SlipKnoT
Elküldve: 2005. 06. 20. 15:53
SlipKnoT, avagy a sokak által sátánista állatoknak titulált Metal banda. Ki ismeri?Szeretitek?
www.nameless.hu - Coming Soon
Elküldve: 2005. 07. 19. 20:43
Nekekem is a kedvenc a bandám, a világ legjobb zenéjét nyomják. De ezt Doubler nagyon jól tudja, mivel van egy úgymond közös projectünk, ugye? 
Kedvenc album: Slipknot
Kedvenc szám: Spit it out

Kedvenc album: Slipknot
Kedvenc szám: Spit it out
Elküldve: 2005. 07. 19. 20:51
Tény, hogy állatok, de nem sátánisták. Hogy miért állatok? Úgy megfejelni egy dobot, hogy felszakadjon valakinek a feje... hmm. Dehát a bohóc az bohóc. Egyébként neki az új maszkja nem tetszik annyira, a régebbi jobb volt (amit a Left Behind klipben is visel).
Nekem nem egy kedvenc számom van hanem sok: Left Behind, Wait & Bleed , Before I Forget, The Heretic Anthem, People = Shit, Eyeless...
Nekem nem egy kedvenc számom van hanem sok: Left Behind, Wait & Bleed , Before I Forget, The Heretic Anthem, People = Shit, Eyeless...
Elküldve: 2005. 07. 19. 21:49
Idézet
Tény, hogy állatok, de nem sátánisták. Hogy miért állatok? Úgy megfejelni egy dobot, hogy felszakadjon valakinek a feje... hmm. Dehát a bohóc az bohóc. Egyébként neki az új maszkja nem tetszik annyira, a régebbi jobb volt (amit a Left Behind klipben is visel).

Elküldve: 2005. 07. 20. 07:04
Egyébként tud vki egy oldalt ahonnan a klipjeiket le lehet szedni? Mert nekem kéne mind, de csak a Before I Forgetet találtam meg.
Elküldve: 2005. 07. 20. 14:41
Idézet
Egyébként tud vki egy oldalt ahonnan a klipjeiket le lehet szedni? Mert nekem kéne mind, de csak a Before I Forgetet találtam meg.
Elküldve: 2005. 07. 24. 19:54
ha vkinek kell a teljes rar2005 konci, szoljon.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 07. 25. 00:57
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 07. 25. 00:58
Idézet
ha vkinek kell a teljes rar2005 konci, szoljon. 

Elküldve: 2005. 07. 25. 01:02
Idézet
Helyszín, pontosabb dátum? mert engem lehet hogy érdekel 

818 mb-os video.
latom egybol uj avatar.

// csak szolok, 1 .hu domain regizese 2-3 het minimum.

Elküldve: 2005. 07. 25. 01:04
Idézet
Idézet
Helyszín, pontosabb dátum? mert engem lehet hogy érdekel 

818 mb-os video.
latom egybol uj avatar.

Elküldve: 2005. 07. 25. 01:06
Idézet
csak szolok, 1 .hu domain regizese 2-3 het minimum. 

Elküldve: 2005. 07. 25. 01:10
Idézet
InGen asszonta hogy addig kapunk vmi "elődomaint" vagy mit, szal már előbb is leehtünk nameless.hu
(ha jól értettem)

azert mondom, a tied meg be sem kerult a rendszerben, szal nincs elozetes varakozason.
onnantol olyan 2 het.
jah ertem.
amugy en is neztem a lapodon, tenyleg fonn van regen.

mind1, ez van.
frissebb konciletolto helyet nem tucc?
Elküldve: 2005. 07. 25. 01:12
Idézet
Idézet
InGen asszonta hogy addig kapunk vmi "elődomaint" vagy mit, szal már előbb is leehtünk nameless.hu
(ha jól értettem)

azert mondom, a tied meg be sem kerult a rendszerben, szal nincs elozetes varakozason.
onnantol olyan 2 het.
jah ertem.
amugy en is neztem a lapodon, tenyleg fonn van regen.

mind1, ez van.
frissebb konciletolto helyet nem tucc?
Elküldve: 2005. 07. 25. 01:15
Idézet
Nem csak az én lapom, mellettem van még két tökös egyén akikkel közösen csinálom
Amúgy nem nagyon tudok konci szerző helyet, SK koncihoz mondjuk könnyű jutni, mivel mostanában elég felkapot a banda, szal rengeteg konci terjeng a neten. Más bandákat nem nagyon tudok, max KoRnt (www.kornfan.hu -> hetente feldobnak vmi finomságot), egyébként DC++

az uj klip pedig egyenezesen odabaxos.

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:01
Jaja. Még sose filmeztek így maszk nélkül ha jól emléxem. Ezért is érdekesebb.

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:07
Maszk nélkül filmezni a Slipknotot? Az azért szentségtörés nem?
A pénz nem boldogít, csak ha van.