HWSW Informatikai Kerekasztal: TEKKEN - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TEKKEN

#141 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 13. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

Na ja,Azazel nagyon köcsög.Állati nehéz legyűrni őt.
Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :Đ Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :-D És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)
Hehh :) én eddig csak Dragunovval és Yoshimitsuval (kedvenc) vertem meg.De a legidegesítőbb hogy védekezés közben támad,ha meg te próbálsz védekezni rádküldi a lézert vagy a fejedre teleportál Kép

Én eddig csak kettőjükkel vertem meg. De szerintem a többiekkel soha a büdös életben nem fogom majd megverni :) Van egy csaj... valami nagyon idegesítő nyomi.. Láncfűrészes liba, azt hiszem Alisa a neve... Az a másik, amelyik kiakasztott. Szerintem simán szenvedtem azzal is vagy 10 percet.. :) Mondjuk én mindig úgy védtem ki Azazelt, hogy nem csináltam semmit, de olyankor nekem ugrott, vagy a földhöz ba...dobott... Szóval ezt sem lehetett csinálni... A lézert néha sikerült kivédenem, de csak akkor, amikor belé tudtam rúgni. Szóval ha a közelébe voltam. Tényleg elég köcsög lény ez... És én még Jinpachin voltam kiakadva a Tekken5-ben :DD

Jajj, meg van a bónusz menet, ahol egy rohadt nagy robotot kéne legyőzni. Még jó, hogy nem az a főellenség. :D Még 1x sem sikerült legyőznöm, és általában olyan hamar végez velem, hogy rá sem tudok jönni, hogy mit kéne csinálni, vagy, hogy mi a gyenge pontja :D

#142 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 18:59

Idézet

Én eddig csak kettőjükkel vertem meg. De szerintem a többiekkel soha a büdös életben nem fogom majd megverni :Đ Van egy csaj... valami nagyon idegesítő nyomi.. Láncfűrészes liba, azt hiszem Alisa a neve... Az a másik, amelyik kiakasztott. Szerintem simán szenvedtem azzal is vagy 10 percet.. :-D Mondjuk én mindig úgy védtem ki Azazelt, hogy nem csináltam semmit, de olyankor nekem ugrott, vagy a földhöz ba...dobott... Szóval ezt sem lehetett csinálni... A lézert néha sikerült kivédenem, de csak akkor, amikor belé tudtam rúgni. Szóval ha a közelébe voltam. Tényleg elég köcsög lény ez... És én még Jinpachin voltam kiakadva a Tekken5-ben :DD

Jajj, meg van a bónusz menet, ahol egy rohadt nagy robotot kéne legyőzni. Még jó, hogy nem az a főellenség. :) Még 1x sem sikerült legyőznöm, és általában olyan hamar végez velem, hogy rá sem tudok jönni, hogy mit kéne csinálni, vagy, hogy mi a gyenge pontja :)

Jaaa Alisa az a Cyborg akit Dr. Bosconovitch csinált.Nem tudom vitted-e a Scenario Campaign-t de az elején Lars Alexanderssonnal(vagy mi a neve) találkoznak és onnantól együtt mentek.Jinpachin én is ki voltam akadva az 5-ben,soha nem gondoltam volna hogy lesz annál nehezebb :) a Bonus Roundról ne is beszéljünk,nekem se sikerült még legyőznöm,nem tudom egyáltalán lehet-e :) Youtube-on mindjárt nézek 1 videót ahol leverték :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#143 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:08

Idézet

Jaaa Alisa az a Cyborg akit Dr. Bosconovitch csinált.Nem tudom vitted-e a Scenario Campaign-t de az elején Lars Alexanderssonnal(vagy mi a neve) találkoznak és onnantól együtt mentek.Jinpachin én is ki voltam akadva az 5-ben,soha nem gondoltam volna hogy lesz annál nehezebb :-D a Bonus Roundról ne is beszéljünk,nekem se sikerült még legyőznöm,nem tudom egyáltalán lehet-e :) Youtube-on mindjárt nézek 1 videót ahol leverték :)

Nem, azt még nem :Đ De majd eljön annak is az ideje :) Ugye-ugye?:) Szerintem Azazel után semmiség lenne egy Jinpachi :) Kezdek félni a következő Tekkentől... :) Én láttam egy videót, ahol Devil Jin-nel legyőzte a csávó Nancy-t.. De csak lézerezett végig. Amúgy talán úgy van esélyed, ha mögé kerülsz... De mögé kerülök, belerúgok 1-et 2-őt, alig érzi meg, aztán ő megpöcköl, és meghalok :D

