HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3521 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 03. 18:14

énis kérdeznék valamit xbox360-al kapcsolatban....ha már vannak itt ilyen segítőkész emberek....az xbox LIVE.com -on nincs az országok közt románia és én itt élek....szal nincs esélyem rá h játszak live-on ? Kép
Kép

#3522 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 18:26

Idézet

énis kérdeznék valamit xbox360-al kapcsolatban....ha már vannak itt ilyen segítőkész emberek....az xbox LIVE.com -on nincs az országok közt románia és én itt élek....szal nincs esélyem rá h játszak live-on ? Kép
Külföldi hotmailt csinálsz és kész.Mondjuk amerikait,nézel 1 new yorki irányítószámot (zip code) és azt írod majd be ill. kiválasztod ugye new yorkot...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3523 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 18:28

Idézet

Idézet

Külföldi hotmailt csinálsz és kész.Mondjuk amerikait,nézel 1 new yorki irányítószámot (zip code) és azt írod majd be ill. kiválasztod ugye new yorkot...
ok köszi
Kép

#3524 Felhasználó inaktív   redbullking 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 03. 19:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

sztem az xbox360 a legjobb de a wii is jó de ps3 is jó

Meg a tetris is jó. Rossz játékkonzol nincs. Mindegyik más, mint a többi. Ez benne a szép. Ezért van olyan sok játékos és ezért van olyan sok csôlátású fanboy.

igaz

tudom h az én nevem is fanboy-os de attol még tisztelem a SONY-t mert van psp-m meg ps1 Kép ... meg pc -m is és wii-ztem is....nekem azért esett a választás a box-ra mert olcsobb mint a ps3 ....amúgy meg nem kell vitázni h melyik jobb mert örülhetünk h ennyi konzol van piacon.....szal ne nézzetek csőlátásunak pls---köszii:):Đ
konkrétan én annak örülnék ha mind a 3 kozolt összegyúrnák egybe. 1 verzi lenne a játékokból, nincs az h kinek jobb vagy rosszabb, és nem utolsó sorban sokkal többen lehetne multizni.
Akkor milyen jó ez a topic hogy minden normális gamer egyetért...Kép

Minek is lett alapítva? Áh biztos a b*zi fanboyoknak Kép
leb*ziztá?? Kép
ha nem vagy az ne vedd magadra ellenkező esetben inkább elkerüllek (ne vedd sértésnek)Kép

#3525 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 03. 19:47

Idézet

Idézet

leb*ziztá?? Kép
ha nem vagy az ne vedd magadra ellenkező esetben inkább elkerüllek (ne vedd sértésnek)Kép
Folytassátok így, piramis nélkül. :Đ Egyébként, ma volt szerencsém kipróbálni Wii-t és DS-t. Míg az utóbbit elfogadnám, annyira az elsőt nem. Ez persze személyes vélemény, valószínűleg azért, mert ez inkább partygamereknek van. Én felnőttem a PC-s generáción, az én szemszögemből lehetetlen lenne átszokni rá.

#3526 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 19:50

De honnan tudom hogy mikor töltött a kontroller fel maxra?? Amúgy nagyon jó a ps3 .Kiprobálnám másik játékokkal de egyelőre csak GTA 4 van ::Đ:D:D:D::-D:D

#3527 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 03. 20:36

Idézet

De honnan tudom hogy mikor töltött a kontroller fel maxra?? Amúgy nagyon jó a ps3 .Kiprobálnám másik játékokkal de egyelőre csak GTA 4 van ::Đ:D:D:D::-D:D
Onnan tudod, hogy már nem villog, hanem világít a led. Egyébként két óra sem kell a teljes feltöltéséhez és jó sokáig bírja. Még ha sokat játszol, akkor is elég hetente egyszer tölteni. Egyébként ajánlom figyelmedbe a használati útmutatót. Olvasd el. Minden benne van.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3528 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 21:15

Nekem a boxom nem bírja valami nagyon sokáig akksival. (2700Mhz Energizer) egy takamasi csing csung elemmel tovább élt. :Đ
Érdekes. PS3 nem próbáltam még (szentem nem is fogom) nekem mondjuk tök 1forma a 2 gép csak az egyik fekete a másik meg fehér. (Az alap és legelterjedtebb színekre gondolok)
!!!McLaren!!!

#3529 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 03. 22:40

Idézet

Idézet

Idézet

leb*ziztá?? Kép
Folytassátok így, piramis nélkül. :Đ Egyébként, ma volt szerencsém kipróbálni Wii-t és DS-t. Míg az utóbbit elfogadnám, annyira az elsőt nem. Ez persze személyes vélemény, valószínűleg azért, mert ez inkább partygamereknek van. Én felnőttem a PC-s generáción, az én szemszögemből lehetetlen lenne átszokni rá.
írtam már h legyen béke.....nem kell elkerülj én értelmeztem rosszul!és bocs---- a piramis kész...az utolsó kő berakva és bevésve.....szal BÉKE és mégy1* bocs:)
Kép

#3530 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 13:26

Hát nekem bejön a ps 3 ! A DS-t meg a PSP-ket főként a hordozhatóságuk miatt veszik ha jól következtetek.A WII -t pedig azért mert jókat lehet vele szorakozni , de grafikailag a két konzol viszi a pálmát. Vannak olyan képek a GTA-ban hogy pl Niko arca kicsit kockás volt .. nem látszott csak épphogy vajon ez miért van ?? KB 4 orákénz tér vissza 5-10 mp-re

#3531 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 17:54

Lenne egy kérdésem: Ma kihuztam az internet csatlakoztatót a számitómbol és bedugtam a ps3-ba . Megnéztem a netwrok settings-et beirtam minden IP, DNS mindent de amikor belépek a netre kiirja : DNS error ?? mi lehet a KépKépbaj??

