Radios Los Gamos
Elküldve: 2005. 01. 13. 22:29
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 01. 14. 05:21
Mykos et Avios muchacos frankos diectos provoreskos...
(spanyol halandzsa...)
Elküldve: 2005. 01. 14. 08:29
Idézet
Hajjajj, valaki nagyon kanos itten... 
Kanos? ezt ma már lányokra is mondják?
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 01. 14. 10:59
Sztm siman
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:05
vagy szukás ![]()
(bocs, semmi rossz szánék nincs)
off vége
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:29
Hát én spec neveket nem szoktam elolvasni, avatar alapján pedig asziszem avi vagy, mert ő ír többet...
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:45
Figyeld meg az ove ugral az enyim repul
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:50
Nem mondod! Tudod az avatar lényege, hogy ránézek és tudom ki az. Nem az hogy belemenjek a részleteibe. És csak nektek van közel azonos, így nekem mind2 te vagy elsőre...
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:51
Gyerekek!
Látom szépen szétoffoltátok ezt a topicot! Gratula!
Helyzetjelentés:
Borzalmas! Avi nem tud átjutni, a hangkártyám mikrofonportja zúg, mint atom, hiába szereztem be egy 40 rongyos mikrofont, akkor is zúg. De nem elég, hogy ezek a technikai problémák felmerültek, még kiderült az is, hogy a non-profit magánrádiókank is (winamp - shoutcast) kell minimál lóvét fizetni a szerzői jogdíjak végett, ami min. havi 16 rugó! ![]()
Ennek a tudatában nem tudom hogyan lesz tovább! Szervert már elvileg szereztem, ahol a 0-24es non-stop adásunk mehet, közbeiktatva a műsorainkat, de emiatt a fizetős cucc miatt nem tudom még hogyan lesz!!
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:52
Jolvan. Kicsit morcos a kutyuli mostansag
Elküldve: 2005. 01. 14. 11:56
Az szép kis összeg. Akkor mjarad a reklám. Vagy a nem hivatalos verzió.
Av: jah mostnában nemtom mi van, talán a sok probléma miatt.
Av: jah mostnában nemtom mi van, talán a sok probléma miatt.
Elküldve: 2005. 01. 14. 12:00
Tudom ismerem az erzest, nem is offenzivan irtam. Nekunk is kijut a problema most rendesen.
Na akkor ennyit az OFF-rol.
EMi: csak az lenne megoldas ha osszeallnank masokkal es ugye megosztanank a musoridot. Igy meg talan szinesebb is lenne a radio adasa... Viszont a fix penzt eloteremteni (egyenlore) szorakozasra az se semmi... A technikai problemak kikuszobolesere az en gepemet tudom felajanlani. Ezen mar be van love minden a jo minosegu felvetelre. Igaz mixeleshez de egy egyszeru mozdulattal bepattintjuk a 40 rongyos mikit a 35 rongyos rongyos keverombe.. Igaz megmozdulni itthonrol jelenleg tovabbra se tudok...
Na akkor ennyit az OFF-rol.
EMi: csak az lenne megoldas ha osszeallnank masokkal es ugye megosztanank a musoridot. Igy meg talan szinesebb is lenne a radio adasa... Viszont a fix penzt eloteremteni (egyenlore) szorakozasra az se semmi... A technikai problemak kikuszobolesere az en gepemet tudom felajanlani. Ezen mar be van love minden a jo minosegu felvetelre. Igaz mixeleshez de egy egyszeru mozdulattal bepattintjuk a 40 rongyos mikit a 35 rongyos rongyos keverombe.. Igaz megmozdulni itthonrol jelenleg tovabbra se tudok...
Elküldve: 2005. 01. 18. 11:20
Hat azon a szinten ahol most tart, onnan nem fuccsolhat be, mivel csak sajat es barataink szorakoztatasara keszul. Asszem ezt nem vehetik el tolunk.
Elküldve: 2005. 01. 18. 11:47
Remelem is. Es nem kell csuggedni, mindig van valahogy, csak eppenseggel sosem ugy, ahogy tervezzuk...
Elküldve: 2005. 01. 20. 23:21
Mikor is hallhatjuk a folytatást?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 01. 21. 12:01
Terveink szerint meg azt is megismeteljuk legalabb egyszer. Komolyra forditva a szot, fingom sincs... Remelem jovoheten adodik ilyenre lehetosegunk...

Súgó
A téma zárva.