Idézet
Vírusírtó
Elküldve: 2006. 06. 11. 17:58
Amúgy én azt gondolom, hogy addig neki se áljunk netezni, amíg nincs feltelepítve egy rakat tűzfal meg vírusirtó! mert ha ezek nincsenek, na akkor van nagy gáz! Persze az előfordulhat, hogy ennek elenére mégis lejön pár szar, de az már kiírtható!
Elküldve: 2006. 06. 11. 18:01
Hehe, na igen lehet, hogy az iskolai gépek sem a sok program miatt ilyen rosszak
Elküldve: 2006. 08. 14. 22:22
Ja nekem is a nod32 volt eddig a legjobb, mindent megfogott 
Kipróbáltam a Virus Bustert-is de az egy nagy rakás szar
NOD 32 4 EVER!!!
Kipróbáltam a Virus Bustert-is de az egy nagy rakás szar
NOD 32 4 EVER!!!
Elküldve: 2006. 09. 07. 17:57
igen,igy igaz,nem kell járni ilyen oldalakra,de ha egyszer muszály akkor kell,persze erre valo lyen olyan program,hogy ha véletlen vagy direkt van olyan illetö aki felmegy ilyen oldalakra,ésha onnan épp jön valami,akkor azt tudja szürni. sajnos nincs olyan program,amit 100%-s ad védelmet,avagy nincs olyan program,ami mindent szür,leirt,stb,van vagy 100 fajta program ebböl abbol,ez igy azért nem oylan jo,egy program kéne,ami mindent megcsinál nagyon gyönyörüen,de félek hogy ez nem lesz meg. ugye ottvan a nod32,huh de király,nálam meg egy db virust sem irtott le,nagy 0 !
irtam is vissza,anyni volt a válasz hogy,bizonyára nem irtotta le a trojant,de karantéjba helyezte ! engem nem érdekelt a karantéj,mert ha leirtotta akkor leirtota,hameg nem attoil még hogy karantéjba helyezte,fentvan a gépen,és én elirtani akarom,nem karajtéjba helyezni.ennyi.
irtam is vissza,anyni volt a válasz hogy,bizonyára nem irtotta le a trojant,de karantéjba helyezte ! engem nem érdekelt a karantéj,mert ha leirtotta akkor leirtota,hameg nem attoil még hogy karantéjba helyezte,fentvan a gépen,és én elirtani akarom,nem karajtéjba helyezni.ennyi.
Elküldve: 2006. 09. 07. 18:06
Idézet
igen,igy igaz,nem kell járni ilyen oldalakra,de ha egyszer muszály akkor kell,persze erre valo lyen olyan program,hogy ha véletlen vagy direkt van olyan illetö aki felmegy ilyen oldalakra,ésha onnan épp jön valami,akkor azt tudja szürni. sajnos nincs olyan program,amit 100%-s ad védelmet,avagy nincs olyan program,ami mindent szür,leirt,stb,van vagy 100 fajta program ebböl abbol,ez igy azért nem oylan jo,egy program kéne,ami mindent megcsinál nagyon gyönyörüen,de félek hogy ez nem lesz meg. ugye ottvan a nod32,huh de király,nálam meg egy db virust sem irtott le,nagy 0 !
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.
Elküldve: 2006. 09. 07. 18:07
Idézet
ahham nekem is nod32-öm van.te milyet használsz????
Elküldve: 2006. 09. 07. 18:14
Idézet
Idézet
ahham nekem is nod32-öm van.te milyet használsz????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.
Elküldve: 2006. 09. 07. 18:20
Idézet
háátt virus irtottt?
Nem adok kommentet miböl mit használok,tudod,ez olyan anonymus,LOÁL,de ha kell valami help,akor azt adok .
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:07
Idézet
Idézet
háátt virus irtottt?
ühümm azér van csak egy ott:)
Nem adok kommentet miböl mit használok,tudod,ez olyan anonymus,LOÁL,de ha kell valami help,akor azt adok .
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:12
Idézet
elég fura szokás :9de mindeggy help most nem kell csak kiváncsi voltam melyik alegujabb progi .mer gondolom nekd vmi friss van.
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:16
Idézet
Idézet
elég fura szokás :9de mindeggy help most nem kell csak kiváncsi voltam melyik alegujabb progi .mer gondolom nekd vmi friss van.
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:27
De te mondhatod hogy mid van a gépen,és én majd ami nem jo azt javitom
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:31
Idézet
De te mondhatod hogy mid van a gépen,és én majd ami nem jo azt javitom 
Elküldve: 2006. 09. 07. 19:34
Idézet
okss:)de az hogy elégg lassu netezés közben az nem vmi kis geco virustol van nem??????
Elküldve: 2006. 09. 08. 18:08
hmhm okos dolog volt halfer-nek egy uj rovatot nyitnia :)hátt ja mindeggy annyira nem sulyos a helyzet.na mindeggy majdd ha kapok vmi virust akor szolok:)kössz a segitséget .
Elküldve: 2006. 09. 08. 18:11
Idézet
hmhm okos dolog volt halfer-nek egy uj rovatot nyitnia :)hátt ja mindeggy annyira nem sulyos a helyzet.na mindeggy majdd ha kapok vmi virust akor szolok:)kössz a segitséget .

Elküldve: 2006. 09. 08. 18:18
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 12. 02. 09:24
Tudom hogy ez a kédés nemépp ide tartozik de nemláttam tüzfal topicot na a lényeg:
Mcafee tüzfalam van és állandóan kiírja hogy van uj frissítés és hogy register vagy hogy folytatom azt amit csinálok és mind 1 hogy melyiket választom mindenhogy nemtölténik semmi és állandóan feljön ez az ablak plz help
Mcafee tüzfalam van és állandóan kiírja hogy van uj frissítés és hogy register vagy hogy folytatom azt amit csinálok és mind 1 hogy melyiket választom mindenhogy nemtölténik semmi és állandóan feljön ez az ablak plz help
Elküldve: 2006. 12. 02. 12:20
2 tippem van:
-lejárt a próba idő, és regisztrálnod kell hogy tovább menjen/eltűnjön az ablak
-vagy lődd ki a beállításoknál ezt. (néha találni ilyet hogy mindig kérdezze meg ezt. de azért ennyire nem szokott túlbuzgó lenni
)
-lejárt a próba idő, és regisztrálnod kell hogy tovább menjen/eltűnjön az ablak
-vagy lődd ki a beállításoknál ezt. (néha találni ilyet hogy mindig kérdezze meg ezt. de azért ennyire nem szokott túlbuzgó lenni
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

Súgó
A téma zárva.