#3532 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 23:19

sokat megold azt hiszem :Đ:DAmugy téllleg mia gond : azt irja DNS error

#3533 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 23:20

Idézet

Ez sokat megold azt hiszem :-D:D Amugy téllleg mia gond : azt irja DNS error
PS3 topikba kérdezgess,mert ide nem sokan néznek be :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3534 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 12:00

Idézet

Lenne egy kérdésem: Ma kihuztam az internet csatlakoztatót a számitómbol és bedugtam a ps3-ba . Megnéztem a netwrok settings-et beirtam minden IP, DNS mindent de amikor belépek a netre kiirja : DNS error ?? mi lehet a KépKépbaj??
Nekem ezt akkor szokta kiírni amikor nagyon gyenge a netsebességem és nemtud csatlakozni a Network-höz. Lehet rosszul állítottál be vmit.
A Vidiben van igazság csak nagyon régi...Kép

#3535 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 18:38

De akkor isjó .Tudok mutatni olyat is ahol a box jobb . Mindkettő jó. Ma a ps3-on kb 5 ora játék után kimentem egy épülketből és minden kék volt 2 mp-ig ez a melegedés miatt van?? Nekem nagyon tetszik csak kéne hozzá több játék .Mien beállitásokra gondolsz?

#3536 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:05

Hali. Ez a link nem győzött meg semmiről sem. Én az X360 mellett szavazok... Lehet, hogy a PS3-nak szebb a grafikája, meg jobban néz ki, de épp a lényeg marad el, kevesebb rá a játék...Kezdjük ott, Splinter Cell: Conviction... még ki sem jött, de már ezér' X-et vennék. Igaz ez az én berögzött baromságom.Ezek a játékok PS3-ra soha nem jönnek ki. Emellett a PS3 árából már egy egész jó számítógépet vehetsz... akkor meg minek a konzol, hiszen az X360 jóval olcsóbb... egy alap X már 40-50 ezer Ft-ból megvan. Vagyis, a szempontok alapján szerintem X... de kinek melyik és mi jön be jobban... ízlések és pofonok.
"We're entertaining you."

#3537 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:09

Idézet

Hali. Ez a link nem győzött meg semmiről sem. Én az X360 mellett szavazok... Lehet, hogy a PS3-nak szebb a grafikája, meg jobban néz ki, de épp a lényeg marad el, kevesebb rá a játék... Kezdjük ott, Splinter Cell: Conviction... még ki sem jött, de már ezér' X-et vennék. Igaz ez az én berögzött baromságom. Ezek a játékok PS3-ra soha nem jönnek ki. Emellett a PS3 árából már egy egész jó számítógépet vehetsz... akkor meg minek a konzol, hiszen az X360 jóval olcsóbb... egy alap X már 40-50 ezer Ft-ból megvan. Vagyis, a szempontok alapján szerintem X... de kinek melyik és mi jön be jobban... ízlések és pofonok.
vicc amit írtál....nincs rá játék...ez elég LOL
egy játék miatt venni x-et grat...
80-ból milyen gépet veszel???
40-50 alap boxot lehet...hát ezaz...költhetsz még rá és mindjárt nem olyan olcsó...ps-t meg fullosan kapod

#3538 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:14

Idézet

Idézet

Hali. Ez a link nem győzött meg semmiről sem. Én az X360 mellett szavazok... Lehet, hogy a PS3-nak szebb a grafikája, meg jobban néz ki, de épp a lényeg marad el, kevesebb rá a játék... Kezdjük ott, Splinter Cell: Conviction... még ki sem jött, de már ezér' X-et vennék. Igaz ez az én berögzött baromságom. Ezek a játékok PS3-ra soha nem jönnek ki. Emellett a PS3 árából már egy egész jó számítógépet vehetsz... akkor meg minek a konzol, hiszen az X360 jóval olcsóbb... egy alap X már 40-50 ezer Ft-ból megvan. Vagyis, a szempontok alapján szerintem X... de kinek melyik és mi jön be jobban... ízlések és pofonok.

két fő dolog alapján kell választani ps3 és x360 között: mennyit szánsz rá, és mely exclusive játékok jönnek be.
(a grafja mind2őnek ugyan olyan)
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3539 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:15

Idézet

kevesebb játék?Kép exclsuive:Uncharted 2,NGS2, GoW 3, FF. Versus XIII , GT5...és még a többi játék.De mind1.

#3540 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:16

Idézet

Idézet

egy játék miatt venni x-et grat...

sztem nem baj h 1 játék miatt veszed az adott konzolt. én is azért vettem boxot mert azon van halo3. ennyi. számomra ez a legjobb játék, nem tom megunni, pláne a multiplayert. ezért vannak az exclusive címek.....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177