HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#681 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:50

Idézet

Idézet

Idézet

A GoW-al meg kitörölheted.. :Đ Ezt nem neked szántam, csak általánosítottam.. Kép
Kit érdekel a GoW ha lesz ps3-ra ut2007!!

Ezt jól mondtad!! UT2007 a süti!!Kép Kár, h a drágábbik PS3-ba nincs benne alapból a bill+egér.. paddal elég nehéz lenne FPS-t vinni.. bár lehet, h a SIXAXIS-al nem is lehet olyan rossz..
Csak szokás kérdése. A haweromnak hamarabb volt konzolja (Dreamcast) mint pc-je. Emléxem jáccotam ellene ut-t és simán megvert. Úgy kente a paddal mint más pc-n egérrel.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#682 Felhasználó inaktív   demondriver 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 23:05

Én nem vagyok kiszakadva egyik konzoltól sem... Csak annyit hogy az X360-ban ATI RV500-as GPU van az én videókarimban RV520 van... Tény hogy a konzolok olcsóbbak mint a PC, de nem tudnak annyi mindent. Amiért megéri megvenni őket azok az exkluzív gammák.

#683 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 09. 23:10

Én sose tudnám megszokni a lődözős játékokat gamepadon. Nem is tudtam. A GOW szenvedés volt, mire a végére értem.

#684 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 02:26

Na itt vannak azok a tesztek: http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html jó sokáig tartott megtalálnom őket Kép
Szerintem:
1: Pont hogy az Xbox 360 hardvere a jobb... ezt a képek is igazolják (igaz nem olyan nagyon szal ez elhanyagolható feltétel)
2: Nekem teljes mértékben a nyugati játékok jönnek be és útálom a japcsik fura játékait Kép
3: Az lehet hogy fizetős de szerintem nem olyan vészes, viszont a PS féle netről úgyhallottam hogy semmit sem ér... hiába ingyenes.
4. A HD-DVD-t meg nemhiszem hogy muszály lesz megvenni, ha meg meg is veszed akkor sem egyszerre szal így is olcsóbb az xbox

#685 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 10. 06:53

Idézet

Na itt vannak azok a tesztek: http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html jó sokáig tartott megtalálnom őket Kép
Szerintem:
1: Pont hogy az Xbox 360 hardvere a jobb... ezt a képek is igazolják (igaz nem olyan nagyon szal ez elhanyagolható feltétel)
2: Nekem teljes mértékben a nyugati játékok jönnek be és útálom a japcsik fura játékait Kép
3: Az lehet hogy fizetős de szerintem nem olyan vészes, viszont a PS féle netről úgyhallottam hogy semmit sem ér... hiába ingyenes.
4. A HD-DVD-t meg nemhiszem hogy muszály lesz megvenni, ha meg meg is veszed akkor sem egyszerre szal így is olcsóbb az xbox
Ez így van! Kép
Kép
Kép
Kép

#686 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 10. 10:11

És mellesleg a HDDVD szerintem egy jó befektetés, mert a lejátszó mellett kap hozzá az ember egy King Kong HD filmet és egy tízezret érő távirányítót.

#687 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 10. 10:24

Idézet

És mellesleg a HDDVD szerintem egy jó befektetés, mert a lejátszó mellett kap hozzá az ember egy King Kong HD filmet és egy tízezret érő távirányítót.
Hol, és mennyiért lehet venni????
Kép
Kép
Kép

#688 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 10:36

Idézet

Idézet

Szerintem:
Ez így van! Kép

Ha nektek ez a "jó", akkor hajrá..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#689 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 10. 13:57

Idézet

Idézet

Fogalmam sincs róla. :Đ Az egyik magazinban olvastam ezeket, amikor tesztelték.

