HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3721 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 12. 16:47

Idézet

igen, nyilván forgalomba került egy szar kontroller ami csúszós kezelhetetlen szar...és ráadásul több tízmillióan megvették...tényleg nem jó.
ha lecsúszik te vagy a béna! van hozzá ilyen ravasz, rá lehet rakni az R2 és L2 gombokra ha nem megy.
és miért kéne ilyet csinálni? miért nem tudnak egy normális kontrollert adni a pénzünkért, amin nem kell semmit sem állítgatni? nem kötekedni akarok mert sokmindenben nem értek egyet crossal- de ebben igaza van. és attól még hogy lecsúszik, senki nem mondta hogy egy kezelhetetlen szar, csak te.... szal ha rossz napod van?:Đ
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#3722 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 12. 16:58

Idézet

Idézet

és miért kéne ilyet csinálni? miért nem tudnak egy normális kontrollert adni a pénzünkért, amin nem kell semmit sem állítgatni? nem kötekedni akarok mert sokmindenben nem értek egyet crossal- de ebben igaza van. és attól még hogy lecsúszik, senki nem mondta hogy egy kezelhetetlen szar, csak te.... szal ha rossz napod van?:Đ
LOL
hát nem tudom akkor miért nyert nem egy díjat a formatervezése...
hát ha ennyit sírtok hogy lecsúszik és bénák vagytok akkor gondolom nem jó kezelni.
máski mikor jönnek hogy kicsi meg lecsúszik a kezük.
hát ha nagy a kezed akkor eleve körbefogja a kontrollert, nem vágom hogy csináljátok.
jaj és mi közöd van ahhoz milyen napom van. elnézést hogy az xbotok nem tudják kezelni a ps-t.

#3723 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 17:05

Idézet

Idézet

Idézet

LOL
hát nem tudom akkor miért nyert nem egy díjat a formatervezése...
hát ha ennyit sírtok hogy lecsúszik és bénák vagytok akkor gondolom nem jó kezelni.
máski mikor jönnek hogy kicsi meg lecsúszik a kezük.
hát ha nagy a kezed akkor eleve körbefogja a kontrollert, nem vágom hogy csináljátok.
jaj és mi közöd van ahhoz milyen napom van. elnézést hogy az xbotok nem tudják kezelni a ps-t.

Szerintem, is nagyon jó a formatervezés. Nekem például SOHA nem csúszik le az ujjam egyik részéről sem! Még hozzá azért nem, mert nem nyomkodom ilyen esze-veszettül, mint például egy-két ismerősöm, és még rengeteg ember. Szóval nem csak a joystick hibája ha lecsúszik a kezed. megoldás>>> próbáld egy kicsit finomabban kezelni a kontrollert.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3724 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 17:28

Idézet

Idézet

Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy játékélményt tekintve, melyik kontrollerrel jobb fps-eket játszani? x360 v. ps3?
Ez teljesen egyén függő. Nekem a box-é jobban kézreáll. A ravaszok jobbak, na meg a két analóg kar is jobban van elhelyezve. Szerintem próbáld ki mindkettőt és döntsd el úgy.
Egyetértek, nálam pl. fordítva van. Próbáld ki az MM-ben, ha van egy a közelben.

#3725 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 12. 19:55

Idézet

Idézet

igen, nyilván forgalomba került egy szar kontroller ami csúszós kezelhetetlen szar...és ráadásul több tízmillióan megvették...tényleg nem jó.
ha lecsúszik te vagy a béna! van hozzá ilyen ravasz, rá lehet rakni az R2 és L2 gombokra ha nem megy.
Nem ismered molojt eléggé. Nem rossz napja van, csak simán ilyen a stílusa. A PS controller jó. Az én kezemben sem csúszkál, pedig nagy a markom, hosszúak az ujjaim. A ravaszokról sem csúszik le egyik ujjam sem.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3726 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:01

Idézet

Idézet

Idézet

Nem ismered molojt eléggé. Nem rossz napja van, csak simán ilyen a stílusa. A PS controller jó. Az én kezemben sem csúszkál, pedig nagy a markom, hosszúak az ujjaim. A ravaszokról sem csúszik le egyik ujjam sem.
Szerintem ti meg szimplán PS3 fanboyok vagytok,és rohadtul idegesít,hogy mindenben az Xboxot szóljátok le. Nőjetek már fel! Szerintem is jó a formatervezése a ps controllerének,de ez az igazság,hogy igenis könnyebben lecsúszik róla az ujjad mint az Xbox-éról. Nekem van PS2-m,és Xbox360-om is ,szóval azért van mivel összehasonlítani. én szeretnék ettől függetlenül a polcra egy PS3-mat ismert nekem nagyon nem a teljesítmény számít,hanem az élmény,és nekem az Xbox360 exkluzívok jobban bejönnek,és nem fanboykodom,amit moloj és egyéb emberek csinálnak,hogy húú milyen szar az xbox kontrollere.
XBOX360 250GB

#3727 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:04

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem ti meg szimplán PS3 fanboyok vagytok,és rohadtul idegesít,hogy mindenben az Xboxot szóljátok le. Nőjetek már fel! Szerintem is jó a formatervezése a ps controllerének,de ez az igazság,hogy igenis könnyebben lecsúszik róla az ujjad mint az Xbox-éról. Nekem van PS2-m,és Xbox360-om is ,szóval azért van mivel összehasonlítani. én szeretnék ettől függetlenül a polcra egy PS3-mat ismert nekem nagyon nem a teljesítmény számít,hanem az élmény,és nekem az Xbox360 exkluzívok jobban bejönnek,és nem fanboykodom,amit moloj és egyéb emberek csinálnak,hogy húú milyen szar az xbox kontrollere.
Íme egy értelmetlen vita kezdete. Nem ritka ebben a topicban, elég gyakran felüti a fejét ez a dolog.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3728 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LOÁL ki szólta le az xboxot vagy a kontrollerét?
bazzeg lemaradtam valamiről...én csak azt láttam hogy itt sírtatok a ps kontroller miatt.
olvass már vissza és próbáld értelmezni mit írtunk mielőtt vitát generálsz okos ember...

#3729 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:11

Idézet

Íme egy értelmetlen vita kezdete. Nem ritka ebben a topicban, elég gyakran felüti a fejét ez a dolog.
Elvileg ez egy vita topic, az már más kérdés hogy itt nem sokan tudnak normálisan vitázni.....

#3730 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 20:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez az egész egyéntől függ, nem lehet tényként kezelni. Van PS-em (1-2) és nekem személy szerint soha sem csúszik le a L2/R2 gombokról az ujjam (játszottam már huzamosabb ideig PS3-mal is, ott se volt gond). Ez szintén igaz az X360 kontrollerére. Mindkettő jóltervezett és tökéletesen alkalmas arra, amire készült. Bár számomra az Xbox kontrollere kényelmesebb.

#3731 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 13. 00:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köszönjük Emese! Az itteniek közül szerintem senki sem szólja le a box controllert. Aki próbálta, egészen biztosan nem. Ám! Szépen megkérlek kedves fórumozó társam, ne nevezz minket fanboynak és fogadd el szépen, hogy létezik a Föld hátán olyan ember, aki maximálisan elégedett a Playstation3 controllerével. Köszönöm
biolencse
Get your Portable ID!

#3732 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 08:38

Én is PS-es vagyok de probáltam Xboxot is éshát pont ne a kontrollert említsétek mivel a PS-é szerintem jóval jobb. PS-nél a ravastról egyáltalán nem csúszik le a kezed az analognál sokkal jobb a domború megoldás mivel X-nél lehetetlen belerakni az ujjad és még magasan is áll ki a kontrollerből, engem hátul az elemnek a helye is zavar. 5p urán beleizzadt a kezem szóval nemtudom mi a problémátok. Az lehet, hogy már egybeolvadt a kezem a kontrolerrel de ez mellékes.Kép

#3733 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 13. 09:53

Úgy látszik ezt a kontrolleres dolgot embere válogatja. De mivel úgyis mindenki a saját tapasztalataira hagyatkozik, szerintem felesleges a tovvábbiakban itt egymás oltogatása, meggyőzni akarása.
UGye?
Kép
Kép
Kép

#3734 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 09:57

Idézet

Én is PS-es vagyok de probáltam Xboxot is éshát pont ne a kontrollert említsétek mivel a PS-é szerintem jóval jobb. PS-nél a ravastról egyáltalán nem csúszik le a kezed az analognál sokkal jobb a domború megoldás mivel X-nél lehetetlen belerakni az ujjad és még magasan is áll ki a kontrollerből, engem hátul az elemnek a helye is zavar. 5p urán beleizzadt a kezem szóval nemtudom mi a problémátok. Az lehet, hogy már egybeolvadt a kezem a kontrolerrel de ez mellékes.Kép
látod boxra olyan jó játékok vannak 5p után beleizzadsz xD amúgy sztem tökmindegy mer mindenki aztt védi ami van neki. amúgy sztem pont attól jobb pl az anlóg kar hogy nem domború meg ilyen kis peckek vannak rajta ami három év használat után is mininálisat kopik, ps joynak meg a csúszásgátló bevonata lekopik 2 év alatt. mondjuk ps3-as joyról nemtudom de a 2esnél tuti..ravaszról meg annyi hogy az se boxon se ps-en nem csúszott nekem szal nemtudom...:Đ az elemek helye, hát engem kifejezetten az sem zavart..ami mindkettőnél rossz hogy a hüvelykujjam külső részén mind2-től már lassan börkeményedésem lesz:D
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#3735 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:23

Idézet

Idézet

látod boxra olyan jó játékok vannak 5p után beleizzadsz xD amúgy sztem tökmindegy mer mindenki aztt védi ami van neki. amúgy sztem pont attól jobb pl az anlóg kar hogy nem domború meg ilyen kis peckek vannak rajta ami három év használat után is mininálisat kopik, ps joynak meg a csúszásgátló bevonata lekopik 2 év alatt. mondjuk ps3-as joyról nemtudom de a 2esnél tuti..ravaszról meg annyi hogy az se boxon se ps-en nem csúszott nekem szal nemtudom...:Đ az elemek helye, hát engem kifejezetten az sem zavart..ami mindkettőnél rossz hogy a hüvelykujjam külső részén mind2-től már lassan börkeményedésem lesz:D
2 év INTENZÍV használat után, a joystickom tökéletes állapotban van, semmi nem kopott le róla...
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#3736 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:46

Idézet

Úgy látszik ezt a kontrolleres dolgot embere válogatja. De mivel úgyis mindenki a saját tapasztalataira hagyatkozik, szerintem felesleges a tovvábbiakban itt egymás oltogatása, meggyőzni akarása.
UGye?
Itt éppen azt bizonygattuk, hogy senki sem szólta le az xbob controllert. Sôt! Szerintem is nagyon kényelmes, de ez még nem jelenti azt, hogy a PS-é szar.
biolencse
Get your Portable ID!

#3737 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:49

Idézet

Idézet

UGye?
Itt éppen azt bizonygattuk, hogy senki sem szólta le az xbob controllert. Sôt! Szerintem is nagyon kényelmes, de ez még nem jelenti azt, hogy a PS-é szar.
Szerintem hülyeség ezen vitatkozni az Xbox-é jobban kézre áll de a PS3 contllore jobb mert nem elemes.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#3738 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 10:00

http://unconfirmedso...om/?itemid=3107

No comment! :Đ

#3739 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:59

Kipróbáltam a boxhoz a C-64 quickshot joyát, csak a kart kicseréltem egy csirkecombcsontra,s ez veri az összes joyt a világon.. KépKépKép

#3740 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 03. 10:25

Idézet

Kipróbáltam a boxhoz a C-64 quickshot joyát, csak a kart kicseréltem egy csirkecombcsontra,s ez veri az összes joyt a világon.. KépKépKép
Neked mien jó van xboxo 360-asod neg ps 3 madis. most engem ki nevetsz mert ps2-őt tolok ??? amúgy azon is van PSN Kép !!!!!!!

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.