Idézet
"Gamekapocs Fórum » Konzol központ
Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii"
asszem innen no comment...
max off topic
(a pc zúgással azért egyet értek... tényleg szeretem én is.És közel se hasonlít a konzolok hangjára.)
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2007. 03. 17. 11:09
Idézet
Elküldve: 2007. 03. 17. 12:49
Sziasztok
Olvasom a kommenteket és szerintem túl sokat foglalkoztok a gépek egyéb szolgálttatásaival, holott a gépeket a játék miatt alkották meg. Szerintem az elsődleges szempont az összehasonlításkor a látvány és a mozgáskultúra. Utobbi közel ugyanazt nyujtja, a látvány hát az már egészen más. Az X360 kontúrozottabb és élesebb, mig a PS3 "mosottsága" filmszerübb.
Elküldve: 2007. 03. 17. 12:54
Elküldve: 2007. 03. 17. 13:11
Idézet
Amiről te beszél az maga a játék bár soha nem játszottam Wii -vel nem tudom mit nyújt, de ha a játék nem jó akkor nem élvezem legyen ez bármilyen konzol.
Másrésről a fejlesztések a realisztikus megjelenitésekről szolnak 80%-ban.
Bárhol olvasok egy játék leírást ez döntő befojással bír.
Elküldve: 2007. 03. 17. 18:19
Elküldve: 2007. 03. 18. 00:03
Elküldve: 2007. 03. 18. 00:04
Idézet
Elküldve: 2007. 03. 18. 07:50
Azért vannak kivételek is...persze lehet hogy ezek erősítik az alapigazságot.
S.T.A.L.K.E.R. -nél például szebb grafikát is láttunk már, mégis hatalmas játékélménye lesz!
Fight Night Round 3 - Szerintem marha jó grafikája van és haverral játszva mindent odaver a játékélmény is!!!!!!
Vagy GoW co-op -ban. Bár ezen lehet vitatkozni fogunk, de szerintem frenetikus élmény, főleg nehéz fokozaton, mert ott igencsak kombózni kell, odafigyelve egymásra.
De szerintem Army of Two is állati lesz! Graf nagyon ott van, és co-op ban az is lealáz majd mindet....
NBA Street Homecourt....
Szal vannak szép graf-os játékok jó játékélménnyel! Bár tényleg sok a cukormázas egykaptafás tömegjáték...(NFSC pl)
Elküldve: 2007. 03. 18. 15:02
Amiről ti beszéltek az a játékok nyujtotta játékélmény és nem a konzolé. Nekem van PC ill. PS2-es játékaim mindegyik mástól jó. De nézzétek meg egy adott sorozat fejlödését.
Pédául GTR-GTR2 vagy Cal of Duty, Ghost recon sorozat, szerintetek miben változtak, mitől lettek jobbak, a szimulációs módtól vagy a sztori lett más egy frászt. Ami igazán nagyot dobott rajtuk az a realisztikus megjelenés és mozgás.
Én nem vitatom, hogy a önmagában a grafika és az animálás nem elég, de a konzolok miben tudak javitani ha nem ezen.
Mint mondtam nem játszottam a Wii-vel igy nem tudom véleményezni, de a másik két konzol óriás igenis ezen versenyez. Különben nem lenne létjogosultsága a X360, PS3 -nak. A PS2-höz le kell rontani a játék minőséget. PL: SC Duble agent PC-n zsir, PS2-n kiábránditó.
Végül egy kérdés, ti milyen szempontok szerint valasztotok konzolt, kezelhetőség vagy a gép fomája, színe? ugye nem.
Elküldve: 2007. 03. 18. 20:37
Idézet
Amiről ti beszéltek az a játékok nyujtotta játékélmény és nem a konzolé. Nekem van PC ill. PS2-es játékaim mindegyik mástól jó. De nézzétek meg egy adott sorozat fejlödését.
Pédául GTR-GTR2 vagy Cal of Duty, Ghost recon sorozat, szerintetek miben változtak, mitől lettek jobbak, a szimulációs módtól vagy a sztori lett más egy frászt. Ami igazán nagyot dobott rajtuk az a realisztikus megjelenés és mozgás.
Én nem vitatom, hogy a önmagában a grafika és az animálás nem elég, de a konzolok miben tudak javitani ha nem ezen.
Mint mondtam nem játszottam a Wii-vel igy nem tudom véleményezni, de a másik két konzol óriás igenis ezen versenyez. Különben nem lenne létjogosultsága a X360, PS3 -nak. A PS2-höz le kell rontani a játék minőséget. PL: SC Duble agent PC-n zsir, PS2-n kiábránditó.
Végül egy kérdés, ti milyen szempontok szerint valasztotok konzolt, kezelhetőség vagy a gép fomája, színe? ugye nem.
Elküldve: 2007. 03. 18. 22:34
Edge mi elbeszélünk egymás mellett, bár a Wii-t ezek után ki fogom próbálni.
Azt mondod a megjelenő játékok minősége, hagyjuk most a gyroszkopot és a Wii-t. Egy játéknak mit adhat a konzol, a kezelhetőségen, grafikán, animáláson kivül? A játékok szempontjából miben jobb a PS3-PS2-nél vagy az X360-XBOX-nál?
Mégvalami beszéltél az eladásokról, nem hiszem hogy a Wii valamikor is lenyomja a PS-t ,XBOX-t. A PS2 önmagában egy sikertörténet, a Sony ill. Microsoft pedig túl nagyok ahoz hogy egy ekkera piacot veszni haggyanak, Szerintem az eladásokról majd 1 év múlva lesz értelme beszélni. Más szóval ha az eladások növeléséhez gyroszkópos kontroler kell akkor lesz mind a kettőhöz ebben biztos vagyok.
Elküldve: 2007. 03. 18. 22:55
Elküldve: 2007. 03. 18. 22:58
Elküldve: 2007. 03. 18. 22:58
Elküldve: 2007. 03. 18. 23:09
Idézet
Elküldve: 2007. 03. 18. 23:49
Srácok itt most nem a Commodor64 vs. PS3 ról van szó, hanem a jelenkori konzolok közti külöbségeken. Lehet hogy én vagyok csőlátású de nem hinném hogy X360-ra fognak kiadni GTA SA. szintű játékot.
A 3 hetes eladási statisztika meg nem mérvadó, ha tényleg az ára miatt veszik akkor az jelethet jót is rosszat is. Ha a gép gyenge és emiatt olcsó akkor rossz, ha viszont igy akarnak fix vásárlóközönséget létrehozni akkor jó.
Ez a Wii egyre jobban érdekel, hol lehet róla valami infót kapni esetleg videót?
Elküldve: 2007. 03. 19. 00:20
Elküldve: 2007. 03. 19. 09:45
Vol 360-am, most Wii-m van( ami mellesleg nem pisit jelent, az a pee). És jó. Végignyomtam már rajta néhány játékot, köztük a Splinter Cellt. És az irányítás miatt sokkal jobban tetszett, mint 360-on. Csilli-villi grafika ide vagy oda. Nem vagyok valami nagy mestere a kontrolleres FPS-eknek. De a Nintendo új gépével simán végignyomtam a játékot. Úgy osztottam a fejlövéseket, hogy magam is alig hittem a szememnek. ![]()
Elküldve: 2007. 03. 19. 16:27
Elküldve: 2007. 03. 19. 16:49
Idézet