalmas adatmennyiséget a DVD9-ekre, a másikon meg nehezen tudják úgy optimalizálni a kódot, hogy tökéletesen fusson. (Mindkét sztoriról értekeztünk már mi is, használd bátran hírkeresőnket.)

De vissza a friss hisztihez: az EDGE cikkében arról panaszkodott John Carmack, hogy a game PC és X360 verziója már stabil 60fps-sel fut, a Playstation 3 kód azonban még nem hozza a kitűzött nívót - azaz kissé még rángat, mindössze 20-30fps-t produkálva. Na, erre a hírre hamar vérszemet kaptak az anti-PS3 hívők netszerte, teli szájjal óbégatva: látjátok, Playastation 3-on nem lesz olyan jó a játék a RAGE, mint a másik két platformon! A Sony gépének rajongói közül többen persze pánikolni kezdtek: akkor mi most egy gyengébb változatot kapunk?

Természetesen nem. Carmack saját Twitter blogjában gyorsan cáfolta a dolgot, félreértésként aposztrofálva az EDGE cikkben leírtakat.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a RAGE minden platformon ugyanolyan komoly élményt nyújt majd a játékosoknak. A célunk az, hogy a RAGE az összes gépen 60 fps sebességet produkáljon, mindenféle framerate esés nélkül. Jelenleg ezen dolgozik a csapat, és tudjuk, hogy el fogjuk érni, amit elterveztünk."

Ennyi, köszönjük a halakat. A RAGE pontos megjelenése még nincs kihirdetve: források 2010-et vizionálnak, valószínűleg az év második felében valamikor.

most nem szemétkedni akarok , de sztem írd oda a forrást mert félreértések lehetnek.

#3484 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:16

Idézet

Idézet

Nesze naked seci92 :Đ

http://computerandvi...e.php?id=220530

boxon 60fps, sztéjsönön meg 20-30 fps ????

előny a ps-nél....

bocsi aljas vagyok tudom....

De miről is van szó?

na csessze meg.. ezt küldtem be hírnek :-D

#3485 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:18

Idézet

Idézet

Idézet

most nem szemétkedni akarok , de sztem írd oda a forrást mert félreértések lehetnek.
most milyen félreértések? mondtam hogy itt egy cikk róla nyilván bemásoltam ( a playstation community-ről)...nem én írtam...a tartalma volt a lényeg... sőt még a cikk is hivatkozik más forrásokra akkor most...
van aki félreértette???

#3486 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

most milyen félreértések? mondtam hogy itt egy cikk róla nyilván bemásoltam ( a playstation community-ről)...nem én írtam...a tartalma volt a lényeg... sőt még a cikk is hivatkozik más forrásokra akkor most...
van aki félreértette???
jó csak ugye ("Minden jog fentartva") ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.

#3487 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jó csak ugye ("Minden jog fentartva") ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.
előbb még félreértésekről volt szó nem szerzői jogokról most akkor mi nem tetszik rajta?
A PLAYSTATION COMMUNITY NEVŰ MAGYAR OLDALRÓL MÁSOLTAM BE A CIKKET BOCSÁNAT HA NEM EGYÉRTELMŰ de szerintem sokan ismerik az oldal, valszeg te is és tudják melyik cikk ez...

#3488 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 01. 12:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jó csak ugye ("Minden jog fentartva")  ha már vmit bemásoltál akk oda kell hírni honnanKép.Na mind1.
előbb még félreértésekről volt szó nem szerzői jogokról most akkor mi nem tetszik rajta?
A PLAYSTATION COMMUNITY NEVŰ MAGYAR OLDALRÓL MÁSOLTAM BE A CIKKET BOCSÁNAT HA NEM EGYÉRTELMŰ de szerintem sokan ismerik az oldal, valszeg te is és tudják melyik cikk ez...
Ha már itt tartunk, a cikkben szerepel egy mondat, melynek felét idézem. "Mi itt a PSC-n ... " Ennyi. Ki értené félre? Moloj nem azt mondta, hogy írt egy cikket, hanem, hogy bemásol egy cikket.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3489 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 02. 10:21

X36O A LEGJOBB KépKépKépKép

#3490 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 11:50

Idézet

Az ilyenek hianyoznak ide!KépEs megis mert jobb?