Most néztem meg egy másik videót.. Gun Jack-el is lelehet győzni.. :D

#144 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:24

Idézet

Idézet

Jaaa Alisa az a Cyborg akit Dr. Bosconovitch csinált.Nem tudom vitted-e a Scenario Campaign-t de az elején Lars Alexanderssonnal(vagy mi a neve) találkoznak és onnantól együtt mentek.Jinpachin én is ki voltam akadva az 5-ben,soha nem gondoltam volna hogy lesz annál nehezebb :-D a Bonus Roundról ne is beszéljünk,nekem se sikerült még legyőznöm,nem tudom egyáltalán lehet-e :) Youtube-on mindjárt nézek 1 videót ahol leverték :)

Nem, azt még nem :Đ De majd eljön annak is az ideje :) Ugye-ugye?:) Szerintem Azazel után semmiség lenne egy Jinpachi :) Kezdek félni a következő Tekkentől... :) Én láttam egy videót, ahol Devil Jin-nel legyőzte a csávó Nancy-t.. De csak lézerezett végig. Amúgy talán úgy van esélyed, ha mögé kerülsz... De mögé kerülök, belerúgok 1-et 2-őt, alig érzi meg, aztán ő megpöcköl, és meghalok :D

De a profik simán elverik Azazelt...sokat kell gyakorolni,de hát ahhoz kinek van türelme? :D

Amúgy itt kinyírják Nancyt :D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#145 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:31

Idézet

Idézet

Idézet

De a profik simán elverik Azazelt...sokat kell gyakorolni,de hát ahhoz kinek van türelme? :D

Amúgy itt kinyírják Nancyt :D
Jah én akkor őrültem meg amikor unokatesóm elkezdi :"hogyhogy nem törik ki az üveg padló?" erre nem kilézerezi alolam az üveget ez a xar.KépAm. nekünk a scenarioba csak annyi volt nehéz boss esetén a taktikánk h kazuyával álandóan pörögtün(boxon:felfele nyíl,B,B de jó gyorsan.)Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#146 Felhasználó inaktív   abydos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:31

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :Đ Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :-D És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)
Hehh :) én eddig csak Dragunovval és Yoshimitsuval (kedvenc) vertem meg.De a legidegesítőbb hogy védekezés közben támad,ha meg te próbálsz védekezni rádküldi a lézert vagy a fejedre teleportál Kép
Yoshimitsuval gyilkoltad le a főellenséget? Grat! Nekem az új irányítása annyira nem jön be...

#147 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:33

Idézet

De a profik simán elverik Azazelt...sokat kell gyakorolni,de hát ahhoz kinek van türelme? :-D

Amúgy itt kinyírják Nancyt :)

Hát akkor vagy szenvedni fogok, hogy a többivel is legyőzzem Azazelt, vagy pedig szólok egy profinak, hogy győzze már le nekem.. :)

Igen, szóval nem lehetetlen, csak baromi nehéz :Đ

#148 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :-D Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :) És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)
Yoshimitsuval gyilkoltad le a főellenséget? Grat! Nekem az új irányítása annyira nem jön be...
Hát megmondom őszintén,nekem se.Volt egy kombó ami már a 3 óta (talán az előtt is,de azokkal nem játszottam) benne volt,a hátra,hátra,négyzet (Xboxon gondolom X lenne) és ezt kivették....pedig nagyon jó volt,leszúrtad vele az ellent és annyi életét levette hogy csak 1 rúgás kellett neki és már meg is halt...az újak se olyan rosszak amúgy de a régi tényleg valahogy jobban kézreállt meg többet vettek le.

De akárki akármit mond,a 3 a legeslegjobb Tekken az összes közül,aztán az 5. :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#149 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:46

Idézet

Hát megmondom őszintén,nekem se.Volt egy kombó ami már a 3 óta (talán az előtt is,de azokkal nem játszottam) benne volt,a hátra,hátra,négyzet (Xboxon gondolom X lenne) és ezt kivették....pedig nagyon jó volt,leszúrtad vele az ellent és annyi életét levette hogy csak 1 rúgás kellett neki és már meg is halt...az újak se olyan rosszak amúgy de a régi tényleg valahogy jobban kézreállt meg többet vettek le.

