HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3741 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 03. 11:00

Idézet

Idézet

Idézet

Én is PS-es vagyok de probáltam Xboxot is éshát pont ne a kontrollert említsétek mivel a PS-é szerintem jóval jobb. PS-nél a ravastról egyáltalán nem csúszik le a kezed az analognál sokkal jobb a domború megoldás mivel X-nél lehetetlen belerakni az ujjad és még magasan is áll ki a kontrollerből, engem hátul az elemnek a helye is zavar. 5p urán beleizzadt a kezem szóval nemtudom mi a problémátok. Az lehet, hogy már egybeolvadt a kezem a kontrolerrel de ez mellékes.Kép
látod boxra olyan jó játékok vannak 5p után beleizzadsz xD amúgy sztem tökmindegy mer mindenki aztt védi ami van neki. amúgy sztem pont attól jobb pl az anlóg kar hogy nem domború meg ilyen kis peckek vannak rajta ami három év használat után is mininálisat kopik, ps joynak meg a csúszásgátló bevonata lekopik 2 év alatt. mondjuk ps3-as joyról nemtudom de a 2esnél tuti..ravaszról meg annyi hogy az se boxon se ps-en nem csúszott nekem szal nemtudom...:Đ az elemek helye, hát engem kifejezetten az sem zavart..ami mindkettőnél rossz hogy a hüvelykujjam külső részén mind2-től már lassan börkeményedésem lesz:D
2 év INTENZÍV használat után, a joystickom tökéletes állapotban van, semmi nem kopott le róla...
csak csatlakozni tudok gunnerhez, a ps2-esemet, 5évig használtam, nem hogy nem kopott le, de még kopás sincs rajta, mintha nem is játszottam volna vele.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#3742 Felhasználó inaktív   norbert1990 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:35

Hagyad már lecsuszik a kezed??Mivan veled ember?

Szeretem a Ps-t is de azt meg kell mondani a 360-nak sokkal kényelmesebb joystickja van!!

Már csak az anylógok elrendezése miatt is!Psen kitörik a hüvelykujjad:):Đ:):

#3743 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:59

Idézet

Szeretem a Ps-t is de azt meg kell mondani a 360-nak sokkal kényelmesebb joystickja van!!

miért törne ki?.. ha még nem próbáltad nemtod milyen érzés :-D

#3744 Felhasználó inaktív   norbert1990 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 14:06

Idézet

Idézet

nekem az xbox után görcsölt a psen a hüvelykem

miért törne ki?.. ha még nem próbáltad nemtod milyen érzés :Đ

#3745 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 15:02

Idézet

Idézet

Idézet

nekem az xbox után görcsölt a psen a hüvelykem

miért törne ki?.. ha még nem próbáltad nemtod milyen érzés :Đ
Ezeket a HSZ-eket hanyagoljuk. Köszi!

#3746 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 15:36

Idézet

Idézet

Szerintem is tényleg így van,de hozzálehet szokni, nekem van mindkettő konzolom,a ps-t jobban szeretem,de az xbox360-nak jobb a joystickja az tény,legalábbis az én kezemnek sokkal kényelmesebb és nem izzadok bele.
XBOX360 250GB

#3747 Felhasználó inaktív   mobilpont 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 23:29

Üdv!Ismered már a mobilpontot? Ha még nem, írok róla pár mondatot és döntsd el, hogy érdekel-e. Regisztrálnod kell az oldalra ingyenesen, utána szerzel embereket(mindenkinek vannak ismerősei, 2 percig tart beregisztrálni), hogy ők alád regisztráljanak be. Minél több ember van alattad annál gyorsabban jönnek majd a pontok. Ezután már csak várni kell, a mobilpont reklámokat küld sms-ben a regisztrált embereknek amik után ők pontokat kapnak, 1 pont= 1 ft. 6000 ft-onként fizetnek ki, az egésznek semmilyen anyagi vonzata NINCS, teljesen INGYENES. Ha szeretnél pár ezer ft plusszt havonta próbáld meg, nem tart semeddig pár embert beregisztráltatni. Ha érdekel a dolog, segítek, küldök meghívót. Elérhetsz: mobilpont@windowslive.com e-mail címen, vagy ugyanezt a címet vedd fel msnre.

