HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3641 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 13. 10:10

Idézet

Lehet PS3-on is MSN-ezni :Đ
www.ebuddy.com
www.mobile.msn.com
Mindkettö tutkóra müködik :-D
Ez a szolgáltatás már régóta van. Hogyhogy még nem tudtatok róla?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3642 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 14:42

Szerintetek elég egy 120 GB-s ps3?

Ok köszi a válaszokért!

Ja és még valami.
Valaki összefoglalná milyen a ps3 grafja,hogy megy rajta a játék meg hogy milyen gyorsan tölti be a game-t.meg stb.És pl. ha felmekk a netre pl. youtube-ra akkor egyszerre több honlapot is tok használni?

És melyik országra regisztráljak?
Mert nincs magyarország.(csak előre akarok reggelni)
Jah és hogy ha pl. oroszországot választom ki akkor orosz lesz a ps-n a net profilom?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]

#3643 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 18. 14:07

Hello.Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb a playstation 3 vagy az xbox 360.

#3644 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 14:08

Idézet

Hello.Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb a playstation 3 vagy az xbox 360.
azikszbox a jobb, mert nekem az vanKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3645 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 14:12

Idézet

Szerintetek elég egy 120 GB-s ps3?

Ok köszi a válaszokért!

Ja és még valami.
Valaki összefoglalná milyen a ps3 grafja,hogy megy rajta a játék meg hogy milyen gyorsan tölti be a game-t.meg stb.És pl. ha felmekk a netre pl. youtube-ra akkor egyszerre több honlapot is tok használni?

És melyik országra regisztráljak?
Mert nincs magyarország.(csak előre akarok reggelni)
Jah és hogy ha pl. oroszországot választom ki akkor orosz lesz a ps-n a net profilom?

Nekem 40GB-s van és bőven elég:) DEMO-k vannak rajta,rengeteg fénykép és még bőven rá szokott férni egy 10-20GB HD film. De hogyha megnézem akkor letörlöm. De ha nagyobb lenne akkor se tárolgatnám rajta,mert ritka az olyan film amit 2x nézek meg:) Szóval nekem így elég.

Szóval a 120 szerintem bőven elég:)

#3646 Felhasználó inaktív   norbee007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 04. 19:28

Sziasztok!
Nekem már volt X360-om, nagyon meg voltam vele elégedve, de különböző okokból meg kellett válnom tőle. Most ott tartok, hogy beruháznék egy új konzolra, azonban most, hogy lejjebb ment a PS3 ára így elgondolkodtam rajta. Összehasonlító videók alapján az új játékok grafikája közt már gyakorlatilag nincs különbség, így a kérdés az exkluzívokra irányul: megéri csak miattuk más konzolra átmenni? Valamint milyen a kontrollere, kényelmes, van olyan jól használható, mint az X360-é?

Thx

#3647 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 04. 19:30

Idézet

Sziasztok!
Nekem már volt X360-om, nagyon meg voltam vele elégedve, de különböző okokból meg kellett válnom tőle. Most ott tartok, hogy beruháznék egy új konzolra, azonban most, hogy lejjebb ment a PS3 ára így elgondolkodtam rajta. Összehasonlító videók alapján az új játékok grafikája közt már gyakorlatilag nincs különbség, így a kérdés az exkluzívokra irányul: megéri csak miattuk más konzolra átmenni? Valamint milyen a kontrollere, kényelmes, van olyan jól használható, mint az X360-é?

Thx
Bőven, rengeteg klassz exkluzív van ps3-ra. (kritikusok szerint) Szerint a kontrollere kényelmesebb mint az X360-é, meg kisebb is.

#3648 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 04. 20:23

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Thx
Bőven, rengeteg klassz exkluzív van ps3-ra. (kritikusok szerint) Szerint a kontrollere kényelmesebb mint az X360-é, meg kisebb is.
Hááát nekem őszintén megmondva egyáltalán nem kényelmes a ps3 kontrollere.Az x360-é NEKEM pont kézre esik.De ha így se tudsz dönteni akkor hasonlítsd össze azokat az exkluzív játékokat.X360 -ra pl. gears of war 1-2,ps3-ra meg uncharted 1-2.Meg még persze nézz többet is.KépKép

#3649 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 04. 20:38

Idézet

Sziasztok!