#3491 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 02. 11:59

Idézet

Idézet

mert anyuék azt vettek neki

#3492 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 14:38

Nekem anyuék(xD) ps3-at vesznek 40 GB vinyoval , gta4-el deh sztem jo a box is .De nekem az exkluzivok jobban bejönnek mint a boxnak mivel ps-em volt és gameltem is :(killzone 1, MGS 3 , tekken 1-3-4-5, Grand turismo 3-4 )

#3493 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 14:40

Idézet

Nekem anyuék(xD) ps3-at vesznek 40 GB vinyoval , gta4-el deh sztem jo a box is .De nekem az exkluzivok jobban bejönnek mint a boxnak mivel ps-em volt és gameltem is :(killzone 1, MGS 3 , tekken 1-3-4-5, Grand turismo 3-4 )
Tekken 6 jön Xbox-ra is.Ha nem jönne akkor talán el gondolkodnék én is 1 ps3-on Kép de így nincs semmi ami bejön ps-es gamek közül...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3494 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 14:43

ja valakinek igy kéne irni PL: (!!!)

Xbox jobb mert............/ ps3 jobb mert.....
nem csak bevágni : ez joobb mert nekem is ez van de ha a másik lenne jobb akkor az lenne job xD
ez az igazság itt a pl:
Régi régi ozálytársamnak PS1-e volt és azt mondta az xbox szarság. Majd bedöglött a ps-e (kivágta a biztositék ijesmit mindott) és xbox-ot vett:
"jéé é nem is tudtam hogy ilyen a grafja ..." xD [smile_067KépKépKép

#3495 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 14:46

Deh ez igazságtalanság.Pl az egyik konzol exkluzive nagyon tetszik a vársáloknak a másik konzl ellopja ....KépKép
ps-->xbox Tekken
ps---> xbox MGS (állitolag)
de én nem tudok olyat mondani h a ps lopott volna exkluzivet boxtol van ijen?? irjatok ha igen

#3496 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 14:52

Idézet

Deh ez igazságtalanság.Pl az egyik konzol exkluzive nagyon tetszik a vársáloknak a másik konzl ellopja ....KépKép
ps-->xbox Tekken
ps---> xbox MGS (állitolag)
de én nem tudok olyat mondani h a ps lopott volna exkluzivet boxtol van ijen?? irjatok ha igen
Lopott? Esetleg megvette kemény pénzért.

#3497 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 16:11

Idézet

Idézet

Idézet

Az ilyeneket én is utálom akik csak poénból írnak valamit de azokat talán még jobban akik egyből kezdik h "mert anyuék azt vettek neki" Nem qrvára mindegy h ki vette neki??????

#3498 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 16:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az ilyeneket én is utálom akik csak poénból írnak valamit de azokat talán még jobban akik egyből kezdik h "mert anyuék azt vettek neki" Nem qrvára mindegy h ki vette neki??????
Hat nem!KépMert ha o venne akkor ertene is valamit hozzajuk es nem irna ilyeneket!

#3499 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 16:41

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az ilyeneket én is utálom akik csak poénból írnak valamit de azokat talán még jobban akik egyből kezdik h "mert anyuék azt vettek neki" Nem qrvára mindegy h ki vette neki??????
Hat nem!KépMert ha o venne akkor ertene is valamit hozzajuk es nem irna ilyeneket!
Attól h ő veszi attól még lehet segghülye:D

#3500 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 17:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Attól h ő veszi attól még lehet segghülye:D
De ugy kevesebb az esely!Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »