HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#781 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:35

Ez a videó remekül bemutatja, hogy mennyire is SZAR a PS3!!! Kép

Link:

#782 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:38

latom nagy vita kerekedettKépna szoval az en velemenyem az h a ps3 lehet h gyorsabb meg szebbb meg fa**m se tuggya de 170000HUF mig az x360 csak 75000HUF. sztem ez elegge ojan dolog ami az xbox partjan allKépakkora igazan nagy kulonbseg meg nincs a ket konzol kozt h 100000HUFfal tobbet adjak erte, nem sz*rom a penzt(sajnos)

#783 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:38

Link:

#784 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:40

Idézet

Link:

Ez aztán nagyon értelmes volt, mind tőled, mind pedig aki ezt a videót csinálta. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#785 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:44

Idézet

Link:
hat ez ritka sz*r voltKépaz is 1 balf*sz aki ijeneket csinal

#786 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:10

Most így a neten böngészve láttam, h a PS3-ba nem 7-8-9 (ezek terjengettek) mag van, hanem 1 van, ami 7 szálon tudja feldolgozni a cuccokat. Az x360-ba 3 mag, de ezek csak magonként 2 szálon tudnak dolgozni; szóval 6. Bárhogy is számoljuk 6<7.. Kép De ezzel nem akarok semmit mondani, csak egy infó. (ha ezt meg már mindenki tudta, akkor csak én voltam a hülyeKép)

#787 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:16

Idézet

latom nagy vita kerekedettKépna szoval az en velemenyem az h a ps3 lehet h gyorsabb meg szebbb meg fa**m se tuggya de 170000HUF mig az x360 csak 75000HUF. sztem ez elegge ojan dolog ami az xbox partjan allKépakkora igazan nagy kulonbseg meg nincs a ket konzol kozt h 100000HUFfal tobbet adjak erte, nem sz*rom a penzt(sajnos)

Ha hasonlítást mutatsz be, akkor legalább egy kategóriából csináld azt. Az X-ből a Premium változat veszekszik a PS3-mal, ami 100e Ft. Az X-ben nincs nextgen olvasó, ami külön 60e Ft. A PS3-ba minde ez alap, és ha kiszámoljuk ugyanott tartunk pénzügyileg.

#788 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:27

Jujj ez nézzétek meg: http://www.sg.hu/cik...n_playstation_3 , hát jól lehúzzák...
Nem, a PS3-ban 7 mag van amik 1 szálon tudnak dolgozni, az Xboxban meg 3 mag amik 2 szálon. De az arány jó Kép

#789 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:32

Idézet

Ha hasonlítást mutatsz be, akkor legalább egy kategóriából csináld azt. Az X-ből a Premium változat veszekszik a PS3-mal, ami 100e Ft. Az X-ben nincs nextgen olvasó, ami külön 60e Ft. A PS3-ba minde ez alap, és ha kiszámoljuk ugyanott tartunk pénzügyileg.
De Dzsekk! Azért azt még számítsd hozzá a PS3-hoz, hogy kell hozzá HD-TV, meg veheted hozzá a 20e forintos játékokat! (ha vezsel blu-ray írót, ugyan ott vagy:P)

#790 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:37

Idézet

Idézet

De Dzsekk! Azért azt még számítsd hozzá a PS3-hoz, hogy kell hozzá HD-TV, meg veheted hozzá a 20e forintos játékokat! (ha vezsel blu-ray írót, ugyan ott vagy:P)

Talán az x360-hoz nem kell HD-TV?! Aki meg mezei TV-n jáccik vele, akkor az nem komplett! Ugyanannyi hozzá a játék; 17-17e Ft. Szóval nem tudom miről beszélsz.

#791 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:39

Miért kellene a PS3-hoz HD TV? Támogatja az is a 480p-t... nem?

#792 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:43

Idézet

Miért kellene a PS3-hoz HD TV? Támogatja az is a 480p-t... nem?

És ki a franc akar 480p-n játszani next-gen konzolon? Kép

#793 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 19:46

Már megbocsáss, de nem mindenki engedhet meg magának egy HD TV-t... Kép Főleg nem itt a bazinagy puszta közepén!!! Kép Egyébként gondolom arra értette, hogy olcsóbb a box, hogy lehet másolni rá játékot...

#794 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:03

hát igen, úgy értettem, hogy olcsóbb, mert ugye meglehet flashelni, vagy mi.

de az xbox egy ilyen 70 ezer forintos, hogyishívják tv, szóvak ilyen kicsi görbe képernyős tévén is full szépen megy, míg a ps3-nak lemegy a szintje a ps2-jére...