Thx
én már majdhogynem fél éve akartam konzolt, így ennyit gondolkodtam rajta, mert most lett, nem titok, ps3 lett nekem. ami a leg meglepőbb volt számomra az az, hogy végülis a ps3 az olcsóbb, feltéve ha eredetivel akarsz, márpedig miért ne tennéd:)ugyanis: nethez fizetni kell boxon, ellenben jobb sokak szerint, én nemtudom, nekem még nem volt boxom, de ps-re ígérnek psn-hez frissítést, itt olvastam még pár hónapja. kell még hozzá http://www.xbox.com/...r/details.page/ egy ilyen, ami 10 ezer ha vezetéknélküli netet szeretnél, nálam ez is szempont volt, a kontroller szerintem mindkettő kényelmes, eddig még nem csúszott le egyik gombról se az ujjam. a másik érv az exkluzív játékok, ami már teljesen szubjektív, nekem az xbox exkluzív címei nagyon elvontak. ezen kívül, néha a bluray lejátszó is jól jöhet, ha esetleg a családdal kivesztek egy tékából egy filmet.Képremélem tudtam segíteni, és nem írtam nagyhülyeségetKép
Free userbars

#3650 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:04

sziasztok!

Ha vannék konzolt akkor ti melyiket ajánljátok? és miért? Én alapvetően az xbox-ra gondoltam mert arra lehet járékot letölteni a PS3-ra meg nem. Viszont az is halottam hogy az xbox-on roszabb a hűtés mint a PS3-man. Szóval!?

#3651 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:13

Idézet

sziasztok!

Ha vannék konzolt akkor ti melyiket ajánljátok? és miért? Én alapvetően az xbox-ra gondoltam mert arra lehet járékot letölteni a PS3-ra meg nem. Viszont az is halottam hogy az xbox-on roszabb a hűtés mint a PS3-man. Szóval!?
Én a PS3-mat ajánlom, igaz drágább mint a box, de erősebb maga a gép, sokkal megbízhatóbb, és IGAZI full HD-s játékok is vannak rá (főleg az exluzívok, amik szintén jobbak mint boxon sztem) Ráadásul hamarosan jön a mozgásérzékelös "pálca" is amivel a wii-t is egyértelműen lenyomja. Ráadásul év végétől jön a 3D-s firmware ami az új Sony 3D-s tévékkel együtt, rohadt jó lesz sztem. Nekem is PS3-mam van és nagyon elégdett vagyok vele, pont 2 éves és tökéletesen működik, soha semmi baja nem voltKép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3652 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:19

Idézet

Idézet

sziasztok!

Én a PS3-mat ajánlom, igaz drágább mint a box, de erősebb maga a gép, sokkal megbízhatóbb, és IGAZI full HD-s játékok is vannak rá (főleg az exluzívok, amik szintén jobbak mint boxon sztem) Ráadásul hamarosan jön a mozgásérzékelös "pálca" is amivel a wii-t is egyértelműen lenyomja. Ráadásul év végétől jön a 3D-s firmware ami az új Sony 3D-s tévékkel együtt, rohadt jó lesz sztem. Nekem is PS3-mam van és nagyon elégdett vagyok vele, pont 2 éves és tökéletesen működik, soha semmi baja nem voltKép
lehet hogy azt kihagytem, de nincsen HDTV-m egy 107cm-s pazma van aminek a felbontása: 420x576 (ez nem biztos, de elég valószínű) így is a PS3-mat ajánlod? na meg a másik hátrány hogy drága rá a játék, örülnék ha megvenném, nem hogy utána még játékra is költsek :Đ

#3653 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:30

Idézet

lehet hogy azt kihagytem, de nincsen HDTV-m egy 107cm-s pazma van aminek a felbontása: 420x576 (ez nem biztos, de elég valószínű) így is a PS3-mat ajánlod? na meg a másik hátrány hogy drága rá a játék, örülnék ha megvenném, nem hogy utána még játékra is költsek :Đ
Ne sértődj meg, de játékot letölteni szerintem nagyon csúnya dolog. Egyébként, ha csak azért nem veszel PS3-at, mert drága a játék, akkor ajánlom figyelmedbe a vatera.hu oldalt. Itt 3-5 ezer forintért szinte akármelyik játékot megveheted használtan. Én is szoktam innen vásárolni.
biolencse
Get your Portable ID!

#3654 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:37

Idézet

Ez olyan hogyha van pénzed egy autóra de utána nincs pénzed fenttartani akkor ne vegyél autót!