#690 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:55

Idézet

Idézet

Idézet

Fogalmam sincs róla. :Đ Az egyik magazinban olvastam ezeket, amikor tesztelték.

affrancba. asztem tudsz valamit....:-D kár hogy nem Kép

Valaki tudja hol és mennyiért lehet magyarországon kapni HD-DVD lejátszót Xbox-hoz?Kép

Kép
Kép
Kép

#691 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 10. 15:07

Ja az árát tudom: 50ezer

#692 Felhasználó inaktív   szmarcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:13

üdv mindenkinek.a kérdésema xbox 360 -nal kapocsolatban, hogy valósak ezek az új BenQ meghajtóva szerelt hírek? tehát hogy tényleg halkabb lett a box és hogy gyorsabban betölti a gamát? meghogy szerintetek megéri CORE kiszerelést venni? / itt legalább nem tud lemerülni az irányító, olcsóbb is, viszont nincs HDD je. az nagyon gáz? mitől esek el emiatt?várok válaszokat. THX

#693 Felhasználó inaktív   szmarcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:17

még valami. szerintetek mikor lesz árcsökkentés? most hogy jön a PS3 elképzelhető?
:Đ és várjak inkább?? :-D)

#694 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:38

Jaja egy árcsökkentés nem ártana.Akkor vennék egy Wii-tKép

#695 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 18:06

Idézet

üdv mindenkinek. a kérdésema xbox 360 -nal kapocsolatban, hogy valósak ezek az új BenQ meghajtóva szerelt hírek? tehát hogy tényleg halkabb lett a box és hogy gyorsabban betölti a gamát? meghogy szerintetek megéri CORE kiszerelést venni? / itt legalább nem tud lemerülni az irányító, olcsóbb is, viszont nincs HDD je. az nagyon gáz? mitől esek el emiatt? várok válaszokat. THX
Igen valósak, de hogy már elérhető e, meg hogy már minden gépet ezzel szerelnek e azt nemtudom. Core-t soha ne vegyél! Én azóta is bánom Kép Nem olyan drága az az elem... megaztán mindenki vesz egy 2. kontrollert... az meg lehet sima. A HDD mondjuk nem olyan fontos, de ígyis-úgyis venned kell memóriát... akkor legalább már HDD-d legyen. Én a visszafelé kompatibilitás miatt bánom, megaztán lehet videókat, arcade játékokat, modokat, kiegészítéseket, zenét rátenni.

#696 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 18:40

Régebben szó volt a GolemKonzol-ról, és azt szeretném kérni, h aki ott vásárolt már, vannak tapasztalatai róla, stb., akkor légyszives küldj egy e-mailt erre a címre: virag.janos@index.hu
Köszi..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#697 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 18:58

Most nincs kedvem küldeni e-mailt, sorry Kép Én ott flasheltettem a boxomat, túl sok véleményem nincs róla... a box még most is működik, ez alényeg KépKép

#698 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 10. 19:08

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem:
Ez így van! Kép

Ha nektek ez a "jó", akkor hajrá..
Mindenki szíve szerint választ. Egyébként aki xbox-ot vett az biztos nem fogja azt mondani hogy ővé a gyengébb gép ahogy aki ps3-at vett az sem. Egyezzünk ki döntetlenben! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#699 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 14:48

Ha kijön a javított XBox360, akkor a PS3 és az XBox360 között hardwer-esen jóformán csak a procijuk lesz eltérő, nem? Vagyis mindkettő egy szinten lesz és csak a kiadott exclusive játékok döntik el, hogy melyik a jobb vétel(!), ugyebár.
Ha tévednék javítsatok ki nyugodtan, de én jelenleg így látom a helyzetet. Na meg a x360 azért grafikailag lehet, hogy jobb egy kicsit, mert azért abban még is csak ATI Videó kari dobog! Kép
Ha viszont így áll a helyzet, akkor játékok alapján egyértelmű, hogy XBox360!!!!! Kép ( csak az új Dragon Ball játék miatt vérzik egy picit a szívem, nem hinném, hogy kijön 360-raKép )
Röviden csak ennyit akartam, lehet cáfolni a véleményem, de a PS3 fanoknak még annyit, hogy nekem is van PS2-öm és az előtt le a kalappal!!! Kép

#700 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 14:59

Tömören ennyi... de szerintem aki nagyon tutkóra megy az azért az apróbb eltéréseket is megnézi. Pl: a kontroller, 1080p támogatás, live, BR - HD DVD, HDD, meg a legfontosabb: az ár.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.