#795 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:03

Idézet

Már megbocsáss, de nem mindenki engedhet meg magának egy HD TV-t... Kép Főleg nem itt a bazinagy puszta közepén!!! Kép Egyébként gondolom arra értette, hogy olcsóbb a box, hogy lehet másolni rá játékot...

Tudom, h drága -nekem sincs- , de nyáron dolgozok majd érte és majd lesz.. Kép Ha jól megnézzük már ~120-150e Ft körül lehet kapni minőségi HDTV-t; és ezeknek rohamosan mennek le az áruk. 2010-2012-re úgy is jön majd a digitális korszak. Nekem azért is kell ilyen cucc, mert akkor erre lesz kötve a PC, és a PS2 is. (és majd a PS3.. Kép, de az még odébb van..) És azért mégis 26"-ről beszélünk.. szupi lesz..Kép. Másik jó dolog, h végre nem fog kisülni a szemem ettől a r@hadt CRT-től!!Kép

#796 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:11

Ez tényleg érdekes... az sg.hu-n (a link amit küldtem) is azt írták, hogy HDMI, meg HD TV nélkül a ps2 szintjén van... Az xbox viszont tök szép sima tv-n is (na jó, naná hogy ezerszer szebb egy 50"-os FULL-HD-n :Đ)

#797 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:21

és aki nem dolgozhat meg érte nyáron, Dzsekk? Az mit csináljon?:Đ Vagy veszel annak is?

Mellesleg az Xbox360-t rá lehet kötni egy pc monitorra is nem?

#798 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:27

Idézet

és aki nem dolgozhat meg érte nyáron, Dzsekk? Az mit csináljon?:Đ Vagy veszel annak is?
Ez egy elég láma hsz volt! Mit fáj hogy vesz valamit ha megdolgozik érte? Ezt azért már ne sajnáld senkitől! Aki nem tud érte dolgozni, az valszeg azért nem tud mert fiatal. Vagy neadjisten mozgáskorlátozott. Ekkor a szülőket kell megfűzni. De ezzel én is úgy vagyok ha fiatal a gyerek, akkor inkább táborba küldöm annyi pénzből 3-ba! Több élményt szerez ott mint a szobában gubbasztva. Nekem ilyeneket sosem vettek meg a szüleim (még kvarcjátékot sem!) És nem vagyok ettől kevesebb. Egyáltalán. Majd mikor már megdolgoztam a pénzért, akkor én döntöttem mire költöm. Hozzáteszem ma sem vagyok az a szobában ülő fajta. Úgyhogy ha Dzsekk melózik, azt vesz rajta amit akar. Legalább értékeli, mert megszenved érte!
Kép
Kép
Kép

#799 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:32

Idézet

Jujj ez nézzétek meg: http://www.sg.hu/cik...n_playstation_3 , hát jól lehúzzák...
Nem, a PS3-ban 7 mag van amik 1 szálon tudnak dolgozni, az Xboxban meg 3 mag amik 2 szálon. De az arány jó Kép
Lapozz vissza.. mielőtt AKÁRHOL kiadták volna a ps3 mat, már papírról látszott hogy nem versenyképpes az x360 al grafikailag.

Hardweresen gyengébb mint a box...
Sok a redundanciával kapcsolatos hiba, ez felzabálja a sávszélességet.
Ezután nincsen miről beszélni. Technikailag nem versenyképpes. Ettől még lehet jó konzol.

#800 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:57

Idézet

Ez egy elég láma hsz volt! Mit fáj hogy vesz valamit ha megdolgozik érte? Ezt azért már ne sajnáld senkitől! Aki nem tud érte dolgozni, az valszeg azért nem tud mert fiatal. Vagy neadjisten mozgáskorlátozott. Ekkor a szülőket kell megfűzni. De ezzel én is úgy vagyok ha fiatal a gyerek, akkor inkább táborba küldöm annyi pénzből 3-ba! Több élményt szerez ott mint a szobában gubbasztva. Nekem ilyeneket sosem vettek meg a szüleim (még kvarcjátékot sem!) És nem vagyok ettől kevesebb. Egyáltalán. Majd mikor már megdolgoztam a pénzért, akkor én döntöttem mire költöm. Hozzáteszem ma sem vagyok az a szobában ülő fajta. Úgyhogy ha Dzsekk melózik, azt vesz rajta amit akar. Legalább értékeli, mert megszenved érte!
Jól látod. Én nagyon bírtam a táborokat gyerekkoromban. Hogyha most azt mondaná nekem valaki, hogy mit szeretnél: Elmenni egy hétre az ismerőseiddel, barátaiddal vagy egy PS3-mat, tuti hogy az előbbit választanám. Néha még az iskolapadba is visszakívánkozok, hogy a Zolika arcára dobjak egy sonka vagy uborkaszereletet. :Đ

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.