Nagyon legyengítették Xiaoyu-t is az új részekre már. Emlékszem, a Tekken3 -ban szinte csak Gon-nal, meg Eddy-vel tudtam legyőzni :-D

#150 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:48

Idézet

Idézet

Nagyon legyengítették Xiaoyu-t is az új részekre már. Emlékszem, a Tekken3 -ban szinte csak Gon-nal, meg Eddy-vel tudtam legyőzni :-D
Jajj Gon az a kis sárkány Kép azt hiszem valami meséből volt mellékszereplő :) komoly volt nagyon :) én amúgy akivel szívóztam sokszor a 3-ban az Heihachi meg Nina.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#151 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:50

Idézet

Jajj Gon az a kis sárkány Kép azt hiszem valami meséből volt mellékszereplő :Đ komoly volt nagyon :-D én amúgy akivel szívóztam sokszor a 3-ban az Heihachi meg Nina.
Igen, meg volt egy nagy sárkány is, ha jól emlékszem. Vagy valami nagy izé :) Nina mondjuk szerintem az újabb részekre erősebb lett, és ezért utálom. :) Meg Anna... hú, de utálom azt a csajt... :)

#152 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 19:54

Idézet

Idézet

Jajj Gon az a kis sárkány Kép azt hiszem valami meséből volt mellékszereplő :-D komoly volt nagyon :) én amúgy akivel szívóztam sokszor a 3-ban az Heihachi meg Nina.
Igen, meg volt egy nagy sárkány is, ha jól emlékszem. Vagy valami nagy izé :) Nina mondjuk szerintem az újabb részekre erősebb lett, és ezért utálom. :) Meg Anna... hú, de utálom azt a csajt... :)
Ogre? ő volt a főellenség,tüzet okádott meg kígyó keze volt meg minden...És ebből változott át :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#153 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 20:02

Idézet

Ogre? ő volt a főellenség,tüzet okádott meg kígyó keze volt meg minden...És ebből változott át :Đ

Mind a 2 linknél bejött egy kis sárkány egy szövegbuborékkal, amihez oda van írva, hogy a link nem engedélyezett, vagy valami ilyesmi. De egyébként utánanéztem ennek az Ogrénak, is igen, rá gondoltam :-D

#154 Felhasználó inaktív   abydos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 13. 21:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem nagyobb fájó pontom, hogy ugyan azt a videót kaptam... :-D Egy kicsit elküldtem a fenébe a Namco-t :) És a legviccesebb, hogy átmentem tesómhoz puffogni, és egyik haverjával beszélt Skype-on, és végighallgatta az egészet, aztán elkezdett rajtam nevetni :) Szóval ha végig akarod vinni, akkor elég vagy Christie-vel, vagy Eddy-vel, mindkettővel fölösleges.. :) Ugyan azt kapod... :)

Én főleg a hátra kör kombót hiányolom, ugyanis a 6 ban nem egy bivalyerős rúgást ad az ellennek, hanem ilyen öngyilkos pörgést, ami az én életemet veszi le :)

#155 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 21:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De akárki akármit mond,a 3 a legeslegjobb Tekken az összes közül,aztán az 5. :)
Én főleg a hátra kör kombót hiányolom, ugyanis a 6 ban nem egy bivalyerős rúgást ad az ellennek, hanem ilyen öngyilkos pörgést, ami az én életemet veszi le :)
Ja :) De az akkor jó (lenne), ha egymás ellen játszanánk :) Felőlem végig nyomogathatnád azt a kombót :Đ Egyébként Christie-nek is volt egy bazi jó kombója, ami az ellenfél életének több, mint a felét leszedte... De a 6-ban már az sincs benne... :) Azazelnél pedig szerintem nagyon jól jönne :-D

#156 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 13. 21:49

Idézet

Jajj Gon az a kis sárkány Kép azt hiszem valami meséből volt mellékszereplő :Đ
OFF: Gon dinó, nem sárkány, a Gon című manga főszereplője volt amúgy.

#157 Felhasználó inaktív   Icedax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 15:51

Kinek ki a kedvence a tekkenbe???Kép

#158 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 16:49

Pénteken elég hosszú útra mentünk a családdal, és tesómmal majdnem végig Tekken6-oztunk. Szombaton is nagyon sokat játszottunk vele, mert nem volt jobb dolgunk. Aztán vasárnap is játszottam vele, de nem sokat.

Akiknek a videóját a hétvégén szereztük meg:
Anna, Bob, Kazuya, Bryan, Heihachi, Mokujin, Kuma, Roger Jr, Raven, Xiaoyu.

További karakterek, akikkel megcsináltunk a Story modot:
Christie, Eddy, Lili, Miguel, Nina, Lars, Alisa, Jin, Devil Jin, Zafina, Yoshimitsu.

Szerintem egész jól állunk :-D

Icedax: Nekem Christie a kedvencem :Đ

#159 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 17:36

Kaptam PS2-t és a Tekken 4 az első játékom... nekem Jin a kedvencem!
Kép

#160 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 21:22

Hali!

team battle-t, h lehet nyomni két jaystickkal, mert vs battle megy rendesen, de team-ben csak a cpu-t lehet gyepálni. Nyomtunk start-ot selectet, effektíve mindent, de nem segítet... vmi ötlet?

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.