#3748 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 23:50

Idézet

Üdv! Ismered már a mobilpontot? Ha még nem, írok róla pár mondatot és döntsd el, hogy érdekel-e. Regisztrálnod kell az oldalra ingyenesen, utána szerzel embereket(mindenkinek vannak ismerősei, 2 percig tart beregisztrálni), hogy ők alád regisztráljanak be. Minél több ember van alattad annál gyorsabban jönnek majd a pontok. Ezután már csak várni kell, a mobilpont reklámokat küld sms-ben a regisztrált embereknek amik után ők pontokat kapnak, 1 pont= 1 ft. 6000 ft-onként fizetnek ki, az egésznek semmilyen anyagi vonzata NINCS, teljesen INGYENES. Ha szeretnél pár ezer ft plusszt havonta próbáld meg, nem tart semeddig pár embert beregisztráltatni. Ha érdekel a dolog, segítek, küldök meghívót. Elérhetsz: mobilpont@windowslive.com e-mail címen, vagy ugyanezt a címet vedd fel msnre.
Ez hogy jön ebbe a topicba? Ez is egy hülyeség mint az xpango, és úgy látom te vagy a főnöke (név és email alapján) Kép

#3749 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 13:30

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem is tényleg így van,de hozzálehet szokni, nekem van mindkettő konzolom,a ps-t jobban szeretem,de az xbox360-nak jobb a joystickja az tény,legalábbis az én kezemnek sokkal kényelmesebb és nem izzadok bele.
szerintem lényegtelen, nekem ps3-am van, ismerősömnek boxa, de szerintem egyáltalán nem kényelmetlen a ps joya, kinek mi tetszik, nekem pl a ps-joy dizájnja jön be jobban

#3750 Felhasználó inaktív   tabu3x 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 15:29

Viszonlyag új PS3 (slim) tulaj volnék. Marketingben elég erõs a sony, én legalábbis úgy éreztem, ez az, amit meg kell vennem, és nem a boxot. Kezdtem a GT 5 prologe-gal, ez hozta is látványban azt a szintet, amit az ember elvár egy nextgen konzoltól. Közben letöltöttem pár demót a PSN-rõl, ezek felbontása ugye mind 720p, majd a kipróbált játékok közül be is vásároltam párat a ps3 exkuzív játékok közül. Azt gondoltam, ha valami, hát az exkluzív játékok fejlesztõi kitesznek magukért mindenféle szempontból. Az elsõ döbbenet akkor ért, amikor a Killzone 2 elindult, a TV-m pedig átváltott 720p-re. Micsoda?!?!? Na akkor megnéztem a borítót is, és valóban 720p volt megadva felbontás gyanánt... És sorban így tovább, a polcon sorakozó, kipróbálásra váró játékok (Motorstorm, a LittleBigPlanet, stb.) közül mindegyik natív felbontása 720p… Ekkor ért a második döbbenet. A harmadik pedig akkor, amikor gondoltam egyet, futottam egy kört és megnéztem jópár NEM ps3 exkluzív címet is (nyilván nem néztem végig több száz játékot, csak ami tervbe volt/van véve) mindkét platformon. Amíg bokszos borítókon szinte mindenhol 720p/1080i/1080p látható, addig a ps3-as borítókon 720p, egy-két kivételtõl eltekintve.

Nem azt akarom mondani, hogy az említett játékok nem lennének elég jók, elég szépek és igényesek grafikailag, de nyilván sokkal jobban mutatnának, ha a másik konzol szintjén muzsikálnának, már ami a felbontást illeti. Nem vagyok felbontás fetisizta, tudom, hogy a képminõséget még mi minden javítja, de ez akkor is gáz.

Ennek oka nyilván a Cell programozhatóságának és a fejlesztõk hozzáállásának aktuális konfúziója, na meg ezek szerint a 256 MB VRAM sem éppen ideális… Remélem, legalább az újabb játékok esetében nyújtja azt a ps3, amit az ember elvár…

Errõl jut eszembe, mi értelme 3D-rõl beszélni, ha a fullHD is problémát okoz? A 3D vajon VGA felbontásban fog "tündökölni”?

