HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3681 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:28

Idézet

Meg tudja vki mondani hogy a ps3 Blu-Ray olvasója (asszem) milyen előnyt jelent a boxal szemben?
Xbox 360-on is lehet HD filmeket nézni, vagy nem?
asdwarr jól kiemelte az egyik előnyét a BD-nek, de hogy a másik kérdésedre is válaszóljunk igen lehet rajta HD filmeket is nézni. Sőt! Nemsokára egy frissítéssel 3D filmek lejátszására is képeslessz.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3682 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:46

es kulon penzt kell fizetni a HD dvd-ert

PS3!!!!!
PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#3683 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:58

Sziasztok!

Láttam olyan videót ahol a cod 6 fps értékét hasonlították össze xbox360-on és ps3-on. A ps3-é néhol éléggé leesett a boxhoz képest.
Létezik olyan hogy bizonyos multiplatform játékok ps3-on belassulnak kicsit, ha pl sok a robbanás egyszerre?
Mer nekem vki azt írta másik fórumon hogy boxon a multiplatform játékok simábban futnak mint a ps3-on.
Igaz ez?

Köszi!

#3684 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:01

Idézet

Sziasztok!

Láttam olyan videót ahol a cod 6 fps értékét hasonlították össze xbox360-on és ps3-on. A ps3-é néhol éléggé leesett a boxhoz képest.
Létezik olyan hogy bizonyos multiplatform játékok ps3-on belassulnak kicsit, ha pl sok a robbanás egyszerre?
Mer nekem vki azt írta másik fórumon hogy boxon a multiplatform játékok simábban futnak mint a ps3-on.
Igaz ez?

Köszi!

játéktól függ pl mikor egy játékot boxra fejlesztenek és csak utána portolják ps3-ra akkor előfordul a hanyag munka és ezért néha szebb a box.
de sokszor igaz az ellentéte is pl van ami később jött ps3-ra és szebb lett mert csiszoltak rajta.
pl ami csak ps3 exkluzív azokat érdemes inkább megnézned.

#3685 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:02

Idézet

Sziasztok!

Igaz ez?

Köszi!

hát igazából szerintem ez nagyon változó, van amelyik játék boxon szebb, van amelyik ps3-on, de nem hiszem hogy valamelyik játéknál is észrevehető változás lenneKépKép
Free userbars

#3686 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:03

Idézet

Sziasztok!

Igaz ez?

Köszi!

Persze igaz, az is igaz, hogy a Box a piacvezetô és nem a Wii, és az is igaz hogy én vagyok a saját ikertestvérem. Ezeket a híreket nem kell elhinni.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3687 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:44

Hali!
Konzolt akarok venni, és úgy tudom a ps3-nál nincs élsimítás. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor pc-n nincs bekapcsolva az anti aliasing?

#3688 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:47

Idézet

Hali!
Konzolt akarok venni, és úgy tudom a ps3-nál nincs élsimítás. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor pc-n nincs bekapcsolva az anti aliasing?
Boxon sincs(ertelem szeruen igy Wiin sem). Elsimitas az amikor a ien "recés" a targyak korul a kep.

#3689 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 19:57

Aha. és akkor egyik játéknál jobban másiknál kevésbé 'recés' a kép?

#3690 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:00

Idézet

Aha. és akkor egyik játéknál jobban másiknál kevésbé 'recés' a kép?
Ha HD tvn jaccasz az nem olyan reszletes es ugy alapbol egybemosodik es nem latszik csak neha. Ha FULL HD TV, Monitorod van akkor meg annyira leszletes, hogy igy is alig veszed eszre. Szerintem egyal talan nem zavaro. Bar lehet azert mondom mert mar regen átáltam.

#3691 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:12

Értem. én mindig pc-s voltam most gondolkodokok konzolon, főleg fpst-t játszanék rajta. Van olyan élvezetes a lövöldéket kontrollerrrel nyomni mint egérrel?

#3692 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:16

Idézet

Értem. én mindig pc-s voltam most gondolkodokok konzolon, főleg fpst-t játszanék rajta. Van olyan élvezetes a lövöldéket kontrollerrrel nyomni mint egérrel?
En szinte csak COD-ozok. PCn is eleg sokat nyomtam. Jobban elvezem mint PC-n. Nezz videot youtubon.

#3693 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:18

Idézet

Idézet

Hali!
Boxon sincs(ertelem szeruen igy Wiin sem). Elsimitas az amikor a ien "recés" a targyak korul a kep.
FAIL... van élsimitás box-on, persze nem olyan mint PC-n, max 2X vagy 4X-es

#3694 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:20

Idézet

Idézet

Idézet

Hali!
Oke, Sorry nemtudtam. En ugy tudtam nem. Akkor ha PSel is tevedtem akkor vki javitson ki.

#3695 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:23

Idézet

Idézet

Oke, Sorry nemtudtam. En ugy tudtam nem. Akkor ha PSel is tevedtem akkor vki javitson ki.
hát ha jóltudom, ott is támogatja néhány játék, de kevesebb mint box-on...viszont azt nemtom, hogy mér, valszeg vmi hardware

#3696 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:25

Idézet

Idézet

Idézet

hát ha jóltudom, ott is támogatja néhány játék, de kevesebb mint box-on...viszont azt nemtom, hogy mér, valszeg vmi hardware
Nemtom en nem nagyon veszem eszre szval nem zavar. PC atallas utan lehet szembetunobb.

#3697 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:29

Boxra vagy ps3-ra lehet ingyen tölteni filmeket?

#3698 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:33

Idézet

Egyiken sem. Vagy PS Storerol toltesz le penzert(angol) fimeket vagy gepen irsz ki es azt lejatsza mind2.(PS3 Blu-Rayt is) PSen tudsz AXN-t es Animaxot is nezni magyarul(remelhetoleg lesz tobb adas is). BBC-t meg tudsz angolul.

#3699 Felhasználó inaktív   vof 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 20:44

Idézet

Idézet

Egyiken sem. Vagy PS Storerol toltesz le penzert(angol) fimeket vagy gepen irsz ki es azt lejatsza mind2.(PS3 Blu-Rayt is) PSen tudsz AXN-t es Animaxot is nezni magyarul(remelhetoleg lesz tobb adas is). BBC-t meg tudsz angolul.
Én úgy tudom az olvasójuk nem játszik le másolt dolgokat. Vagy te úgy érted hogy chipeljem ki a boxot?

#3700 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 21:08

Idézet

Idézet

Idézet

Én úgy tudom az olvasójuk nem játszik le másolt dolgokat. Vagy te úgy érted hogy chipeljem ki a boxot?
DE lejátsza a másolt dolgokat is mind2,cska attól függ milyen formátum,pl AVI-t nem játszanak le.
XBOX360 250GB

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.