#3655 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 15:41

Idézet

Idézet

lehet hogy azt kihagytem, de nincsen HDTV-m egy 107cm-s pazma van aminek a felbontása: 420x576 (ez nem biztos, de elég valószínű) így is a PS3-mat ajánlod? na meg a másik hátrány hogy drága rá a játék, örülnék ha megvenném, nem hogy utána még játékra is költsek :-D
Ne sértődj meg, de játékot letölteni szerintem nagyon csúnya dolog. Egyébként, ha csak azért nem veszel PS3-at, mert drága a játék, akkor ajánlom figyelmedbe a vatera.hu oldalt. Itt 3-5 ezer forintért szinte akármelyik játékot megveheted használtan. Én is szoktam innen vásárolni.
én pl. most 2e pénzért szereztem meg egy fullos Marvel Ultimate Alliance játékot Kép
tényleg meg lehet okosan oldani a játékvásárlást... kerüld a média markt féle 17 ezres játékokat :Đ

#3656 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 16:13

Idézet

Idézet

Idézet

lehet hogy azt kihagytem, de nincsen HDTV-m egy 107cm-s pazma van aminek a felbontása: 420x576 (ez nem biztos, de elég valószínű) így is a PS3-mat ajánlod? na meg a másik hátrány hogy drága rá a játék, örülnék ha megvenném, nem hogy utána még játékra is költsek :-D
én pl. most 2e pénzért szereztem meg egy fullos Marvel Ultimate Alliance játékot Kép
tényleg meg lehet okosan oldani a játékvásárlást... kerüld a média markt féle 17 ezres játékokat :Đ
nem tudom, valahogy nem bízok abba hogy ha elküldöm a pénzt utána megkapom a játékot vagy bármi mást :)

#3657 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 09. 16:16

Idézet

nem tudom, valahogy nem bízok abba hogy ha elküldöm a pénzt utána megkapom a játékot vagy bármi mást :Đ
Megbízható partnertől kell vásárolni. Én eddig még nem csalódtam, pedig már tucatnyinál is több könyvet, játékot vettem. Mindig megkaptam. Épen egészségesen. A megbízhatóságát pedig bárkinek meg tudod nézni. Lehet értékelni egymást egy-egy adás-vétel után.
biolencse
Get your Portable ID!

#3658 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 16:26

Idézet

Idézet

nem tudom, valahogy nem bízok abba hogy ha elküldöm a pénzt utána megkapom a játékot vagy bármi mást :-D
Megbízható partnertől kell vásárolni. Én eddig még nem csalódtam, pedig már tucatnyinál is több könyvet, játékot vettem. Mindig megkaptam. Épen egészségesen. A megbízhatóságát pedig bárkinek meg tudod nézni. Lehet értékelni egymást egy-egy adás-vétel után.
....és lehet személyesen is intézni ha közel laktok egymáshoz!:Đ

#3659 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 16:28

Idézet

Idézet

Idézet

nem tudom, valahogy nem bízok abba hogy ha elküldöm a pénzt utána megkapom a játékot vagy bármi mást :-D
persze, csak az a baj hogy én akárhányszor néztem ott terméket mindíg minimum 180km-re volt tőllem!

akkor szerintetek a PS3 a jobb?

#3660 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

persze, csak az a baj hogy én akárhányszor néztem ott terméket mindíg minimum 180km-re volt tőllem!

akkor szerintetek a PS3 a jobb?
Szerintem Xbox360-at vegyél,némely játéknál az xbox360 produkál szebb grafikát,némelyiknél pedig a PS3. Azért vegyél Xbox360-at,mert most karácsonykor jön ki a Project Natal mozgásérzékelős kamera ami jóval több mindent tud az EyeToy-nál. És sok híres név csak Xbox360 jelenik meg+ DLC-k. Igaz a PS3-nál ingyen van a net,és az Xbox360-nál a gold-ért fizetni kell,de silverrel feltudsz menni,és ugyanúgy tudsz netezni csak multiplayerezni nem tudsz játékokban. Nameg most jön a GamerRoom vagy mi,egy nagy csarnok ahol minden telivan játékgépekkel,és tudsz játszani,persze ez live-os,de ezt tudnád használni. Szóval szerintem Xbox360,énis elsőnek PS3-mat vettem mert azt mondták az jobb,de megbántam és lecseréltem.
XBOX360 250GB

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.