#3751 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 15:37

Idézet

Viszonlyag új PS3 (slim) tulaj volnék. Marketingben elég erõs a sony, én legalábbis úgy éreztem, ez az, amit meg kell vennem, és nem a boxot. Kezdtem a GT 5 prologe-gal, ez hozta is látványban azt a szintet, amit az ember elvár egy nextgen konzoltól. Közben letöltöttem pár demót a PSN-rõl, ezek felbontása ugye mind 720p, majd a kipróbált játékok közül be is vásároltam párat a ps3 exkuzív játékok közül. Azt gondoltam, ha valami, hát az exkluzív játékok fejlesztõi kitesznek magukért mindenféle szempontból. Az elsõ döbbenet akkor ért, amikor a Killzone 2 elindult, a TV-m pedig átváltott 720p-re. Micsoda?!?!? Na akkor megnéztem a borítót is, és valóban 720p volt megadva felbontás gyanánt... És sorban így tovább, a polcon sorakozó, kipróbálásra váró játékok (Motorstorm, a LittleBigPlanet, stb.) közül mindegyik natív felbontása 720p… Ekkor ért a második döbbenet. A harmadik pedig akkor, amikor gondoltam egyet, futottam egy kört és megnéztem jópár NEM ps3 exkluzív címet is (nyilván nem néztem végig több száz játékot, csak ami tervbe volt/van véve) mindkét platformon. Amíg bokszos borítókon szinte mindenhol 720p/1080i/1080p látható, addig a ps3-as borítókon 720p, egy-két kivételtõl eltekintve.

Nem azt akarom mondani, hogy az említett játékok nem lennének elég jók, elég szépek és igényesek grafikailag, de nyilván sokkal jobban mutatnának, ha a másik konzol szintjén muzsikálnának, már ami a felbontást illeti. Nem vagyok felbontás fetisizta, tudom, hogy a képminõséget még mi minden javítja, de ez akkor is gáz.

Ennek oka nyilván a Cell programozhatóságának és a fejlesztõk hozzáállásának aktuális konfúziója, na meg ezek szerint a 256 MB VRAM sem éppen ideális… Remélem, legalább az újabb játékok esetében nyújtja azt a ps3, amit az ember elvár…

Errõl jut eszembe, mi értelme 3D-rõl beszélni, ha a fullHD is problémát okoz? A 3D vajon VGA felbontásban fog "tündökölni”?

A Ps3 nál van 1080p. Ha jóltudom.
PSN: NikonKristof

#3752 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 16:00

Idézet

Idézet

Van, igen, de a játékok többsége ps3-on csak 720p-s. :Đ
XBOX360 250GB

#3753 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 17:40

Idézet

Idézet

Van, igen, de a játékok többsége ps3-on csak 720p-s. :Đ
Akkor mellényultál mert nekem 10 játékból csak 3 720p-s.Kép

#3754 Felhasználó inaktív   k o x [R] . 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:51

Vennék PS3-at vagy xBox 360-at, de liveokat nem vágom. Magyarországon ténylrg nincs xBox live, vagy hogyvan ez? Valaki röviden le tudni írni, hogy hogyvan a live box és ps3 esetében?

#3755 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 09:02

Idézet

Vennék PS3-at vagy xBox 360-at, de liveokat nem vágom. Magyarországon ténylrg nincs xBox live, vagy hogyvan ez? Valaki röviden le tudni írni, hogy hogyvan a live box és ps3 esetében?
mind a kettőre van live, csak az x360 nál külföldi címen kell regisztrálni. az xbox live fizetős, a a psn nem,ill csak egyes tartalmakért kell fizetni, magáért a multiért nem. de az xbox live sem kerül sokba, 8000 ft 12 hónapra, ami nem sok.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3756 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 14:15

Idézet

Kedves Tabu3X!
Nos, PS3-mon a legtöbb játék csak natív 720p. Ez miért van? Ez két ok miatt lehet:
1. nem elég erős a hardver a 1080p-hez
2. nem tudják a fejlesztők elég jól leprogramozni a PS3 hardverét
(vagy talán a kettő egyszerre)
Szerintem a mindkettőbe van némi igazság. A PS3-ból nehéz jó teljesítményt kihozni a bonyorult felépítése miatt, ezért a fejlesztők nem tudnak eleget foglalkozni a programozzással. A PS3ból is ki lehet hozni nagy teljesítményt, csak ahhoz rengeteg idő kell és sok sok pénz, ezt pedig nem mindegyik kiadó engedheti meg magának!

