HWSW Informatikai Kerekasztal: TEKKEN - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TEKKEN

#121 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:53

Idézet

Idézet

Idézet

huhh, két percbe telt, de megtaláltam a topikot XD azt kérdezném hogy melyik karakterrel érdemes végigvinni (tekken 6) a campaign-t? Bryan-el nyomultam idáig és már a kopasz fószernél tartok (asszem Hejhácsi bartátunk) és így is van egykét pálya ahol nem tudtam elverni a boss-t. ja, és hogy lehet-e bármilyen téren fejlődni? THX
Ez attól függ melyikkel vagy a legjobb.Én Yoshimitsut és Dragunovot ajánlom.Fejlődni úgy tudom nem lehet,a pontokkal csak ruhát vehetsz...
kösz a gyors választ, megprószálom Dragunovval, ő megvan Kép
Nincs mit.Vele jól jársz,gyors és nagyon erős :Đ

Batri:Benne van :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#122 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:55

Idézet

awesome!! akk tuti vele fogom tolni^^

#123 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:56

Idézet

Idézet

awesome!! akk tuti vele fogom tolni^^
:) Christie is benne van amúgy.De itt van teljes karakter lista.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#124 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 21:03

Idézet

Idézet

Idézet

huhh, két percbe telt, de megtaláltam a topikot XD azt kérdezném hogy melyik karakterrel érdemes végigvinni (tekken 6) a campaign-t? Bryan-el nyomultam idáig és már a kopasz fószernél tartok (asszem Hejhácsi bartátunk) és így is van egykét pálya ahol nem tudtam elverni a boss-t. ja, és hogy lehet-e bármilyen téren fejlődni? THX
Ez attól függ melyikkel vagy a legjobb.Én Yoshimitsut és Dragunovot ajánlom.Fejlődni úgy tudom nem lehet,a pontokkal csak ruhát vehetsz...
Eddie bennevan a játékban?Kép az 5ösből kihagyták, helyette betették a csaját...de a 3-asban ő volt a kedvencem, vele mindenkit levertem
De "ruhaként" lehetett Eddiet választani, nem?
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#125 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 21:21

Én a scenario campaignba mindíg Kazuyával vok(pörgés forevaKép) de ezt a szenyó Jint még így se tom legyőzni.Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#126 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 21:22

Idézet

Én a scenario campaignba mindíg Kazuyával vok(pörgés forevaKép) de ezt a szenyó Jint még így se tom legyőzni.Kép
Jin nagyon köcsög,tényleg :Đ 3 karakterrel sikerült könnyen legyőznöm.Yoshimitsu,Raven (aki egy az egyben penge hasonmás) és Dragunov.Többivel sz.rakodtam egy ideig... :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#127 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 17:45

megleltem azt a karaktert akivel a legjobb vagyok, Wang KépKép tök komoly, nagynehezen átszarakodom magam Jinen erre rámkülni a csajt... na ott fel is adtam az első 10 próbálkozás után

#128 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 13. 18:45

Idézet

megleltem azt a karaktert akivel a legjobb vagyok, Wang KépKép tök komoly, nagynehezen átszarakodom magam Jinen erre rámkülni a csajt... na ott fel is adtam az első 10 próbálkozás után
A csaj tényleg szivatás.Na majd ha másodjára találkozol Jinel na az még ennél is durvább.
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#129 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 11:25

RAVEN a legjobb,persze csak ha jól tudod használni,és ismered a titkos támadásait.
Egyszer elmentünk 30 an kb az 1ik haverhoz,volt neki PS2 ese,meg Tekken(5 asszem) és mindenkit körbevertem Raven el :Đ
nagyon erős karakter
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#130 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 05:50

Adna valaki észérvet arra, hogy a tekken 6 miért lett ilyen kurva nehéz? Kép Mert pl Azazelt én még életemben 1x nem győztem le.

Szerk.: Amúgy Dragunov emlékeztet Kozsóra Kép

#131 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 08:32

Idézet

Adna valaki észérvet arra, hogy a tekken 6 miért lett ilyen kurva nehéz? Kép Mert pl Azazelt én még életemben 1x nem győztem le.

Hát figyelj...azért, hogy felhúzzanak minket veleKép Am. fogalmam sincs...Azazelt én eddig max 3x öltem meg, de egymás után 2x még egyszer sem...azt a 3-at is egyszer Jack-6-el, aztán Jinnel..3. nem tudom, ki volt, de tényleg nehéz!Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#132 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 09:29

Idézet

Idézet

Hát figyelj...azért, hogy felhúzzanak minket veleKép Am. fogalmam sincs...Azazelt én eddig max 3x öltem meg, de egymás után 2x még egyszer sem...azt a 3-at is egyszer Jack-6-el, aztán Jinnel..3. nem tudom, ki volt, de tényleg nehéz!Kép
Azazel tényleg nagyon köcsög.Nekem eddig Ravennel,Dragunovval meg Yoshimitsuval sikerült megölnöm.De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#133 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 15:37

Idézet

De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?
A Scenario Campaignt probálom vinni. KingelKépKép A Jack 6os pályát 1xűen nem tudom kivinni Kép Szerencse, hogy az csak mellék szálon van.

#134 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 15:40

Idézet

Idézet

De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?
A Scenario Campaignt probálom vinni. KingelKépKép A Jack 6os pályát 1xűen nem tudom kivinni Kép Szerencse, hogy az csak mellék szálon van.
Azt én se tudtam először.Aztán 1 időre abbahagytam a tekkenezést,majd mikor megint elkezdtem 1ből sikerült xD azóta se találkoztam olyan nehéz pályával.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#135 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 24. 17:32

tekken jeee jelentése csucsszuper 1 honap év játéka cimet megérdemlö

#136 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 08. 15:31

sziasztok valaki nem tudja megmondani azt hogy a scenario módban mikor lehet majd ketten is játszani mert a trailerekben is ugy reklámozta namco és semmi hírt nem olvastam még róla ,hogy lesz-e valamikor ilyen peccs hozzá :Đ ha valaki tud valami infot akkor lécci ...... háy.

#137 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 17:35

EZT NEM HISZEM EL! KOMOLYAN! Christie-vel legyőztem még a múltkor viszonylag hamar Azazelt a Tekken6-ban. Megkaptam a videót is, jajj, de örültem, aztán Arcade-ban is legyőztem Azazelt vele. Aztán gondoltam, megszerzem magamnak Eddy videóját is... Az egy dolog, hogy Story mód helyett Arcade-ra mentem, azt csak akkor vettem észre, mikor már a készítőknek a listája volt. És játék közben meg arra gondoltam, hogy az elején nem voltak azok a képek, amik elmondanak röviden egy történetet. De nem bosszankodtam, mert akkor is viszonylag hamar legyőztem azt a szerencsétlent. Aztán átmentem Story-ra, mert már rohadt kíváncsi voltam, mi Eddy videója... Vagy 20 percet szenvedtem, hogy legyőzzem azt a nyomi Azazelt, erre mi történt?

???

SEMMI! Fullra ugyan az a videó, mint Christie-nél... Nem kicsit akadtam ki...

#138 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 18:24

Idézet

EZT NEM HISZEM EL! KOMOLYAN! Christie-vel legyőztem még a múltkor viszonylag hamar Azazelt a Tekken6-ban. Megkaptam a videót is, jajj, de örültem, aztán Arcade-ban is legyőztem Azazelt vele. Aztán gondoltam, megszerzem magamnak Eddy videóját is... Az egy dolog, hogy Story mód helyett Arcade-ra mentem, azt csak akkor vettem észre, mikor már a készítőknek a listája volt. És játék közben meg arra gondoltam, hogy az elején nem voltak azok a képek, amik elmondanak röviden egy történetet. De nem bosszankodtam, mert akkor is viszonylag hamar legyőztem azt a szerencsétlent. Aztán átmentem Story-ra, mert már rohadt kíváncsi voltam, mi Eddy videója... Vagy 20 percet szenvedtem, hogy legyőzzem azt a nyomi Azazelt, erre mi történt?

???

SEMMI! Fullra ugyan az a videó, mint Christie-nél... Nem kicsit akadtam ki...

Na ja,Azazel nagyon köcsög.Állati nehéz legyűrni őt.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#139 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 18:35

Idézet

Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :Đ Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :-D És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)

#140 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 18:43

Idézet

Idézet

Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :Đ Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :-D És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)
Hehh :) én eddig csak Dragunovval és Yoshimitsuval (kedvenc) vertem meg.De a legidegesítőbb hogy védekezés közben támad,ha meg te próbálsz védekezni rádküldi a lézert vagy a fejedre teleportál Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6