Az 1080pről!
Valószínű nem tudod, hogy a ps3-ra írt játokok kb feléből elő lehet hozni a 1080pt, még akkor is, ha a dobozra csak 720p van ráírva! Kérlek csináld utánam, azt amit most leírok! Lépj be a 'Settings' menűpont alatt a 'Display Settings' menűpontba, majd válaszd a 'Video Output Settings'-et! Ha ez megvan, akkor válaszd a 'HDMI' opciót; majd a 'Custom' opciót! Aztán megjelennek a válaszható felbontások mind!!!
Az 576p-vel ne törödj! Pipáld ki a '720p' és az '1080i' opciókat, és csak az '1080p' opciót hagyd bepipálva! Nyomj egy X-et; majd menj a 'Finish'-re!
Most próbáld ki a Killzone 2-t!!!! Meg fogsz lepődni, mert a TVd az 1080p-t fogja kiírni, és sokkal szebb lesz a játék! Miért? Mert ezzel az eljárással, amit leírtam, gyakorlatilag kikényszerítettük a ps3tól a 1080p-t! Arra figyelmezetlek, ez a TRÜKK, csak a gamek kb 50%-ánál működik! Ahol ez a trükk nem müködik, ott 576p-ben fog elindulni a game! Ekkor vissza mész a beállítoások mennűbe, és vissza pipálod az összes felbontást (720p és 1080i)!!!

A gamek, amelyeket fel lehet skálázni 1080p-be:
1. Killzone 2
2. Unreal Tournament 3
3. Resistance 2 (itt nem érdemes)
4. God of War 3
5. Batman Arkham Asylum
6. Mirror's Edge
7. Uncharted 2 Among Thives
8. Legendary
9. SOCOM: Confrontation

Nyílván még több is van, nekem ezek vannak meg! A Far Cry2-t is fel lehet tolni 1080p-be! De ez nem biztos! Mert ezt csak láttam Youtubeon, de nem próbáltam, mert nincs meg!

Remélem segíthettem!
Azt légyszi írd meg milyen TV-d van, és mekkora! Illete írd meg, hogy sikerült e kicsalnod a 1080p-t!

#3757 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 14:20

Kedves Tabux3!

Azzal egyetértek jelen generációnál a 3D játékok alatt felesleges, mert úgy tud plusz 'dimenziókat' leszámolni, hogy közben butítja a grafikát!

#3758 Felhasználó inaktív   tabu3x 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 15:26

Idézet

Köszönöm a tippet, kipróbálom.

A TV pedig Sony és 47"-os.

"
A gamek, amelyeket fel lehet skálázni 1080p-be:
1. Killzone 2
2. Unreal Tournament 3
3. Resistance 2 (itt nem érdemes)
4. God of War 3
5. Batman Arkham Asylum
6. Mirror's Edge
7. Uncharted 2 Among Thives
8. Legendary
9. SOCOM: Confrontation
"

#3759 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 16:26

Szerintem a Ps3 OS-e sokkal dizájnosabb, és személyre szabhatóbb mint az X360-é. Én nagyon szerettem az xboxomat meg a kontrollerét is, viszont állandó rettegésben éltem a 3 kis piros fénytől. Jó oké a Ps3 is lehet Yled es de nem akkora a rizikó mint a boxnál. Hála istennek megváltam mind a kettő xboxomtól és most várom a PS em. Szomszédba barátomnak van mindenféle konzolja. Wii-tünk is egypárszor, de szerintem a Wii csak társaságban jó... Viszzatérve a PS hez. Azis előnyös h nemkell fizetni a netért és van benne blúraj ( Kép ) lejátszó is. A kontrollereket meg szokni kell.Kép
PSN: NikonKristof

#3760 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 15. 18:31

utálom az ilyen fajta topic-okat mert csak háborút szül!

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó